29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Existuju hormonalne tablety, ktore treba uzit max do 72 hodin po nechranenom styku. Su na lekarsky predpis.
Není tady
Cecilia mám takový pocit, že ty prášky jsou do 24 h.. Myslím , že se jmenují Postinor , ale nejsem si jistá.
Jinak mi jsme si taky dávali pozor, a mám 7 letou holčičku.
Není tady
Záleží taky na tom, v které části cyklu jsi styk měla - podle toho by sis mohla zhruba spočítat, jestli jsi byla v plodném nebo neplodném období.
Není tady
Ahoj, já osobně bych se k přerušované souloži nenechala nikdy přemluvit, z otěhotnění mám docela strach jelikož mi je teprv 18 a mít dítě v takovémhle věku nepřipadá k úvahu! A taky si u přerušované soulože nemužeš být nikdy 100% jistá , protože muži produkují ještě nějakou tu šťávičku před samotným vyvrcholením , takže být tebou zašla bych si raději k doktorovi. Držím ti palečky a't ti to dobře dopadne Měj se papapa
Není tady
ahoj, existuj prášky "po"..jmenuje se to Postinor, stojí kolem 200 Kč. a jsou na lékařský předpis (50 kč). Musí se užít max. do 72 hodin. a max. 2x do měsíce. Být tebou,tak si zajdu na gyndu. Jistota je jistota.
Není tady