29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o radu--
jako finanční poradce se živím asi 3 rokem troufám si říci,, že klienti jsou většinou spokojeni..či byli..nevím kde se stala chyba, stále se zdokonaluji, učím, nestalo se mi, že bych klientovi nevyhověla atd., atd. 2,5 roku malé procento storna ale samozřejmě nepohybuji se v závratných částkách výdělků..poněvadž náklady jsou dosti veliké ale na uživení to je "bylo".Dostala jsem se do velké pasti..poslední 4 měsíce vysoká storna, klienti si to rozmyslí, nemají peníze nechtějí pojistku , která je opravdu kvalitní..rozhoduje cena.Prostě jim někdo nabídne pojistku levnější třeba o 100 Kč..už nevidí, že již pojistné plnění není tak vysoké..prostě cena rozhodne a pojistku mi zruší. již jsem mnohokrát klienta navštívila a po projednání pojistných podmínek nové smlouvy storno zrušil a dal mi zapravdu.Ale mnoho klientů prostě nevidí neslyší.
Teď k mému dotazu..opravdu se to podepisuje i na mé psychice..asi na tu práci nemám..protože při výplatě např.měsíčně 35000 se mi srazí 20000..zbytek náklady, benzín..takže si připadám že pracuji pouze na storna. Ráda bych se zeptala Vás více zkušených..co pak? Co když s touto prací skončím a nebudu mít na vrácení provizi..při normální průměrné mzdě prostě nebudu schopna. Jak to mám řešit..bojovat dále a doufat že bude líp? Jsem z Ostravska a mám pocit, že zde jenom hůř
Není tady