|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Za mě asi klasika - strava a pohyb. Stravu neřeším až tak důkladně, ale snažím se omezovat sladké atd. Nejen ale kvůli tloušťce, ale i zdraví. Naštěstí já nikdy nebyla moc na nějaké oplatky, sladkosti, slazené nápoje atd., takže to u mě nebylo až tak složité. I když občas taky někdy neodolám. A co se pohybu týká, tak už hodně dlouho běhám. Pročistím si hlavu a udělám něco pro své tělo, takže dvě mouchy jednou ranou
Hlavně bych moc nespoléhala na nějaké zázračné produkty, které většinou jen těží z toho, že se lidem nechce makat a chtěli by všechno snadno a nejlépe lusknutím prstu. To bohužel ale nikdy a v ničem nefunguje 
Upravil(a) Janeii (16. 1. 2016 18:47)
Není tady
Ahoj, co se týče hubnutí, rozhodně nepoužívej jen dietu. Shozená kila se velmi rychlé vrací a pro tělo je to velký stres. Rozhodně doporučuji začínat postupně a pomálu. Chápu, že všichni chtějí, aby se výsledky dostavily hned... Pokud ale chceš zhubnout správně, tak doporučuje se maximálně 1 kg týdně. Začít se správně nebo alespoň lépe stravovat. Nemusíš se nijak výrazně omezovat, ale místo dortu si například dát kousíček hořké čokolády apod. Nápady na jídlo třeba čerpám tady: http://www.fitnessguru.sk/. Určitě dodržovat pitný režim (80% hladu je převlečená žízeň). A samozřejmě pohyb. Ten rozhodně nesmí chybět!!! Jaký pohyb si zvolíš už je na tobě. Každý to má velmi individuální. Já, například, ráda cvičím doma před televizi na rotopedu: http://www.give.cz/p/insportline-erinome Jehož koupě se mi vyplatila již mnohonásobně. Jinak sport ti pomůže i se srovnáním stresové hladiny. Takže rozhodně si ho zařaď do denních aktivit 
Upravil(a) Andrea Lacuchová (8. 3. 2016 10:26)
Není tady
Já jsem zhubla díky ketofitové dietě www.ketofit.cz. Váhu si pořád držím, chce to ale přestat s dietou postupně tzn. dodržovat ten dietní plán co doporučují. Mám dole 10 kilo takže paráda
Není tady
Já pořád hubnu a přibírám. Prostě klasika spojená se stresem. Diety zásadně odmítám,protože mají neskutečný jojo efekt. Takže jsem si nechala sestavit jídelníček. A je to super,jím vlastně všechno,na co jsem byla zvyklá,jen v menších porcích a 5 krát denně. Samozřejmě tam nejsou věci jako čokoláda a tak,ale s tím množstvím ovoce a jogurtů, na sladké ani nemám chuť. K tomu se trochu hýbu a piju zelenou kávu. Snižuje chuť k jídlu,což mi přišlo jako blbost,ale kupodivu to pomáhá. Já si teda kupuju trochu kvalitnější : https://www.krasaprozeny.cz/Zdravi-kras … mleta-250g
Tady tu. A je dobrá a fakt asi zabírá. No každopádně hubnu takovou normální rychlostí asi 2 kila týdně,někdy kilo. Ze začátku to jde rychlejší,to je jasné.
Není tady

ajaksas napsal(a):
Já pořád hubnu a přibírám. Prostě klasika spojená se stresem. Diety zásadně odmítám,protože mají neskutečný jojo efekt. Takže jsem si nechala sestavit jídelníček. A je to super,jím vlastně všechno,na co jsem byla zvyklá,jen v menších porcích a 5 krát denně. Samozřejmě tam nejsou věci jako čokoláda a tak,ale s tím množstvím ovoce a jogurtů, na sladké ani nemám chuť. K tomu se trochu hýbu a piju zelenou kávu. Snižuje chuť k jídlu,což mi přišlo jako blbost,ale kupodivu to pomáhá. Já si teda kupuju trochu kvalitnější : https://www.krasaprozeny.cz/Zdravi-kras … mleta-250g
Tady tu. A je dobrá a fakt asi zabírá. No každopádně hubnu takovou normální rychlostí asi 2 kila týdně,někdy kilo. Ze začátku to jde rychlejší,to je jasné.
Kaviárový tousty... 
Není tady
Já jsem si zamilovala jumping
je to jak komplexní, tak hlavně zábavné cvičení
) samozřejmě záleží na cvičitelce. Já chodím do bbc na vinohrady a jsem moc spokojená 
Není tady
Ahojky, podařilo se mi zhubnout skoro všechny partie, ale bohužel ruce, ať se snažím jak můžu, tak pořád nic
Nemáte radu, jak to?
Není tady
Pavlinka_Pavli napsal(a):
Ahojky, podařilo se mi zhubnout skoro všechny partie, ale bohužel ruce, ať se snažím jak můžu, tak pořád nic
Nemáte radu, jak to?
No jednou z možností je liposukce. Já jsem byla na bříšku a rozhodně toho nelituju 
Není tady
Jako taky jsem nad tím už uvažovala
a kde jsi byla prosím? a bolelo to? 
Není tady
Jako taky jsem nad tím už uvažovala
a kde jsi byla prosím? a bolelo to?
Jako ja rozhodně nelituju, konečně se cítím jako člověk .. A byla jsem v Perfect Clinic a spokojenost velka 
Není tady
Super, děkuju za radu, podívám se na to a asi si to nadělím k Vánocům 
Není tady

Super, děkuju za radu, podívám se na to a asi si to nadělím k Vánocům
Zdravím, tak jak jste se nakonec rozhodla? Jakou kliniku jste zvolila? Taky uvažuji o liposukci rukou. Hodně jsem zhubla a ruce mám dost ošklivé, jak mi z nich visí ta povyslá kůže
Mě se zase líbila klinika Medicom, ale ráda si nechám poradit.
Není tady
zkoušíte cvičit i doma? třeba na youtube je hodně návodů a pořadů zdarma. nebo pokud si člověk trochu připlatí, tak třeba koupit nějaký kurz o hubnutí - mně třeba to cvičení doma s podložkou u televize nebo youtube vyhovuje...
Není tady
chodím pravidelně běhat, občas fitko, zdravá strava a minimálně jednou v měsící nějaká procedura proti celulitide, nebo detox těla.
Není tady
Já jsem shodila hlavně díky tomu že jsem se začala hýbat. To byl můj celoživotní problém, že jsem byla hrozně líná
ale ten pohyb to všechno rozhýbal a pak šly kila dolů poměrně rychle 
Není tady
Ahojte,
na doporučení svého syna (který cvičí) jsem zkusila https://www.fit-day.cz/protein/fit-day- … 90g-2018/, který mi zachutnal a jeho výsledky byly nad mé očekávání. Mým záměrem nebylo zhubnout příliš,ale cítit se skvěle. Jsem plná energie a bonus tohoto je, že jsem zhubla během jednoho měsice 3,5 kg. Do toho jsem začala i cvičit se svým synem a má postava se celkově změnila. Takže dámy, které chcete zhubnout nebo se cítít skvěle a plné energie, tak to určitě zkuste.
Není tady

Dámo, hubni a vydelavej na reklame se svym synem jinde, nez v "babské plkárně"!!!
Není tady
Ahoj, já mám taky pozitivní zkušenosti s firmou Fit-day jako Blanka75. Užívání jejich produktů mi pomohlo nejen k hezké postavě, ale taky jsem nabitá energií a zvládám daleko víc činností než předtím. Zamilovala jsem se do https://www.fit-day.cz/smoothie/fit-day … -90g-2018/ a ty jejich věci na pečení wow a mňamka největší.
Není tady

Ja mam zas negativni zkusenost s kravkama strkajicima reklamu do diskuznich for
Není tady
Dorka napsal(a):
Ja mam zas negativni zkusenost s kravkama strkajicima reklamu do diskuznich for
... jojo i v kravíně se ta největší kravka ozve jako první že
jsme tady snad od toho, abychom diskutovaly a předávaly si zkušenosti a ne abychom se nějak vzájemně urážely. Pokud nemám k danému tématu co říct, tak mlčím 
Není tady

Ty nemas co rict, pouze nekam jako x-.ty klon nacpat debilni reklamu!
Není tady
Nemám potřebu dělat někomu reklamu. Já jsem chtěla akorát konstatovat, že jsem opravdu spokojená s těmito produkty a chci dámám pomoci.
Není tady

Blanka75 napsal(a):
... chci dámám pomoci...i
Tohle mluví za všecko! 
Není tady
Ano opravdu chci pomoci. Mám zkušenosti s hubnutím a jen jsem se chtěla podělit o svou zkušenost a trochu poradit. Nevím co v tom pořád hledáte. Vy tady akorát blbě komentujete a nedáváte žádné rady, tak se starejte o své.
Není tady

Blanka75 napsal(a):
.
Jdi si do placené inzerce, bláno!!!
Není tady