6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
léto je za náma a tak jsem si říkala, e bych mohla zhubnout. Nevím ale jak na to. Máte někdo tip na zaručenou dietu, podle které jste zhubly? Na netu jsem nala nějakej článek o "zdravém hubnutí z Francie " je to asi kníka nějaké enské co zhubla kdy se chovala jako Francouzky, ale nevím, jestli se tomu dá věřit - a jestli by to jako stačilo na to, abych shodila
co myslíte?
Ten článek je tady http://portal-pro-zeny.cz/zdrave-hubnut … -z-francie
Není tady
"léto je za náma a tak jsem si říkala, e bych mohla zhubnout"
tak tohle mě teda dostalo a pak, e enský hubnou před létem do plavek
Není tady
MamcaZuzik napsal(a):
Ahoj,
léto je za náma a tak jsem si říkala, e bych mohla zhubnout. Nevím ale jak na to. Máte někdo tip na zaručenou dietu, podle které jste zhubly? Na netu jsem nala nějakej článek o "zdravém hubnutí z Francie " je to asi kníka nějaké enské co zhubla kdy se chovala jako Francouzky, ale nevím, jestli se tomu dá věřit - a jestli by to jako stačilo na to, abych shodila
co myslíte?
Ten článek je tady http://portal-pro-zeny.cz/zdrave-hubnut … -z-francie
Já zhubla díky úpravě jídelníčku a pohybu. Byla to celkem dřina, ale stálo to za to:)
Není tady
Rady jsou tam vetsinou uzitecne, ale to je takove obecne, nemyslim si, ze je to "francouzsky styl", spis potrebovali chytlavy nazev clanku. Jo na me plati, uprava jidelnicku, pokud mozno vynechat sladkosti, tucne a pochutiny, vic zeleniny, nejake to ovoce, vyvazena a pravidelna strava, pohyb, nejist pozde vecer, teorii mam nacvicenou, v praxi to jde hur. Ale kdyz mam pevnou vuli, tak to funguje a kila jdou dolu. Ten pohyb je dulezity.
Není tady
Ahoj Zuzíku, na dietu se vykali - tvému tělu nepřinese nic prospěného. Raději zvol zdravý ivotní styl, dolaď jídelníček a zařaď trochu pohybu. Neber své tělo jako nepřítele, ale jako spojence! Posílám odkaz na web, třeba najde inspiraci:
reklama
Není tady
Já letos zhubla 18 kg pomocí Dukanovy diety. Je to hodně o zdravém stylu stravy a mnostevně neomezeno.
Není tady
sandra napsal(a):
MamcaZuzik napsal(a):
Ahoj,
co myslíte?
Ten článek je tady http://portal-pro-zeny.cz/zdrave-hubnut … -z-francieJá zhubla díky úpravě jídelníčku a pohybu. Byla to celkem dřina, ale stálo to za to:)
ja zhubla diky stresu , to ale nedoporucuji
Není tady
Já myslím, e základem hubnutí je zdravě jíst a hlavně zdravě vařit. Kamarádce se takhle podařilo dát "do latě" celou rodinku - koupila si kuchyňský přístroj thermomix, který umí vařit, vařit v páře, váit, sekat... prostě odbourala smaení a vaří z čerstvých ingrediencí a přináí to ovoce.
Není tady
Grainne napsal(a):
sandra napsal(a):
MamcaZuzik napsal(a):
Ahoj,
co myslíte?
Ten článek je tady http://portal-pro-zeny.cz/zdrave-hubnut … -z-francieJá zhubla díky úpravě jídelníčku a pohybu. Byla to celkem dřina, ale stálo to za to:)
ja zhubla diky stresu , to ale nedoporucuji
ja diky stresu pribiram. a bohuzel v praci je ho cim dal vic
Není tady
ahoj vem , mě se hodně osvědčilo hubnutí s dohledem. Koukněte na www. hubnu.info. Nejsou to ádné doplňky, je to o hlavě.
Není tady
agewa napsal(a):
Grainne napsal(a):
sandra napsal(a):
Já zhubla díky úpravě jídelníčku a pohybu. Byla to celkem dřina, ale stálo to za to:)ja zhubla diky stresu , to ale nedoporucuji
ja diky stresu pribiram. a bohuzel v praci je ho cim dal vic
to je zajimave .... ja nejedla , nespala ... pila kafe a kourila 2x tolik nez normalne , z toho se asi pribrat neda
Není tady
Já se dala dohromady hlavně díky zdravé stravě. Normálně jíst, nepřejídat se. A taky pohyb nesmí chybět. Nejde jen o tělo,ale i tu psychickou pohodu a po cvičení mám tolik endorfinů, e stres jde stranou.-)
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) AndreaP. (28. 8. 2013 18:40)
Není tady
Kdyby byl někdo ochotný vyplnit tento krátký dotazník ohledně hubnutí, budu moc ráda. http://www.survio.com/survey/d/F9P1T2X9M7B1A8T7G
Není tady
Já jsme po porodu nemohla zhubnout, prostě se mě to drelo, ale je fakt, e jsem na to nela asi moc dobře, tak jsem si pak po nějaké době řekla, e bych měla zkusit nějakého odborníka, i kdy jsem vůbec neměla důvěru, protoe dneska jsou vude podvodníci a jen si říkají, e jsou poradci, ale nic neví. Na doporučení své maminky jsem la do ordinace Dr. Staňka. Sice zatím mám dole "jen" 5 kg, ale určitě to půjde dál a budu naprosto spokojená. Take nelituji.
Není tady
Ahoj, nejideálnějí pro mě, co mě opravdu pomohlo, bylo začít 2x týdně běhat a zavést do jídelníčku více zeleniny. Nějak jsem se na jídle neomezovala, ale "dojídala" jsem se zeleninou. Aji v restauraci, kde momentálně dělám.
Není tady
Jak u jsem psala v jiných diskuzích, dříve jsem vyuila poradce, nyní u si jen udruju a zpevňuju postavu cvičením ve fitku, dříve jsem chodila hodně na spinnink, samotné posilování mě nikdy moc nebavilo, ale od té doby, co jsme objevila Fun Zónu, chodím u jen tam a jetě cvičení s TRX je super, nezdá se to, ale je to pořádná zabíračka
Není tady
Sama jsem to uz vzdala, bylo to vecne bez vysledku a pomaha mi v tom kamaradka co dělá výivovou poradkyni
Není tady
Podle mě to není o správné dietě ale o psychice předevím . 'Pokud samji pochopíte e zdravějí cesta stravování a chování ke svému tělu je správná pak máte vyhráno. Samozřejmě v tom hraje i přijímaní sebe samotného. Jinak já jsem omezila tučné pokrmy, mléko, lepek a přidala zeleninu a ovoce, které tvoří 90 % mého jídelníčku. Taky mě v hubnutí dost pomohla Hot yoga která je super cvičení a relaxem zároven. Máte někdo zkuenosti s tímto cvičením ? jak se vám líbí ?
Není tady
Hot yoga je super podle mě. Jsem sice jedinej chlap na cvičení ale mě to baví Kam chodíte ? vono to není zas tak známý jako třeba pillates nebo třeba alpining.
Není tady
Je to celé o marketingu...začalo to zlatou pilulkou, přidal se aerobic, tai-či, spinning, rumba, pilates, tabata, workout, crossfit a jóga na vechny způsoby a přitom je pravda geniálně jednoduchá:
1. kvalitní, pravidelná a vyváená strava
2. příjem musí odpovídat výdeji
Ale za společensky přijatelnějí se povauje vyhození peněz transparetním způsobem s hekáním, jak je to náročné
Není tady
Já jsem začala teď cvičit 3x týdně a jednou běhat. Kamarádka mi poradila, at zkusím dělenou stravu (bílkoviny, kroby a neutrální látky) .. Za měsíc jsem zhubla zdravou cestou 4kg a jde to pořád dolů
Není tady
chodím na hot yogu zde : hotyoga42.cz
dopřávám si ji zatím jenom dvakrát za týden ale chtěla bych zkusit penrmentku na celý měsíc. Jinak cvičím doma a papám zdravě, jak říkáte. Opravdu stačí málo, nehledejte v tom ádnou vědu a neničte si zdraví drastickými dietami
Není tady
Hot yoga je super , to studio je luxus , juá chodím do takový obyčejný místnosti . Někdy si udělám výlet a vyzkouím
Není tady
Tam vám to udělá dobře i na dui, ne jenom na těle
Není tady