19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Holky, chodíte stříhat svého pejska a jste spokojeny s nabídkou (počtem) salonů, nabízejících tyto sluby ve vaem městě?
Není tady
Psa si stříhám sama a jsem se svýma slubama velmi, velmi spokojená. Bufínek u míň, nesnáí stříhání a koupání
Není tady
Taky stříhám py sama a taky je to nebaví:-))) ale co u, musí to vydret:-)
Není tady
Ano, máme maltézáka, take stříhání je nutnost kadé cca 3 měsíce, zatím jsem teda neměla odvahu zkusit to sama (je mu rok a kousek). V okolí mám překvapivě celkem dost salónů, lepí i horí kvality - úplně poprvé dokonce paní přijela a k nám domů. Cenově je to plus mínus stejné.
Není tady
TAky si psa nechávám stříhat... Do budoucna si ji chci stříhat sama.
(teď vzhledem k miminu tak nějak nemám kdy )
KAčí, proč se ptá?? Uvauje o tom, e bys začala??
Já u o tom uvauju dlouho... myslím otevřít si svůj salón.
Není tady
No, přemýlím, co jetě ke svému podnikání přibrat. Koukala jsem na rekvalifikační kurz na stříhání a pořád váhám....
Není tady
A to jste četly váené rádobypodnikatelky na Novinkách,e se nyní lidé zbavují mnohem víc ve velkém domácích mazličků?S tím,jak mnozí u neví,kde utáhnout kohoutek?Tak první jdou na řadu tihle domácí mazíci.Bohuel;take ve psích salonech asi narváno nebude.
Není tady
Jaku, proč ta jedovatost? Není dobře, e se lidi snaí uivit?
Není tady
holcina napsal(a):
Jaku, proč ta jedovatost? Není dobře, e se lidi snaí uivit?
Jaká jedovatost?To o těch zvíářatech skutečně psali,jen cituji a kdy je něco logické tak je to jedovaté?Nemám ráda lidi a jednání typu v srdci jed a na jazyku med,na to fakt nemám aludek,kdy čtu o netastnicích,které obrací kadou kačku a kdy vidím,jak se enou tam,či do něčeho,co je spí neuiví ne uiví.
Klidně můe mít ale opačný názor,to je mi fuk.Takových lidí je taky hodně,to vím.
Není tady
Jaku, slovo "rádobypodnikatelky" a pak ten smajl hovoří za ve:-) vidí, pro mě je snesitelnějí, kdy je enská na pracáku, e se radi snaí otevřít třeba psí salon ne čekat...na co?
Není tady
Jaku napsal(a):
A to jste četly váené rádobypodnikatelky na Novinkách,e se nyní lidé zbavují mnohem víc ve velkém domácích mazličků?S tím,jak mnozí u neví,kde utáhnout kohoutek?Tak první jdou na řadu tihle domácí mazíci.Bohuel;take ve psích salonech asi narváno nebude.
Nějak nechápu ty ,,rádobypodnikatelky"...to jsem jako nečetla
Není tady
Jojo a pak má někdo monost být ve svém a nemuset platit nájem
Jaku, gratuluji Ti, e má práci, ve které jsi spokojená, která Tě uiví a nemusí tedy nad ničím takovým uvaovat.
Vichni takové těstí nemáme. By máme třeba dobře placenou práci, tak jsme v práci od nevidím do nevidím a místo toho ,abychom trávili se svou rodinou víkendy, svátky, tědrý den, tak slouíme v nemocnici...
Není tady
Zuzina napsal(a):
![]()
Jaku, gratuluji Ti, e má práci, ve které jsi spokojená, která Tě uiví a nemusí tedy nad ničím takovým uvaovat.
Vichni takové těstí nemáme. By máme třeba dobře placenou práci, tak jsme v práci od nevidím do nevidím a místo toho ,abychom trávili se svou rodinou víkendy, svátky, tědrý den, tak slouíme v nemocnici...
k takovým lidem mám velkou úctu;ale to nesouvisí s tím, o čem tu byla řeč a pochybuji,e kdy má práci,by pátkysvátky,e bys uvaovala o psím salonu.
Nicméně dle věku tvých dětí usuzuju na to,e si jetě dost mladá,e ti jetě neni 40 alespon - v těch letech jsem taky otročila jako zaměstnanec v práci,ale pak násl.léta,kdy jsem byla jako osvč jsem se fakt hodně oháněla,asi jsem i byla a jsem dobrý obchodník no a nyní díky tomu u jsem sama svým pánem a iví mě víceméně pasivní příjem.
Holčino,má pravdu,e kdyje někdo na pracáku - i já tam byla několikrát a nebyla to patná doba:D,e je dobře,kdy uvauje o soukr.podnikání.Musí to být ale postaveno na reálném základu,ne na idee a e je lepí dělat něco ne nic.Protoe ten salon by dříve či později stejně zanikl bez nějakého skutečně revolučního nápadu,se stříháním fakt nevystačí a je zas hodně patně za kadou cenu se na takovou budoucnost na vodě úplně fin.vyčerpávat-právě proto e se na pracáku,nemyslí?
Není tady
Jaku napsal(a):
Zuzina napsal(a):
![]()
Vichni takové těstí nemáme. By máme třeba dobře placenou práci, tak jsme v práci od nevidím do nevidím a místo toho ,abychom trávili se svou rodinou víkendy, svátky, tědrý den, tak slouíme v nemocnici...k takovým lidem mám velkou úctu;ale to nesouvisí s tím, o čem tu byla řeč a pochybuji,e kdy má práci,by pátkysvátky,e bys uvaovala o psím salonu.
Nicméně dle věku tvých dětí usuzuju na to,e si jetě dost mladá,e ti jetě neni 40 alespon - v těch letech jsem taky otročila jako zaměstnanec v práci,ale pak násl.léta,kdy jsem byla jako osvč jsem se fakt hodně oháněla,asi jsem i byla a jsem dobrý obchodník no a nyní díky tomu u jsem sama svým pánem a iví mě víceméně pasivní příjem.
Holčino,má pravdu,e kdyje někdo na pracáku - i já tam byla několikrát a nebyla to patná doba:D,e je dobře,kdy uvauje o soukr.podnikání.Musí to být ale postaveno na reálném základu,ne na idee a e je lepí dělat něco ne nic.Protoe ten salon by dříve či později stejně zanikl bez nějakého skutečně revolučního nápadu,se stříháním fakt nevystačí a je zas hodně patně za kadou cenu se na takovou budoucnost na vodě úplně fin.vyčerpávat-právě proto e se na pracáku,nemyslí?
Nu, Jaku ty u jsi v takové situaci (pracák atd. ) nebyla hodně dlouho. Dneska u to je dost přísné a zároveň ti jedním dechem řeknou, e enskou s dětmi dneska nikdo nezaměstná.
Třeba u nás práce není a podnikání je jediný způsob, jak nechcípnout hlady.
A kdybych měla práci pátky-svátky, tak by mi bylo jasné, e s malými dětmi to nepůjde.
Není tady
Abych nebyla úplně , tak mám psa krátkosrstého,ale v okolí mám několik lidí, co si nechává mazlíčky stříhat nebo trimovat. Platit kvůli tomu někde prostor je, ale blbost. Větina majitelů je ochotna dojet k Vám domů nebo naopak přijedete vy. Jaku má pravdu, e uivit se tím nedá, ale jako doplňková sluba fajn
.
Jen tak pro zajímavost . . .kolik stojí ten kurz?
Není tady
Sestra má nově fenku westíka a úplně taky nevíme, jestli si máme troufnout ji stříhat sami nebo se obrátit na nějaký salon. Máte zkuenosti jak tam s pejskama zachází? Ta nae se toti dost bojí...
Není tady
Zkuenost s psím salonem mám.Chodila jsem tam dva roky,za ne malý peníz.Ale kdy jsem tam la naposledy,tak jsem řekla,e nikdy více.Pejska Jorkírka jsem dávala dohromady týden.Byl vystreovaný,bál se do autobuse,no bylo to divné.Teď chodíme na stříhání do soukromého baráku a jsme spokojený,navíc platím on hodně méně v salonu to bylo bez kpupání.Pejsek paní miluje a ona jeho.Asi jsem trefila na salon,kde jde střihačkám o peníze,tak je jim jedno,jak pejska vrátí.Vím,e někde můe být s pejslem u stříhání v salonu i panička.Já bych mohla také být,ale vím,e by můj pejsek moc nedrel,raději a bez obav ho tam nechám a jdu se projít.Doporučuji kouknout na internet na salon tobě dostupný a zjistit,jestli je moné být u stříhání.Nejlépe bys udělala,kdybys nala střihačku,která pejsky stříhá doma.Moje střihačka to dělá při zaměstnání a řekla mi,e to co chce za ostříhání včetně koupání jí jako přivídělek stačí.Radkko,platím za to 150 korun.V salonu to bylo 450 korun,tak to je moje zkuenost.
Upravil(a) Tereza125 (7. 2. 2015 17:34)
Není tady
Já bych si netroufla :-D ale kámoka si fenku yorka stříhá sama a čubina pěkně drí :-). Co se týče spokojenosti, tak jsem z Prahy a stále jsem nenala salon, kde bych byla se vím spokojená. Jak s přístupem tak s výsledkem... zatím stále nemám jeden salon do kterého bych se vracela.
Není tady
S těmi salony to není jednoduché.Já bych si také netroufla střihat sama.Mám psíka dost ivého,je posluný,ale kdy bych ho střihala sama,tak nevím jak by drel a hlavně jak by vypadal.Kdy jsem opustila salon,tak jsem pátrala i po Praze i kdy tam nebydlím.Jeden salon u metra nabízel sluby docela levné a s tím,e si majitel u stříhání můe být.U nevím přesně kde to bylo.Já nedám dopustit na soukromou střihačku kterou máme.Psík jí miluje,kdy tam jdeme,tak míří rovnou.Vítá paní a ona jeho.Moná bys měla také pátrat po nějaké soukromnici.Tady u té mohu být u střihání,ale odmítám to,myslím,e by nedrel tak,jako kdy tam nejsem.Ta paní ho i venčí,kdy příjdu později,jsem ráda za takovou slubu.Tak a má úspěch.
Není tady
Tereza125 napsal(a):
S těmi salony to není jednoduché.Já bych si také netroufla střihat sama.Mám psíka dost ivého,je posluný,ale kdy bych ho střihala sama,tak nevím jak by drel a hlavně jak by vypadal.Kdy jsem opustila salon,tak jsem pátrala i po Praze i kdy tam nebydlím.Jeden salon u metra nabízel sluby docela levné a s tím,e si majitel u stříhání můe být.U nevím přesně kde to bylo.Já nedám dopustit na soukromou střihačku kterou máme.Psík jí miluje,kdy tam jdeme,tak míří rovnou.Vítá paní a ona jeho.Moná bys měla také pátrat po nějaké soukromnici.Tady u té mohu být u střihání,ale odmítám to,myslím,e by nedrel tak,jako kdy tam nejsem.Ta paní ho i venčí,kdy příjdu později,jsem ráda za takovou slubu.Tak a má úspěch.
Tak to má super. Já byla jednou u soukromníka a výsledek nebyl nic moc...pes rozklepaný z toho, jak byl uvázaný a střih taky ádná sláva. A nevzpomněla by sis jak se ten salon jmenoval? Nechodila bych tam s ním pořád ale třeba poprvé abych viděla, jaký mají přístup k psovi... v jedné diskuzi jsem také nala, e paní chodí s pejskem, kde ho nedávají do ádných popruhů, ale u to byla starí diskuze a paní se mi u neozvala.
Není tady
To já mám zase jeden salon a do jiného bych s naí čubinou nela teda. Ostříhaná je vdy parádně, ádný vystresovaný pes se mi nevrací...páničky nevyhazují, klidně můou zůstat u psa (já ale nechávám samotného - myslím si, e je to lepí) a hlavně ji tam nepřivazují.
Není tady
cicitlapicka napsal(a):
To já mám zase jeden salon a do jiného bych s naí čubinou nela teda. Ostříhaná je vdy parádně, ádný vystresovaný pes se mi nevrací...páničky nevyhazují, klidně můou zůstat u psa (já ale nechávám samotného - myslím si, e je to lepí) a hlavně ji tam nepřivazují.
a to mají pejska na volno? mohla byste mi sem hodit webové stránky toho salonu??
Není tady
Baruu napsal(a):
cicitlapicka napsal(a):
a to mají pejska na volno? mohla byste mi sem hodit webové stránky toho salonu??
Baruu,poslala jsem ti soukromku,tak tam koukni a dej vědět.
Není tady
Děvčata viděla jsem,jak pejska přivazují.Nebylo to nic drastického.Nad střihacím stolem je taková jako ibenička,od ní je řemínek s obojkem.Pejskovi dá střihačka obojek,je to jen takové jitění pejska.Můe se volně po stole pohybovat.Doufám,e to tak provádí vude.Pokud je to vude tak zařízené,tak se toho bát nemusíte.Já jsem dost úskostlivá na mého Jorka,ale tohle mě neděsilo.
Není tady
Baruu napsal(a):
cicitlapicka napsal(a):
doufám, e se to smí, je to salondarling.cz
jo a jak píe Terka to s tou ibeničkou, to je jakoby takový postroj a ten úplně v pohodě
Není tady