Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 2. 11. 2012 16:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: 21.12.2012

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#52 2. 11. 2012 16:49

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A mně přijde, že já začínám rozkličkovávat, sama sebe, situaci a tak.
Nevím,jestli to budu umět popsat.
Když jednám v emocích,tak mi je z toho potom špatně a vyčítám si to.
Když jsem vnitřně klidná a ovládnu emoce, jsem ze s sebou spokojená.
Už i v roce 2011 jsem měla pár zkoušek, dopadly tak jak dopadly. Od minulého roku jsem byla v emocích jak na houpačce, jak pubertačky,který se honěj hormony.
A měla jsem se naučit - vím to. Zastavit, rozhlédnout se, nejednat v afektu, pochopit druhých úhel pohledu.
Mým úkolem je nenechat se vytočit (ano,je to moje vina,když se nechám) zůstat klidná,protože pak je to fajn. Přijde uvědomění.
Nemyslím ted vztah k manželovi, k dceři, synům,mamince.
Když budu pozitivně naladěná, budu věřit v lásku, že se vše v dobro obrátí, tak to tak prostě bude. A funguje to.

Upravil(a) dusička (2. 11. 2012 16:52)

Není tady

#53 2. 11. 2012 18:09

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dusička napsal(a):

Hezky to je napsané i tu:
http://www.babinet.cz/clanek-9851-posel … -2012.html

Alča taky píše docela zajímavý knížky.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#54 2. 11. 2012 18:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pan - dík za tip. stolt
Ještě bych chtěla napsat o těch emocích.
Jsem emočně založená. Ode zdi ke zdi. Mám období klidu,kdy mě nic nevytočí a období,kdy bych vzteky řvala. Přitom relativně stereotyp,stále stejné "starosti" , "radosti".
Postupně zjištuju,že vztekem v sobě, nic nezískám, spíš získám ten blbej pocit,kdy se mi chce řvát, ale nedosáhnu klidu.
Ale co s tím, dá se tomu poručit, když vznikne vevnitř v těle napětí.
Dá, na tom trénuju. Uvědomuju si,že to přišlo zvenku,ten vztek,pro nic za nic,který mě vykolejil. Někdy se mi to podaří, někdy ne. Taky je dobrá procházka.
A to mi zapadá do puzzle. Jsou to ty energie, negativní energie, který bych měla vymlátit z těla jinak. stolt Nebo spíš obrnit se proti nim a nepustit je dovnitř. (a to souvisí s lunou - opět Alča stolt http://www.babinet.cz/clanek-13801-vite … apeni.html
A ted ke konci roku zjištuju, nebo jsem si uvědomila,že se to dá. Nadarmo se neříká , počítat do deseti.
V emocích si říkám,přece nebudu tak blbá, přece si to nenechám líbit, nenechám na sobě dříví štípat, já jim ukážu.Jenže to není ono.
Možná si někdy přijdu flegmatická, neřeším. Snažím se jen pozorovat, a říkat si bude líp. Takže pak možná začnu být relativně naivní a důvěřivá.
Ale ono se mi to vrací.
Potkávám v životě lidi,kteří se na mě usmívaj, který nejsou plný zášti, nehrajou na svém písečku. Nevím,jak bych to napsala.
A proč to píšu. Myslím,že to souvisí s tou jednotou a s novým věkem.

Upravil(a) dusička (2. 11. 2012 18:42)

Není tady

#55 2. 11. 2012 19:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak já nevím, ale neřekla bych, že být flegmoš a nechat na sobě dříví štípat je zrovna to nejlepší řešení, jen aby ses poboha! nevytočila. to já se zase kolikrát vytočím ráda, vyčistí se tím kolem vzduch.
a že potkáváš lidi, kteří se na tebe usmívají bych si teda asi nevysvětlila tím, co ty.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#56 2. 11. 2012 19:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli - jo, když se zdravě vytočíš, tak to jo, ale já to rozlišuju, zdravě a emočně. Po zdravím to lítá ,pročistí se vzduch a je fajn. A Ty emočně po nich mi je blbě a mám výčitky. SPíš vyjedu v zoufalství, to není to zdraví naštvání.
Já nevím,jestli mi rozumíš, asi ne.
A jak jsem psala o těch lidech. Jasně že jsou lidi,kteří myslí jen na sebe, na kariéru, který by Tě podrazili, kteří za zády pomlouvaj. Ale Ti mi jsou uplně ukradený, je to jejich věc, jak se chovaj.
A chtěla jsem napsat, že je nepouštím do svého života, tak jakoby z mého života vymizely.
A že se na mě lidi usmívaj - to bylo obrazně řečeno. Jasně že mi řeknou kritiku - ale vím, že to je pro mé dobro - abych se nad s sebou zamyslela,že to nemyslí falešně. že jsou prostě ke mě upřímní.
Píšu jak tatar. dumbom

Není tady

#57 2. 11. 2012 19:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A to slovo flegmouš je taky řečeno obrazně. Protože to není že bych si nechala na sobě dříví štípat, ale že mě to nebolí,když by někdo chtěl. Nepustím ho k sobě. Já to neumím napsat. A je mi to jedno (flegmouš) a dělám si svoje.

Není tady

#58 2. 11. 2012 20:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Pavli - jo, když se zdravě vytočíš, tak to jo, ale já to rozlišuju, zdravě a emočně. Po zdravím to lítá ,pročistí se vzduch a je fajn. A Ty emočně po nich mi je blbě a mám výčitky. SPíš vyjedu v zoufalství, to není to zdraví naštvání.
A jak jsem psala o těch lidech. Jasně že jsou lidi,kteří myslí jen na sebe, na kariéru, který by Tě podrazili, kteří za zády pomlouvaj. Ale Ti mi jsou uplně ukradený, je to jejich věc, jak se chovaj.
A chtěla jsem napsat, že je nepouštím do svého života, tak jakoby z mého života vymizely.
A že se na mě lidi usmívaj - to bylo obrazně řečeno. Jasně že mi řeknou kritiku - ale vím, že to je pro mé dobro - abych se nad s sebou zamyslela,že to nemyslí falešně. že jsou prostě ke mě upřímní.
Píšu jak tatar. dumbom

co je špatně na tom, že se vytočíš emočně ? emoce patří k životu, k člověku, nejsi stroj, ne ?
jinak já ti nerozumím, jak to myslíš s těmi lidmi, nebo spíš nerozumím, proč o tom píšeš na duchovnu, na tom, že si do života nepustíš lidi, kteří ti nejsou příjemní, myslí jen na sebe, podrazili by tě atd, jak píšeš, nic duchovního nevidím. je to přece normální. každej si kolem sebe srocujeme  a stýkáme se převážně s těma, kteří jsou tak něják na stejný vlně a je ti s nimi dobře, ne ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#59 2. 11. 2012 20:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dusička napsal(a):

Pan - dík za tip. stolt

No teď si nemůžu ale vzpomenout na tu poslední - něco o moderní čarodějce, nevím, jestli to už vyšlo, naposledy jsem tam byla, když to dopisovala a byly na mě protivná, protože jsem jí zdržovala od práce roll
Určitě by ti pomohla s těmi tvými emocemi, my s tím máme v rodině bohaté a především vlastní zkušenosti a Prahu máš blíž wink

Jinak si dej na čelo pomyslný nápis: jsem emotivní a vzteklá, no A CO?
Hrdě ho nos, uvidíš, co se bude dít big_smile

Není tady

#60 2. 11. 2012 20:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dusička napsal(a):

Píšu jak tatar. dumbom

Ale ne. Píšeš naprosto srozumitelně.
je dobře, když umíš rozlišit, že vřískat jak pavián a taky tak navenek pak pro lidi vypadat, je k ničemu, nepomůže ti to a je to vysilující. Na druhou stranu umět se ohradit, bránit si své hranice a třebas i třísknout do stolu,když to někdo nechápe, a zachovat si u toho klidnou mysl, je velmi účinné a osvobozující stolt

Není tady

#61 2. 11. 2012 21:58

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Doufám že nebude vadit, když přidám svou trošu do mlýna..
Poslední dobou jsem začala být hrozně upřímná. Už si nenechám s... na hlavu a dělám "čistky" kolem sebe. Jednám vždy bez uvážení. Nevidím, neslyším, jdu za svým cílem a pak lituju... grater
Nevím proč??? jsem vnitřně nespokojená sama se sebou? Uvažuju nad tím a nic mě nenapadá..
Příští týden se chystám k paní, která dělá andělskou terapii a pracuje s číselky. Doufám, že ona mi trošku pomůže najít odpověď na moje otázky.
Mám pocit, že hodně se děje teď narozením syna. Ten mi od narození tak zrcadlí, že mi občas padá pusa...

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#62 3. 11. 2012 15:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pan - vyjádřila si to tak, jak jsem měla na mysli.
Bouchnout do stolu a ozvat se je přeci něco jiného než hysterčit a řvát emočně, je to vysilující. Zvlášt když ve vzteku člověk použije jadrná slova,který pak mrzí. tillfreds
Pavli  - o těch lidech jsem psala - nemyslela jsem blízký, ale v životě se potkáváš s lidma, nemusíš být s nima nejlepší kamarád, ale i třeba kolegyně z práce,která bude s Tebou sedět v kanceláři a bude na Tebe přenášet tu negativní energii nic nepřidá aje to nepříjemné.
Ale právě že je to věc moje (tvoje) že si jí necháš předávat a že nejsi flegmatik k tomu.

Není tady

#63 3. 11. 2012 15:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Zuzina napsal(a):

Doufám že nebude vadit, když přidám svou trošu do mlýna..
Poslední dobou jsem začala být hrozně upřímná. Už si nenechám s... na hlavu a dělám "čistky" kolem sebe. Jednám vždy bez uvážení. Nevidím, neslyším, jdu za svým cílem a pak lituju... grater
Nevím proč??? jsem vnitřně nespokojená sama se sebou? Uvažuju nad tím a nic mě nenapadá..
Příští týden se chystám k paní, která dělá andělskou terapii a pracuje s číselky. Doufám, že ona mi trošku pomůže najít odpověď na moje otázky.
Mám pocit, že hodně se děje teď narozením syna. Ten mi od narození tak zrcadlí, že mi občas padá pusa...

Zuzi - čeho lituješ?

Není tady

#64 3. 11. 2012 18:13

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Co si myslíte o tomto článku? Je to jen hloupost nebo na tom něco může být?
http://karolinaloskotova.blog.cz/1211/1 … i-21-24-12

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#65 3. 11. 2012 20:30

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Leno,
já tuhle holčinu tak trochu sleduju už od puberty, kdy ještě bydelela doma. Pak jsem o ní viděla dokument, jak se bránila nějaké anticeně duchovna. Připadá mi trochu šílená....

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#66 3. 11. 2012 21:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#67 3. 11. 2012 23:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem se zasekla .Dobrou noc a krásné sny
Emoce jsou základním ukazatelem toho, jaké jsou naše myšlenky. - Tolle Eckhart
Nebo :
Když se spojíme s tichem ve svém nitru, překročíme hranice své klidné mysli a emocí, následně objevíme hloubku trvalého klidu a spokojenosti
Mně to tak krásně zapadá do sebe smile

Upravil(a) dusička (3. 11. 2012 23:55)

Není tady

#68 4. 11. 2012 20:24

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Duši, asi jsem to blbě napsala. Lituju toho, co řeknu, lituju toho, co udělám. Lidé neradi slyší pravdu a otáčí se ke mě zády grater
Na jednu stranu si říkám, že je dobře, že jsem se konečně ozvala, na druhou stranu, že jsem to neměla dělat a dál mít klapky na očích...
Prostě možná zbytečně dělám kolem sebe čistky.... ale přece žijem jen jednou a lidé, kteří nám nějak škodí nemají v našem životě co dělat...

..prostě se to ve mně děsně bije...

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#69 4. 11. 2012 22:49

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zuzina napsal(a):

a lidé, kteří nám nějak škodí nemají v našem životě co dělat...

Možná právě jim bys měla nejvíc poděkovat - ukazují ti,k de jsou tvé hranice, kde ty sama je nedostatečně "střežíš", ty sama sobě ubližuješ...

Není tady

#70 4. 11. 2012 23:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Zuzina napsal(a):

Duši, asi jsem to blbě napsala. Lituju toho, co řeknu, lituju toho, co udělám. Lidé neradi slyší pravdu a otáčí se ke mě zády grater
Na jednu stranu si říkám, že je dobře, že jsem se konečně ozvala, na druhou stranu, že jsem to neměla dělat a dál mít klapky na očích...
Prostě možná zbytečně dělám kolem sebe čistky.... ale přece žijem jen jednou a lidé, kteří nám nějak škodí nemají v našem životě co dělat...

Zuzi - myslím si,že když si hlídáš svoje území,že by ses ozvat měla.KDyž Ti kecaj do života, raděj, co máš dělat, tak se ozvi. Mrzí Tě,že se od Tebe odvrací zády? že nechtěj slyšet "pravdu" .
Co Ti vadí víc, že si nemlčela,nebo že nejsi jejich miláček?
A ještě jednu věc, jestliže říkáš pravdu  - kecáš jim ty do života, co se ti na nich nelíbí, co by měli udělat líp, pak nadarmo se říká, mlčeti zlato.
Když budu mluvit konkrétně. Třeba s tchyni nic neřeším, nic jí nevysvětluju. Mám ty pomyslené klapky a myslím si svoje. Co se nervovat. A já ji tak nějak k životu nepotřebuju a ani by mi nevadilo,že by se odvrátila zády.
Takže bych se být Tebou Zuzi zamyslela, jestli ty čistky jsou pro Tebe,aby sis uhájila svoje, nebo to jsou čistky že se ti nelíbí jednání druhého.

Není tady

#71 4. 11. 2012 23:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

LENNNA napsal(a):

Aluška má nejspíš temno v hlavě.... ona by především měla vědět, co to udělá, když se vytvářejí egregory strachu!

Není tady

#72 4. 11. 2012 23:20

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Zuzi - co TI zrcadlí Honzík? Mám to podobné u Markétky.

Není tady

#73 5. 11. 2012 18:40

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

LENNNA napsal(a):

Žíš  smile   mno parlament a nejenom ruský dokáže probírat daleko větší hovadiny a mnohem dýl než tři dny. Tohle bych jako ukazatel zdravého rozumu nebrala.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#74 6. 11. 2012 16:16

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

http://ladyrovena.blog.cz/1211/konec-sveta-hura - tady je to hezky okomentované smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#75 7. 11. 2012 12:05

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Pandorraa napsal(a):

No teď si nemůžu ale vzpomenout na tu poslední - něco o moderní čarodějce, nevím, jestli to už vyšlo, naposledy jsem tam byla, když to dopisovala a byly na mě protivná, protože jsem jí zdržovala od práce

http://www.astrologie-odet.cz/images/content/content/big_thum_moderni-carodejka-jpg_obalka-0m8mza.jpg
Doufám, že to není ve stylu Marcely Košanové - vezmi svůj vlas, nastříhej ho a zapeč ho do koláče a pak mu ho podej.... vissla.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí