29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tedy, co mne obviňuješ! SPlácím! Jen když dochází finance, tak jsem začala počítat, kde bych ještě mohla ušetřit korunu a co vše zrušit, tak jsem si to všimla.
Každý měsíc 18.tého. Nevím zaco smluvní pokutu anebo úrok z prodlení. Platím od začátku stejnou výši splátky. Tak jaké nesplácení! Úvěr mne daly 30.tého, a pani říkala, jedno, jaký den dám jako na zaplacení. Jelikož výplata chodila kolem 15.tého, tak jsem dala radši termín na zaplacení 18. Leda, že bych měla platit splátku 30.tého?v den poskytnutí úvěru?
A pak mám důkaz, že si banky naschvál dělají dlužníky a naschvál jim počítají úroky či pokutu přesně tak, jak jsem to už psala výše (asi KB nebude svatá, když ten pán vyhrál spor o navrácení poplatku za vedení úvěru!).... A to by tedy vznikalo tím, že platím AŽ 18-tého, tedy pozdě???!!! A pak bych chápala o co jde a nechápala, že nikdo neřekne, který den je nutno platit, aby se tomu předešlo. Jde asi o výdělek banky.
To je stejné, jako když si nastaví banka, že vám bude automaticky ztahovat z účtu 999.999 czk, nebo kolik.
Julie Praha, chápu, že chráníš KB, když tam pracuješ. Já píšu o ČS, ta bude ještě horší. Je horší.
Není tady
A pak mám důkaz, že si banky naschvál dělají dlužníky a naschvál jim počítají úroky či pokutu
Důkaz? Tenhle - "Jedna známá, která pracovala u KB říkala..."?
Mimochodem - už ses v tý bance byla zeptat, jak to vlastně je nebo si místo toho jen stěžuješ?
Upravil(a) helena (10. 10. 2012 10:29)
Není tady
Klid, nikoho neobvinuji Vubec nechranim KB, ani nevim, zda tam po dvou detech budu pracovat, nemam duvod nekoho chranit
Pochybuji ze by KB moji ochranu potrebovala
Jen nemam rada vety: 'Jedna pani povidala ...'
Mam konkretni dotaz: Mas smlouvu o uveru???? Umis snad cist????? V te smlouve je vse napsano, datum splatnosti, castka, urokova mira .... Buh vi, co ti pani povidala, vem do rukou smlouvu a precti poradne co je tam napsano!!!! Pokud neumis cist, tak bez do CS a at ti to tam vysvetleji....
Upravil(a) JuliePraha (10. 10. 2012 11:24)
Není tady
Neni tam napsaný, který den v měsíci to mám platit a úrok je napsaný NULA. Jak dlouho mám platit, to tam je. Ale zítra zase půjdu do banky. A nepovídala jedna pani, ale moje bývalá kolegyně, jak jsem již psala předtím.
Dala jsem to před 2 týdny ombudsmance, tak čekám na výsledek.
Upravil(a) miaa (11. 10. 2012 14:52)
Není tady
Z osobních zkušeností vím, že v takovém případě hodně pomůže zveřejnění nesolidních praktik. I velké společnosti mají v době sociálních sítí obavy z „malých“ klientů. Pokud se situace nevyřeší smírčí cestou, doporučuji vám sepsat popisný článek a uveřejnit ho na platformě typu blog.idnes.cz, kde na takový obsah rychle získáte značnou pozornost.
Není tady
Děkuji, nakonec ombusdmanka povolila splácení po 500,- na půl roku a k tomu poplatky za vedení účtu, tak teď mám dilema, zda mlčet a být ráda anebo nemlčet. Mám ještě měsíc.
Není tady