Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 9. 2012 22:48

Milouš
♥------
Místo: Teplice
Web

práce z domova

smile Všechny přítomné nyní i později srdečně zdravím.
Jsem úplný nováček ve využívání tohoto typu komunikace, nejsem zrovinka nejmladší a tak se předem omlouvám za případné nedostatky.
Zahlédla jsem někde dotaz (pod kterým z témat je uveden se mi pochopitelně nepodařilo najít) na zkušenosti z prací z domova.
Tak vzkazuji, že já mám zkušenosti výborné a zrovinka teď mám dobrý job. Vlastně dva. Na začátku to sice dalo víc práce, ale teď opravdu pracuju asi tak hoďku dopoledne a hoďku/dvě odpoledne nebo večer. Jak se mi chce.

Kdo máte zájem o info, pošlete mi mailovou adresu a já obratem odepíšu.
Jak zní název jednoho českého filmu - MUSÍME SI POMÁHAT, a učit se to dělat NEZIŠTNĚ, tedy bez poplatků, jak se to jinak běžně praktikuje. Jen opravdu nabízím pomoc a je na vás, zda chcete, či nee.

Tak hezký den.

Není tady

#2 4. 6. 2013 11:29

51katka15
♥------

Re: práce z domova

Dobrá práce za dobré peníze? :-)

Není tady

#3 4. 6. 2013 13:02

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Mě to zní jako reklama. Kdyby to bylo tak úžasné, tak by to nepotřebovalo taková slova jako revoluční....

Není tady

#4 11. 6. 2013 10:08

51katka15
♥------

Pravděpodobně...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí