Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 10. 2012 10:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: ..je opravdu na čase jít k psychologovi..?

vějířovko, když nevíš, co říct, nemusíš říkat nic. pořád lepší, než mi hloupě psát, na čem ti záleží nebo ne a ještě hloupěji sem tahat dusičku, o které v téhle debatě vůbec nebyla řeč a žvatlat tu něco o tom, že mě ty dvě iritují.
z tebe se stává asi už senilní baba, když nechápeš, že nemusím souhlasit s tím, co píše erem nebo dusička a vůbec to nemusí být o tom, že by mě něják iritovaly, klidně s nima zase v něčem jiném souhlasit budu.
a že je to moje věc, o tom vůbec nepochybuju, takovou samozřejmou věc mi nemusíš zdůrazňovat, to si nech pro vnoučata, ty se možná ještě v tom, co je a co není jejich věc plácají wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 7. 10. 2012 10:21

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Vějířovka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Samozřejmě, já se jen bráním tvému hodnocení a nařčení, které je úplně mimo a radím ti, aby ses podívala raději sama na sebe.
Ostaně Erem jsem sem nezatáhla já, že? lol

kiara tě odhadla správně.
erem jsem sem zatáhla já. ty a erem jste totiž úplně stejný.

Ještě štěstí, že mi na tvém mínění vůbec nezáleží, nevím čím tě Erem a Dušička tak iritují, ale je to tvoje věc.

Vějířovko - proč mluvíš o mně?
Já na tohle vlákno vůbec nepíšu,protože se mi nechtělo číst tak předlouhý příspěvek, tak jsem skončila v necelé půlce. BOhužel. Tak nereaguju.
A co se týče Pavli - my dvě si to spolu vyříkáme sami. Myslím,že to jsou většinou písmenka, že já se blbě vyjádřím anejsem pochopena, jinak Pavla má dobrý názory, s nima souhlasím.
Vějířovko  - někdy s Tvýma názorama souhlasím, někdy zase ne. Prostě každý jsme jiný.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#28 7. 10. 2012 11:14

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

vějířovko, když nevíš, co říct, nemusíš říkat nic. pořád lepší, než mi hloupě psát, na čem ti záleží nebo ne a ještě hloupěji sem tahat dusičku, o které v téhle debatě vůbec nebyla řeč a žvatlat tu něco o tom, že mě ty dvě iritují.
z tebe se stává asi už senilní baba, když nechápeš, že nemusím souhlasit s tím, co píše erem nebo dusička a vůbec to nemusí být o tom, že by mě něják iritovaly, klidně s nima zase v něčem jiném souhlasit budu.
a že je to moje věc, o tom vůbec nepochybuju, takovou samozřejmou věc mi nemusíš zdůrazňovat, to si nech pro vnoučata, ty se možná ještě v tom, co je a co není jejich věc plácají wink

Buď tak laskavá Pavlo a nehodnoť mě, nejsi můj soudce. Budu psát to, co uznám za vhodné a jestli je to hloupé nebo není, nech na mně. Rozumíme si?

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#29 7. 10. 2012 11:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vějířovka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Buď tak laskavá Pavlo a nehodnoť mě, nejsi můj soudce. Budu psát to, co uznám za vhodné a jestli je to hloupé nebo není, nech na mně. Rozumíme si?

v tom případě se toho drž laskavě i ty sama a přestaň mě hodnotit, i já mám právo si psát, co uznám za vhodné.
rozumíme si, dokážeš to takhle pobrat ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 7. 10. 2012 11:21

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

kiara tě odhadla správně.
erem jsem sem zatáhla já. ty a erem jste totiž úplně stejný.

Ještě štěstí, že mi na tvém mínění vůbec nezáleží, nevím čím tě Erem a Dušička tak iritují, ale je to tvoje věc.

Já na tohle vlákno vůbec nepíšu,protože se mi nechtělo číst tak předlouhý příspěvek, tak jsem skončila v necelé půlce. BOhužel. Tak nereaguju.
A co se týče Pavli - my dvě si to spolu vyříkáme sami. Myslím,že to jsou většinou písmenka, že já se blbě vyjádřím anejsem pochopena, jinak Pavla má dobrý názory, s nima souhlasím.
Vějířovko  - někdy s Tvýma názorama souhlasím, někdy zase ne. Prostě každý jsme jiný.

Dávala jsem to jen jako příklad. Je to veřejné fórum, Dušičko, proto se nediv, že se k čemukoli může kdokoli vyjádřit, ale už o tom mluvit nebudu, neboj se.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#31 7. 10. 2012 11:22

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

v tom případě se toho drž laskavě i ty sama a přestaň mě hodnotit, i já mám právo si psát, co uznám za vhodné.

Uvědomuješ si vůbec, že to byla odezva na tebe, že já jsem tě nikdy nehodnotila sama od sebe?

Není tady

#32 7. 10. 2012 11:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vějířovka napsal(a):

dusička napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Dávala jsem to jen jako příklad. Je to veřejné fórum, Dušičko, proto se nediv, že se k čemukoli může kdokoli vyjádřit, ale už o tom mluvit nebudu, neboj se.

ano, je to veřejné fórum, proto se nediv, že se k tomu může vyjádřit i dusička, obvzlášť, když je to ona, koho si momentálně bereš do úst.

Není tady

#33 7. 10. 2012 11:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vějířovka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Uvědomuješ si vůbec, že to byla odezva na tebe, že já jsem tě nikdy nehodnotila sama od sebe?

lollol tys dnes pojedla vtipnou kaši, viď, vějířovko wink

Není tady

#34 7. 10. 2012 12:49

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

lollol tys dnes pojedla vtipnou kaši, viď, vějířovko wink

Bóže můj, je tohleto vůbec možné? dumbom

Není tady

#35 7. 10. 2012 12:53

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

dusička napsal(a):

ano, je to veřejné fórum, proto se nediv, že se k tomu může vyjádřit i dusička, obvzlášť, když je to ona, koho si momentálně bereš do úst.

A já jí to snad zakazuji? Jen jí uklidňuji, že už se k tomu nikdy nebudu vyjadřovat - to snad stačí.

Není tady

#36 10. 10. 2012 10:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Vějířovka napsal(a):

Mě u Marčulky zaráží dvě věci, kvůli kterým jí nevěřím ani slovo:
1) to, že je to tak totálně černobílé: on je "sviňa", manipulátor a ona je ta nevinná naivní oběť

a 2) což je, podle mě ještě divnější, že jí evidentně na osudu jejího psa vůbec nezáleží - už se o něm nezmiňuje, pořizuje si nového.
Buď ví, že se psovi nic špatného nestane, protože ex přítel není zase takový zločinec, jak ho líčí, nebo je citově plochá.

dokážu se o sebe sama postarat - mám hezký byt, práci, co mě baví, dokážu se postarat i o psa, nedávno jsem si koupila autí, ale cítím, že z ničeho nemám radost.. že už to nikdy nebude takový, jaký by to mělo být.. nemám odvahu ani sílu někomu dalšímu věřit a mám strach, že už se to nikdy nezmění.. šíleně jsem se uzavřela do sebe a mám pocit jako bych žila v jedný velký depresi.. nevím, jestli je to tím, že jsem zažila takový šílený vztah, nebo jestli jsem prostě citlivka, co si to moc bere.. a hlavně nevím, jak z toho ven..  prostě mám strach někomu dalšímu jen začít věřit, tak rovnou odmítám jakékoliv sebemenší pozvání třeba jen na kafe.. a pak jsem ještě nešťastnější, že jsem to nezkusila, ale nejde mi to změnit.. je to jako nějaký reflex, rovnou odmítnout..
Já jsem si konečně přečetla první příspěvek. Ale četlo se to blbě,kdyby byly aspoň odstavce.
A chtěla bych navázat na Vějířovku.
Neřekla bych, že Marčulka je ta nevinná naivní oběť.
Ale protože se bojí toho,že zase narazí, lepí se na ní  chlapi,kteří s ní cvičí a ti chlapi, který budou zkoušet manipulovat. POdle mýho je úkolem Marčulky mít svoje, nezmanipulovat se. Já bych se objednala k psycholožce. Jít do vztahu a nevěřit. vissla

Upravil(a) dusička (10. 10. 2012 12:00)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#37 10. 10. 2012 11:53

agewa
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Mě u Marčulky zaráží dvě věci, kvůli kterým jí nevěřím ani slovo:
1) to, že je to tak totálně černobílé: on je "sviňa", manipulátor a ona je ta nevinná naivní oběť

a 2) což je, podle mě ještě divnější, že jí evidentně na osudu jejího psa vůbec nezáleží - už se o něm nezmiňuje, pořizuje si nového.
Buď ví, že se psovi nic špatného nestane, protože ex přítel není zase takový zločinec, jak ho líčí, nebo je citově plochá.

dokážu se o sebe sama postarat - mám hezký byt, práci, co mě baví, dokážu se postarat i o psa, nedávno jsem si koupila autí, ale cítím, že z ničeho nemám radost.. že už to nikdy nebude takový, jaký by to mělo být.. nemám odvahu ani sílu někomu dalšímu věřit a mám strach, že už se to nikdy nezmění.. šíleně jsem se uzavřela do sebe a mám pocit jako bych žila v jedný velký depresi.. nevím, jestli je to tím, že jsem zažila takový šílený vztah, nebo jestli jsem prostě citlivka, co si to moc bere.. a hlavně nevím, jak z toho ven..  prostě mám strach někomu dalšímu jen začít věřit, tak rovnou odmítám jakékoliv sebemenší pozvání třeba jen na kafe.. a pak jsem ještě nešťastnější, že jsem to nezkusila, ale nejde mi to změnit.. je to jako nějaký reflex, rovnou odmítnout..
Já jsem si konečně přečetla první příspěvek. Ale četlo se to blbě,kdyby byly aspoň odstavce.
A chtěla bych navázat na Vějířovku.
Neřekla bych, že Marčulka je ta nevinná naivní oběť.
Ale protože se bojí toho,že zase narazí, lepí se na ní  chlapy,který s ní cvičí a ti chlapi, který budou zkoušet manipulovat. POdle mýho je úkolem Marčulky mít svoje, nezmanipulovat se. Já bych se objednala k psycholožce. Jít do vztahu a nevěřit. vissla

dosti smutné

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí