6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
... aneb jak na něj? Děláte jen běžný a nebo uklízíte do padnutí, aby se vše blýskalo? Jak je to právě u vás doma?
Není tady
Vánoční úklid? Co to je přece když uklízím celej rok pravidelně, tak před Vánocema nemusím nervit s nějakým extra úklidem. Okna v zimě neumývám, to dělám na podzim, takže normální běžnej úklid, akorát výzdoba, jinak žádný extrémy.
Není tady
Mám to stejně jako Modroočka. Bohužel otce občas popadne amok a uklízí okolo 20. prosince jako divý.
Jinak zmíním úsměvnou historku. Jedna mamčina bývalá kolegyně, mimochodem milovnice umělých stromků, si jedny Vánoce řekla, že se nebude před Štědrým dnem vysilovat úklidem a že uklidí až 24. dopoledne a večer bude mít čerstvě uklizeno bez jediného smítka. Dopadlo to samozřejmě tak, že to do večera nestihla , jak jinak. Ona ale byla zvláštní v jiných věcech.
Není tady
Co dělám ale každý rok, je předadventní úklid. Vyzdobím si v pokoji nástěnku, minulý rok jsem si nakoupila ladovské pohlednice a udělala si pěknou výzdobu, z které jsem se těšila celý advent. Letos to udělám stejně. Max. si převleču postel, utřu prach, zametu podlahu a to bude tak všechno.
Není tady
Mám to jako Modroočka, žádný vánoční úklid nedělám. Jen vánoční výzdobu, ale úklid naprosto běžně jako po celý rok. Nikdy jsem ty vánoční, velikonoční a nevím jaké úklidy nepochopila.
Není tady