29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
No prosím
No ty nejsi, ale lidstvo je, že. Něco ve smyslu "odpusť jim, neboť oni nevědí, co činí"
Já to formulovala tak nějak - jakože ne všichni jsme úplně tupíTak průběžně jsem si vzpomínala od rána, ale kolem třetí mě to samo nakoplo a byla to fakt síla! Kam jsem napřela mysl, tam jsem to slyšela.....musím přiznat, že takhle silně jsem tyhle věci ještě nezažila
Automaticky jsem spustila Chválím tě Země má....
Lupiš, já jsem v klidu. Myslím, že už se nedá ani říkat, že "lidstvo" je. Bohužel pár nenasytných tupců u kormidel pořád ještě je, ale to se změní - protože důležitější je mužstvo každé lodi a to se většinou probírá Máme velkou šanci, že tentokrát neztroskotáme.
Není tady
sillwan napsal(a):
A mne sa, napriek tomu, že som sa celý deň snažila myslieť pozitívne, snívalo, že bola vojna... Počula som sirény a rozmýšľala, kam sa s deťmi ukryť...
To je podvědomí. Nejspíš se bojíš víc, než si jsi ochotná přiznat....
Není tady
Pan, to myslim ani nie. Nie je to podvedome, je to v mojom pripade vedome.
Ak sa niecoho bojim, tak je to prave ludska nenazranost, kvoli ktorej vojny vznikaju a otvorene si to priznavam.
Ale nezvykne sa mi o tom snivat.
Ani tomu snu nepripisujem vacsiu vahu, je to len dosledok toho, co prezivam. Vlastne som to sem napisala len ako kontrast k tomu, co ste napisali vy, ako pozitivne ste prezivali vcerajsi den... Pre mna bol rovnaky ako inokedy.
Asi som mimo
Upravil(a) sillwan (13. 12. 2012 9:55)
Není tady
lepista napsal(a):
Také jsou hezká čísla 13.12.2012 v 13:12
já už z těch dvanáctek a prostě jedniček na začátku blbnu. Jsem dneska do papírů vypisovala datum 13.12.12012
Není tady
Dnes se mě úplně vážně ptala jedna známá co nakupuju na příští pátek za potraviny, že neví jestli jí něc nechybí. Chvíli jsem myslela, že si dělá srandu, ale myslela to vážně:-( dokonce si prý už udělali vánoce dřív. Pokud se něco stane tak hysterií lidí:-(
Není tady
No mně se dnes zdálo (a já jinak sny zaspím) že jsem se probudila a nešel proud. Byla tma. Tak jsem spala dál.
Není tady
holcina napsal(a):
Dnes se mě úplně vážně ptala jedna známá co nakupuju na příští pátek za potraviny, že neví jestli jí něc nechybí. Chvíli jsem myslela, že si dělá srandu, ale myslela to vážně:-( dokonce si prý už udělali vánoce dřív. Pokud se něco stane tak hysterií lidí:-(
ty brďo
Není tady
dusička napsal(a):
No mně se dnes zdálo (a já jinak sny zaspím) že jsem se probudila a nešel proud. Byla tma. Tak jsem spala dál.
já teď něják nerozumím, co to má co dělat s koncem světa, asi si dneska sedím na vedení.
Není tady
Příprava na konec světa. Příběhy lidí, kteří se chystají na svůj poslední den
Nejde o žádnou hru ani laciné fígly, ale o zcela vážně míněný pohled na fenomén příprav na konec světa, kterému propadlo mnoho běžných Američanů. Jejich snažení pak zhodnotí nezávislý expert. Tito muži a ženy si jsou neotřesitelně jistí, že brzy nastanou opravdu krušné časy. Podle nich se doba, kdy zásoby potravin budou na nule, moč bude nutné přeměnit na pitnou vodu a elektřina bude jen snem, nezadržitelně blíží. Procvičování nouzových situací, hromadění potravin a zbraní, to jsou každodenní součásti jejich života. Diváci mohou sami posoudit, zda je považují za předvídavé plánovače nebo jen za paranoiky.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
já teď něják nerozumím, co to má co dělat s koncem světa, asi si dneska sedím na vedení.
NO přeci že má být doma temna, ty tři dny, nepůjde elektrika, nic.
Není tady
jo aha, tobě se jako zdálo o tom konci světa .. mně dneska nic nedochází
Není tady
Jaroslav Dušek tady o tom taky trochu něco málo.....
http://www.cestyksobe.cz/jaroslav-dusek … ury-ab677/
Není tady
Jako konec světa mi dnes přišly chodníky a ulice zde v Praze. Jak jsem čekala na tramvaj, tak jsem pozorovala zpomalené pohyby lidí, umělecké balancování před pádem.....Prostě děs.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Příprava na konec světa. Příběhy lidí, kteří se chystají na svůj poslední den
Nejde o žádnou hru ani laciné fígly, ale o zcela vážně míněný pohled na fenomén příprav na konec světa, kterému propadlo mnoho běžných Američanů. Jejich snažení pak zhodnotí nezávislý expert. Tito muži a ženy si jsou neotřesitelně jistí, že brzy nastanou opravdu krušné časy. Podle nich se doba, kdy zásoby potravin budou na nule, moč bude nutné přeměnit na pitnou vodu a elektřina bude jen snem, nezadržitelně blíží. Procvičování nouzových situací, hromadění potravin a zbraní, to jsou každodenní součásti jejich života. Diváci mohou sami posoudit, zda je považují za předvídavé plánovače nebo jen za paranoiky.
Miso, tez zalezi na tom, jak se co prelozi a jak se trosinku posune vyznam, ze? Anglicky umis, podivej se sama na original popisu, o co v te show jde. A kdyz uz tam budes, muzes se pokochat jinymi vyzivnymi taky show. Nekteri se bavi, nekteri stavi bunkry - svobodna zeme, co nadelas.
Pruzkum nemuzu nejak najit a nechci tim travit cas, ale zajimalo by me, jak byla polozena otazka.
Není tady
Elen, chces rict, ze ani na ceskou verzi NG neni spolehnuti a clovek musi kupovat origos? To mi nerikej ...
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Elen, chces rict, ze ani na ceskou verzi NG neni spolehnuti a clovek musi kupovat origos? To mi nerikej ...
No, ja nevim, Miso, ale kdyz se napise, ze jde o seriozni zalezitost a pak, ze podle rozsahleho pruzkumu, ktery usporadal seriozni NG, 90 % Americanu ocekava katastrofu celosvetoveho rozsahu... Ve skutecnosti jde o on line anketu, na kterou jim odpovedelo nejakych tisic lidi . Jiste reprezentativni vzorek, jen ceho, ze?
Kdybys koukala origos, tak konkretne toto tam neni, to je urceno pro ceskeho divaka a nepochybne vytvoreno v domaci dilne. Tady by podobnou vec NG na svuj web nepovesil, sic je v prudkem rozporu s realitou a divak by si jiste vsiml.
Potom se ceskemu divakovi predvede tech mnoho (ve skutecnosti vzhledem k populaci par) beznych (ve skutecnosti mirne narusenych) Americanu ....
Není tady
elena007 napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
No, ja nevim, Miso, ale kdyz se napise, ze jde o seriozni zalezitost a pak, ze podle rozsahleho pruzkumu, ktery usporadal seriozni NG, 90 % Americanu ocekava katastrofu celosvetoveho rozsahu... Ve skutecnosti jde o on line anketu, na kterou jim odpovedelo nejakych tisic lidi
. Jiste reprezentativni vzorek, jen ceho, ze?
Kdybys koukala origos, tak konkretne toto tam neni, to je urceno pro ceskeho divaka a nepochybne vytvoreno v domaci dilne. Tady by podobnou vec NG na svuj web nepovesil, sic je v prudkem rozporu s realitou a divak by si jiste vsiml.
Potom se ceskemu divakovi predvede tech mnoho (ve skutecnosti vzhledem k populaci par) beznych (ve skutecnosti mirne narusenych) Americanu ....
No vidíš, a já doufala, že aspoň na české verze zahr. médií by mohl být jakýs takýs spoleh, když už není na oficiální česká média (byť v rukou zahr. majitelů) ... btw ten pořad (vč. těch 90%) jsem brala jako těžkou nadsázku, bo mýtům o blbých emeričanech zas až tak nevěřím
Není tady
Není tady
Tulipánka napsal(a):
https://www.facebook.com/
Tuli? Sedim si na vedeni?
Není tady
Já si také sedím na vedení.
Není tady
Tuli, jestli to měla být pobídka k registraci nafejsbuček, tak to já se prosím nebudu
Jo a kdybych se tu do pátka neobjevila, tak všem přeju šťastný a veselý Nový Začátek! Nezapomeňte hezky pozdravit a poděkovat předkům!
Není tady
Taky na fackebook nepůjdu. Jsem ráda, že se mi kdysi podařilo po mnoha peripetiích zrušit registraci. Nerozumím tvému odkazu, Tuli. Ne každý je tam registrován, víš?
lupi, díky. Ahoj v novém začátku.
Upravil(a) Eva. (18. 12. 2012 18:38)
Není tady
Tuli zřejmě hodila špatný odkaz. Na FB mi to hází hlavní stranu.
Není tady
Nemyslela si Tuli tohle?
Oficiální vyjádření NASA k astronomickému jevu, který nastane 21.12.2012:
NASA varuje před zatměním oblohy 21.12. "Obloha se začne stmívat od východních častí Tichého oceánu přibližně o půl 10 našeho času. Bude postupovat přes Austrálii, území Čínské lidové republiky, Ruska, Ukrajiny a na naše území dorazí přesně v 15 hodin 49 minut. NASA vyzývá aby lidé nepodléhali panice. Tento jev bude dočasný a je známý také pod pojmem noc."
Není tady