29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Judyna napsal(a):
Nebo jim rozpíchat ouška stříbrnými náušničkami
Stříbrnejma náušničkama se dá rozpíchat i leccos jinýho...
Není tady
Jejda, já jsem tak bez fantazie...
Není tady
Judyna napsal(a):
Jejda, já jsem tak bez fantazie...
Neva... já jí mám až dost
Není tady
Ahoj holky, nechtěla jsem zakládat nové vlákno, když už tu jedno je.. naší malé budou za necelý měsíc 4 roky, tak vymýšlíme, co jí dát za dárek. Celkem nás zaujal tenhle domeček pro panenky - https://hrackyzadobrekacky.cz/hracky-pr … okoji-1wyo .. jen si moc nedovedu představit, jak jsou ty části velké, aby něco nevdechla nebo si nějak neublížila. Nemáte nějaký takový doma?
Není tady
IMraz napsal(a):
naší malé budou za necelý měsíc 4 roky... jen si moc nedovedu představit, jak jsou ty části velké, aby něco nevdechla nebo si nějak neublížila.
Jestliže máš strach, aby si čtyřletý dítě neublížilo hračkou, uvaž jí na plíně uzel a vysvětli jí, že je to panenka... ale bacha, zabalit polínko do utěrky bych nedoporučovala - mohla by si s ním udělat modřinku...
Není tady
Asi pětiletou holčičku - vnučku- měla v práci na hlídání prodavačka z jednoho obchodu. Holčička si hrála s kouskem sisálu a na jeho konci měla přivázaný čtvereček z popundeklu, který za sebou tahala po zemi. Vypadalo to úžasně.
Není tady
Dětská fantazie je bezmezná , ovšem pokud ji dospělí, který už ji skoro ztratili, nezabíjejí přemírou hraček, který s dětskou fantazií ani nepočítají.
Není tady
Judyna napsal(a):
Asi pětiletou holčičku - vnučku- měla v práci na hlídání prodavačka z jednoho obchodu. Holčička si hrála s kouskem sisálu a na jeho konci měla přivázaný čtvereček z popundeklu, který za sebou tahala po zemi. Vypadalo to úžasně.
Ty... není to nepovolená reklama? Sisál... papundekl... za chvíli sem práskneš, kde to nakoupit...
Není tady
vrabčák napsal(a):
Dětská fantazie je bezmezná
, ovšem pokud ji dospělí, který už ji skoro ztratili, nezabíjejí přemírou hraček, který s dětskou fantazií ani nepočítají.
Jo! Přesně
Není tady
helena napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ty... není to nepovolená reklama? Sisál... papundekl... za chvíli sem práskneš, kde to nakoupit...
Ty seš ale kazi...(svět)
Není tady
Judyna napsal(a):
Ty seš ale kazi...(svět)
No proto..
Není tady
Kazi, Teta, Libuše, Helena...? Kdo se v tom má vyznat?!?
Není tady
Jó. Takhle jsem to myslela. Źe je Hela hodná teta, co omylem kazí jiným jejich snahu nás poučit...
Není tady
hela už jinačí nebude... stáří je smutné...
Není tady
Já Tě teda za starou nepovažuju, ale pokud by mělo mít stáří takové projevy podobné tvým, tak to vidím naopak optimisticky :-)
Není tady
Judyna napsal(a):
Já Tě teda za starou nepovažuju, ale pokud by mělo mít stáří takové projevy podobné tvým, tak to vidím naopak optimisticky :-)
Což je od tebe hezký... akorát že jedna nikdá neví, kdy ta žilka rupne...
Není tady
...ani jeden....V tom je to spravedlivé.
Není tady
Taky není nutný vědět všechno... i když některý se o to snaží fest... "A kdes to koupila? Kde to prodávají? Holky, co děláte aby...?"
Není tady
helena napsal(a):
IMraz napsal(a):
naší malé budou za necelý měsíc 4 roky... jen si moc nedovedu představit, jak jsou ty části velké, aby něco nevdechla nebo si nějak neublížila.
Jestliže máš strach, aby si čtyřletý dítě neublížilo hračkou, uvaž jí na plíně uzel a vysvětli jí, že je to panenka... ale bacha, zabalit polínko do utěrky bych nedoporučovala - mohla by si s ním udělat modřinku...
Nedej bože zadřít třísku!
Což mi připomnělo jednu nedávnou scénku z obchodu, kde děcko zhruba v tomto věku předvádělo záchvat vzteku.
Maminka pravděpodobně nedostatečně pružně reagovala na jeho požadavky.
Tedy takovému děcku bych to polínko fakt do ruky nedávala (ani zabalené), protože bych spíš než o jeho zdraví, měla strach o to svoje. Ona taková rána polenem do hlavy, že...
Není tady
modrovous napsal(a):
Ona taková rána polenem do hlavy, že...
Pro některý matky jak když najde...
Není tady
Stránky: 1 2