Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 3. 2006 16:18

Julka33
Host

Pomsta

Baví mne diskuze na tomto servru.Jen škoda, že se k netu nedostanu pravidelně. Normáloě jsem hodná ženská , asi trochu starší už, skorem 40let. Loni jsem hledala partnera k sobě. Jsem dost upřímná a k tomu patří i kus naivity, mám dojem, že i druhý by měl být upřímný a tak optimisticky věřím...Prostě obelhal mne a nerozešel se se mnou čestným způsobem. Nejsem na takové jednání způsobilá. Mám ráda vše na rovinu a kdyby si se mnou jednoduše promluvil, hele podivej...věci se maj tak...vim, že by nám to nešlo...,tak to přijmu.Ale hra mrvej brouk mne fakt nebere.Prostě se už nikdy po třech měsících hezkého(tedy alespoň pro mne...)vztahu vůbec neozval. Překousla jsem to, ale mám pocit, že něco chybí, je to už rok, a já mám nový hezký vztah, ale tohle mám pořád v sobě. Chci se pomstít. Viděla jsem ho jednou v obchodu, rozbušilo se mi srdce, pozdravili jsme se, na řeč jsem neměla, asi bych omdlela. Cítím se velice poníženě, nikdy se se mnou žádný chlap nerozešel, to vždy já a nikdy tímto stylem.V tom obchodě jsem pak zaplula rychle mezi nejbližší regály, samozřejmě tam byly šrouby a matice a šroubováky, nenápadné.Nikdy jsem nebyla pomstychtivá, ale potřebuji satisfakci. Bojovala jsem s tou touhou, po malé, chytré pomstě, jen tak aby se chytil za nos, jen tak abych se mu mohla hrdě podívat do očí a říci je to 1:1, ale vím, že bojovat nelze, jedině to VYKONAT. Poradíte jak? Poradíte mi něco?Díky

#2 5. 3. 2006 17:12

paavvla
Host

Re: Pomsta

Taky jsem si myslela,že nejsem pomstychtivá,ale po tom,co mi můj muž byl,je a bude neustále nevěrný,vždy když se dozvím o další a další nevěře,mám chuť se pomstít nejen jemu,ale i té dotyčné.Je ve mně hodně hořkosti,ale pak si říkám,že zlo se zlem oplácet nemá.Je to takový začarovaný kruh.A proč jsem s ním?Nevím,fakt nevím.Pavla

#3 5. 3. 2006 17:30

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Kdybys byla chlap, řekl bych že máš uraženou mužskou ješitnost smile Pomsta vážně nemá smysl, nejlepší pomsta je tvoje štěstí a dobrá nálada.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#4 5. 3. 2006 18:37

Hana1
♥♥♥----

KALIK napsal(a):

Kdybys byla chlap, řekl bych že máš uraženou mužskou ješitnost smile Pomsta vážně nemá smysl, nejlepší pomsta je tvoje štěstí a dobrá nálada.

Taky jsem těmito pocity prošla po zjištěné nevěře manžela, ale trvalo to jen chvíli.
Ženy taky cítí něco jako uraženou ješitnost, možná spíš jsou to pocity ponížení, zklamání......Já jsem neměla touhu pomstít se, ublížit mu, protože jsem ho měla ráda a svým způsobem mám ještě i dnes, i když mi hodně ublížil, ale prožili jsme spolu i krásné roky. Vykašli se na to a dívej se do budoucna.
To, že to tak cítíš je nejspíš v důsledku toho, že jsi se se situací ještě zcela nevyrovnala....Kalik má pravdu- nejlepší pomsta je být šťastná a v pohodě..

Není tady

#5 5. 3. 2006 18:47

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Každý zrazený prožívá tyhlety pocity, ale musí se s tím člověk srovnat. Něco podobného jsem taky cítil k mé exce, ale teď jí spíš lituju, ona je chudák smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#6 5. 3. 2006 18:54

Folly
Host

Julka33 napsal(a):

Představovat si pomstu,ale neuskutečnit, jen tak si o ní snít, to je snad ještě vcelku normální.
Taky jsem prvně v životě měla chuť napsat dotyčné madam tolik sms, že jí to zahltí mobil :-). Ale nic jsem  neudělala, jen si dávám pozor,abych ji nikde nepotkala.
Já mám taky pocit, že se dost často-neříkám vždy-stane, že tě pomstí osud.
Snaž se ho spíš vymazat z paměti, on ti za to vážně nestojí, abys mu věnovala až tolik myšlenek.A važ si toho, co máš,abys v návalu špatných myšlenek něco nepřehlédla a litovala  toho.

#7 5. 3. 2006 18:58

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Až se znovu zamiluješ, na tohle ani nepomyslíš....

Není tady

#8 5. 3. 2006 19:12

Maquam
♥♥-----
Místo: Praha

Jsem černá ovce, s ostatními nesouhlasím. smile Sladká tečka z tvé strany by završila celý "vztah", byť už hodně dávný, mohla bys v klidu spát nemyslíce na pomstu. Jsem úplně stejná, ale zatím jsem se nikomu mstít nemusela...tak nemám žádnou zkušenost ani moc nápadů...ex abrupto mě napadá jedině sms bombing, ale ty si asi představuješ silnější odvar. Květnatý plán ovšem můžeš vymyslet jenom sama, protože ty víš, jak žije, znáš jeho slabiny, jeho známé apod.

Není tady

#9 5. 3. 2006 19:16

julka 333
Host

No přesně takhle přemýšlim..., ale...je fakt, že kdyby ještě teď zavolal, že...tak du, tak sem blbá.Myslela jsem to upřímně a vážně a on se bál, asi. O peníze nebo o co, je to milonář.Je i starší a dost nepřitažlivý, tedy vizuálně, ale já z něj cítila to charisma, to má ohromné, něco jako Nicholson, taky strašák do zelí, ale dojímá vás...

#10 5. 3. 2006 19:18

julka333
Host

Maquam napsal(a):

Jsem černá ovce, s ostatními nesouhlasím. smile Sladká tečka z tvé strany by završila celý "vztah", byť už hodně dávný, mohla bys v klidu spát nemyslíce na pomstu. Jsem úplně stejná, ale zatím jsem se nikomu mstít nemusela...tak nemám žádnou zkušenost ani moc nápadů...ex abrupto mě napadá jedině sms bombing, ale ty si asi představuješ silnější odvar. Květnatý plán ovšem můžeš vymyslet jenom sama, protože ty víš, jak žije, znáš jeho slabiny, jeho známé apod.

Chci sladkou tečku:)

#11 5. 3. 2006 22:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

julka333
jen si ji klidne doprej. Od takovych, jako je tvuj byvaly "pritel" se ti ten bumerang, ktery hodlas hodit, zase vrati. Doufam, zes uz zacala trenovat, jak s nim zachazet, aby ti, az se zase bude k tobe vracet, nahodou nevyrazil treba dech.....

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#12 5. 3. 2006 22:40

Melissa
♥------

Julko,
že se na takovýho chlapa nevybodneš!
Píšeš, že tě obelhal a rozešel se s tebou nečestným způsobem - buď přeci ráda, že ses takového člověka tak rychle zbavila.
Chápu tě, že tě to žere, ale měla by ses nad tím povznést... Myslím, že ti myšlenky na pomstu jenom ubírají energii, kterou bych já na tvém místě raději investovala do svých dětí a do nového vztahu.
Moc ti přeju, abys na to, co tě z minulosti trápí, co nejdřív zapomněla! smile

Není tady

#13 6. 3. 2006 7:46

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

já souhlasím s Julkou, žádný odpouštění, to může jen bůh, tady je každej za své činy zodpovědný ...

jenže Julko ty si z něj ještě moc hotová ani tvůj nový vztah to nepřebyl takže na pomstu opravdu nemáš sílu, ještě vydrž ono tak půjde a jak radí ostatní když tě potká příště a ty půjdeš se svým novým přítelem za ručičku a budeš se usmívat tak ho to naštve, pokud jsi ho zajímala pokud to byl jen sex bude mu to srdečně jedno a pak ho budeš muset bodnot tím šroubovákem do prd... :-)))

Není tady

#14 6. 3. 2006 7:51

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

dodatek pro Kalíka

Kalíku Kalíku snad tomu co jsi napsal nevěříš ??? Svět se nedělí na chudáky a ty ostatní, ale na šťastné a ty druhé, takže praštěná bude určitě :-) a šťastná možná taky, ale litovat ji opravdu nemusíš .....

Není tady

#15 6. 3. 2006 7:56

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Těžko se pomstit někomu, koho maximálně jednou za rok potkáš v obchodu...nemáš na něj žádnou vazbu, jak by ses mu mohla pomstít?

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#16 6. 3. 2006 8:55

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vasku,
ovsem taky ale jen buh muze soudit a odsoudit viniky, na to jsi nezapomnel?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#17 6. 3. 2006 8:58

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa

hmm to neznám .... a když je to pravda tak proč s tím nic nedělá ? :-)))))))))))))
ale jak a to koukám tak soudy tady nepomůžou a bůh má asi důležitější práci :-))

Není tady

#18 6. 3. 2006 9:06

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Teď jsi na to Vendo kápnul dumbom

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#19 6. 3. 2006 9:15

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

Nety ale jakou tedy, když jsou války, nemoci, hladomor atd. asi je na dovolený :-)

Není tady

#20 6. 3. 2006 9:36

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

No, já bych nešla tak do hloubky, já jsem realista a na vyšší moc oprvdu nevěřím, i když občas použiju přísloví "boží mlýny melou pomalu a jistě" smile Spíš je to tak, že někdo má někdy smůlu, někdy štěstí.

Není tady

#21 6. 3. 2006 9:54

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

spíš je to tak že šmejdi mají pořád štěstí a blbci pořád smůlu :-)))))))))

Není tady

#22 6. 3. 2006 10:03

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Podle sebe soudím Tebe dumbomvissla

Není tady

#23 6. 3. 2006 10:13

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

já jsem přeci blbej šmejd :-) tak to mám štěstí na pořádnou smůlu :-)))))))))))

hele nejsi trochu vztahovačná :-)))))) jakej byl víkend ?? nebylo v Plzni dusno ? :-))

Není tady

#24 6. 3. 2006 10:16

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Ne e e! Víkend byl szuper! Ale to k této diskuzi pomsta asi nepatří, to si řekneme na ahooooooj wink

Není tady

#25 6. 3. 2006 11:54

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Vašku, opravdu tomu věřím a tak to taky cítím.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí