18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
AndreaP. napsal(a):
Tak nám zítra začíná advent. Tak vám vem přeji, a je to krásné a ničím neruené období plné očekávání Ale úplně nejvíce vám přeji zdraví, protoe to je opravdu to nejdůleitějí, nad něj není nic a ve ostatní jsou jen prkotiny.
Souhlasím s tebou!
Vem přeju nejen fyzické zdraví, ale taky i zdraví psychické!
Není tady
Kdysi jsem četla hezký příběh, tak se o něj podělím.
ena vyla z domu a uviděla tři staré mue s dlouhými bílými vousy, kteří seděli vpředu na dvoře. Nepoznala je. Pověděla: ' Nemyslím, e vás znám, ale musíte být hladoví. Prosím pojďte dál a vezměte si něco k jídlu.
''Je tu pán domu ?' , zeptali se.
'Ne', odpověděla.
'Potom nemůeme vstoupit', odpověděli oni.Večer, kdy se manel vrátil, ena mu pověděla, co se stalo.
Bě a pověz jim, e jsem doma a pozvi je.ena vyla ven a pozvala mue dovnitř.
'My nemůeme společně vstoupit do domu' odpověděli.
Proč ne?' zeptala se.Jeden z těch starých muů začal vysvětlovat. Ukázal na jednoho z nich a pověděl: ' Jeho jméno je Zdraví'. Ukázal na druhého: 'tenhle se jmenuje Úspěch a moje jméno je Láska.' Potom dodal:
'Teď bě a prodiskutuj se svým muem, kterého z nás chcete doma.ena se vrátila a pověděla, co slyela. Její manel měl velkou radost. ' Jak milé!' pověděl. 'Vzhledem na tuto situaci pozveme Zdraví. A přijde a naplní ná dům zdravím.'Jeho ena nesouhlasila. 'Drahý, proč nepozveme Úspěch?
'Tchýně, která slyela jejich rozhovor, vběhla do pokoje se svým návrhem: 'Nebylo by lepí pozvat Lásku ? Ná dům by byl naplněný láskou!''Dáme na radu naí tchýně' pověděl manel svojí eně. Choď ven a pozvi Lásku, bude to ná nejlepí host.'ena vyla ven a zeptala se těch třech muů: 'Který z vás je Láska? Pojďte, prosím a buďte naím hostem.'Mu jménem Láska vstal a el k domu. Ostatní dva vstali taky a následovali ho.
Překvapená ena se zeptala Zdraví a Úspěchu: 'Pozvala jsem jenom Lásku, proč Jdete také?'Staří mui odpověděli společně. 'Kdy byste pozvali Zdraví, anebo Úspěch, ostatní dva by zůstali venku, ale vy jste pozvali Lásku a kamkoliv on jde, my jdeme s ním. Kdekoliv je Láska, tam je i Zdraví a Úspěch.
Přeji Vám nejen o adventu, ale i po celý přítí rok i ty následující hodně lásky ve vás i kolem vás.
Upravil(a) Eva. (2. 12. 2012 8:41)
Není tady
ten příběh znám, je moc hezkej.
tobě přeji to samé.
Není tady
Tak se začátkem adventu začínám péct:-) teda zaím maká jen pekárna, dělá těsta, na mě bude ten zbytek. Dnes budou perníčky, u se těím na tu vůni
Není tady
Nemyslím, e úspěch a zdraví vdycky doprovází lásku....to je hezká pohádka a vůbec by mi nevadilo, kdyby byla bez výjimky pravdivá. Jsem ale moc ráda, e pozvali domů právě lásku: je určitě nejdůleitějí a dá se s ní unést i nemoc a neúspěch.
Upravil(a) světýlko (8. 12. 2012 19:32)
Není tady
Českých animovaných přání moc není, těch amerických je moc, ale mě prostě nebaví, miluju četinu, tak posílám jeden odkaz, který je český
http://www.obrazovka.cz/vanocni/altan.html
Znáte někdo jetě nějaké takové odkazy?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Českých animovaných přání moc není, těch amerických je moc, ale mě prostě nebaví, miluju četinu, tak posílám jeden odkaz, který je český
http://www.obrazovka.cz/vanocni/altan.html
Znáte někdo jetě nějaké takové odkazy?
Ten odkaz, kt. jsi sem dala, znám a je to moc pěkné.
Nala jsem např. toto: http://www.wistarie.net/vanocni-prani-a … -hvezdicku , nutné stáhnout soubor a klikat na hvězdičky a mít putěný zvuk.
Není tady
Není tady
PPavlaa napsal(a):
pane boe, jetě nemá ani 50 příspěvků a u se to začíná hemit jejím milým. já se bojím, e z toho budu mít osypky.
Ja se zacinam podezrele skrabat na zadech......
Není tady
Musím říct, e se mi to docela líbí, pěkná blbůstka
http://www.pulnocniprani.cz/?utm_source … ocni_prani
Není tady
Andrejko, dobrý, jsem si zablbla:-)
Kapr naloený v česneku, stromeček nazdobený, cpu se tu cukrovím a je mi fajn
Není tady
Dárky zabaleny, ve uklizeno, stromek stojí, polévka uvařená, bramborový salát hotov, ryba se rozmrazuje, svíčky mi plápolají, cukroví hotovo, po ruce vaječňák ..... vánoce můou začít Holky, tak krásné vánoce vám vem
Není tady