Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 8. 12. 2012 15:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Možná příjde i Mikuláš ... ?

aprill napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

zora.vselichoa napsal(a):

Já děti nemám, ale jsem proti strašení. Nelíbí se mi že synovci říkají že přijde čert a odnese ho a on se pak budí s hrůzou v noci a křičí že za okny je čert. Mikuláš a čert by ale chodit měl, ale děti by měli vědět že je to nějaká legrace. Že je to jen aby se podívali ale že nehrozí že je čert odnese!!! Chápete jak strašně se musí bát? Jak by se líbila vám představa že někdo k vám příjde, strčí do pytle a odnese?
Strašila bych je raději reálným nebezpečím - tím že dostanou na zadek nebo nedostanou bombón.

Mýho přítele když byl dítě tak dokonce do toho pytle strčili, nechápu jak to přežil. Z takového šoku taky mohl zbytek života koktat.

jestli z nich mají děcka až takovou hrůzu, že se v noci budí, je to vina rodičů.
jinak bych z děcek nedělala zase až takový chudinky, přijde mi, že dnešní matky se bojí, aby jim ty jejich děti něco neofouklo a čerta dětem ukazují maximálně na obrázku. za našeho dětství chodili běžně a já, ani nikdo z mých známých si z toho žádný trauma neneseme.
že tvýho přítele strčili do pytle - záleží kolik mu bylo a tak vůbec. když děcko ví, že o nic nejde, je už starší, bere to jako srandu. jinak si myslím, že tohle by měl snad řídit mikuláš a ten by měl čerty držet na uzdě, když vidí, že je děcko strachem bez sebe. a rodiče snad u toho byli taky roll

jj, čerta na obrázku ,aby nemělo trauma, ale pak jim pustí nějakou kreslenou pitomost, při které vlasy vstávají hrůzou dumbom

přesně tak, bohužel.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 8. 12. 2012 15:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Možná příjde i Mikuláš ... ?

mia napsal(a):

tohle je aspoň podívaná......a děti se tam kupodivu ani nějak zvlášť nebojí:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl … Kkmg5YA6U#

mio, my jsme je viděli na živo v rajchu, nějákej ten rok zpátky. ty masky byly fakt supr, celej ten průvod, čerti pak proháněli děcka ještě po náměstí, paráda tummenupp

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí