|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Jj a ego v pojetí Pan či přebujelé ego v podobě Kalika je těžce v rozpuku.... Tak jsem zvědavá, co s tím udělá ta změna energií
. Mimozemské civilizace se nechaly slyšet (kruhy v obilí), že ještě máme čas to změnit... to bylo před pár lety... no uvidíme, co si nadrobíme dál....
Není tady
Ono je to hlavně o tom, že člověk má mnoho různých JÁ... (viz Savčenko)
Já - ego jako sobce, který se bojí a proto prudí, to jsem přesvědčená, opravdu nepotřebujeme.
Faktem ale je, že je výživnou učební lekcí, kterou většinou potřebujeme
Teď jde jen o to, abychom byli ještě schopni poznat, kdy lekce skončila, abychom v tom nejeli furtum furt.
Není tady

Mnoho já, mnoho rolí, mnoho tváří. Mezi námi, je to fuk, jak se to nazývá, zda ego, přebujelé ego a blabla je to jen hra se slovíčky, prostě ten sobec v nás, ten nám brání v rozletu a toho fakt nepotřebujeme.
Možná je to blbost, ale..... Jak jsem koupila prodávám. Třeba právě je to zrovna ta učební lekce, o kterou si už dlouho koledujeme.... Pokud je to pravda milí souputníci, těšme se na dny příští (ale udržet 4 letýho kluka zavřenýho 2 měsíce doma, no potěš.......).
Do vlády došla informácia a to v júli 2012. Oboznámte s touto správou svojich rodných, priateľov a ľudí, ktorí ju sú schopní prijať. Laboratória NASA oznámili, že je čoskoro možný prechod cez galaktické „nulové pásmo“. Jeseň a zima 2012/2013 bude v Tibete a na celom území severnej pologule teplá.
Medzi 12. a 23.12.2012 začne pravdepodobne Zem spolu s celou slnečnou sústavou prechádzať cez galaktické „nulové pásmo“. Je to existujúci priestor, kde utíchajú a nemôžu sa šíriť žiadne energie, kde neexistujú elektromagnetické polia a to u všetkých objektov. Prakticky na celej Zemi, v priebehu niekoľkých minút okolo 10.h ráno podľa Moskovského času dňa 21.12.2012 nastane úplná temnota a absolútne ticho. Žiadne svetlo, nebude elektrina, komunikačné spojenia, dokonca zvuky, nič z toho nebude môcť fungovať. Toto temno bude sprevádzané kozmickými ilúziami, výbuchmi svetla, tiež iluzórnymi,ktoré sa budú odohrávať niekoľko dní, približne 3 až 4. Netreba sa báť a ani ničoho obávať. Napokon sa opäť objaví slnečné svetlo. Bude opäť vidieť. Zvieratá Zeme zistia skôr intuitívne, že prichádza „Kozmické temno“ a ukryjú sa v norách.
Mali by ste sa skôr pripraviť na túto zmenu cyklov, dokončiť do daného termínu všetky povinnosti na rok 2012, nebrať ďalšie a splatiť staré dlhy. Dňa 20.12.2012 vezmite svoje deti, všetky doklady, finančný obnos a odcestujte z miest do prírody. Pripravte si zásobu jedla na cca. 2 mesiace, nakoľko sa elektrické siete budú rekonštruovať len postupne a dlho.
Treba mať doma zásobu vody, dreva na zakúrenie, sviečky na svietenie. Treba mať doma piecku, lebo 21.12. prestanú fungovať elektrické siete. Rovnako vypnú komunikačné siete a TV. Počas „dní temna“ je potrebné zavesiť na okná tmavé závesy, nepozerajte sa do okien, neverte očiam i ušiam, nevychádzajte von. Ak by predsa len bolo nutné vyjsť von, nesmiete ísť ďaleko, môžete sa stratiť, nakoľko pri absencii svetla sa stratí orientácia a nebude možné vidieť ani vlastnú ruku. Báť sa však netreba. Keď sa znovu objaví svetlo, netrebe sa rýchlo vracať do mesta, bude lepšie počkať do jari. Definitívne vyjdenie Zeme z „nulového pásma“ sa očakáva približne 7. Februára 2013. Budú čiastočne opravené elektrické siete, transportné zariadenia. Všetky vlády sveta dostali túto výzvu o „nulovom pásme“ z rôznych prameňov, ale svojim občanom buď nevedia alebo nechcú pomôcť. Systémy civilnej obrany a evakuácie nezafungujú kvôli výpadku energií, komunikácie, dopravy. Spoľahnúť sa môžete len a len na seba.
Vzniknutá situácia po prechode Zeme cez galaktické „nulové pásmo“ zmení ľudí tak, že sa stanú viac duchovnými. Ľudia budú uvažovať v rámci novej hierarchie hodnôt. V rozvinutých a rozvýjajúcich sa krajinách vzniknú a budú prekvitať nové duchovné hnutia, nové systémy zachovania zdravia a dôstojnosti osobnosti . Toto bude na dlhú dobu novým progresívnym trendom vývoja ľudstva.
Není tady
Já o tom galaktickém nulovém pásmu našla toto:
http://www.asu.cas.cz/news/419_nebojte- … eexistuje/
Není tady

Není tady
Přestanou toky energií...hm...tak to nemá cenu kupovat vánoční dárky, protože to budeme všichni komplet kaput!
Všechno kolem nás je energie.
Jestliže přestane proudit, ani se nenadechneš, nepohneš rukou, nezapálíš oheň..... prostě NIC.
Pěkně blbej hoax, o to horší, že ho na svých webech šíří i některé "duchovní" autority...
Lidi, neblbněte 
Pokud jde o Savčenka, tak tady musím znovu zopakovat, že každý z nás je zodpovědný za to, co říká, ale už není zodpovědný za to, jak si to kdo pobere.
Pokud jde někdo na jeho seminář a myslí si, že sám bez sebevědomí, může hned žít jeho sebevědomé pravdy, sám bez razantnosti a sebedůvěry, může se chovat jako on, tak to je potom tragedie. Ale ne Savčenkova, nýbrž toho, kdo neumí vyhodnotit, co dělá...
Savčenko říká hodně nepříjemné věci a říká je hodně natvrdo.
Tohle ne každý pobere.
Tak proč to prostě nenechá ležet?
Já se v životě setkala s mnoha učiteli, různě schopnými a různě drsnými. Ode všech jsem si vzala přesně to, co jsem v danou chvíli "unesla" a dokázala rozklíčovat. Naučila jsem se nezlobit se na ně, že nejsou tak úžasní, jak já od nich očekávám, naučila jsem se po nich ve všem neopičit a zůstat sama sebou. Naučila jsem se od nich úctě k druhým a hlavně k sobě.
A nešlo to hned. Trvalo mi to hodně dlouho. Ale každý jsme jiný, někdo potřebuje desítky let, někomu je to jasný hned 
Mimochodem, ta paní, která si stěžuje, že se její manžel po semináři změnil, by se měla nad sebou hluboce zamyslet.
A poděkovat, že má možnost se něco naučit. Nu, třeba i komunikovat JINAK, než že bude reklamovat to, co se týká jejího muže, v nějaké poradně, kde ten, kdo odpovídá, bude shánět informace kde se dá...tedy je má z druhé ruky, sám si neprožil, nenacítitl, "neočuchal"..... jeho odpověď pak bude i podle toho vypadat...Nu ale když jí to tak stačí.
Já bych se na jejím místě vydala raději na Savčenkův seminář sama, abych zjistila, o co tady vlastně jde!
(Jenže to mu asi nebude cpát další prachy, radši se zadarmo NĚKDE zeptá, že? Smutné)
A ještě jeden postřeh: nejvíc mi pomohli vždycky lidé nedotčení oficiálním školstvím, tedy bez patřičného odborného vzdělání, ale dostatečně otevření a "vyladění" 
A já dneska už vím, proč.
A nakonec: to, že někdo sám něco nežije, ještě neznamená, že druhému nemůže dobře poradit.
On je totiž velký rozdíl mezi VĚDĚT JAK na to a ŽÍT to.
Když vím JAK a nežiju, ještě neznamená, že ke mě nemůže přijít někdo, kdo je už připravený na to ŽÍT, jen neví JAK.
A že já mu nemohu dobře poradit.
Věci jsou prostě mnohem jednodušší, než se na první pohled zdá 
Není tady

Odpovím ti tvými slovy: Protože každý z nás dělá to nejlepší co v daném okamžiku umí. To, co jeden potřebuje k růstu může být druhýmu naprosto k ničemu a potřebuje zase zcela něco jiného.
Savčenka hodnotit nebudu, neznám ho a ani to, co přednáší.
A abyste se nenudily, věřte nevěřte
(http://www.youtube.com/watch?v=NnBOa8MA … ature=plcp)NnBOa8MA1X8&feature)
A jak pravil můj syn:mami co tu požád mačkáš, poď ladši lepit hvězdičky 
Upravil(a) Lvice (15. 11. 2012 13:59)
Není tady
Přesně tak, každý to máme jinak, každý jsme jinde?
Nu a pokud jde o Nubiru, nic nového, mluví o ní většina starých legend a Země se s ní potkává už tisíciletí
)
Kdo se chce bát, ať se bojí
Možná že právě v dobu "setkání" bude v oblasti nějakého toho zeměteseníčka, protože ho tam jeho strach pošle, aby měl to, co potřebuje 
Není tady

To je velmi pravděpodobné
. Víš, já ti mám v poslední době spíš pocit, že přijde očištění a bude to velmi pozitivní. Nevím jak, nevím kdy, ale prostě cítím, že se to tak nějak blíží a nabývá na intenzitě (a týká se to celé planety ne jen Čech). Aneb tebou řečeno, nejsem zodpovědná za to, jak si to kdo přebere
. Já v tom cítím obrovské pozitivum a celkové uvolnění a očištění, jestli někdo cítí strach, tak to není můj problém
.
Není tady

Jestlipak už tu má někdo objednaný předvánoční pobyt pod Pic de Bugarach?
Hora, které se vyhne konec světa.
Není tady
My jedem na Pustevny, bude to stačit? :-))))
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Jestlipak už tu má někdo objednaný předvánoční pobyt pod Pic de Bugarach?
Hora, které se vyhne konec světa.
Dost dobrá reklama! 
Není tady

Zdá se, že nejhorší poselství nám nesou sušenky Oreo ...

Není tady
LENNNA napsal(a):
Co si myslíte o tomto článku? Je to jen hloupost nebo na tom něco může být?
http://karolinaloskotova.blog.cz/1211/1 … i-21-24-12
Asi někdo potřebuje prodat paštiky, co jim koncem roku bude končit záruka 
Osobně si myslím, že jakýsi konec něčeho ... nebo spíš začátek něčeho nového, protože konec neprobíhá - konec nastane a je konec - si myslím, ale nevím - nikdy jsem žádný konec ničeho nezažila, vždycky jen posun nebo přerod... jak kdo chce
.......bude probíhat uvnitř každého člověka - možná se mu otevřou nové obzory, bude citlivější, začne jinak vnímat, apod. Myslím, že nějaké přesné datum v tom nehraje roli - sama jsem v poslední době prožila něco jako "začátek nového světa" - ano, vnímám svět, lidi, věci a dění úplně jinak, než dřív - přišlo to samo, nebolelo to, naopak mi to otevřelo oči dokořán a dneska "vidím" mockrát víc a dál - jako když v oknech vytáhneš rolety 
Takže bych doporučovala se spíš těšit, než mít obavy. Ve vesmíru se neděje nic, co by bylo konečné - všechno je jen posun dopředu, přeměna energie na jinou formu. A my jsme součástí vesmíru, takže ne, jak Pann napsala "všechno KOLEM nás je energie" - ne kolem nás - i my jsme ta energie - ta jediná, která existuje, jen má různé formy - jsme součástí TOHO, ne nějaký obyvatel, oběť nebo tak něco.
Všichni jsme součást všeho - toho jednoho 
Upravil(a) Háňa* (25. 11. 2012 13:54)
Není tady
Zdravím 
Možné je opravdu všechno, takže uvažovali jste i o tom, že se v ten omýlaný datum nestane nikomu absoluteně nic? V takovém případě bych chtěla vidět obličeje všech těch hlasatelů změn, proroků a dalších duchovních autorit. Najednou žádná tma, žádný dimenzionální přechod....nic
Nejsem zastánce ani jedné teorie, jen čekám. Nechápu, jak si může někdo troufnout něco předvídat, když vše je pouze teď a tady a každou vteřinku se všechno mění.
Každý jsme na tom tak, jak jen můžeme ve své situaci být, tak co prostě se nechat překvapit a neřešit to pořád? 
Není tady
Háňo, moc hezky napsané 
Mám podobné pocity jako Ty. Ta vyhrnutá roleta je opravdu trefný popis toho, co cítím 
Není tady
Ale jo, určitě se 21.12.2012 stane velká změna. Spousta lidí si splní své sny, urovná vztahy no a spousta lidí utratí veškeré své peníze v domění, že už je stejně nebudou potřebovat, tak ať si za ně aspoň užijou 
Není tady
Tuli,
to bychom asi museli mít Arabelin prsten, aby se ty změny uskutečnily přesně v jeden den. Je mi bližší teorie, že vše je již v běhu, někteří změny cítí a vnímají, i ve společnosti se odtajnilo dost skutečností, zlo čím dál častěji vyplouvá na povrch.
Bylo by toho víc, o všem už se tu někde psalo, kdo chce a zajímá se, ten ví své a komu to nic neříká, tak neříká.
No a co? Každý má svoji cestu a je přesně tam, kde má být a dělá přesně to, co na své cestě "domů" potřebuje prožít a naučit se .
Když se na to podíváme z téhle perspektivy, bude se nám všem žít pohodověji, budeme mít víc pochopení pro jiné lidi, budeme ochotněší jim pomoci místo výsměchu , urážek a nadávek.
Není tady
Heluško,
když tak vidím, kolik lidí věří konci světa, že si rezervuje hotely v Mexiku a pobyt u nějaké té hory v Mexiku, tak věřím, že spoustu lidí si do pořádku vztahy dá a také si splní své sny 
Není tady
Strach je sviňa, ale jen ze strachu o život vyrovnávat účty- no nevím, jestli to v tom účtování nahoře bude mít tu správnou váhu.
Ale už to, že si svůj díl na pokaženém vztahu přiznáme a přijmeme zodpovědnost za ten díl, nás posune kus dál, to zase jo.
Žiju stejně a lidi kolem taky nevykazují paniku, ale jejich cestovní itinenář na 21.12. samozřejmě neznám. Dál nevidím, tak vůbec netuším, na co se lidi chystají.
Není tady

Tulipánka napsal(a):
Heluško,
když tak vidím, kolik lidí věří konci světa, že si rezervuje hotely v Mexiku a pobyt u nějaké té hory v Mexiku, tak věřím, že spoustu lidí si do pořádku vztahy dá a také si splní své sny
Vztahy nejsou tak jednoduché, abychom si je dávali do pořádku na povel a za krátký čas.
Ty znáš osobně někoho, kdo si rezervoval hotel v Mexiku a pobyt u hory? Nebo to jen jedna paní (nebo internet) povídal?
A opravdu TOLIK lidí věří na konec světa 21.12.2012?
Tulipánko, nedej tolik na řeči. 
Upravil(a) Eva. (26. 11. 2012 22:19)
Není tady
V okolí neznám nikoho, kdo by věřil,že konec světa bude. Kolikrát už tu měl být.
Spíš slýchám, co se má stát,to se stane. Ale že by se někdo narychlo snažil urovnat, to jsem ještě neslyšela.
Mně tam v tom datumu trošku nesedí ta nula. lepší je datum 21.12.2112 ne?
Sto let sem, sto let tam. 
Není tady

dusička napsal(a):
V okolí neznám nikoho, kdo by věřil,že konec světa bude. Kolikrát už tu měl být.
Spíš slýchám, co se má stát,to se stane. Ale že by se někdo narychlo snažil urovnat, to jsem ještě neslyšela.
Mně tam v tom datumu trošku nesedí ta nula. lepší je datum 21.12.2112 ne?Sto let sem, sto let tam.
Přesně tak. Když už, tak 21.12.2112. To už dávno říkám.
Ať je to se vší parádou, ne jen tak polovičatě.
A jsou ještě lepší datumy. 
Není tady