29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Ahoj holky,
mám prosbu, poraďte co koupit k Vánocům??
Dcerce jsou 4 roky.
Moc díky...
Není tady
Správné houpání smutek zahání...
A skládání také. Vytvořte si vlastní skládačku a s chutí do toho.
A vyhrajte ceny pro své ratolesti od firmy Pompo: http://www.pompo.cz/.
Více o soutěži: https://www.facebook.com/pages/Houpac%C … 1616"
Není tady
čtyřleté holčičce, jejda, to je věcí :
Krtečka - to je dětské člověče nezlob se a místo teček na kostce jsou obrázky (kytička, houbička, stromeček..atd.- a chodíš po políčkách těch obrázků - je to super )
prstové barvy nebo sadu jiných barviček, v tomhle věku tak rádi malují :-)
dětské vyšívání - to úplně pro nejmenší
CD pohádek - třeba Broučky (to proti telce rozvíjí představivost a může to poslouchat i ve svém pokojíčku)
nějakou kabelku pro malou slečnu
šaty pro princeznu (ty sem tehdy vyšívala po večerech kamínky, stužkami a stříbrnými mašličkami - hrála si s nimy celé dny a ještě v nich šla na karneval za ledovou královnu (to měla "kouzelnou" ledovou větvičku - jednu z těch stříbrných větví, co se prodávají i ve zlaté a červené před Vánocemi)
malou panenku s kočárkem nebo zavinovačku pro miminko - panenku
větší puzzle dvacet dílů
hvězdičky samolepící svítící - můžeš jí oak udělat souhvězdí nad postýlku...
Já nevím, jestli se ptáš, protože nejsou peníze nebo protože už všechno máte .... to se těžko radí
Není tady
a co třeba domeček pro panenky? já vím, je to sice větší investice, ale zase vydrží an hraní několik let a pak ho můžeš třeba i prodat dál...my máme doma SAVANNAH a naše malá je z něho úplně vedle:-) mám ho odsud - reklama
Není tady
Ahojky, vymyslet se toho dá spoustu Můj malej synovec je třeba do puzllí, bude mít teď 4 roky a už skládá puzzle o 100 dílcích. A to úplně sám
Jsou to větší kostičky, ne ty malinké, ale i tak je to super
Je strašně kreativní a baví ho hlavně tyhle tvořivé věci. Já pro něj mám k Vánocům koupenou kuličkovou modelínu a strašně se těším, až spolu budeme po štědrým dnu hňahňat
Miluju Vánoce s dětma, je to to nejhezčí, co může být
Není tady
ahoj všem máte nějaký tip na knížku pro kluka 4 roky?dekuju
Není tady
Ahoj, naše děti se celkem vyřádili na této "skládačce" http://www.kreativni-hracky.com/FISCHERTIP/, máme 5letého kluka a 4letou holčičku, kupovala jsem to původně pro ní, ale nakonec hračka zabavila obě dítka :-) dokonce i výtvory z toho byli pěkné :-)
Není tady
světýlko napsal(a):
V Bambuli měli (nevím jestli ještě) kabelku s obrázkem - asi 4 typy. Dostalas k tomu barvičky a to dítě si to samo vymalovalo - s tím jsme slavila obrovský úspěch.
Taky mám dojem, Světýlko, že je toho strašně, co se dá pořídit. Těch plyšáků jenom!
Není tady
Dobré ráno tak já teda 4 leté neteři k vánocům kupuji tohoto sněhuláka, je z pohádky ledové království a Martinka je z něj úplně na větvi takže jasná volba!!! Asi to nebude úplně nejlepší dárek, maminka určitě vymyslela jeětě něco lepšího, ale jsem si jistá, že bude mít mega radost.
Upravil(a) Moderátorka (19. 3. 2015 8:08)
Není tady
jestli ráda hraje hry, tak doporučuju Bubble Game, zaručuju uspech :-)
Není tady
Já mám pro dceru mimo jiného tohohle my little pony viděla ho v televizi a do dopisu pro ježíška se ho snažila vehementně namalovat, tak snad potěší
Upravil(a) Moderátorka (19. 3. 2015 8:06)
Není tady
A co takhle pěnovou modelínu? To je takové kreativní, potěší, určitě dítě i rodiče z toho budou více nadšení, než kdyby jsi holčičku nebo dítě obdarovala bonbonky nebo čokoládou
Není tady
lupina montana napsal(a):
světýlko napsal(a):
V Bambuli měli (nevím jestli ještě) kabelku s obrázkem - asi 4 typy. Dostalas k tomu barvičky a to dítě si to samo vymalovalo - s tím jsme slavila obrovský úspěch.
Taky mám dojem, Světýlko, že je toho strašně, co se dá pořídit. Těch plyšáků jenom!
Jo, Lupi, přesně...plyšáci už okupují celou postýlku...teda dneska už postel ...a ta moje slečna si nemá kam lehnout Na řadu nevyhnutelně přicházejí pořádné poličky z IKEY
Není tady
Dobrý den, my se snažíme kupovat dětem hračky, které je rozvíjejí, které je baví a nám nelezou na nervy
Není tady
určitě nějakou panneku, teď frčí cokoliv s Annou a Elzou, takže šaty, prstýnky, tašky... taky bych koupila nějaký výtvarný set nebo nějaké tvoření, vedle nebudete ani se šperkem a nesmí chybět nějaká chytrá deskovka... třeba Dobble...
Není tady
Radkka napsal(a):
určitě nějakou panneku, teď frčí cokoliv s Annou a Elzou, takže šaty, prstýnky, tašky... taky bych koupila nějaký výtvarný set nebo nějaké tvoření, vedle nebudete ani se šperkem a nesmí chybět nějaká chytrá deskovka... třeba Dobble...
Naprosto souhlasím. Cokoliv s ledovým královstvím. Já už mám puzzle, deštník, dětskou kosmetiku a panenku Elza. Já to sice moc nechápu, ale malá to miluje už dva roky http://www.malypomocnik.cz/disney-ledov … FfaEKLhCuU
Není tady
Jo pavli, mas pravdu. Já jsme tam ted kupovala kinetickej pisek a zimní oblečení pro malou a musim říct, že dobry
Není tady
já bych koupila něco s motivy Anny a Elzy jestli u vás frčí, nějaké tvoření co mají v hračkářstvích, super je třeba platelína playdow s hrou, my teď máme toho zubaře a modelujeme zuby a rovnátka, pak to rozvrtáme a tak :-D a z deskovek třeba dobble pro děti nebo fajn jsou i hry do auta na cesty
Není tady
mně se líbí takové ty různé kreativní sety jako ušij si svého plyšáka nebo něco z řady style me up! to holky určitě nadchne
Není tady
Našla jsem jeden web kde mají krásné stříbrné náušnice pro děti http://stribronikol.cz
Nevěděla jsem jaké vybrat pro naši princezničku a tak jsem vybrala stříbrné náušnice kytičky, ve skutečnosti byli ještě hezčí než na obrázku,doporučuji tady nakoupit:hjarta:
Není tady
tesinka2017 napsal(a):
Našla jsem jeden web kde mají krásné stříbrné náušnice pro děti
Nevěděla jsem jaké vybrat pro naši princezničku a tak jsem vybrala stříbrné náušnice kytičky, ve skutečnosti byli ještě hezčí než na obrázku,doporučuji tady nakoupit:hjarta:
Jo, čtyřletá holčička bude z náušniček odvázaná...
S těma si jó vyhraje
Není tady
helena napsal(a):
tesinka2017 napsal(a):
Našla jsem jeden web kde mají krásné stříbrné náušnice pro děti
Nevěděla jsem jaké vybrat pro naši princezničku a tak jsem vybrala stříbrné náušnice kytičky, ve skutečnosti byli ještě hezčí než na obrázku,doporučuji tady nakoupit:hjarta:Jo, čtyřletá holčička bude z náušniček odvázaná...
S těma si jó vyhraje
Ale že se tady zase vyrojily, co? Teď budou mít, holky reklamní, do vánoc zase hoňku!
Není tady
Hele - že by se uhnaly a pošly? Jako koně třeba?
Není tady
...jenom TADY mají moc velký dvůr ...a malý bič ... chtělo by to opačně
Není tady
Nebo jim rozpíchat ouška stříbrnými náušničkami
Není tady
Stránky: 1 2