29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tulipánko, je to tvoje.
Protože mé naplno je jiné, než to, které popisuješ ty.
Není tady
já si fakt nemůžu pomoct, ale jakmile přečtu evu, naskočí mi majkafa.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já si fakt nemůžu pomoct, ale jakmile přečtu evu, naskočí mi majkafa.
Mně ne,
a navíc, Majkafa psala zájmena Ty,Tvůj s velkými písmeny na začátku.
Není tady
ale to jak psala nějáké zájmena není důležitý a nehraje to roli.
Není tady
No, po tom posledním příspěvku taky slyším Majku Mně tedy ta Zájmena taky šla trochu na nervy - na mně to bylo afektovaný.
Není tady
lupina montana napsal(a):
No, po tom posledním příspěvku taky slyším Majku
Mně tedy ta Zájmena taky šla trochu na nervy - na mně to bylo afektovaný.
Mně to připadá jako Hirondel - tedy pokud Hirondel není Majkafa
Není tady
Nene, to rozhodně není, Tuli. Jednak já Hir znám osobně a Majku z fotek a druhak, Hir se rozhodla po zralém uvážení sem nechodit.....Majka zřejmě v afektu.
Anebo se Eva s tečkou jen inspirovala
Není tady
já to nevidím jen po tomhle příspěvku, už na sexuologický jak jsem ji četla, prostě jsem viděla majkafu. nemůžu si pomoct.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já to nevidím jen po tomhle příspěvku, už na sexuologický jak jsem ji četla, prostě jsem viděla majkafu. nemůžu si pomoct.
Jo, styl nepotlačíš.
Navíc jsou tady i jiný indicie, dokonalá žena = Eva (1.žena)
Upravil(a) Modroočka (23. 10. 2012 18:53)
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jo, styl nepotlačíš.
jj, to mě taky napadlo.
Není tady
no hele, uvidíme, uvidíme. jestli je to opravdu ona, třeba časem kápne božku a přizná se.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no hele, uvidíme, uvidíme. jestli je to opravdu ona, třeba časem kápne božku a přizná se.
A ta vaše Majkafa něco provedla, že se musí vydávat za někoho jiného?
Není tady
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
žila jsem v domnění že chlapi nejsou zvědaví.
Není tady
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nemusí, proč by musela ?
Není tady
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
žila jsem v domnění že chlapi nejsou zvědaví.
někteří možná víc jak ženský
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Bigben61 napsal(a):
A ta vaše Majkafa něco provedla, že se musí vydávat za někoho jiného?žila jsem v domnění že chlapi nejsou zvědaví.
někteří možná víc jak ženský
to bys koukala:par:
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jo, styl nepotlačíš.
Mě teda dokonalejší připadala víc ta Lilith
Není tady
Kaliku,
ty odkazy na Kavassilase jsem si přehrála, je to zajímavé.
Něco mi tam pěkně docvaklo a to pojem Vyšší Já.
Když pro nic jiného, tak pro toto mi stálo za to si to poslechnout.
Jen- je to z roku 2009 a dnes je ten zmiňovaný rok 2012, pořád se o změnách mluví, o zvyšování vibrací , ale já pociťuji jen větší vnitřní chaos a zmatek. Je jedno, z čeho pramení, (vidím jen viditelné příčiny )prostě mi tam ten chaos sedí a neumím se ho zbavit.
Zrychlení času vnímáme asi všichni, je to cvrkot, člověk ráno vstane a než se naděje, jde spát. Většinou nestíhám, co bych stihnout chtěla.
Máš zkouknutá všechna jeho vida? Je tam i něco aktuálního, jak to vnímá teď.?
Není tady
Lvice napsal(a):
Konikleci, tak chutě na sladký tenhle rok musím taky krotit
. Když vidím kolegyňky, kterak tady chroustají lupeny salátu a nosí si mističky se zdravou stravou a ovocem, tak si připadám jako barbar
.
Já bych neřekla divnej, ale takovej přelomovej,vrcholovej. Teda to, že to, co má být vyřešeno naskakuje jedno za druhým to už pozoruju pár let dozadu - to je ten Lupinky koráb vplouvající do kohouta, ale tenhle rok mi přijde jiný, tokový jakoby tak to podtrhneme a sečteme..... A tak to já se na konec světa celkem těším, udělám si grog (doufám že nepančovaný
), letos pověsím na náš ořech ňamky pro ptáčky a udělám si z toho televizi
Zomiera veľa ľudí, a to aj mladých... V tomto vidím veľké zhustenie a "čistenie"...
Není tady
Pořád to tvrdím: jaký si to kdo udělá, takový to má
http://www.topky.sk/cl/10/1328893/
Není tady
Já se přiznám, že letos necítím nic jinak, než loni či kdykoliv jindy. Ani nevidím nějaké "duchovní" změny ve společnosti. Stále všude vedou prachy, moc, sex - čisté materiálno.
Není tady
Pandorraa - takhle to vidím taky, hezký. To je stejný jak s peklem a nebem po smrti:-)
Není tady
Já necítím žádnou změnu. Lidé umírají i se rodí, třeba minulý týden kromě mé vnučky další dvě miminka v blízkém okolí. Čas plyne v sinusoidě. Jen malinko se věci mění, ale tak je to odjakživa lidského roku. Nejsou výrazné skoky.
Není tady
Ivano, to není o změnách venku, ale změnách uvnitř... které se pak samozřejmě manifestují o navenek.
Takže já třeba vidím kolem sebe něco úplně jiného než ty
Není tady
Ivana napsal(a):
Já se přiznám, že letos necítím nic jinak, než loni či kdykoliv jindy. Ani nevidím nějaké "duchovní" změny ve společnosti. Stále všude vedou prachy, moc, sex - čisté materiálno.
Ivano - to vnímáš takto Ty, proč Ti není jedno, kde co vede? Tady jde o to,jak to uvnitř budeš cítit. Takže Ti to vlastně není jedno, že vidíš všude jak vedou prachy, moc,sex. - protože když to vidíš vně ,máš to uvnitř.
Není tady