6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Za mě asi klasika - strava a pohyb. Stravu neřeím a tak důkladně, ale snaím se omezovat sladké atd. Nejen ale kvůli tlouce, ale i zdraví. Natěstí já nikdy nebyla moc na nějaké oplatky, sladkosti, slazené nápoje atd., take to u mě nebylo a tak sloité. I kdy občas taky někdy neodolám. A co se pohybu týká, tak u hodně dlouho běhám. Pročistím si hlavu a udělám něco pro své tělo, take dvě mouchy jednou ranou
Hlavně bych moc nespoléhala na nějaké zázračné produkty, které větinou jen těí z toho, e se lidem nechce makat a chtěli by vechno snadno a nejlépe lusknutím prstu. To bohuel ale nikdy a v ničem nefunguje
Upravil(a) Janeii (16. 1. 2016 18:47)
Není tady
Ahoj, co se týče hubnutí, rozhodně nepouívej jen dietu. Shozená kila se velmi rychlé vrací a pro tělo je to velký stres. Rozhodně doporučuji začínat postupně a pomálu. Chápu, e vichni chtějí, aby se výsledky dostavily hned... Pokud ale chce zhubnout správně, tak doporučuje se maximálně 1 kg týdně. Začít se správně nebo alespoň lépe stravovat. Nemusí se nijak výrazně omezovat, ale místo dortu si například dát kousíček hořké čokolády apod. Nápady na jídlo třeba čerpám tady: http://www.fitnessguru.sk/. Určitě dodrovat pitný reim (80% hladu je převlečená ízeň). A samozřejmě pohyb. Ten rozhodně nesmí chybět!!! Jaký pohyb si zvolí u je na tobě. Kadý to má velmi individuální. Já, například, ráda cvičím doma před televizi na rotopedu: http://www.give.cz/p/insportline-erinome Jeho koupě se mi vyplatila ji mnohonásobně. Jinak sport ti pomůe i se srovnáním stresové hladiny. Take rozhodně si ho zařaď do denních aktivit
Upravil(a) Andrea Lacuchová (8. 3. 2016 10:26)
Není tady
Já jsem zhubla díky ketofitové dietě www.ketofit.cz. Váhu si pořád drím, chce to ale přestat s dietou postupně tzn. dodrovat ten dietní plán co doporučují. Mám dole 10 kilo take paráda
Není tady
Já pořád hubnu a přibírám. Prostě klasika spojená se stresem. Diety zásadně odmítám,protoe mají neskutečný jojo efekt. Take jsem si nechala sestavit jídelníček. A je to super,jím vlastně vechno,na co jsem byla zvyklá,jen v meních porcích a 5 krát denně. Samozřejmě tam nejsou věci jako čokoláda a tak,ale s tím mnostvím ovoce a jogurtů, na sladké ani nemám chu. K tomu se trochu hýbu a piju zelenou kávu. Sniuje chu k jídlu,co mi přilo jako blbost,ale kupodivu to pomáhá. Já si teda kupuju trochu kvalitnějí : https://www.krasaprozeny.cz/Zdravi-kras … mleta-250g
Tady tu. A je dobrá a fakt asi zabírá. No kadopádně hubnu takovou normální rychlostí asi 2 kila týdně,někdy kilo. Ze začátku to jde rychlejí,to je jasné.
Není tady
ajaksas napsal(a):
Já pořád hubnu a přibírám. Prostě klasika spojená se stresem. Diety zásadně odmítám,protoe mají neskutečný jojo efekt. Take jsem si nechala sestavit jídelníček. A je to super,jím vlastně vechno,na co jsem byla zvyklá,jen v meních porcích a 5 krát denně. Samozřejmě tam nejsou věci jako čokoláda a tak,ale s tím mnostvím ovoce a jogurtů, na sladké ani nemám chu. K tomu se trochu hýbu a piju zelenou kávu. Sniuje chu k jídlu,co mi přilo jako blbost,ale kupodivu to pomáhá. Já si teda kupuju trochu kvalitnějí : https://www.krasaprozeny.cz/Zdravi-kras … mleta-250g
Tady tu. A je dobrá a fakt asi zabírá. No kadopádně hubnu takovou normální rychlostí asi 2 kila týdně,někdy kilo. Ze začátku to jde rychlejí,to je jasné.
Kaviárový tousty...
Není tady
Já jsem si zamilovala jumping je to jak komplexní, tak hlavně zábavné cvičení ) samozřejmě záleí na cvičitelce. Já chodím do bbc na vinohrady a jsem moc spokojená
Není tady
Ahojky, podařilo se mi zhubnout skoro vechny partie, ale bohuel ruce, a se snaím jak můu, tak pořád nic Nemáte radu, jak to?
Není tady
Pavlinka_Pavli napsal(a):
Ahojky, podařilo se mi zhubnout skoro vechny partie, ale bohuel ruce, a se snaím jak můu, tak pořád nic Nemáte radu, jak to?
No jednou z moností je liposukce. Já jsem byla na bříku a rozhodně toho nelituju
Není tady
Jako taky jsem nad tím u uvaovala a kde jsi byla prosím? a bolelo to?
Není tady
Jako taky jsem nad tím u uvaovala a kde jsi byla prosím? a bolelo to?
Jako ja rozhodně nelituju, konečně se cítím jako člověk .. A byla jsem v Perfect Clinic a spokojenost velka
Není tady
Super, děkuju za radu, podívám se na to a asi si to nadělím k Vánocům
Není tady
Super, děkuju za radu, podívám se na to a asi si to nadělím k Vánocům
Zdravím, tak jak jste se nakonec rozhodla? Jakou kliniku jste zvolila? Taky uvauji o liposukci rukou. Hodně jsem zhubla a ruce mám dost oklivé, jak mi z nich visí ta povyslá kůe Mě se zase líbila klinika Medicom, ale ráda si nechám poradit.
Není tady
zkouíte cvičit i doma? třeba na youtube je hodně návodů a pořadů zdarma. nebo pokud si člověk trochu připlatí, tak třeba koupit nějaký kurz o hubnutí - mně třeba to cvičení doma s podlokou u televize nebo youtube vyhovuje...
Není tady
chodím pravidelně běhat, občas fitko, zdravá strava a minimálně jednou v měsící nějaká procedura proti celulitide, nebo detox těla.
Není tady
Já jsem shodila hlavně díky tomu e jsem se začala hýbat. To byl můj celoivotní problém, e jsem byla hrozně líná ale ten pohyb to vechno rozhýbal a pak ly kila dolů poměrně rychle
Není tady
Ahojte,
na doporučení svého syna (který cvičí) jsem zkusila https://www.fit-day.cz/protein/fit-day- … 90g-2018/, který mi zachutnal a jeho výsledky byly nad mé očekávání. Mým záměrem nebylo zhubnout příli,ale cítit se skvěle. Jsem plná energie a bonus tohoto je, e jsem zhubla během jednoho měsice 3,5 kg. Do toho jsem začala i cvičit se svým synem a má postava se celkově změnila. Take dámy, které chcete zhubnout nebo se cítít skvěle a plné energie, tak to určitě zkuste.
Není tady
Dámo, hubni a vydelavej na reklame se svym synem jinde, nez v "babské plkárně"!!!
Není tady
Ahoj, já mám taky pozitivní zkuenosti s firmou Fit-day jako Blanka75. Uívání jejich produktů mi pomohlo nejen k hezké postavě, ale taky jsem nabitá energií a zvládám daleko víc činností ne předtím. Zamilovala jsem se do https://www.fit-day.cz/smoothie/fit-day … -90g-2018/ a ty jejich věci na pečení wow a mňamka největí.
Není tady
Ja mam zas negativni zkusenost s kravkama strkajicima reklamu do diskuznich for
Není tady
Dorka napsal(a):
Ja mam zas negativni zkusenost s kravkama strkajicima reklamu do diskuznich for
... jojo i v kravíně se ta největí kravka ozve jako první e jsme tady snad od toho, abychom diskutovaly a předávaly si zkuenosti a ne abychom se nějak vzájemně uráely. Pokud nemám k danému tématu co říct, tak mlčím
Není tady
Ty nemas co rict, pouze nekam jako x-.ty klon nacpat debilni reklamu!
Není tady
Nemám potřebu dělat někomu reklamu. Já jsem chtěla akorát konstatovat, e jsem opravdu spokojená s těmito produkty a chci dámám pomoci.
Není tady
Blanka75 napsal(a):
... chci dámám pomoci...i
Tohle mluví za vecko!
Není tady
Ano opravdu chci pomoci. Mám zkuenosti s hubnutím a jen jsem se chtěla podělit o svou zkuenost a trochu poradit. Nevím co v tom pořád hledáte. Vy tady akorát blbě komentujete a nedáváte ádné rady, tak se starejte o své.
Není tady
Blanka75 napsal(a):
.
Jdi si do placené inzerce, bláno!!!
Není tady