18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vechny přítomné nyní i později srdečně zdravím.
Jsem úplný nováček ve vyuívání tohoto typu komunikace, nejsem zrovinka nejmladí a tak se předem omlouvám za případné nedostatky.
Zahlédla jsem někde dotaz (pod kterým z témat je uveden se mi pochopitelně nepodařilo najít) na zkuenosti z prací z domova.
Tak vzkazuji, e já mám zkuenosti výborné a zrovinka teď mám dobrý job. Vlastně dva. Na začátku to sice dalo víc práce, ale teď opravdu pracuju asi tak hoďku dopoledne a hoďku/dvě odpoledne nebo večer. Jak se mi chce.
Kdo máte zájem o info, polete mi mailovou adresu a já obratem odepíu.
Jak zní název jednoho českého filmu - MUSÍME SI POMÁHAT, a učit se to dělat NEZITNĚ, tedy bez poplatků, jak se to jinak běně praktikuje. Jen opravdu nabízím pomoc a je na vás, zda chcete, či nee.
Tak hezký den.
Není tady
Dobrá práce za dobré peníze? :-)
Není tady
Mě to zní jako reklama. Kdyby to bylo tak úasné, tak by to nepotřebovalo taková slova jako revoluční....
Není tady
Pravděpodobně...
Není tady