Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 16. 10. 2012 7:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Pod palbou kritiky

mi jich pár ubalil a smýkl mnou o zem. Před synem
Pro mě by tohle byla konečná...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#202 16. 10. 2012 10:11

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Teda, Kamčo, jsi dobrá.
Drž se , nebude to jednoduché,  ale jde tobě i tvému synkovi o žívot.
A to možná doslova. Je fajn, že sis dokázala urovnat hodnotový žebříček.
Držím palce - věř, že teď už to bude jen lepší , pa, Jess.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#203 16. 10. 2012 11:52

holcina
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Pro kami taky je, dle toho co píše

Není tady

#204 16. 10. 2012 12:15

Weatherwax
♥♥♥----
Místo: Brno

Kamaril, gratuluju k rozhodnutí a máš můj obdiv za to, jaks to zvládla. Dokázalas ukázat, že si k Tobě nemůže dovolit všechno. Má to sice nepříjemný následek, ale doufám, že když dokážeš odejít a budeš u rodičů, tak to bude "jediný" nepříjemný zážitek a dál se to bude rozvíjet jen pro Tvé dobro.

Držím Ti palce, aby u Tebe vše dobře fungovalo alespoň do budoucna.

rock

Osud rozdal karty, my hrajeme. (A. Schopenhauer) usch storstark dumbom

Není tady

#205 16. 10. 2012 14:23

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

kamarili napsal(a):

Tak vám jenom chci říct - abyste měli příběh jakž takž uzavřen - že jsem se rozhodla jít na nějaký čas bydlet k rodičům.  A skončilo to tím, že mi jich pár ubalil a smýkl mnou o zem. Před synem (kterého předtím křikem vzbudil).
Vždycky jsem mu říkala, že pokud se mě kdy násilně dotkne, bude to znamenat rozvod. Tak ho teď ani nechci vidět, nemluvím s ním, neodpovídám...a k rodičům se hrozně těším.(I když mi je taky trochu trapně, protože oni o tom, co se u nás děje, neměli ani potuchy. Aby manžela akceptovali, udržovala jsem je v domnění, že je vše ok.)

KAmarili, ja jsem v duchu tipovala, ze je to typ cloveka, ktery partnerku uhodi. Bohuzel na to doslo.  Alei i kdyby na to ted nedoslo, priopadlo mi to hruzostrasny. Ani tem nejblizsim lidem si se nesverila.  Dlouho jsi udrzovala nadeji, ze kdyz se podridis, bude vse ok.  Davala mu penize, mela vsechnu starost jen na sobe. ted jsi se vzpricila a chlapec nervove nevydrzel.

Drzim ti strasne palce a doufam, ze ted bude uz jen a jen lip. hjarta

PS: pokud jeste nejsi u rodicu, dej si i tak pozor a proved presun rychle, tahle doba byva nejdramatictejsi....bud velmi obezretna.

Upravil(a) sahleb (16. 10. 2012 14:25)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#206 16. 10. 2012 14:57

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Kamarili, sice je to hodně drsné, co se Ti stalo, ale myslím, že Tě to mohlo utvrdit v tom, že odejít od něj je to správné. Vlatně Ti to potvrdil. Co s takovým chlapem. Ty si daleko lépe povedeš bez něj.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#207 16. 10. 2012 16:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

Pro mně taky. Jednoznačně.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#208 16. 10. 2012 17:01

sasasa
♥♥♥----

kamarili napsal(a):

Tak vám jenom chci říct - abyste měli příběh jakž takž uzavřen - že jsem se rozhodla jít na nějaký čas bydlet k rodičům. Manžel si zůstane v bytě, kde bude všechno platit. A mně bude líp, protože - nebudu muset doplácet /rodičům dám, co budu moct, ale mám u nich jistotu, že mě nebudou vydírat/ a i kdyby mi se synkem nijak nepomohli (a to vím, že z vlastního přání budou), bude to pro mě nezměrná úleva.

A jak k tomu došlo? Po založení téhle diskuze jsem posílená vašimi příspěvky začala být odbojnější. Tedy večerní kritice se bránila...a případně, když se naskytla příležitost, se neupejpala vmést mu do obličeje kritiku jednání, za které jsem od něho byla sama kritizovaná (aneb když dva dělají totéž, není to totéž). A skončilo to tím, že mi jich pár ubalil a smýkl mnou o zem. Před synem (kterého předtím křikem vzbudil).
Vždycky jsem mu říkala, že pokud se mě kdy násilně dotkne, bude to znamenat rozvod. Tak ho teď ani nechci vidět, nemluvím s ním, neodpovídám...a k rodičům se hrozně těším.(I když mi je taky trochu trapně, protože oni o tom, co se u nás děje, neměli ani potuchy. Aby manžela akceptovali, udržovala jsem je v domnění, že je vše ok.)

Tak jsem dočetla. V mém manželství to vypadalo hodně podobně.Ne stejně, ale podstata byla stejná.
1/"je tu bordel nic neděláš"
2/tady máš peníze (zbytek cca 3/4 jeho platu, mizely neznámo kde)
3/domů chodil až po řádném pobavení svojí osůbky, velmi často i alkoholem
4/" kde budeš beze mě? sama nic nezvládneš"
5/ můj názor byl zásadně ten špatný, protože nejlíp věděl všechno on
možná by se ještě našlo něco, ale tohle bylo to nejzásadnější. Dokonce jsem byla tak pitomá, že jsem s ním sepisovala dohody o hlídání našeho dítěte, jak jsem chtěla mít "jistotu", že aspoň někdy pohlídá a stejně mi to bylo na houby, ...slibem nezarmoutíšsmile.Než jsem se rozhoupala tak jsem mu to dlouhou dobu baštila a fakt jsem o sobě pochybovala. Probudilo mě až když naši dceru přejelo auto a on místo aby běžel domů z práce, šel se veselit na diskotéku a ráno mi opilý přišel vynadat, že nejsem schopná to dítě pohlídat. Dcera měla štěstí a obešlo se to bez následků. Ale mě to probudilo. PROČ SAKRA S TÍM CHLAPEM JSEM? Do roka jsme byli rozvedeni.
Tebe Kamarili možná ta přes d*žku probudí taky.Přeju hodně štěstí.

Upravil(a) sasasa (16. 10. 2012 17:08)

Slunce svítí na všechny stejně.

Není tady

#209 16. 10. 2012 17:17

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Kamarili, možná jsi pochopila, jak důležité je mít své hranice a zastat se sama sebe. Gratuluju. A přeji ti, abys jednou našla příjemného chlapa, se kterým bude nejen radost být, ale i žít.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#210 16. 10. 2012 22:00

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

kamarili napsal(a):

Tak vám jenom chci říct - abyste měli příběh jakž takž uzavřen - že jsem se rozhodla jít na nějaký čas bydlet k rodičům. Manžel si zůstane v bytě, kde bude všechno platit. A mně bude líp, protože - nebudu muset doplácet /rodičům dám, co budu moct, ale mám u nich jistotu, že mě nebudou vydírat/ a i kdyby mi se synkem nijak nepomohli (a to vím, že z vlastního přání budou), bude to pro mě nezměrná úleva.

A jak k tomu došlo? Po založení téhle diskuze jsem posílená vašimi příspěvky začala být odbojnější. Tedy večerní kritice se bránila...a případně, když se naskytla příležitost, se neupejpala vmést mu do obličeje kritiku jednání, za které jsem od něho byla sama kritizovaná (aneb když dva dělají totéž, není to totéž). A skončilo to tím, že mi jich pár ubalil a smýkl mnou o zem. Před synem (kterého předtím křikem vzbudil).

kamarili, to mě moc mrzí, jak to u vás prudce vygradovalo ... graterpar Nicméně už máš alespoň jasno, s kým jsi po celou tu dobu žila: s domácím despotou, tyranem a násilníkem usch

Zde už není o čem diskutovat a já bych na Tvém místě začala vážně uvažovat o rozvodu. Máš štěstí, že máš kam jít a že jsou tu rodiče, ochotni pomoci s hlídáním, to je pro Tebe nesmírné plus. MMCH za TOHLE bych neváhala, spojila se s právníkem a nechala si soudně vyměřit výživné jak na sebe, tak na dítě. Teď už doufám nemáš žádné falešné ohledy, po tom co Ti manžel předvedl, viď že ne dumbom ?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#211 29. 10. 2012 15:07

MadlaDockalova
♥------

Další vývoj určítě nebude jednoduchý... přeji hodně síly.

Násilí před dítětem je vždycky konečná. Především mladší děti (do 3 let) to vnímají jako narušení a napadení vlastní osobnosti. Nesmí se to dít.

Není tady

#212 29. 10. 2012 15:13

MadlaDockalova
♥------

Nemyslím si, že by ten problém byl v penězích...

evidentně mu vadí něco jiného, a potřebuje tě takhle dusit. Doporučila bych poradnu, ale je pravda, že je velice těžké tam partnera dostat, obzvláštně je-li on přesvědčen a chová-li se, jako by si za všechno mohla ty a  všechno byl tvůj problém.
Něco ale dělat musíš, je cítit, že nejsi spokojená, potřebuješ podporu a nebýt na všechno sama. Držím palečky, ať se to nějak spraví. Vypadá to na opravdu složtiou situaci.

Není tady

#213 2. 11. 2012 11:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

helena napsal(a):

Aj pre mňa - tu už ide o zdravie... A aj o to, aké príklady si zo života vezme to chúďa dieťa! kapitulation Ja by som sa už zbalila definitívne...

Upravil(a) Selima (2. 11. 2012 11:53)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí