|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Tak mu řekni, ať Ti některou takovou žneu ukáže...ať Tě vezme k ní reálně domů, když nečeká návštěvu...Žádná taková žena není...možná tam má menší nepořádek, ale naklizeno jako Marta Stuartová určitě nemají. 
Ale teď vážně. V podstatě nechápu, proč spolu jste. Miluje Tě, miluješ ho? Protože promiň, z toho, co píšeš není dobrý otec (nezajímá ho, že kluk vyrostl z postýlky), není Ti oporou, zjevně mu vadí, že bys Ti měl přispět na cokoliv, nechce se s Tebou moc bavit, prostě ani Ty ani malý pro něj nejste nijak zvlášť důležití a nikdy ne dost dobří a ani mu nevyhovuje "Tvoje" domácnost, ...otočím to a nemyslím to vůči Tobě vůbec špatně "Proč s Tebou je?"
A co je důležitější, proč bys s ním měla být...???? Teoreticky, kdybyste bydleli každý jinde (popř. se rozvedli), tak by měl povinnost Ti platit alimenty a měl by povinnost se o dítě starat ve vymezenou dobu. (Samozřejmě oboje lze vysoudit i bez odluky, akorát to není častý model) Pro Tebe by to bylo výhodnější, protože bys měla možnost si v těch dnech nebo hodinách, kdy by malého měl, odpočinout. Protože takhle ho zjevně nemá nikdy a dost to na mě působí, že jej nemá rád...
Musím říct, že mě Tvoje situace velmi mrzí a ráda bych Tě podpořila, ale tady každá rada je jako plácnutí do prázdna. Šla bych od něj pryč. Tak držím palce.

Není tady
kamarili napsal(a):
...tak se potřebuju vypsat. Už toho na mě začíná být trochu moc.
S manželem máme dvouletého synka a od jeho narození se stupňuje manželova kritika, hlavně kvůli nepořádku. Uznávám, že perfektně naklizeno nemáme, ale vyloženě binec taky ne. Prostě klasický provozní bordel - tu hrnek, tu lžička, rozházené hračky, plný koš s prádlem, semtam neumytý sporák, nestihnu vyndat věci z myčky...Vím, že by mohlo být čistěji - jenže já se nezastavím. Od rána do večera kmitám a stejně pokaždé slyším, že není hotové to a to...(občas slyším i to, že celý den nic nedělám a jsem špinavá bordelářka).
Pracuju na půl úvazku (abych měla nějaké peníze, protože - i když má muž dobrý plat a platí nájem - jsem to já, kdo platí elektřinu, plyn a tv poplatky) a ještě dodělávám školu a na domácnost mi zbývá málo času. A dneska už jsem se rozbrečela, protože v 9 přišel muž (dřív nechodí - po práci musí do posilky, nebo za kámošema nebo něco zařizovat), sedl si k fotbalu a začal kvákat, že nejsou umyté hrnce a že znám jenom počítač (po nocích píšu diplomku) a nic nedělám.
Jsem už strašně demotivovaná a unavená. Nevím, jak to (se) zlepšit, abychom byli oba spokojení.
budu se opakovat, chová se k tobě tak, jak mu dovolíš!
asi budu trošku krutá, ale zkus si najít systém, který si ti asi chybí, když sama uznáváš, že by domácnost mohla být čistější.
mimochodem, taky nejsem nadšená, když přijdu z práce domů a je tam binec
.
Není tady
Jde o to, jestli Tobě vadí ten provozní bordel, nebo nevadí. A jestli to chceš změnit kvůli sobě, ne kvůli chlapovi.
Mně se osvědčilo uklidit hned po ránu,když děti maj pohádky, nebo pomáhaj. I pro dvouletý dítko je zábava vyndavat nádobí z myčky. Ten hrníček a lžičky hned uklízet po vypití .
Kamna umýt hned když se myje nádobí a po uvaření. Jak se to odkládá,pak není čas nikdy.
Kdo Ti hlídá kluka když pracuješ na poloviční úvazek?
Není tady

kamarili napsal(a):
Ptám se proto, že já na domácnost dávám 4.500,- /výše zmíněné služby + příspěvek 2.000,- manželovi na nájem/, on po odečtu mého příspěvku dává 5.000,-. Prostě to tak máme nastavené, vždy to tak bylo a nevadilo mi to, dokud ta jeho kritika nedosáhla dnešních rozměrů, protože já se fakt snažím a stejně mi připadá, že výsledek je v očích manžela stejný, jako by kdybych nedělalanic.
Peťu, já jsem s ním o financích mluvila. Říkal, že nemusím pracovat a zeptal se nechápavě, jak to, že mi 10.000,- mateřská nestačí a nechápe, že když dám skoro polovinu na služby a ze zbytku hradím pleny, oděv, jídlo pro malého a pro sebe jídlo, tramvajenku a spoření, nezbyde mi nic. Už jsem si párkrát musela půjčit od rodičů. Daphné, proto těch pár kaček potřebuju. Nedokážu se ho doprošovat (on si vždycky najde důvod, proč mi peníze nedat. "Proč potřebuje M. postýlku? Vždyť jednu má." To, že se do té jedné už nevejde, muž neřeší.). Už tak sama před sebou nemám žádnou důstojnost. Peníze měsíčně posílá příbuzným, protože ti mu "narozdíl ode mě dělají radost".
Peťu, jak to dopadlo?
Je mi z toho smutno. Taky jsem studovala pro minidetech. A taky se to odehravalo jako u tebe. Musel jsem treba nakoupit na par dni, byly svatky, docela stres, tak jsem nechala deti doma. (muj manzel nesel za desetileti nakoupit ani jednou) . Po navratu me serval, ze mi je nebude hlidat. Vzdy si nasel duvod mi penize nedat. Fakt mi rekl, ze kdyz dite jeste rocni nechodi, nepotrebuje na zimu boty.
Prestan mu davat penize, probuh. Muzes se zeptat tech pribuznych proc si ty penize berou? Je mi z toho fakt smutno. Moc. To neni vubec o tvoji dustojnosti, ja si myslim, ze tu dustojnost mas. 
KAmarili hele tohle je fakt dobrej napad:
(2) Neplní-li jeden z manželů tuto povinnost, určí soud na návrh některého z nich její rozsah, přičemž přihlédne k péči o společnou domácnost. Rozsah vyživovací povinnosti stanoví tak, aby hmotná a kulturní úroveň obou manželů byla zásadně stejná.
Co takhl eskaknout do poradny a neco s tim udelat, chot by byl prekvapen. Mozna by to byla na nej spravna metoda, kdyz si mysli, ze jsi takova jako ne moc schopna.
Upravil(a) sahleb (4. 10. 2012 20:30)
Není tady

aprill napsal(a):
kamarili napsal(a):
S manželem máme dvouletého synka a od jeho narození se stupňuje manželova kritika, hlavně kvůli nepořádku. Uznávám, že perfektně naklizeno nemáme, ale vyloženě binec taky ne. Prostě klasický provozní bordel - tu hrnek, tu lžička, rozházené hračky, plný koš s prádlem, semtam neumytý sporák, nestihnu vyndat věci z myčky...Vím, že by mohlo být čistěji - jenže já se nezastavím. Od rána do večera kmitám a stejně pokaždé slyším, že není hotové to a to...(občas slyším i to, že celý den nic nedělám a jsem špinavá bordelářka).
Pracuju na půl úvazku (abych měla nějaké peníze, protože - i když má muž dobrý plat a platí nájem - jsem to já, kdo platí elektřinu, plyn a tv poplatky) a ještě dodělávám školu a na domácnost mi zbývá málo času. A dneska už jsem se rozbrečela, protože v 9 přišel muž (dřív nechodí - po práci musí do posilky, nebo za kámošema nebo něco zařizovat), sedl si k fotbalu a začal kvákat, že nejsou umyté hrnce a že znám jenom počítač (po nocích píšu diplomku) a nic nedělám.
Jsem už strašně demotivovaná a unavená. Nevím, jak to (se) zlepšit, abychom byli oba spokojení.budu se opakovat, chová se k tobě tak, jak mu dovolíš!
asi budu trošku krutá, ale zkus si najít systém, který si ti asi chybí, když sama uznáváš, že by domácnost mohla být čistější.
mimochodem, taky nejsem nadšená, když přijdu z práce domů a je tam binec.
aprill, co by měla kamaril ještě hledat za systém, proboha?!? Je na mateřské s dvouletým dítětem, chodí na částečný úvazek do práce a ještě navíc studuje. Tobě se snad zdá, že toho má na svých bedrech ještě naloženo málo
?!?
kamarili, já bych řekla, že v tomto případě není vůbec chyba v Tobě, ale v panu choti. Zažila jsem toho hodně, ale aby ženská na mateřské dávala peníze manželovi, on jí nedával peníze vůbec žádné a místo, aby podporoval rodinu vlastní, posílá peníze rodičům a bratrovi s podivným odůvodněním, že původní rodina mu na rozdíl od manželky "dělá radost" - to jsem opravdu ještě nezažila
kamarili, takové uspořádání není normální a já se nebojím nazvat takový vztah parazitickým vztahem, kdy parazitem je Tvůj manžel a nebohým hostitelem jsi bohužel Ty
Přestaň hledat vinu pouze sama v sobě a poctivě se zamysli, zda takového muže ve svém životě opravdu potřebuješ: chlapa, který Ti nedává peníze, s ničím Ti nepomůže a doma jenom kritizuje a buzeruje
helena Ti naznačila, jaké možnosti máš dle Zákona o rodině a já bych se - až bych se opravdu zdravě naštvala - vůbec nerozpakovala jich vůči manželovi využít. Když by se po soudně vyměřeném výživném na sebe a dítě zdravě naštval manžel a začal by vykřikovat něco o rozvodu, vzala bych ho za slovo a ty kufry bych mu velmi rychle zabalila 
Není tady

kamarili si toho naložila fakt hodně. Pokud si jí manžel dostatečně neváží, omezením ani zvýšením svých činností to nevyřeší. Evidentně je mu to jedno. Možná si sám připadá nedoceněný. Anebo o rodinu ztratil zájem.
Není tady

kamarili napsal(a):
Ptám se proto, že já na domácnost dávám 4.500,- /výše zmíněné služby + příspěvek 2.000,- manželovi na nájem/, on po odečtu mého příspěvku dává 5.000,-. Prostě to tak máme nastavené, vždy to tak bylo a nevadilo mi to, dokud ta jeho kritika nedosáhla dnešních rozměrů, protože já se fakt snažím a stejně mi připadá, že výsledek je v očích manžela stejný, jako by kdybych nedělalanic.
Peťu, já jsem s ním o financích mluvila. Říkal, že nemusím pracovat a zeptal se nechápavě, jak to, že mi 10.000,- mateřská nestačí a nechápe, že když dám skoro polovinu na služby a ze zbytku hradím pleny, oděv, jídlo pro malého a pro sebe jídlo, tramvajenku a spoření, nezbyde mi nic. Už jsem si párkrát musela půjčit od rodičů. Daphné, proto těch pár kaček potřebuju. Nedokážu se ho doprošovat (on si vždycky najde důvod, proč mi peníze nedat. "Proč potřebuje M. postýlku? Vždyť jednu má." To, že se do té jedné už nevejde, muž neřeší.). Už tak sama před sebou nemám žádnou důstojnost. Peníze měsíčně posílá příbuzným, protože ti mu "narozdíl ode mě dělají radost".
Peťu, jak to dopadlo?
Dobře, rozvedli jsme se. Bohužel mi ještě pár let trvalo, než se mi podařilo změnit moje nastavení (neustále se snažit, aby ti ostatní se mnou byli spokojení, aby byl klid apod.). A je pravda, že mě to stálo dost trápení a probdělých nocí. Posledních pár let už konečně nedělám to o čem jsem přesvědčená, že dělat nechci, mám svůj názor a nenechám se využívat. Určitě hraje roli i to, že jsem si vybrala partnera, který je svým charakterem velmi odlišný od těch předchozích. Ale toho jsem si dokázala vybrat až poté, co jsem se změnila já. Znám ho totiž už dvaadvacet let a našli jsme se až před třemi.
Není tady
Kiara napsal(a):
aprill napsal(a):
kamarili napsal(a):
Jsem už strašně demotivovaná a unavená. Nevím, jak to (se) zlepšit, abychom byli oba spokojení.budu se opakovat, chová se k tobě tak, jak mu dovolíš!
mimochodem, taky nejsem nadšená, když přijdu z práce domů a je tam binec.
aprill, co by měla kamaril ještě hledat za systém, proboha?!? Je na mateřské s dvouletým dítětem, chodí na částečný úvazek do práce a ještě navíc studuje. Tobě se snad zdá, že toho má na svých bedrech ještě naloženo málo
?!?
kamarili, já bych řekla, že v tomto případě není vůbec chyba v Tobě, ale v panu choti. Zažila jsem toho hodně, ale aby ženská na mateřské dávala peníze manželovi, on jí nedával peníze vůbec žádné a místo, aby podporoval rodinu vlastní, posílá peníze rodičům a bratrovi s podivným odůvodněním, že původní rodina mu na rozdíl od manželky "dělá radost" - to jsem opravdu ještě nezažilakamarili, takové uspořádání není normální a já se nebojím nazvat takový vztah parazitickým vztahem, kdy parazitem je Tvůj manžel a nebohým hostitelem jsi bohužel Ty
![]()
Přestaň hledat vinu pouze sama v sobě a poctivě se zamysli, zda takového muže ve svém životě opravdu potřebuješ: chlapa, který Ti nedává peníze, s ničím Ti nepomůže a doma jenom kritizuje a buzerujehelena Ti naznačila, jaké možnosti máš dle Zákona o rodině a já bych se - až bych se opravdu zdravě naštvala - vůbec nerozpakovala jich vůči manželovi využít. Když by se po soudně vyměřeném výživném na sebe a dítě zdravě naštval manžel a začal by vykřikovat něco o rozvodu, vzala bych ho za slovo a ty kufry bych mu velmi rychle zabalila
no jestli je v binci spokojená, ať žádný systém nehledá. myslíš, že je jediná, která toho má víc? manžel ji evidentně nepomůže, navíc doma je jen pár hodin v noci. takže v binci žije jen dítě a ona
, ale pokud je v tom nepořádku šťastná .....
je sice divné, že posílá domů peníze, ale opět víme informace jen z jedné strany........ nevíme proč to dělá,třeba splácí své dluhy, vyplácí nějaký majetek, cokoliv jinak vysvětlitelného
Není tady
ale pokud je v tom nepořádku šťastná
Máš nepořádek a "nepořádek", aneb "klasický provozní bordel - tu hrnek, tu lžička, rozházené hračky, plný koš s prádlem, semtam neumytý sporák, nestihnu vyndat věci z myčky"... a není každá z nás supermatka, která levou zadní zvládne dítě, domácnost, studium, zaměstnání - a navrch prudícího chlapa.
Bude to znít jako klišé - ale fakt se jedná o nastavení priorit... s rozepsanou diplomkou, batoletem za zadkem plus navrch "povinností" vydělávat na poplatky jsou teď hned neumytý hrnky nebo neuklizený hračky celkem prkotina... a řekla bych, že normální chlap podobný věci přinejmenším přehlídne, pokud se jich neujme sám - jenže to by nesměl chodit domů v devět večer, protože "po práci musí do posilky, nebo za kámošema nebo něco zařizovat)" a pak si dřepnout "k fotbalu"... zajímavý, že po všech těch aktivitách v sobě najde ještě sílu buzerovat...
Není tady
helena napsal(a):
ale pokud je v tom nepořádku šťastná
Máš nepořádek a "nepořádek", aneb "klasický provozní bordel - tu hrnek, tu lžička, rozházené hračky, plný koš s prádlem, semtam neumytý sporák, nestihnu vyndat věci z myčky"... a není každá z nás supermatka, která levou zadní zvládne dítě, domácnost, studium, zaměstnání - a navrch prudícího chlapa.
Bude to znít jako klišé - ale fakt se jedná o nastavení priorit... s rozepsanou diplomkou, batoletem za zadkem plus navrch "povinností" vydělávat na poplatky jsou teď hned neumytý hrnky nebo neuklizený hračky celkem prkotina... a řekla bych, že normální chlap podobný věci přinejmenším přehlídne, pokud se jich neujme sám - jenže to by nesměl chodit domů v devět večer, protože "po práci musí do posilky, nebo za kámošema nebo něco zařizovat)" a pak si dřepnout "k fotbalu"... zajímavý, že po všech těch aktivitách v sobě najde ještě sílu buzerovat...
heli, máme hodně málo informací, aby jsme mohli soudit a nebo litovat.
"klasický provozní bordel - tu hrnek, tu lžička, rozházené hračky, plný koš s prádlem, semtam neumytý sporák, nestihnu vyndat věci z myčky" - jestli to se nahromadí je z toho docela slušný bo.r.del
Není tady

kamarili - ohledně těch peněz - já nepřispívám manželovi a manžel nepřispívá mě. Jsme jedna rodina, ano, máme rozdělené, že já z mateřské zaplatím toto a manžel toto, ale zbytek se dá "na hromádku" a z té si bereme, nač potřebujeme. Samozřejmě, že víme, co si můžeme dovolit.
Jinak - u nás je provozní bordel pořád - tedy žádná stoletá špína, ale to bych musela trávit den s hadrem a luxem v ruce. A to teda nebudu.
Vysávat bych mohla i třikrát denně, ale musí to stačit jednou, případně obden.
A jak jsi psala, že manžel sice "pohlídá", ale pak chce telefonovat atd...
Seber se a vypadni ven, a't nemá příležitost tě úkolovat a je na to opravdu sám.
Kamarádka to měla s manželovou pomocí podobně. Pak musela do nemocnice a on jí uháněl, kdy se vrátí domů, že se z toho může zbláznit...
Ovšem pak se to vrátilo stejně do starých kolejí.
Není tady
máme hodně málo informací, aby jsme mohli soudit a nebo litovat
Nesoudím ani nelituju... ale z vlastní zkušenosti vím, že dítě + studium, dítě + zaměstnání nebo dítě + dítě/děti jsou dostatečně vytěžující samy o sobě - a některý míň podstatný věci pak holt musejí počkat.
Není tady

zeptám se, jak dlouho jsi s manželem žila před tím, než se vám narodil syn?
Ono totiž plno žen si to zařídí tak, že v době kdy bydlí jen s mužem, ho obskakují, nedovolí mu nic dělat, hrají si na super ženy a chlap si zvykne..A pak přijde dítě a ejhle, ženská zjistí, že je na všechno sama, ten její jí z gauče sekýruje, protože už se mu nedostává toho prvotřídního servisu...
Není tady

aprill napsal(a):
no jestli je v binci spokojená, ať žádný systém nehledá. myslíš, že je jediná, která toho má víc? manžel ji evidentně nepomůže, navíc doma je jen pár hodin v noci. takže v binci žije jen dítě a ona
je sice divné, že posílá domů peníze, ale opět víme informace jen z jedné strany........ nevíme proč to dělá,třeba splácí své dluhy, vyplácí nějaký majetek, cokoliv jinak vysvětlitelného
SAKRA! Ted jsem se nastvala!
April co tu pises resi o tom, ze je v binci spokojena. NEBYDLI V TOM BYTE NAHODOU DVA LIDI?
Jestli nekomu neco vadi, tak si muze snad uklidit a ne sekyrovat a kritizovat. Kamarili ma na starost dite, chodi do prace, ma na starosti dmacnost, financuje manzilka a jeste dela diplomku!
FAkt se najdou zensky, ktery ji jeste kritizujou, panove a damy. A opet spousta pochopeni a omlouvani manzela.
APrill, "treba splaci SVE dluhy" a uz je to jako pro tebe pochopitelne, ze jako ty penize posila? VZdyt si je bere od Kamarili
. To je proste sprostarna, ona sama nema dost a on ji to vysvetlil,, ze mu ti lide delaji radost.
Bodet by ne, kdyz jim posila prasule, ja to vidim jako sprostackou sprostarnu.
Není tady

kamarili napsal(a):
Jsem už strašně demotivovaná a unavená. Nevím, jak to (se) zlepšit, abychom byli oba spokojení.
Ten Tvůj chlap snad žije v představách, že vše funguje jako před 50-ti lety, kdy měli ženy na bedrech domácnost, jenže tehdy si chlap hleděl dílny domu a zahrady a určitě nechodil po práci do posilky. Až se příště na Tebe oboří, tak mu řekni, že se nezastavíš a chceš aby doma a kolem dítěte udělal alespoň polovinu toho co ty, je to tak spravedlivé, když ty pracuješ na půl úvazku, nemůžeš doma dělat vše a zároveň chápeš, že dělení domácích prací půl na půl bude spravedlivé teprve až nastoupíš na úvazek celý.
Není tady

helena napsal(a):
máme hodně málo informací, aby jsme mohli soudit a nebo litovat
Nesoudím ani nelituju... ale z vlastní zkušenosti vím, že dítě + studium, dítě + zaměstnání nebo dítě + dítě/děti jsou dostatečně vytěžující samy o sobě - a některý míň podstatný věci pak holt musejí počkat.
Nektery veci pak holt museji pockat....NEMUSEJI cekat , protoze v tom byte bydli dva dospeli lide. A jeden z nich ma foitko, kamose,, fotbalek, hospudku....fitko....kamose....tim to bude, ne prioritami.
Není tady
sahleb napsal(a):
aprill napsal(a):
je sice divné, že posílá domů peníze, ale opět víme informace jen z jedné strany........ nevíme proč to dělá,třeba splácí své dluhy, vyplácí nějaký majetek, cokoliv jinak vysvětlitelnéhoSAKRA! Ted jsem se nastvala!
April co tu pises resi o tom, ze je v binci spokojena. NEBYDLI V TOM BYTE NAHODOU DVA LIDI?
Jestli nekomu neco vadi, tak si muze snad uklidit a ne sekyrovat a kritizovat. Kamarili ma na starost dite, chodi do prace, ma na starosti dmacnost, financuje manzilka a jeste dela diplomku!
FAkt se najdou zensky, ktery ji jeste kritizujou, panove a damy. A opet spousta pochopeni a omlouvani manzela.
APrill, "treba splaci SVE dluhy" a uz je to jako pro tebe pochopitelne, ze jako ty penize posila? VZdyt si je bere od Kamarili. To je proste sprostarna, ona sama nema dost a on ji to vysvetlil,, ze mu ti lide delaji radost.
Bodet by ne, kdyz jim posila prasule, ja to vidim jako sprostackou sprostarnu.
co s vztekáš?! pamatuj si, nikdy není chyba jen na jedné straně, pokaždé jsou vinni oba.
a nechápu proč by měl uklízet její binec - tu odložený hrnek, lžička, špinavý hrnec. jasně psala, že se manžel doma zdržuje minimálně a doma nejí
Upravil(a) aprill (5. 10. 2012 17:25)
Není tady
aprill napsal(a):
sahleb napsal(a):
aprill napsal(a):
je sice divné, že posílá domů peníze, ale opět víme informace jen z jedné strany........ nevíme proč to dělá,třeba splácí své dluhy, vyplácí nějaký majetek, cokoliv jinak vysvětlitelnéhoSAKRA! Ted jsem se nastvala!
APrill, "treba splaci SVE dluhy" a uz je to jako pro tebe pochopitelne, ze jako ty penize posila? VZdyt si je bere od Kamarili. To je proste sprostarna, ona sama nema dost a on ji to vysvetlil,, ze mu ti lide delaji radost.
Bodet by ne, kdyz jim posila prasule, ja to vidim jako sprostackou sprostarnu.co s vztekáš?! pamatuj si, nikdy není chyba jen na jedné straně, pokaždé jsou vinni oba.
a nechápu proč by měl uklízet její binec - tu odložený hrnek, lžička, špinavý hrnec. jasně psala, že se manžel doma zdržuje minimálně a doma nejí
Proč by si měli pomáhat? Možná proto, že jsou rodina. A určitě nějaký ten binec je i po dítěti, které je obou. A pokud to manželovi vadí, je to jeho problém - né její. Takže buď má držet pusu anebo zvednout zadek a konečně se také začít podílet na chodu domácnosti a starat se o svou rodinu!
Není tady
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
sahleb napsal(a):
SAKRA! Ted jsem se nastvala!
Bodet by ne, kdyz jim posila prasule, ja to vidim jako sprostackou sprostarnu.co s vztekáš?! pamatuj si, nikdy není chyba jen na jedné straně, pokaždé jsou vinni oba.
a nechápu proč by měl uklízet její binec - tu odložený hrnek, lžička, špinavý hrnec. jasně psala, že se manžel doma zdržuje minimálně a doma nejíProč by si měli pomáhat? Možná proto, že jsou rodina. A určitě nějaký ten binec je i po dítěti, které je obou. A pokud to manželovi vadí, je to jeho problém - né její. Takže buď má držet pusu anebo zvednout zadek a konečně se také začít podílet na chodu domácnosti a starat se o svou rodinu!
takže protože jsme rodina budu po manželovi bez mrknutí oka sbírat špinavé fusekle , volně ložené nádobí apod? copak je problém hrnek dát do myčky ?
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
co s vztekáš?! pamatuj si, nikdy není chyba jen na jedné straně, pokaždé jsou vinni oba.
a nechápu proč by měl uklízet její binec - tu odložený hrnek, lžička, špinavý hrnec. jasně psala, že se manžel doma zdržuje minimálně a doma nejíProč by si měli pomáhat? Možná proto, že jsou rodina. A určitě nějaký ten binec je i po dítěti, které je obou. A pokud to manželovi vadí, je to jeho problém - né její. Takže buď má držet pusu anebo zvednout zadek a konečně se také začít podílet na chodu domácnosti a starat se o svou rodinu!
takže protože jsme rodina budu po manželovi bez mrknutí oka sbírat špinavé fusekle , volně ložené nádobí apod? copak je problém hrnek dát do myčky ?
Ne, budeme se na chodu domácnosti podílet OBA a manžel přestane jen poroučet, být vychcánek, parazitovat a konečně také začně něco dělat! Přesně jak píšeš - je problém dát hrnek do myčky? Teda nevím, jestli mají myčku 
Není tady
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Proč by si měli pomáhat? Možná proto, že jsou rodina. A určitě nějaký ten binec je i po dítěti, které je obou. A pokud to manželovi vadí, je to jeho problém - né její. Takže buď má držet pusu anebo zvednout zadek a konečně se také začít podílet na chodu domácnosti a starat se o svou rodinu!takže protože jsme rodina budu po manželovi bez mrknutí oka sbírat špinavé fusekle , volně ložené nádobí apod? copak je problém hrnek dát do myčky ?
Ne, budeme se na chodu domácnosti podílet OBA a manžel přestane jen poroučet, být vychcánek, parazitovat a konečně také začně něco dělat! Přesně jak píšeš - je problém dát hrnek do myčky? Teda nevím, jestli mají myčku
ano, mají myčku, asi jsi to nečetla celé.
nemám dojem , že by manžel parazitoval.
Není tady
Problém je u Karamily, že se neumí zdravě naštvat,že manželovi neumí odpovědět, že si nechá od něho všechno líbit.
Pak se lituje,a dělá chudinku, jak nezvládá.
Má toho dost, o tom žádná, diplomka, do práce, doma úklid.
ALe není chyby jen manžela, ale i její,že to nechala dopustit.
A vy tu mluvíte o manželství v padesáti letech. - Kdo to žil,že říkáte, že si žena nechala všechno líbit? Není pravdou, jak kdo, jak kde.
Není tady
2x
Upravil(a) dusička (5. 10. 2012 18:17)
Není tady

aprill napsal(a):
Mno, proc on by mel uklizet......................to je teda nadhera. Tebe musi muzi asi naprosto zboznovat. A proc by mel prat a luxovat, a mejt okna.................
Ze sis nevsimla, ze manzel püarazituje, kje hodne zvlaszni, vzdyt je to evidentni.
Upravil(a) sahleb (5. 10. 2012 19:09)
Není tady

dusička napsal(a):
Problém je u Karamily, že se neumí zdravě naštvat,že manželovi neumí odpovědět, že si nechá od něho všechno líbit.
Pak se lituje,a dělá chudinku, jak nezvládá.
Má toho dost, o tom žádná, diplomka, do práce, doma úklid.
ALe není chyby jen manžela, ale i její,že to nechala dopustit.
Asi neznas realitu, ja mam silny pocit, ze si muze dupat jak chce, ale pan ma to fitko, kamarady.....atd. atd. To ze chodi do prace, studuje a ma dite, to jako "nechala to dopustit".
Dospely clovek prece nejen vi, ze domacnost a dite maji napul, ale taky se v teto oblast napul angazuje. Jinak je to infantilni sobec.
Dusicko, asi sis nevsimla, ze ji jeste nadava, ze je bordelarka apod., to je cela jeho aktivita. Ne ze ona "neumi odpovedet".
Upravil(a) sahleb (5. 10. 2012 19:08)
Není tady