Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 21. 9. 2012 17:18

jahudka31
♥------

Chováni mého bývalého

Predem vas tady vsechny hezky zdravim smile Rada bych se s vami podelila o svuj problem a vyslechla si vase nezaujate nazory.
Byli jsme se svym pritelem celkem 7 let spolu, nyni je to jiz 1,5 roku, co jsem se od nej odstehovala. Pro me to byl tezky rozchod, protoze on si nasel nekoho jineho, i kdyz me stale tvrdil, jak me miluje a nechce me ztratit, ale pritom byl prave na ceste k milence. Abych to zkratila - po mem odstehovani jsem ho uz druhy den potkala s tou novou, rychle si ji tam nakvartyroval i jejim 5-letym synem. Do 8 mesicu po rozchodu uz byl i zenaty, coz prede mnou z nejakeho duvodu tajil, ale pote se zase strasne ukazoval se snubakem. S byvalym se stale sem tam stykame, tak nejak jsem mu odpustila a myslela, ze muzeme byt po tolika letech kamosi. To on ale zjevne neumi, jeho chovani je velmi podivne a hlavne pokazde uplne jine, takze vubec nevim, co si o nem mam myslet. Jeste tak pred 6 mesici mi posilal sms typu "preju ti hezky vecer, myslim na tebe-je to spatne?", chtel bych te videt atd. Pomerne pravidelne se dodnes setkavame, z me strany v tom neni nic jineho nez chut si par minut poklabosit s nekym, s kym se dobre znam. Zaroven jsem ho poprosila, aby mi nepsal takove dvojsmyslne sms, ze je prece zenaty. Omluvil se, uz to neudela a byl smutny a tvrdil se smutnym vyrazem, ze pro nej to bylo 7 let zivota a ze je nemuze tak lehce smazat jako ja. Pritom to byl on, kdo ten vztah rozbil kvuli jine zene a je v chomoutu. I kdyz musim pripustit, ze ja byla ke konci vztahu do nekoho taky velmi zamilovana, ale jen platonicky. Nas spolecny partnersky zivot proste nefungoval jak by mel. Asi pred mesicem se mi muj ex zase ozval-sms typu-zivot je na nic,myslim na tebe..proc..ja nevim. Myslela jsem, ze si dela srandu a nebrala jeho sms vazne, ale kdyz me porad otravoval, tek jsem zavolala, co je..no a on mi brecel pul hodiny do telefonu, ze nema stesti, jaka je ta jeho zena hrozna, ze se bude rozvadet(8mesicu po svatbe!) a ze jsem jedina, s kym o tom muze mluvit, zda na nej nemam cas. Za 2 tydny jsme se sesli a on mluvil o te jeho, asi cekal rady, pochopila jsem, ze je zrejme dost pod pantoflem, ale nemela jsem chut k tomu cokoli rikat, protoze ja dotycnou prece neznam a nemam pravo nad nekym vynaset soudy..taky hlavne proto, ze jde o osobu, kvuli ktere rozbil nas vztah. Zaroven mluvil i o nasem byvalem vztahu a o tom, ze kdyby bylo podle nej, tak bychom byli jeste ted spolu, ale ze ja za sebou zabouchla dvere a zamilovala se do nekoho (on vedel o koho jde) a ze si tuhle pani vzal jenom z trucu, ze se znali jen kratce atd..atd. coz si osobne myslim, ze vubec neni pravda. Pri te prilezitosti mi jeste stacil sdelit, ze pred 9 mesici usmrtil naseho spolecneho psa, ktery u nej zustal a ktereho jsem mela moc rada a uz to dost bolelo nechat jej u nej. Pak mu zase volala ta jeho manzelka a on rychle odklusal. Dalsi den jsem se vzpamatovavala z tech nesmyslu, co mi predesly den rekl..proste ho vubec nechapu. Vcera jsme se sesli opet a byl zase uplne jiny - chladny, strucny, primy..mluvil porad o politice...proste jsem pochopila, ze s nim pratelstvi typu, jak se dari neni mozne. Musim rict, ze byl vzdy velmi uzavreny a trochu depresivni typ, takze se vubec divim, ze se mi se svymi problemy s jeho zenou sveril. Navic treba po tom, co mi to oznamil o nasem psu se me pak jeste zeptal, zda jsem uz prekonala prvotni sok atd..proste uplne nesmyslne prapodivne chovani. Napadlo me, ze to cele dela jen proto, ze si treba mysli, ze na nej cekam (jsem stale single)..nevim, neumim si to vysvetlit. Navic vzdycky, kdyz jsme spolu, tak mu pokazde telefonuje jeho zena a on musi okamzite do auta a rychle domu..uz mi to pripada az smesny, jak ho ma na haku. Rekla jsem si, ze se s nim uz stykat nebudu, ale to neni ani moc dobre mozne, protoze delame v jedne firme, i kdyz ja osobne v tom zadny problem nevidim, jen on je stale nejaky bud napjaty nebo absolutne studeny a nekamaradsky nebo naopak fnukalek, kdyz me vidi. Vazne by me zajimaly vase cenne nazory, popr. vase zkusenosti. Moc diky smile

Není tady

#2 21. 9. 2012 18:59

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chováni mého bývalého

Na mě to působí dojmem, že si chce dokázat, že je takový frajer, že tě zase dostane když bude chtít. Tím jak ho odmítneš, tak tím víc se to snaží dokázat. Párkrát si s tebou zaskotačit a pak odtáhnout s nějakou stupidní výmluvou.

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 21. 9. 2012 19:10

jahudka31
♥------

To me nenapadlo..ale je to vazne hodne divne. Pred 4 tydny jsem odjela na 2 tydny na dovolenou, ale musela jsem se mu ozvat (slo o pracovni zalezitosti) a to se me zeptal, kde jsem a kdy prijedu. Pritom jsem mu vubec nerikala, ze jedu pryc - evidentne asi sem tam jede kolem meho domu a kouka, jestli uvidi zaparkovane auto. Nebo mi nedavno psal, ze na me cekal dlouho pred mym domem v domneni, ze vyjdu ven si zapalit, ale ze bohuzel nemel s sebou telefon, takze se mi nemohl ozvat. Kdyz jsem mu druhy den volala, co potreboval a ze existuji zvonky na dverich, tak byl v telefonu strasne milej a rikal, ze nic..ze snad treba nekdy na nej budu mit cas. A jak rikam, vcera byl zase jako uplne k cizi, tak studene se snad nechovaji ani prodavacky v obchode. Vim, ze je rad, kdyz me vidi, ja take, dobre se zname..a na pratelstvi nevidim nic zleho. Ale tohle me nejak vyvadi z miry. Navic mi ten pocit, ze zrejme kontroluje, zda jsem doma nebo nekde na cestach, pak to s tim psem a jeste jine veci, spis trochu nahani hruzu a rikam si, zda by nemohl ublizit nebo je to jen nejaka jeho blba hra se mnou.

Není tady

#4 21. 9. 2012 19:30

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Jahůdko, myslím, že máš dvě možnosti:
a.) buď ho už konečně taky začneš mít na háku, jelikož je to ženatý ex, tak nevím, proč řešit jeho nálady, nenálady a manželské problémy a do toho si číst sms, které jsou o ničem (dle mého tě chce jen taky do postele a dokázat si, jakej to je "chlap"). Kamarádství chceš tady jen ty, on chce rozhodně něco víc.
b.) budeš se s ním nadále takhle stýkat a vysvobodí tě z toho až tvůj nový přítel....možná nebo tě začne ex pronásledovat ještě víc ...

Není tady

#5 21. 9. 2012 19:47

Sindy
♥♥-----

jahudka31 napsal(a):

To me nenapadlo..ale je to vazne hodne divne. Pred 4 tydny jsem odjela na 2 tydny na dovolenou, ale musela jsem se mu ozvat (slo o pracovni zalezitosti) a to se me zeptal, kde jsem a kdy prijedu. Pritom jsem mu vubec nerikala, ze jedu pryc - evidentne asi sem tam jede kolem meho domu a kouka, jestli uvidi zaparkovane auto. Nebo mi nedavno psal, ze na me cekal dlouho pred mym domem v domneni, ze vyjdu ven si zapalit, ale ze bohuzel nemel s sebou telefon, takze se mi nemohl ozvat. Kdyz jsem mu druhy den volala, co potreboval a ze existuji zvonky na dverich, tak byl v telefonu strasne milej a rikal, ze nic..ze snad treba nekdy na nej budu mit cas. A jak rikam, vcera byl zase jako uplne k cizi, tak studene se snad nechovaji ani prodavacky v obchode. Vim, ze je rad, kdyz me vidi, ja take, dobre se zname..a na pratelstvi nevidim nic zleho. Ale tohle me nejak vyvadi z miry. Navic mi ten pocit, ze zrejme kontroluje, zda jsem doma nebo nekde na cestach, pak to s tim psem a jeste jine veci, spis trochu nahani hruzu a rikam si, zda by nemohl ublizit nebo je to jen nejaka jeho blba hra se mnou.

Netroufám si odhadnout, proč za tebou ten člověk tak pálí, ale jedna věc z tvých příspěvků dost ční - máš co do činění s manipulátorem. Cvičí s tebou jak ekvilibrista, ubližuje ti, omotává si tě kolem prstu a zneužívá tvé naivní představy, že na přátelství s ním není nic špatného. Podle mého názoru bys jeho "sympatiím" měla vymezit jasné hranice. Na pracovní záležitosti má pracovní dobu a v době mimopracovníé se má věnovat své rodině. A jestli má nějaké manželské problémy, ať s nimi jde do manželské poradny. Zřejmě mu dáváš najevo, že o přátelství s ním stojíš a tím ho dost posiluješ. Bude se k tobě takhle chovat tak dlouho, dokud mu to dovolíš. Nemyslím si, že bys ho nějak zásadně potřebovala k životu, odřízni ho od sebe.

Není tady

#6 21. 9. 2012 20:11

jahudka31
♥------

to Sindy: ano Sindy, to jsi popsala presne, vim, ze si se mnou zahrava...i kdyz spis nerozumim tomu, proc. Kdyby to mel vyresene a byl sam se sebou srovnany, tak si preci nebude zahravat s druhyma lidma. To je dost slabe. Mas naprostou pravdu - odriznout..nemaly problem je v tom, ze ve firme, kde pracuji, patri on mezi vedouci pozice a ma tam velke konexe, coz je dost blbe. Uz jsem i premyslela o tom, zmenit praci i mesto, ale prace se dnes nehleda tak lehce, navic jde o dobre misto...a taky nechci kvuli nemu obracet svuj zivot uplne naruby nohama. Takze je to trochu zamotane.

Není tady

#7 21. 9. 2012 22:31

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Ježkovy voči, to je teda dáreček! va Myslím, že je pro tebe dobře, že už nejste spolu....tedy, toho psa bych mu nedokázala odpustit. Copak za něco mohl, chudák pes? usch
Já bych to viděla na Sašu coollol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#8 21. 9. 2012 23:03

sandra
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Ježkovy voči, to je teda dáreček! va Myslím, že je pro tebe dobře, že už nejste spolu....tedy, toho psa bych mu nedokázala odpustit. Copak za něco mohl, chudák pes? usch
Já bych to viděla na Sašu coollol

na toho psa jsem úplně zapomněla...sad

Není tady

#9 21. 9. 2012 23:19

mokory
♥♥♥----

Usmrtil psa? Neomluvitelné!!!
Byl snad nemocný?

Není tady

#10 21. 9. 2012 23:20

jahudka31
♥------

Kdyz mi to rikal, tak jsem neverila vlastnim usim..spis si myslim, ze si to vymyslel, to prece muze udelat jen blazen. Co tim ale sleduje, me hlava nebere.

Není tady

#11 21. 9. 2012 23:23

jahudka31
♥------

to mokory: kdyz jsem se to dozvedela, zacala jsem brecet, mela jsem ho neco jako dite. Kdyz jsem se jej ptala proc to udelal, rekl, ze nechtel, aby se mel tak zle jako on sam!!?? a ze jeho zena stale nadavala, ze je vsude z neho srst. Od te doby mam pocit, ze je psychopat.

Není tady

#12 22. 9. 2012 10:29

agewa
♥♥♥♥♥♥-

jahudka31 napsal(a):

to Sindy: ano Sindy, to jsi popsala presne, vim, ze si se mnou zahrava...i kdyz spis nerozumim tomu, proc. Kdyby to mel vyresene a byl sam se sebou srovnany, tak si preci nebude zahravat s druhyma lidma. To je dost slabe. Mas naprostou pravdu - odriznout..nemaly problem je v tom, ze ve firme, kde pracuji, patri on mezi vedouci pozice a ma tam velke konexe, coz je dost blbe. Uz jsem i premyslela o tom, zmenit praci i mesto, ale prace se dnes nehleda tak lehce, navic jde o dobre misto...a taky nechci kvuli nemu obracet svuj zivot uplne naruby nohama. Takze je to trochu zamotane.

jsou lidé, kteří toto dělají neustále . Z pocitu moci nad druhými, ze strachu, že druhý by mohl mít nad ním kontrolu , z radosti, že to umí a dokážou.....

Není tady

#13 22. 9. 2012 11:42

Sindy
♥♥-----

jahudka31 napsal(a):

Rozumím ti, jahudko, že vůbec není jednoduché, když jde o soukromo-pracovní propletenec. Je to nervák, ale dá se to vyřešit. Jen člověk holt musí sám sobě vysvětlit, co ho vlastně u bejvaláka pořád drží a proč si od něj nechá dělat na hlavu.

Víš, ona to je to už spousta let zpátky, ale zažila jsem si něco podobného, co teď prožíváš ty. Po dvou letech od rozchodu jsem se vrátila k bejvalákovi  (ženatému, s těhotnou manželkou), protože jsem sama sobě nalhala, že když je to můj šéf, mohl by mi ublížit v práci. Jenže obavy z případných pracovních problémů to byla skutečně jenom lež, doslova sebedestruktivní. Hlavní důvod mého návratu byl jednoduchý - pořád jsem ho milovala, nemohla jsem na něj zapomenout a v práci mi chyběla ta důvěrná blízkost, která byla předtím. Prostě jsem ten rozchod nezvládla a když mi bejvalák naznačoval, že mu nejsem úplně lhostejná, celá natěšená jsem po něm skočila. Měl (údajně) hloupoučkou manželku, takovou spíš puťku a tchýni sekernici, co mu (údajně) dělala ze života peklo, tak panáček chodil relaxovat ke mně. Hm ... a já jsem strašně ráda poslouchala, jak je doma nespokojený a dělala jsem mu pomyšlení, jen aby mu se mnou bylo dobře. Pak se jim narodilo mimino a on ten relax přestal brát jako semtam popovídáme, ale začal to vyžadovat. Naprosto neuznával, že bych třeba mohla mít jiný program, musela jsem být po ruce, když se mu nechtělo být doma. Jak mě s někým potkal, dělal mi žárlivé scény, odvolával mě z dovolené kvůli "nenadálým a vážným" pracovním záležitostem, volal mi naprosto kdykoli, třeba i ve tři ráno, v práci mi dělal psí kusy, za sebemenší chybu mě peskoval před kolegy .... no nebudu to protahovat ... začal mi být na obtíž, ale než jsem z toho vycouvala, trvalo to skoro dva roky. Tehdy jsem měla veliké štěstí, že firma, kde jsem si "užívala" se šéfem, zakládala pobočku v jiném městě (200 kilometrů od mého bydliště) a panáček mě tam - zřejmě ze msty - nechal na pár měsíců přeložit. Pak to mělo konec přímo pohádkový - přespávala jsem tam v domě u úžasných postarších manželů, ti mi pomohli najít zaměstnání (v jiném oboru) a můj život nabral úplně jiný směr. Ovšem zkušenost s bejvalákem byla k nezaplacení. Už nikdy vztah se šéfem, nikdy nic s ženatým chlapem a ani omylem soukromé chvilky se zadaným bejvalákem. Rozbitá huba se mi hojila příliš dlouho a nejsem masochista, abych si to dobrovolně zopakovala smile

Není tady

#14 22. 9. 2012 13:45

jahudka31
♥------

to Sindy: tak koukam, ze jsi si se svym ex taky pekne uzila. Hlavne jsi mela i kus stesti s tou novou praci. U me je to tak, ze ja o nejake techtle mechtle s nim absolutne nestojim, protoze jsem rada, ze nejsme spolu a kdyz jsem zjistila, ze se ozenil, tak se mi spis ulevilo a myslela jsem, ze tak budu mit klid. Po intimni strance to u nas totiz ke konci vubec nefungovalo, uz me nezajimal jako chlap a kdyz si nasel jinou, tak to bylo z jeho strany zrejme to stejne. Takze si nejak nemyslim, ze by me chtel "dostat"..spis mam pocit, ze si na me honi a masiruje sve vlastni ego, ktere beztak nema smile Prede mnou mel pritelkyni, s kterou byl taky pomerne dlouho, dohodil ji tehdy ve stejne firme praci a ona fakt makala jako sroub a byla uspesna a oblibena a dle slov mych kolegu pak sama radeji dobrovolne odesla a odstehovala se, protoze uz nemohla jeho chovani snaset (to vse jsem se dozvedela az po nasem rozchodu). Mi kolegove si uz take vsimli, jak divne se ke mne chova a taky mi zatajili jeho svatbu, i kdyz to nekteri vedeli..hodne lidi v praci se k nemu snazi byt loajalni (pro sve dobro), ale nyni vim, ze si vetsina mysli, ze je vul a slaboch. Myslim, ze by nebyl ani tak problem celou jeho osobu odseknout od meho zivota, ale to bych musela najit min. alespon srovnatelne dobrou praci a zrejme uz brzy zacnu. Mozna by mi to nakonec prospelo i profesne. Jen si rikam, ze mu timhle poskytnu zrejme to, co opravdu chce..a ja si myslim, ze me chce mit pod kontrolou (i kdyz nema) a nejak sem tam deptat a to bud z duvodu, ze dejme tomu (i kdyz tomu neverim) by mel jeste zajem o nejakou avantyru se mnou anebo je proste vadnej, nespokojenej a psych. labilni a kdyz me nemuze dostat (ja na jeho intimni vylevy nereaguji nebo ukazu nezajem), tak chce, abych dopadla co nejhur a nejlip s nicim, abych videla, jak dobre jsem se s nim mela. Casto, kdyz se setkame, tak se proste vyvysuje - jak byl 2tydny tam a onde, tento tyden zase priletel z Madeiry...protoze dobre vi, ze ja zase skudlim jak se da, protoze jeste dalkove studuju na soukrome vysce a navic si pomalu dozarizovavam byt, protoze kdyz jsem od nej odesla, tak mi krome stare postele a historicke tv nedal vubec nic (a pred nim jsem bydlela u rodicu). Nejak vidim i spojitost v jeho chovani i v tomhle smeru (on je fakt fin. tezce za vodou) - asi pred dvema mesici jsem na tom byla fakt mizerne a potrebovala si akutne pujcit, abych zaplatila skolne. Samozrejme, ze me napadl jedine on. Byl ochotny, pujcil mi (nebylo to moc, ale me to halt ten mesic nejak nevychazelo) s tim, ze jsem mu to hned jak budu moct chtela vratit. Vlastne to bylo poprve, co jsem si od nekoho pujcila a uz tak jsem se citila dost trapne. On to kupodivu zpatky nechtel (ze prej je to ok) a jeste tentyz vecer mi prichazely od nej sms. Jak na me mysli..atd..ja mu psala, co na to rika jeho pani a to obratil a napsal mi, ze nic vubec nechapu a at se mam fajn. Ja napsala, ze doufam, ze se nam alespon podari to pratelstvi mezi nami a jeho odpoved znela, ze on veri na lasku. Proste divny, divny...vetsinou kdyz jsme spolu, tak stejne o nicem takovem moc nemluvi, ale v sms ma nejak dost kuraze. Pujcku jsem mu nakonec taky splatila.

Není tady

#15 22. 9. 2012 16:11

Sindy
♥♥-----

Tak to máš výhodu, jahudko, že se ti do toho nepletou city, já na tom byla mnohem hůř, protože jsem ho měla plnou hlavu. Ale dokonale jsem vystřízlivěla smile Ten člověk mi to hodně ulehčil, že mě vykopl do úplného neznáma a dal mi tím impuls k razantnímu kroku, ale i kdyby nevykopl, stejně bych utekla a jistě by to netrvalo moc dlouho. Sice je pravda, že jsem si tu kaši navařila sama, ale to nic nemění na skutečnosti, že se choval jak dobytek a když viděl, že ztrácím zájem nechat sebou cloumat, dával mi to natvrdo pocítit v práci. Holt Velkej šéf! Jistota zaměstnání sice byla příjemná, ale úplně jednoduché to taky nebylo, protože jsem měla dvě děti školního věku ...smile Ale dostala jsem perfektní lekci a zároveň příležitost uspořádat si život. A o něco později pak zažít daleko větší starosti než jen úprk před nafoukaným chlapem smile

Držím ti palce, abys to překonala a podařilo se ti toho tvého teroristu převálcovat.

Není tady

#16 22. 9. 2012 17:16

agewa
♥♥♥♥♥♥-

jahudka31 napsal(a):

to Sindy: tak koukam, ze jsi si se svym ex taky pekne uzila. Hlavne jsi mela i kus stesti s tou novou praci. U me je to tak, ze ja o nejake techtle mechtle s nim absolutne nestojim, protoze jsem rada, ze nejsme spolu a kdyz jsem zjistila, ze se ozenil, tak se mi spis ulevilo a myslela jsem, ze tak budu mit klid. Po intimni strance to u nas totiz ke konci vubec nefungovalo, uz me nezajimal jako chlap a kdyz si nasel jinou, tak to bylo z jeho strany zrejme to stejne. Takze si nejak nemyslim, ze by me chtel "dostat"..spis mam pocit, ze si na me honi a masiruje sve vlastni ego, ktere beztak nema smile Prede mnou mel pritelkyni, s kterou byl taky pomerne dlouho, dohodil ji tehdy ve stejne firme praci a ona fakt makala jako sroub a byla uspesna a oblibena a dle slov mych kolegu pak sama radeji dobrovolne odesla a odstehovala se, protoze uz nemohla jeho chovani snaset (to vse jsem se dozvedela az po nasem rozchodu). Mi kolegove si uz take vsimli, jak divne se ke mne chova a taky mi zatajili jeho svatbu, i kdyz to nekteri vedeli..hodne lidi v praci se k nemu snazi byt loajalni (pro sve dobro), ale nyni vim, ze si vetsina mysli, ze je vul a slaboch. Myslim, ze by nebyl ani tak problem celou jeho osobu odseknout od meho zivota, ale to bych musela najit min. alespon srovnatelne dobrou praci a zrejme uz brzy zacnu. Mozna by mi to nakonec prospelo i profesne. Jen si rikam, ze mu timhle poskytnu zrejme to, co opravdu chce..a ja si myslim, ze me chce mit pod kontrolou (i kdyz nema) a nejak sem tam deptat a to bud z duvodu, ze dejme tomu (i kdyz tomu neverim) by mel jeste zajem o nejakou avantyru se mnou anebo je proste vadnej, nespokojenej a psych. labilni a kdyz me nemuze dostat (ja na jeho intimni vylevy nereaguji nebo ukazu nezajem), tak chce, abych dopadla co nejhur a nejlip s nicim, abych videla, jak dobre jsem se s nim mela. Casto, kdyz se setkame, tak se proste vyvysuje - jak byl 2tydny tam a onde, tento tyden zase priletel z Madeiry...protoze dobre vi, ze ja zase skudlim jak se da, protoze jeste dalkove studuju na soukrome vysce a navic si pomalu dozarizovavam byt, protoze kdyz jsem od nej odesla, tak mi krome stare postele a historicke tv nedal vubec nic (a pred nim jsem bydlela u rodicu). Nejak vidim i spojitost v jeho chovani i v tomhle smeru (on je fakt fin. tezce za vodou) - asi pred dvema mesici jsem na tom byla fakt mizerne a potrebovala si akutne pujcit, abych zaplatila skolne. Samozrejme, ze me napadl jedine on. Byl ochotny, pujcil mi (nebylo to moc, ale me to halt ten mesic nejak nevychazelo) s tim, ze jsem mu to hned jak budu moct chtela vratit. Vlastne to bylo poprve, co jsem si od nekoho pujcila a uz tak jsem se citila dost trapne. On to kupodivu zpatky nechtel (ze prej je to ok) a jeste tentyz vecer mi prichazely od nej sms. Jak na me mysli..atd..ja mu psala, co na to rika jeho pani a to obratil a napsal mi, ze nic vubec nechapu a at se mam fajn. Ja napsala, ze doufam, ze se nam alespon podari to pratelstvi mezi nami a jeho odpoved znela, ze on veri na lasku. Proste divny, divny...vetsinou kdyz jsme spolu, tak stejne o nicem takovem moc nemluvi, ale v sms ma nejak dost kuraze. Pujcku jsem mu nakonec taky splatila.

hele a není uplně jedno, co si o tom bude myslet?
já se domnívám, že pro tebe by mělo být důležité, jak se cítíš ty a pokud by to znamenalo třeba i si najít jinou práci, stěhovat se jinam a začít od nuly ......PROC by tě mělo zajímat, jak to on pochopí nebo přijme?

Není tady

#17 22. 9. 2012 18:35

jahudka31
♥------

to agewa: dobry postreh, to je mozna to, co mi unika..zrejme bych to nemela vubec resit a zit si podle sveho a kdyz me bude muj ex otravovat s nesmysly, tak pouzit tvrdou metodu a la sasa, jak psala Sandra, no a treba ho to prejde smile

Není tady

#18 22. 9. 2012 18:38

jahudka31
♥------

A na pratelstvi s nim se taky radsi vykaslat, nebot by to evidentne zadne opravdove kamaradstvi nikdy byt nemohlo. Holky, moc Vam diky za postrehy a Vase nazory..zase me to posunulo o dost napred.

Není tady

#19 22. 9. 2012 22:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

agewa napsal(a):

jsou lidé, kteří toto dělají neustále . Z pocitu moci nad druhými, ze strachu, že druhý by mohl mít nad ním kontrolu , z radosti, že to umí a dokážou.....

No jéje...............usch

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí