Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 30. 9. 2012 8:39

risinka
♥------

Koupelna s wc nebo raději zvlášť?

Zdravím všechny našli jsme si firmu na rekonstrukci domu ale ještě teprve vše dolaďujeme, a nějak se nemůžu rozhodnout, zda máme mít koupelnu společnou s wc nebo raději zvlášť?
Jaké jsou podle vás plusy a mínusy?

Není tady

#2 30. 9. 2012 11:14

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Koupelna s wc nebo raději zvlášť?

žádný plus v koupelně s WC dohromady nevidím.
Když jsme koupili domek, raději jsme nechala zrušit špajz, jen abych WC oddělila.

Není tady

#3 30. 9. 2012 12:17

holcina
♥♥♥♥♥♥-

WC zvlášť. Nemám ráda, když je WC v koupelně. Koupelnu beru i za jakési minirelaxcentrum a s WC za zády by mi to vadilo

Není tady

#4 30. 9. 2012 19:39

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

to je dneska hnusná smradlavá moda dávat wc dohromady s koupelnou a jsem ráda,že jsme se tu v tomhle všechny shodly.
Pokud vás bude víc než jeden,tak ani není ostatně o čem diskutovat.Mě vadí wc dohromady s koupelnou i v hotelích,když jsme na pokoji s manžou,ale to se dá těch pár dnů přežít.Ale doma?NIKDY!!

Není tady

#5 30. 9. 2012 22:08

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

I já jsem pro koupelnu a  wc zvlášť. Je třeba mít soukromí na wc i v koupelně.

Není tady

#6 1. 10. 2012 8:38

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ja jako dospivajici jsem mela svou vlastni koupelnu ktera byla spojena s WC.Pro jednotlivce idealni,ale pro rodinu na houby.Zadne soukromi.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#7 1. 10. 2012 16:32

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Tak ja jako dospivajici jsem mela svou vlastni koupelnu ktera byla spojena s WC.Pro jednotlivce idealni,ale pro rodinu na houby.Zadne soukromi.

Tak já jako dospívající,ani jako dítě či už po matuře nebo čerstvě vdaná paní,neměla ani svůj vl.pokojík,natož koupelnu:DNo jo a dnes těch koupelen a hajzlíků co mám,nespočítám už ani na prstech obou rukou:D

Ale k jádru pudla: kdybych si mohla vybrat,tak ani ve své osobní koupelně bych nechtěla WC,třeba po velké si jít čistit zuby v tom smradu,blééé!!!

Není tady

#8 1. 10. 2012 18:15

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Tak já jako dospívající,ani jako dítě či už po matuře nebo čerstvě vdaná paní,neměla ani svůj vl.pokojík,natož koupelnu:DNo jo a dnes těch koupelen a hajzlíků co mám,nespočítám už ani na prstech obou rukou:D

Ale k jádru pudla: kdybych si mohla vybrat,tak ani ve své osobní koupelně bych nechtěla WC,třeba po velké si jít čistit zuby v tom smradu,blééé!!!

Bydlela jsem v dvojgeneracnim domku a pokojik jsem mela v hornim patre a byla tam i koupelna,kde se nikdo jiny nekoupal nez ja.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#9 1. 10. 2012 20:23

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Jaku napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Bydlela jsem v dvojgeneracnim domku a pokojik jsem mela v hornim patre a byla tam i koupelna,kde se nikdo jiny nekoupal nez ja.

Tak to si měla na tehdejší dobu ještě k tomu super luxus:jojo:

Není tady

#10 22. 8. 2013 10:34

mishalka
♥♥-----

Taky žádné plusy nevidím.Zrovna nedávno nám firma bytexpert rekonstruovala koupelnu a nechala jsem si dát wc zvlášt, a je to mnehm lepší.Pokud máte tu možnost, neváhala bych

Není tady

#11 22. 8. 2013 14:27

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Píšeš vy, čili je vás více. Rozhodně zvlášť. Já jsem dala wc a koupelnu dohromady, ale jsem sama tak mi to vyhovuje. Pro více lidí bych to nedoporučila.

Není tady

#12 20. 11. 2013 21:09

edulka
♥♥-----

Holky jak dlouho taková rekonstrukce koupelny vůbec trvá?Výhledově nás to taky čeká, ráda bych si vše dopředu zařídila, jako třeba dočasný azyl u rodičů apod.Jsem ochotna tomu obětovat max.10 dní víc ani náhodou

Není tady

#13 20. 11. 2013 21:56

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Našim to trvalo týden.

Není tady

#14 28. 11. 2013 8:11

mishalka
♥♥-----

Záleží co všechno máš v plánu. Nám to dělala firma bytexpert, nový obklad, nová vana, dlažba…a trvalo to 4 dny včetně úklidu

Není tady

#15 28. 11. 2013 8:37

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mně bourali a zdili jádro, dělali dlažbu v chodbě, koupelně, WC, kuchyni, novou elektřinu, odpady a vodu a trvalo to 3 týdny. Některé věci urychlit nešly, omítka musela uschnout, po dlažbě se nemohlo den chodit a tak. Bydlela jsem doma, dělali mi to tak, že studená voda tekla, třeba jenom z hadičky do kýblu, a WC bylo funkční v podstatě pořád. Dalo se to přežít a byla jsem ráda, že jsem si jejich práci každý den pohlídala a hnedka reklamovala, co bylo jinak, než jsem chtěla.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#16 28. 11. 2013 21:07

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

edulka napsal(a):

Holky jak dlouho taková rekonstrukce koupelny vůbec trvá?Výhledově nás to taky čeká, ráda bych si vše dopředu zařídila, jako třeba dočasný azyl u rodičů apod.Jsem ochotna tomu obětovat max.10 dní víc ani náhodou

před několika lety mám bourali jádro, vyzdili koupelnu a záchod + obklady a hoši šikovní to stihli za 5 dnů k naší naprosté spokojenosti.

Není tady

#17 28. 11. 2013 21:35

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Mimochodem, ja jsem zazila (nastesti jen na navsteve ) wc primo vedle vany, takze kdybych si ni lehla, tak mam prkynko tak asi 15 cm od hlavy usch

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#18 28. 11. 2013 22:52

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tak k tématu: zvlášť, rozhodně zvlášť.
Vzpomínám, jak jsem jednou byla na návštěvě a tam měli obrovskou koupelnu - větší, než já mám ložnici. Velká rohová vana, velký sprchový kout, dvě okna, květiny, no a vprostřed místnosti vedle té krásné vany stál u zdi záchod. Nijak neoddělený. Nekecám, já jsem se potřebovala vyčůrat a to prostě nešlo - bylo to, jako bych seděla v obýváku.

Upravil(a) Judyna (28. 11. 2013 23:30)

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí