Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 4. 12. 2012 13:55

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: 21.12.2012

holcina napsal(a):

Mě šokovala kamarádka, která mi poslala odkaz na diskusi emimino, kde se opravdu maminky bojí. Mají v plánu nechat děti doma ze školy, manželé si berou dovolenou, dělají zásoby. Jsem teda zvědavá co to s těmahle lidma udělá

Nikdo skutečně neví, co se stane. Noe byl taky za blázna big_smile Každý podle svého nastavení, čemu věří smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#177 4. 12. 2012 13:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

No já mám manžela pryč, jezdí jednou za měsíc domů. A měl by přijet až 23.12. Tak jsem mu říkala, ať kouká přijet už 20tého. Co kdyby náhodou vissla

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#178 4. 12. 2012 14:08

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Já bych si přála, aby nastal konec světa. Všechno tápení by bylo pryč, vyřešené jednou provždy. Jenže to se nestane. Nic se nestane.

Nejsi sama, Ivo, kdo si tohle přeje. Když mám propad (léčím se s depresí) a je mi hodně psychicky špatně, tak často přemýšlím o sebevraždě. Jenže se bojím spolykat léky nebo třeba skočit z okna, bojím se následků, že mě zachrání a budu mít poté omezení a bude se mi žít hůř než dnes. A tak si říkám, že nejméně bolestné by bylo, kdyby na planetu Zemi spadnul meteorit a celou ji zničil. Bohužel vím, že ta pravděpodobnost, že by se toto stalo, je téměř nulová.

Jinak jsem přesvědčena, že 21.12.2012 se nic nestane, těch konců světa už bylo několik a pořád tu jsme. Jsem racionalista.

Není tady

#179 4. 12. 2012 14:14

holcina
♥♥♥♥♥♥-

KALIK napsal(a):

holcina napsal(a):

Mě šokovala kamarádka, která mi poslala odkaz na diskusi emimino, kde se opravdu maminky bojí. Mají v plánu nechat děti doma ze školy, manželé si berou dovolenou, dělají zásoby. Jsem teda zvědavá co to s těmahle lidma udělá

Nikdo skutečně neví, co se stane. Noe byl taky za blázna big_smile Každý podle svého nastavení, čemu věří smile

jojo, jaký si to kdo udělá, takový to má:-)

Není tady

#180 4. 12. 2012 15:38

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

holcina napsal(a):

Souhlas, to samé slyším mezi pejskaři. V USA na tom si někteří založili i byznys a obchod jim jen kvete. Prodávají 30ti, 60ti, 90ti denní balíky jídla a základní výbavy apod.

Není tady

#181 4. 12. 2012 18:42

Martiii
♥------

já opravdu nechápu, co se kolem toho datumu pořád řeší.
Mám jiný plán, než spoustu z vás, co jste nedočkaví, vystrašení, plni očkávání a dohadů:
22. 12. si budu užívat předvánoční atmosféru, koukat na pohádky, číst knížky....a nejspíš i načnu krabici s cukrovím, prtoože to nevydržím, a budu se snažit nabrat nějaké to kilčo smile

http://lb4f.lilypie.com/stIbp1.png

http://lbdf.lilypie.com/HgBgp1.png

Není tady

#182 4. 12. 2012 18:50

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#183 4. 12. 2012 19:39

Adriana70
♥♥♥♥---

K tej davovej hystérii:Obávam sa,že ludia budu napnutí ako strunky,a potom stačí, aby vonku zašmykovalo auto,sused otvoril šampanské a sučasne pes zaskučal...a pár ludí dostane infarkt,další klesnu na kolená a budu sa modlit.Ak bude snehová metelica a niekde strhne elektrické vedenie...neviem neviem.

Není tady

#184 4. 12. 2012 19:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Je zajímavé, jak stejnou informaci každý zpracovává jinak...
Jak každý z nás slyší něco jiného a podle toho se i chová.

Nic bych za to nedala, že infarkt dostane ten, kdo teď vykřikuje, že je to všechno blbost a že se vůbec nebojí, na kolena klesne ten, kdo si teď není vlastně vůbec ničím jistý a obyčejný prosincový den bude prožívat ten, kdo si tímhle vším už prošel yikes)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#185 4. 12. 2012 20:10

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Proč by ten den v klidu neprožil každý, kdo ho tak bude chtít prožít? Třeba na lyžích ... Na kolena spíš klesne ten, kdo to přežene s předvánočními nákupy či punčem ... a infarkt ten, kdo třebas začne šílet, že zas všechno nechal na poslední chvíli ... a třeba taky ne ... smile

Mayové na to nic, jejich kalendář nekončí, protože ještě nikdo nevymyslel kruh s počátkem a koncem ... prostě plynule přejdeme do dalšího věku ... a jaký si ho uděláme, takový ho budeme mít. Ale když tak pozoruju to šílenství v Emerice, Rusku, kol jisté francouzské hory nebo v Cancúnu ... tak si říkám, že na tom datu někdo hodně dobře vydělá ... ale takový to většinou následně řeší čtyřmi zdrávasy, pěti otčenáši a štědrým darem na místní psí útulek či tak něco ....

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#186 4. 12. 2012 20:47

Adriana70
♥♥♥♥---

No každopádne,v ten den sa niečo stane,tak ako po iné dni na celom svete:niekde tragédia niekde veselost,čas sa nezastaví.nuž mi nezostáva nič iné,len si začat plánovat sviatky,tak ako po iné roky,a ak mi vypadnu poistky nezpanikárit a nezačat vlastnou krvou písat testament na obývačkovu stenu...

Není tady

#187 4. 12. 2012 22:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

Proč by ten den v klidu neprožil každý, kdo ho tak bude chtít prožít? Třeba na lyžích ... Na kolena spíš klesne ten, kdo to přežene s předvánočními nákupy či punčem ... a infarkt ten, kdo třebas začne šílet, že zas všechno nechal na poslední chvíli ... a třeba taky ne ... smile

Míšo, moje odpověď byla pro kontext toho, co napsala Adriana.
To, co píšeš ty, je naprosto přirozené nejen pro vánoce a tenhle prosinec. To se prostě děje i v jiném kontextu.

Není tady

#188 4. 12. 2012 22:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Adriana70 napsal(a):

No každopádne,v ten den sa niečo stane,tak ako po iné dni na celom svete:niekde tragédia niekde veselost,čas sa nezastaví.nuž mi nezostáva nič iné,len si začat plánovat sviatky,tak ako po iné roky,a ak mi vypadnu poistky nezpanikárit a nezačat vlastnou krvou písat testament na obývačkovu stenu...

No! To je konečně rozumná řeč tummenupp

Není tady

#189 5. 12. 2012 7:29

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Adriana70 napsal(a):

K tej davovej hystérii:Obávam sa,že ludia budu napnutí ako strunky,a potom stačí, aby vonku zašmykovalo auto,sused otvoril šampanské a sučasne pes zaskučal...a pár ludí dostane infarkt,další klesnu na kolená a budu sa modlit.Ak bude snehová metelica a niekde strhne elektrické vedenie...neviem neviem.

Jojo, to je přesně ono, kdyby někde vypadl na hodinu proud spousta lidí se po.... strachy:-(

Není tady

#190 5. 12. 2012 8:10

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Myslite, ze nekoho muze strejchnout z toho, ze se ten den nestane vubec nic?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#191 5. 12. 2012 8:38

Martiii
♥------

Míša Kulička napsal(a):

Myslím, že takových pár lidí určitě bude...
A takoví ti "vědci prorokové" se zaručenými informacemi, co se stane, by měli aspoň pořádný šok a možná i ostudu
Je nesmysl kolem toho data dělat jakékoliv závěry.

http://lb4f.lilypie.com/stIbp1.png

http://lbdf.lilypie.com/HgBgp1.png

Není tady

#192 5. 12. 2012 9:59

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, že nie. Tí si nájdu iný dátum.
Skor to odnesú "obyčajní" ľudia, nič netušiaci, starší, len masírovaní médiami zo všetkých strán. V konečnom dosledku to len otupuje vieru ľudí v čokoľvek sad a prehlbuje ľudskú nenásytnosť.

Není tady

#193 5. 12. 2012 11:00

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemína napsal(a):

Ivana napsal(a):

Já bych si přála, aby nastal konec světa. Všechno tápení by bylo pryč, vyřešené jednou provždy. Jenže to se nestane. Nic se nestane.

Nejsi sama, Ivo, kdo si tohle přeje. Když mám propad (léčím se s depresí) a je mi hodně psychicky špatně, tak často přemýšlím o sebevraždě. Jenže se bojím spolykat léky nebo třeba skočit z okna, bojím se následků, že mě zachrání a budu mít poté omezení a bude se mi žít hůř než dnes. A tak si říkám, že nejméně bolestné by bylo, kdyby na planetu Zemi spadnul meteorit a celou ji zničil. Bohužel vím, že ta pravděpodobnost, že by se toto stalo, je téměř nulová.

Jinak jsem přesvědčena, že 21.12.2012 se nic nestane, těch konců světa už bylo několik a pořád tu jsme. Jsem racionalista.

Mam svych problemu dost,strach z budoucnosti,ale aby byl konec sveta nechci.Mam tu deti a ty chci,aby zili svuj zivot tak jak chteji....chci videt jeste sva vnoucata a radovat se z nich.Myslim,ze kazdy jsme jednou nahore jednou dole

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#194 5. 12. 2012 11:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Myslim,ze o konci sveta,uz toho bylo psano mnoho.Vim,ze se mluvilo o roku 2000 a taky takova panika....i ja byla jednim z nich ktera na tohle verila,myslim,ze v te dobe bylo zatmeni slunce.Vsichni se divali z okoli na zatmeni jen ja s detma byla doma.Zatazene zaluzie a cekani na neco....co jsem vycetla v priblblich casopisech.Dodnes na to deti vzpominaji.....
Bohuzel,uz zatmeni nikdy neuvidi diky me.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#195 5. 12. 2012 11:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

eremuruss napsal(a):

Vilemína napsal(a):

Ivana napsal(a):

Mam svych problemu dost,strach z budoucnosti,ale aby byl konec sveta nechci.Mam tu deti a ty chci,aby zili svuj zivot tak jak chteji....chci videt jeste sva vnoucata a radovat se z nich.Myslim,ze kazdy jsme jednou nahore jednou dole

hezky erem tummenupp

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#196 5. 12. 2012 11:34

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

V Japonsku je rok Heisei 24, a ne rok 2012, takže jsem v klidu. smile

Není tady

#197 5. 12. 2012 11:44

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Hurá,
tak všichni jedem do Japonska godlike

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#198 5. 12. 2012 13:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

Ha ha, Mišo, nic není nemožné lol
Možná to některý fanatický guru nebo nějaký nešťastný zoufalec opravdu nepřežije.
Představ si, že někdo nakoupí metráky zásob a těší se, jak zbohatne a ono nakonec houby houby, zlatá rybko.
Pro některé lidi je tohle na mašli víc, než tři dny temna.
Ty ostatně má v hlavách spousta lidí furtum furt wink

Není tady

#199 6. 12. 2012 19:51

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

http://inner-light.ning.com/profiles/bl … jevu-exist
Nad těmi videi jsem se docela pobavila lol

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#200 7. 12. 2012 15:00

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Míša Kulička napsal(a):

Mayové na to nic, jejich kalendář nekončí, protože ještě nikdo nevymyslel kruh s počátkem a koncem ... prostě plynule přejdeme do dalšího věku ... a jaký si ho uděláme, takový ho budeme mít. Ale když tak pozoruju to šílenství v Emerice, Rusku, kol jisté francouzské hory nebo v Cancúnu ... tak si říkám, že na tom datu někdo hodně dobře vydělá ... ale takový to většinou následně řeší čtyřmi zdrávasy, pěti otčenáši a štědrým darem na místní psí útulek či tak něco ....

Tak ti nevím, četlas ten odkaz vůbec? roll. Asi ne..... Mayové že na to nic? Ale jdi ty..... http://www.novinky.cz/cestovani/tipy-na … zivot.html

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí