|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Takže Muži v černém jsou vlastně zcela vážně míněný dokument
...
Kdyby se někomu chtělo: Dne 12.12. 2012 v 12.12 proběhne celoplanetární meditace pro Matku Zemi.
Upravil(a) Míša Kulička (11. 12. 2012 11:31)
Není tady
Kdo ví, Míšo.... možná je to ještě mnohem horší.
Nu a když čtu podobné články jako je modlitba pro matku zemi, tak si myslím, že každý by se měl modlit hlavně za sebe.
Aby nebyl prase (snad mi prase promine), ale člověk.
S tímhle duc-hovnem nechci mít nic společného. Podle mě je dost velká pýcha a hloupost myslet si, že Země potřebuje naši pomoc, to my potřebujeme ji a trocha pokory by nám opravdu neuškodila.
Není tady

Nestraš
...
No já si říkala, že se třeba někdo raději za Zem pomodlí, než aby očekával její konec ... A i tato modlitba může být pokorná ... vlastně měla by být ... vlastně - je nepokorná modlitba vůbec modlitbou? ... Já se za matičku klidně pomodlím, s vědomím toho, že jsem její součástí ... 
Není tady
Ráda se připojím
Osobně to neberu jako záchranu Země, ani to,že potřebuje nějak pomoc.
Ale beru to tak, že se zklidním, zastavím a budu meditovat, jak na Zemi je krásně, představovat si louku, kytky. PRostě ráj.
Něco v tomto smyslu vnímám tu meditaci: Kopíruju:
- podívat se na Matku Zemi jako na obrovský zázrak, kterým opravdu je. Jestliže v ní neuvidíme bohyni, nikdy tuto posvátnost nenajdeme ani v sobě. Jsme jejími dětmi, jsme součástí její tvorby, krásy a moudrosti
- abychom si uvědomili, že je živá a trpí obrovským nedostatkem pozornosti a lásky od nás – svých dětí.
Není tady

Také se připojím.
Není tady
Našla jsem dobrý časoměřič:
http://www.timeanddate.com/countdown/to … 1&p0=0
ani jsem si neuvědomila jak to datum je blízko.
Ale nerozumím v kolik hodin ten konec má nastat u nás, je zde uveden čas UCT. Přepočítávám to správně, že to znamená, že konec je předpovězen na 12:11 našeho času?
Není tady

Tak to aby jsme šli na oběd už kolem jedenácté ... abychom stihli ještě kafe a dezert ... a propos, už jste si zkusili zadat do vyhledávače na Seznamu.cz "konec světa 2012"?
Upravil(a) Míša Kulička (11. 12. 2012 16:15)
Není tady

My chodíme na oběd v 11, protože později už v hospůdce není téměř žádný výběr. Navíc budeme po firemním vánočním večírku, který máme ve čtvrtek večer nahoře v Krušných horách. Přemýšlíme, že tam rovnou zůstaneme, v přírodě to je, penzion bude mít dostatečné zásoby, budeme se svými blízkými, bude to prima zima. A na jaře se z kopců vrátíme k Labi. 
Není tady
lepista napsal(a):
Ale nerozumím v kolik hodin ten konec má nastat u nás, je zde uveden čas UCT. Přepočítávám to správně, že to znamená, že konec je předpovězen na 12:11 našeho času?
V osm ráno jsem někde četla 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Nestraš
...
No já si říkala, že se třeba někdo raději za Zem pomodlí, než aby očekával její konec ... A i tato modlitba může být pokorná ... vlastně měla by být ... vlastně - je nepokorná modlitba vůbec modlitbou? ... Já se za matičku klidně pomodlím, s vědomím toho, že jsem její součástí ...
No...a ještě jí posílej léčebné vibrace a se mnou to šlehne 

Není tady
V osm ráno, to si tedy budu muset přivstat aby mě konec nezastihl nenamalovanou...
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Nestraš
...
No já si říkala, že se třeba někdo raději za Zem pomodlí, než aby očekával její konec ... A i tato modlitba může být pokorná ... vlastně měla by být ... vlastně - je nepokorná modlitba vůbec modlitbou? ... Já se za matičku klidně pomodlím, s vědomím toho, že jsem její součástí ...No...a ještě jí posílej léčebné vibrace a se mnou to šlehne
No tak to si rozhodně nevezmu na svědomí 

... Tak já jí jen popřeju, ať jí lidi už tolik nesejří, ju? 
(a třikrát se otočím na pravém podpatku, plivnu před sebe a za sebe a nad hlavou zakroužím kyvádélkem, ať to vypadá trochu profesionálně
)
Není tady

lepista napsal(a):
V osm ráno, to si tedy budu muset přivstat aby mě konec nezastihl nenamalovanou...
No to je průšvih ... to mě zastihne absolutně nepřipravenou a dokonce před snídaní ... 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Nestraš
...
No já si říkala, že se třeba někdo raději za Zem pomodlí, než aby očekával její konec ... A i tato modlitba může být pokorná ... vlastně měla by být ... vlastně - je nepokorná modlitba vůbec modlitbou? ... Já se za matičku klidně pomodlím, s vědomím toho, že jsem její součástí ...No...a ještě jí posílej léčebné vibrace a se mnou to šlehne
No tak to si rozhodně nevezmu na svědomí
... Tak já jí jen popřeju, ať jí lidi už tolik nesejří, ju?
(a třikrát se otočím na pravém podpatku, plivnu před sebe a za sebe a nad hlavou zakroužím kyvádélkem, ať to vypadá trochu profesionálně)
Ha ha, tak to myslím Země přežije ve zdraví. To ostatní je obracení pyramidy na špičku. Ale nakonec i to ona přežije.
Jen mám pocit, že až ji fakt naštveme, tak to nepřežijeme my. Zbaví se nás jak kočka vší z kožichu a dobře nám tak!
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
lepista napsal(a):
No to je průšvih ... to mě zastihne absolutně nepřipravenou a dokonce před snídaní ...
Tak to je dobrý, v osm ráno já ještě spím
)
Není tady

Eva. napsal(a):
My chodíme na oběd v 11, protože později už v hospůdce není téměř žádný výběr. Navíc budeme po firemním vánočním večírku, který máme ve čtvrtek večer nahoře v Krušných horách. Přemýšlíme, že tam rovnou zůstaneme, v přírodě to je, penzion bude mít dostatečné zásoby, budeme se svými blízkými, bude to prima zima. A na jaře se z kopců vrátíme k Labi.
Jéé no jo.... to my taky budeme po firemním večírku a máme být na Sněžníku
tam bude krásně

Není tady
Pandorraa napsal(a):
)
Jo, já to taky šťastně zaspím 
Tak já jsem se přidala k tomu tomuhle za Zemi....respektive K Zemi. Mně to Pan nepřišlo až tak na špičku - spíš, jako by se tě příšerný pubertální dítě rozhodlo potěšit a nějak ti dát najevo, že nejsi tak úplně blbá matka/šrajtofle
Aspoň já to tak pojala a něco zřejmě fungovalo kolem třetí hodiny (proč, to netuším - nějak mi to s ničím nekoreluje)
Není tady
dusička napsal(a):
lepista napsal(a):
Ale nerozumím v kolik hodin ten konec má nastat u nás, je zde uveden čas UCT. Přepočítávám to správně, že to znamená, že konec je předpovězen na 12:11 našeho času?V osm ráno jsem někde četla
Perfekt, zastihne mě to ve spánku 
Není tady

My jsme dnes ve 12.12 v práci popíjely kafíčko a povídaly s příjemnou návštěvou - bývalými kolegyněmi, které jsou v důchodu. Ajťák nám pak poslal mail s názvem náhoda-na správném místě ve správný čas
, kdy aniž by chtěl, skenoval nějaký dokument a kopírka dala do názvu skenu čas 12.12.12.12.12. 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
)
Jo, já to taky šťastně zaspím
Tak já jsem se přidala k tomu tomuhle za Zemi....respektive K Zemi. Mně to Pan nepřišlo až tak na špičku - spíš, jako by se tě příšerný pubertální dítě rozhodlo potěšit a nějak ti dát najevo, že nejsi tak úplně blbá matka/šrajtofleAspoň já to tak pojala a něco zřejmě fungovalo kolem třetí hodiny (proč, to netuším - nějak mi to s ničím nekoreluje)
Ty brďo, kolem třetí hodiny? Tak to jsem se potkaly - byla jsem u studánky v lese - jen já to formulovala úplně jinak, než je to v té Meduňce. Prostě už nejsem (móc hezky vyjádřené) příšerné pubertální dítě 
Není tady
No prosím
No ty nejsi, ale lidstvo je, že. Něco ve smyslu "odpusť jim, neboť oni nevědí, co činí"
Já to formulovala tak nějak - jakože ne všichni jsme úplně tupí
Tak průběžně jsem si vzpomínala od rána, ale kolem třetí mě to samo nakoplo a byla to fakt síla! Kam jsem napřela mysl, tam jsem to slyšela.....musím přiznat, že takhle silně jsem tyhle věci ještě nezažila
Automaticky jsem spustila Chválím tě Země má....
Není tady

Tak já jí nakonec jen poděkovala, protože přesně ve 12.12 mi pod nosem přistála výtečná zelňačka ... a vůbec byla taková blažená pohoda ... tak jsem jí jen řekla něco ve smyslu "super, dík" ... njn, to bylo asi těžce pubertální, ale co už ... ona mi to odpustí, páč mě má ráda ... a já ji taky 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
lepista napsal(a):
)
Si říkám, proč bych vlastně vstávala a štrachala se do práce ... zbytečně ... taky to zaspím 
Není tady
Také jsou hezká čísla 13.12.2012 v 13:12
Není tady
A mne sa, napriek tomu, že som sa celý deň snažila myslieť pozitívne, snívalo, že bola vojna... Počula som sirény a rozmýšľala, kam sa s deťmi ukryť... 
Není tady