27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1 2
Ahoj holky,
mám prosbu, poraďte co koupit k Vánocům??
Dcerce jsou 4 roky.
Moc díky...
Není tady
Správné houpání smutek zahání...
A skládání také. Vytvořte si vlastní skládačku a s chutí do toho.
A vyhrajte ceny pro své ratolesti od firmy Pompo: http://www.pompo.cz/.
Více o soutěi: https://www.facebook.com/pages/Houpac%C … 1616"
Není tady
čtyřleté holčičce, jejda, to je věcí :
Krtečka - to je dětské člověče nezlob se a místo teček na kostce jsou obrázky (kytička, houbička, stromeček..atd.- a chodí po políčkách těch obrázků - je to super )
prstové barvy nebo sadu jiných barviček, v tomhle věku tak rádi malují :-)
dětské vyívání - to úplně pro nejmení
CD pohádek - třeba Broučky (to proti telce rozvíjí představivost a můe to poslouchat i ve svém pokojíčku)
nějakou kabelku pro malou slečnu
aty pro princeznu (ty sem tehdy vyívala po večerech kamínky, stukami a stříbrnými maličkami - hrála si s nimy celé dny a jetě v nich la na karneval za ledovou královnu (to měla "kouzelnou" ledovou větvičku - jednu z těch stříbrných větví, co se prodávají i ve zlaté a červené před Vánocemi)
malou panenku s kočárkem nebo zavinovačku pro miminko - panenku
větí puzzle dvacet dílů
hvězdičky samolepící svítící - můe jí oak udělat souhvězdí nad postýlku...
Já nevím, jestli se ptá, protoe nejsou peníze nebo protoe u vechno máte .... to se těko radí
Není tady
a co třeba domeček pro panenky? já vím, je to sice větí investice, ale zase vydrí an hraní několik let a pak ho můe třeba i prodat dál...my máme doma SAVANNAH a nae malá je z něho úplně vedle:-) mám ho odsud - reklama
Není tady
Ahojky, vymyslet se toho dá spoustu Můj malej synovec je třeba do puzllí, bude mít teď 4 roky a u skládá puzzle o 100 dílcích. A to úplně sám
Jsou to větí kostičky, ne ty malinké, ale i tak je to super
Je straně kreativní a baví ho hlavně tyhle tvořivé věci. Já pro něj mám k Vánocům koupenou kuličkovou modelínu a straně se těím, a spolu budeme po tědrým dnu hňahňat
Miluju Vánoce s dětma, je to to nejhezčí, co můe být
Není tady
ahoj vem máte nějaký tip na kníku pro kluka 4 roky?dekuju
Není tady
Ahoj, nae děti se celkem vyřádili na této "skládačce" http://www.kreativni-hracky.com/FISCHERTIP/, máme 5letého kluka a 4letou holčičku, kupovala jsem to původně pro ní, ale nakonec hračka zabavila obě dítka :-) dokonce i výtvory z toho byli pěkné :-)
Není tady
světýlko napsal(a):
V Bambuli měli (nevím jestli jetě) kabelku s obrázkem - asi 4 typy. Dostalas k tomu barvičky a to dítě si to samo vymalovalo - s tím jsme slavila obrovský úspěch.
Taky mám dojem, Světýlko, e je toho straně, co se dá pořídit. Těch plyáků jenom!
Není tady
Dobré ráno tak já teda 4 leté neteři k vánocům kupuji tohoto sněhuláka, je z pohádky ledové království a Martinka je z něj úplně na větvi take jasná volba!!! Asi to nebude úplně nejlepí dárek, maminka určitě vymyslela jeětě něco lepího, ale jsem si jistá, e bude mít mega radost.
Upravil(a) Moderátorka (19. 3. 2015 8:08)
Není tady
jestli ráda hraje hry, tak doporučuju Bubble Game, zaručuju uspech :-)
Není tady
Já mám pro dceru mimo jiného tohohle my little pony viděla ho v televizi a do dopisu pro jeíka se ho snaila vehementně namalovat, tak snad potěí
Upravil(a) Moderátorka (19. 3. 2015 8:06)
Není tady
A co takhle pěnovou modelínu? To je takové kreativní, potěí, určitě dítě i rodiče z toho budou více nadení, ne kdyby jsi holčičku nebo dítě obdarovala bonbonky nebo čokoládou
Není tady
lupina montana napsal(a):
světýlko napsal(a):
V Bambuli měli (nevím jestli jetě) kabelku s obrázkem - asi 4 typy. Dostalas k tomu barvičky a to dítě si to samo vymalovalo - s tím jsme slavila obrovský úspěch.
Taky mám dojem, Světýlko, e je toho straně, co se dá pořídit. Těch plyáků jenom!
Jo, Lupi, přesně...plyáci u okupují celou postýlku...teda dneska u postel ...a ta moje slečna si nemá kam lehnout Na řadu nevyhnutelně přicházejí pořádné poličky z IKEY
Není tady
Dobrý den, my se snaíme kupovat dětem hračky, které je rozvíjejí, které je baví a nám nelezou na nervy
Není tady
určitě nějakou panneku, teď frčí cokoliv s Annou a Elzou, take aty, prstýnky, taky... taky bych koupila nějaký výtvarný set nebo nějaké tvoření, vedle nebudete ani se perkem a nesmí chybět nějaká chytrá deskovka... třeba Dobble...
Není tady
Radkka napsal(a):
určitě nějakou panneku, teď frčí cokoliv s Annou a Elzou, take aty, prstýnky, taky... taky bych koupila nějaký výtvarný set nebo nějaké tvoření, vedle nebudete ani se perkem a nesmí chybět nějaká chytrá deskovka... třeba Dobble...
Naprosto souhlasím. Cokoliv s ledovým královstvím. Já u mám puzzle, detník, dětskou kosmetiku a panenku Elza. Já to sice moc nechápu, ale malá to miluje u dva roky http://www.malypomocnik.cz/disney-ledov … FfaEKLhCuU
Není tady
Jo pavli, mas pravdu. Já jsme tam ted kupovala kinetickej pisek a zimní oblečení pro malou a musim říct, e dobry
Není tady
já bych koupila něco s motivy Anny a Elzy jestli u vás frčí, nějaké tvoření co mají v hračkářstvích, super je třeba platelína playdow s hrou, my teď máme toho zubaře a modelujeme zuby a rovnátka, pak to rozvrtáme a tak :-D a z deskovek třeba dobble pro děti nebo fajn jsou i hry do auta na cesty
Není tady
mně se líbí takové ty různé kreativní sety jako uij si svého plyáka nebo něco z řady style me up! to holky určitě nadchne
Není tady
Nala jsem jeden web kde mají krásné stříbrné náunice pro děti http://stribronikol.cz
Nevěděla jsem jaké vybrat pro nai princezničku a tak jsem vybrala stříbrné náunice kytičky, ve skutečnosti byli jetě hezčí ne na obrázku,doporučuji tady nakoupit:hjarta:
Není tady
tesinka2017 napsal(a):
Nala jsem jeden web kde mají krásné stříbrné náunice pro děti
Nevěděla jsem jaké vybrat pro nai princezničku a tak jsem vybrala stříbrné náunice kytičky, ve skutečnosti byli jetě hezčí ne na obrázku,doporučuji tady nakoupit:hjarta:
Jo, čtyřletá holčička bude z náuniček odvázaná...
S těma si jó vyhraje
Není tady
helena napsal(a):
tesinka2017 napsal(a):
Nala jsem jeden web kde mají krásné stříbrné náunice pro děti
Nevěděla jsem jaké vybrat pro nai princezničku a tak jsem vybrala stříbrné náunice kytičky, ve skutečnosti byli jetě hezčí ne na obrázku,doporučuji tady nakoupit:hjarta:Jo, čtyřletá holčička bude z náuniček odvázaná...
S těma si jó vyhraje
Ale e se tady zase vyrojily, co? Teď budou mít, holky reklamní, do vánoc zase hoňku!
Není tady
Hele - e by se uhnaly a poly? Jako koně třeba?
Není tady
...jenom TADY mají moc velký dvůr ...a malý bič ... chtělo by to opačně
Není tady
Nebo jim rozpíchat ouka stříbrnými náuničkami
Není tady
Stránky: 1 2