27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1 2
Judyna napsal(a):
Nebo jim rozpíchat ouka stříbrnými náuničkami
Stříbrnejma náuničkama se dá rozpíchat i leccos jinýho...
Není tady
Jejda, já jsem tak bez fantazie...
Není tady
Judyna napsal(a):
Jejda, já jsem tak bez fantazie...
Neva... já jí mám a dost
Není tady
Ahoj holky, nechtěla jsem zakládat nové vlákno, kdy u tu jedno je.. naí malé budou za necelý měsíc 4 roky, tak vymýlíme, co jí dát za dárek. Celkem nás zaujal tenhle domeček pro panenky - https://hrackyzadobrekacky.cz/hracky-pr … okoji-1wyo .. jen si moc nedovedu představit, jak jsou ty části velké, aby něco nevdechla nebo si nějak neublíila. Nemáte nějaký takový doma?
Není tady
IMraz napsal(a):
naí malé budou za necelý měsíc 4 roky... jen si moc nedovedu představit, jak jsou ty části velké, aby něco nevdechla nebo si nějak neublíila.
Jestlie má strach, aby si čtyřletý dítě neublíilo hračkou, uva jí na plíně uzel a vysvětli jí, e je to panenka... ale bacha, zabalit polínko do utěrky bych nedoporučovala - mohla by si s ním udělat modřinku...
Není tady
Asi pětiletou holčičku - vnučku- měla v práci na hlídání prodavačka z jednoho obchodu. Holčička si hrála s kouskem sisálu a na jeho konci měla přivázaný čtvereček z popundeklu, který za sebou tahala po zemi. Vypadalo to úasně.
Není tady
Dětská fantazie je bezmezná , ovem pokud ji dospělí, který u ji skoro ztratili, nezabíjejí přemírou hraček, který s dětskou fantazií ani nepočítají.
Není tady
Judyna napsal(a):
Asi pětiletou holčičku - vnučku- měla v práci na hlídání prodavačka z jednoho obchodu. Holčička si hrála s kouskem sisálu a na jeho konci měla přivázaný čtvereček z popundeklu, který za sebou tahala po zemi. Vypadalo to úasně.
Ty... není to nepovolená reklama? Sisál... papundekl... za chvíli sem práskne, kde to nakoupit...
Není tady
vrabčák napsal(a):
Dětská fantazie je bezmezná
, ovem pokud ji dospělí, který u ji skoro ztratili, nezabíjejí přemírou hraček, který s dětskou fantazií ani nepočítají.
Jo! Přesně
Není tady
helena napsal(a):
Judyna napsal(a):
Ty... není to nepovolená reklama? Sisál... papundekl... za chvíli sem práskne, kde to nakoupit...
Ty se ale kazi...(svět)
Není tady
Judyna napsal(a):
Ty se ale kazi...(svět)
No proto..
Není tady
Kazi, Teta, Libue, Helena...? Kdo se v tom má vyznat?!?
Není tady
Jó. Takhle jsem to myslela. e je Hela hodná teta, co omylem kazí jiným jejich snahu nás poučit...
Není tady
hela u jinačí nebude... stáří je smutné...
Není tady
Já Tě teda za starou nepovauju, ale pokud by mělo mít stáří takové projevy podobné tvým, tak to vidím naopak optimisticky :-)
Není tady
Judyna napsal(a):
Já Tě teda za starou nepovauju, ale pokud by mělo mít stáří takové projevy podobné tvým, tak to vidím naopak optimisticky :-)
Co je od tebe hezký... akorát e jedna nikdá neví, kdy ta ilka rupne...
Není tady
...ani jeden....V tom je to spravedlivé.
Není tady
Taky není nutný vědět vechno... i kdy některý se o to snaí fest... "A kdes to koupila? Kde to prodávají? Holky, co děláte aby...?"
Není tady
helena napsal(a):
IMraz napsal(a):
naí malé budou za necelý měsíc 4 roky... jen si moc nedovedu představit, jak jsou ty části velké, aby něco nevdechla nebo si nějak neublíila.
Jestlie má strach, aby si čtyřletý dítě neublíilo hračkou, uva jí na plíně uzel a vysvětli jí, e je to panenka... ale bacha, zabalit polínko do utěrky bych nedoporučovala - mohla by si s ním udělat modřinku...
Nedej boe zadřít třísku!
Co mi připomnělo jednu nedávnou scénku z obchodu, kde děcko zhruba v tomto věku předvádělo záchvat vzteku.
Maminka pravděpodobně nedostatečně pruně reagovala na jeho poadavky.
Tedy takovému děcku bych to polínko fakt do ruky nedávala (ani zabalené), protoe bych spí ne o jeho zdraví, měla strach o to svoje. Ona taková rána polenem do hlavy, e...
Není tady
modrovous napsal(a):
Ona taková rána polenem do hlavy, e...
Pro některý matky jak kdy najde...
Není tady
Stránky: 1 2