29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Také máte pocit, že energie houstnou jak povidla v hrnci? Jak se to všechno mele a dosahuje vrcholu? Nebo jsem paranoidní...
Není tady
Tak já nejsem nijak zvlášť senzitivní osoba, ale v poslední době "houstnu" já . Jsem taková uzeměná, utlumená, nechce se mi rozjíždět žádné nové akce. Není to nepříjemné, jen poněkud nepraktické, protože se mi nechce nic dělat
. Tak třeba mám díky houstnoucím energií výmluvu pro svojí lenost
. Odůvodnění, že se blíží podzim neberu, protože podzim miluju a s ochlazením u mě vždycky narůstá aktivita.
Není tady
Já měla celý rok takový chaotický a nevyrovnaný a bojovala sama se sebou. Ted jsem od léta uzemněná, pozitivně naladěná i když starosti jsou furt. Ale tak nějak se nestresuju,říkám si,nějak bylo nějak bude. čím víc se blížím k tomuto datumu,přijde mi,že jdu do finiše.Tempo se zrychluje,čas se zrychluje, mám tak málo času na své záliby, prostě ten čas čím dál víc moc moc letí.
Není tady
Konikleci, to nejsi sama. Koho znám, ten noruje, akce se ruší, já se divím, že se jim vůbec povedlo zorganizovat tu olympiádu Dcera učí a každoročně jezdí s děckama - tu Skotsko, tu Řím. Přihlášky musela ještě loni odmítat - letos se jí přihlásily čtyři! děti.....kdekdo si stěžuje, jak se blbě organizujou akce, atakdále.
Já mám tedy už pocit zpomalování (a toho zhoustnutí)
Lvice, já to vnímám skrze svou vizi korábu a poslední, kde jsem ho měla možnost vidět bylo, jak vplouval do kohouta toho jazyka (to bylo to zrychlení) který sjížděl. Napřed tříšť vody (tedy mlha v osobním pojetí - zamlženo, nejasno) a nakonec prd ho - přímej náraz vody do čumáku. Já jsem dokonce měla potíže s dýcháním Pak vize zmizela (a to vydržela dobrých deset let!) a už ji nenahodím - ale počítám, že právě ten "náraz vody" je totožnej s tvým pocitem "zhuštění".
Není tady
Tak to je zajímavý. Nedávno jsem byla na pohovoru v jedné mezinárodní firmě a ten šéf mi říkal, že normálně se to tam hemží, je zmatek a stres...ale letos je prostě po prázdninách mrtvo a byl sám takovej laxní a spací, až mi to přišlo vtipný .
Já měla taky divnej rok, však jsem své krize ventilovala i tady na Babinetu. Nakonec ten rok hodnotím jako super, podařilo se mi konečně dostudovat, zasnoubila jsem se, prožila krásnou dovolenou, a také se začíná rovnat moje komunikace s mámou, za což jsem neskutečně ráda. Jsem spokojená, ale uzeměná a líná. A mám hroznou chuť na sladký a hutný jídla, takže se konce světa asi dožiju v podobě koule .
Upravil(a) koniklec (19. 9. 2012 22:54)
Není tady
Konikleci, tak chutě na sladký tenhle rok musím taky krotit . Když vidím kolegyňky, kterak tady chroustají lupeny salátu a nosí si mističky se zdravou stravou a ovocem, tak si připadám jako barbar
.
Já bych neřekla divnej, ale takovej přelomovej,vrcholovej. Teda to, že to, co má být vyřešeno naskakuje jedno za druhým to už pozoruju pár let dozadu - to je ten Lupinky koráb vplouvající do kohouta, ale tenhle rok mi přijde jiný, tokový jakoby tak to podtrhneme a sečteme.... . A tak to já se na konec světa celkem těším, udělám si grog (doufám že nepančovaný
), letos pověsím na náš ořech ňamky pro ptáčky a udělám si z toho televizi
Není tady
Taky jsem líná...ale považovala jsem to za běžné zazimování. A ono je to blížícím se koncem světa
Není tady
Konec světa - nejlepší omluva pro lenost, co jsem kdy měla
Není tady
Jakej barbar, Lvice? Barbarky jsou mističkářky a salátkářky, neb zhrdají takovými dary líbeznými země, jako je třeba hovězíčko na hříbkách, nebo voňavá kávička
A to pravím jako milovník velkýho množství zelenin a ovoce.
Konikleci, tak to je hezký! Když už Velké Zpomalení zasáhlo i nadnárodní firmy! Wauwau!
A žádnej konec světa nebude, si to nemalujte (čímž tě ani náhodou nezrazuju od grogu, Lvice! ) Konec času to jo. A jelikož souhlasím s Randallovou, že svět není vystavěn z atomů, ale z příběhů, tak si myslím, že se někde vynoří silný a úplně nový příběh a to bude matrice, podle který se pak pojede. Akorát nevím, jestli se toho dožijeme.
A vůbec - teď bude stejně sedm až deset let trochu chaos, převorávání všeho a tak - tak se nevzrušujte
Není tady
No, nevím, jestli je to vliv "nečeho" nebo můj normální stav, ale poslední dobou je pro mě zásadním tématem čas jako takový, jeho vnímání, nezastavitelnost. Omezené trvání života, nevyhnutelnost konce a najednou se mě to vše nějak týká a dotýká.
Jinak jsem si vždycky z "konce světa či čeho" dělala akorát legraci, případně mi ten humbuk šel na nervy ("taková blbost, copak jsme ve středověku, aby takové pohádky někdo vážně řešil?"). Ale teď mě napadá, že v tom teda možná jedu taky
Není tady
No, mně to přijde docela k věci i když mě překvapuje ausgerechnet že nezastavitelnost. Zas na druhou stranu asi nemáš pocit, že bude brzo konec světa, ne?
A nebude....bude leda tak konec velkého cyklu (pravděpodobně) a tím pádem konec dlouho panujícího paradigmatu. Akorát, že náš život je asi příliš krátkej, abychom viděli, co zhruba se tak na nás chystá - respektive, co si na sebe chystáme my sami.
Není tady
lupina montana napsal(a):
No, mně to přijde docela k věci
i když mě překvapuje ausgerechnet že nezastavitelnost. Zas na druhou stranu asi nemáš pocit, že bude brzo konec světa, ne?
A nebude....bude leda tak konec velkého cyklu (pravděpodobně) a tím pádem konec dlouho panujícího paradigmatu. Akorát, že náš život je asi příliš krátkej, abychom viděli, co zhruba se tak na nás chystá - respektive, co si na sebe chystáme my sami.
To ne, mám pocit, že se musím poctivě prohrabat vším těžkým, co mi přichází na mysl a za dveřma je uvolnění a odlehčení. Netuším, jestli to jsou čistě moje interní záležitosti, nebo jsem ovlivěná něčím komplexnějším, to nepoznám. Ale vnímám to celý jako správný a úžitečný.
Není tady
Aha....tak to je asi něco jako Závěrečný čištění, nebo tak něco. Všimla jsem si, že kdekdo takhle loví....i když samozřejmě jsou lidi, se kterýma nehne nic, ani konec světa - ale to je asi vždycky tak.
Já měla k tomu všemu ještě i přechod Saturna - což znamená, že Saturn se dostane na pozici, ve který byl, když jsi se narodila. A ono stačí, když už vleze do téhož znamení No, takže mně to zastavilo na fleku - úplně. Vypnout motor, zatáhnout ručku
Takže já jak byla v tom čištění parádně rozjetá, tak jsem musela všeho nechat a v tichu a smíru usednout s rukama v klíně (akorát se to nedá vysvělit manželovi
)
No - já jen, že to máme pěkně pestrý a že mě napadlo, že lidi dělají věci, který neuměli, nebo se jim do nich nechtělo.
Není tady
Není tady
No, to tomu moc nepomůžou
Není tady
Ziki napsal(a):
Pokud to zakážou, tak se určitě najdou nějací vyčuránci, kteří budou prodávat lístky na konec světa na černém trhu
Upravil(a) Jessika (25. 9. 2012 17:04)
Není tady
Jiný pohled na rok 2012. Konec světa?
George Kavassilas - / Naša cesta & Veľkolepý podvod
https://www.youtube.com/watch?v=1aaHivtaW_4
https://www.youtube.com/watch?v=C-XqxALvnno
https://www.youtube.com/watch?v=4VgXmg0rx6Y
Není tady
ŽIVOT A MY aneb Úvahy ke konci roku 2012
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail … ku-2012-1/
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail … ku-2012-2/
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail … ku-2012-3/
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail … ku-2012-4/
Není tady
Pán, který napsal články, na které dal odkaz Kalik, asi nebude tak duchovně na výši, jak sám sebe prezentuje, jestli píše takovéhle články...
Není tady
Holky,
je to teď čím dál tím větší maso. Já si čistím čím dál tím hlubší věci, ale cítím, jak se mi život čím dál tím víc prosvětluje. Nemám pocit nějaké lenosti, spíš naopak. Vše se mi dělá snáz. Mám pocit, že probíhá dočišťování lidí od emoční zátěže, aby se dalo přejít k něčemu novému, volnějšímu. A když je člověk ve srabu, tak se mu asi nic moc podnikat nechce, že?
Není tady
S tím, že je to maso naprosto souhlasím. Taky se dostávám čím dál tím hlouběji ale zatím se mi to moc neprosvětluje . Spíš naopak. No, nezbývá mi nic jiného než důvěřovat, že vše je tak, jak má být a nezbláznit se z toho všeho.
Není tady
Moc nerozumím, o čem tu mluvíte. Je to maso a tak.
Žiju svůj život každý den naplno tak, jak přichází. Nejlépe, jak v danou chvíli umím.
Žádná velká slova. Prostě žít.
Není tady
No....mně je zase podezřelý to slovo "naplno" Tuli Jsem holt z tý hipízácký generace, tak jsme mnohokráte viděla, co se tak zhruba pod tím myslí a musím říct, že tohle mě teda neba
jinak souhlasím - maso/sado, kurňa! Makačka. Na bednu i ostatní orgány
Není tady
Lupi,
také mě na psaní Evy. něco nesedlo. Ale říkala jsem si, jestli to není moje... To naplno spíš vidím tak, že jede z kopce se zavřenýma očima a křičí: jů, já jedu naplno....
Není tady