|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
byly tu nějaké odkazy a já jsem si je přečetla. v jednom z nich docela logicky, na základě skryté symboliky a jejího rozklíčování , vyskakuje toto datum a i jiné souvislosti, které vám nenapíšu. To si musíte načíst samy, aby nedošlo povrchním přenosem dat k nejasnostem.
Ten čas nemám za promarněný i když jsou to časově obsáhlá videjka nebo čtení. Vždycky tam najdu něco pro sebe.
Není tady
No, vzhľadom k nepresnostiam v kalendároch, je celkom možné, že sme 21.12.2012 už prežili pred pár rokmi. 
Není tady
Myslí, že tady se možná ani tak nejedná o tohle omílané datum, ale spíš o astrologický jev, který se v den zimního slunovratu opravu odehraje. Po mnoha tisíciletích budou planety opět v zákrytu. Slunce bude blízko černé/červí? díře...
A to nejspíš nějaké anomálie vyvolá.
Vzhledem k tomu, že nejsou pamětníci tohoto děje, dokonce ani žádné záznamy, protože se to naposledy stalo, když naši praprapra..předkové měli jiné starosti, než spisovat anály, tak nikdo neví, CO se stane.
Možná vůbec nic.
Možná dojde k rozsáhlým výpadkům proudu.
Možná k rozsáhlým zemětřesením.
Možná..kdo ví?
Každopádně změny paradigmatu už běží několik let.
Společnost se mění a jednu jistotu máme na 100%: do 30 - 80 let tu nebude nikdo z lidí, kteří si teď dělají starosti ś Mayským kalendářem 
Není tady

Tady jsem našla jedno docela hezké vysvětlení s obrázkem:
http://www.lastura.cz/duchovno/2012/gal … _2012.html
Není tady
Pan, ja viem... ale napriek tomu si myslím, že sa o onen omieľaný dátum jedná. Inak súhlasím so všetkým čo si napísala...
A je tu ešte jedna istota, a to že čokoľvek - hlavne to negatívne - sa stane, sa bude pripisovať práve onomu astrologickému javu, ev. magickému dátumu.
Javu opakujúcemu sa každých 26 tis. rokov - teda koľkokrát sa už opakoval? Z pohľadu veku Zeme relatívne dosť často, nie? Dosť často na to, aby život na Zemi už dávno nejestvoval v akejkoľvek podobe, ak by dané postavenie malo so sebou priniesť vážne klimatické změny či anomálie... alebo?
Ani ja neviem, čo sa stane, či nestane, Ale to, čo prezentujú niektoré údajne duchovné osoby, je fantasmagória neskutočného kalibru 
Není tady

Čekání na 21.12.2012 je dětinské, protože "katastrofa", která se má udát v tento den
se již dávno děje a to minimálně již deset let. Projevuje se to nejviditelněji jako ekonomická krize, ale není to jen o této ekonomické krizi. Jsme v době velkých turbulencí, kdy je zřejmé, že jak jsme jeli doteď, nebude již možné dlouho udržet. Tak krize je jen viditelným projevem, stejně jako projevem rakoviny je nádor, ten je také vidět. Sytém je u konce, tak jak ho známe a v současné době se "bojuje" o podobu nového systému. To bude probíhat pravděpodobně také nějakou dobu a jistě to nebude do toho magického data hotovo. Ekonomika, systém je ale jen jedna z dalších slupek nadřazenějších systémů, s ekonomikou se musí změnit (a snad se i mění) zejména to nehmotné v nás. Mění se uvažování, názor na svět, na kosmos, prostě na vše. Lidé jsou nuceni si roztahovat vědomí, musí pojmout spoustu věcí, osvobodit se od umělých bariér, musí pochopit, kdo vlastně jsou. Jistě to taky nebude hned, i když se objevují i názory, že globální vědomí lidstva se mění kvantově a změna může proběhnout velmi rychle, doslova ze dne na den. To datum 31. 12. 2012 má jen symbolický charakter, neuděje se nic, co by tu už neprobíhalo. Systém se mění a je v přechodové fázi, kdy je možné de facto cokoliv, co lidé budou chtít. Je to doba "boje" o kolektivní ideu, ideu, která bude determinovat lidský druh na další staletí či tisíciletí. Důležité je tedy si říci, co chceme, jak by to mělo v budoucnu vypadat, na to se naladit a tím to podpořit 
Není tady
Pomněnko..hezky vysvětlené. I ty stránky vypadají hezky. Musím na to mrknou 
Sillwi, ahoj
Teda Ty už máš kluky velké. Teda hlavně toho mladšího
Strašně to letí...
Není tady

.....s ekonomikou se musí změnit (a snad se i mění) zejména to nehmotné v nás.
Zrovna jsem četla v jedné staré knize, vydané v roce 1960 (u nás 1990), že příští revoluce musí být psychologická... už tenkrát to bylo některým lidem jasný.... a my se pořád ne a ne z toho myšlenkového srabu vymotat a prohlédnout... probudit se.....
Není tady
Já bych si přála, aby nastal konec světa. Všechno tápení by bylo pryč, vyřešené jednou provždy. Jenže to se nestane. Nic se nestane.
Není tady

Aj ja si prajem,aby sa niečo stalo.Čokolvek,aby sa zmenil tento svet,ludia,ekonomika...Ako Kalík napísal,tento ekonomický systém je na konci,ideme na rezervu.Potrebujeme impulz.
Není tady
No ono se to samo nezmění. SPíš bych řekla,že bude následovat nějaká "pohroma" která povede k uvědomění? 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Bacha: kazdemu dle jeho potreb a prani....
Viem Pan,že každému...ja by som už tak strašne potrebovala oddych,že sa upínam k tým 3 dnom tmy.Budem spat a rozjímat.Vyčistím si hlavu a nadýchnem sa.
Není tady
Musim te zklamat, zadne tri dny tmy nebudou. A dat si pauzu muzes kdykoliv. Neni treba sama sebe nekam hnat 
Není tady

Pan, jak ty to víš, že 3 dny tmy (setmění) nebudou? Že ty máš nějaké konkrétnější informace? 
Není tady
Kali, musím říci, že mě ta hysterie kolem konce tohoto roku už dost otravuje. Přijde mi, jako by lidi blbli na kvadrát.
Asi je straší špatný svědomí bo co....
A informace?
No tak ty mám už spoustu let různé
) Většinou dost nekonformní a pro mnohé neskousnutelné. Ale tohle by se snad pochopit dalo, že?
http://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c … is-procesu
Není tady

Mě osobně se líbí tento http://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c … na-bilance
Po přečtení jsem si říkala, to je fakt nevěřitelné, protože tohle se v mém životě skutečně děje.....
Není tady
Taky se mi zdá, že je skutečnosti nejblíže. Mmch, nevěděla jsem, kdyže přesně se konal průlet galaktickým rovníkem - každopádně, 1996 dle Pogačnika Země úplně převorala systém energetických proudění. 
Není tady
Mně se hodně líbilo to s tím strachem - má recht. Je zvláštní, že když jsem praštěnou Anušku četla, že jsem si to neuvědomila - a to samozřejmě dobře vím, že všechyn ty horrory a thrillery a Vetřelci a motorový pily jsou jen vytahovači kostlivců na svělo boží. 
Asi se maskoval, aby mohl být poznán, strach jeden - jak to tam Baudyš píše.
Já se po něm cíleně nepídím (jako po Baudyšovi) ale když na něj narazím, moc se mi zamlouvá 
Není tady
Ivana napsal(a):
Já bych si přála, aby nastal konec světa. Všechno tápení by bylo pryč, vyřešené jednou provždy. Jenže to se nestane. Nic se nestane.
tohle jsem už od pár lidí ve svým okolí v poslední době slyšela. běhá mi z takových řečí mráz po zádech.
Není tady
Když uvážím nekonečnost existence lidského Ducha , je konec našeho světa pro něho jen předěl.
Co se má a potřebuje naučit, se stejně bude chtít naučit, takže asi ničemu neutečeme, jen se to oddálí.
Jestli Ivano myslíš, že se ze svých sra... vykoupíš smrtí na konci světa 21.12., tak se asi velice mýlíš. Tvrdě řečeno...promiň, ale tak to zase vnímám já.
Není tady
Ale pokud je pro Tvého Ducha respekt k tomuto datu důvod k sebezpytu, pak to tak asi má být, aby byl zase jeden nevěřící Tomáš (Ivana) navrácen(a) na cestu domů a všechno pak dává smysl, přestože se to tak právě teď nemusí jevit. 
Není tady
nešlo to říct trochu jemněji ? ty to přece heluško umíš. před pár dny napsala iva tohle, včera do toho, že přišla o práci. je toho na ní teď dost, nemyslíš ?
Není tady