|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
To jsou ale kecy, April, jinak to nejde říct. Nešoupla ho tam proto, že má ke svým dětem cit, takže nedala na vaše přemlouvání a odělala to podle svého.no vidíš a já si zase myslím, že jsou chvíle, kdy by rodiče měli nechat svoje děti padnout na hubu, přes to, že je milují. nebo právě proto ?
No, to si ale myslíš hodně blbě, ještě že te nemusí nikdo poslouchat a dělat to podle tvých rad. Nech padnout na hubu svoje děti a neraď to druhým.
a kdo určuje, jestli si to myslím dobře nebo blbě, ty ? nehrej si tu na boha, prosím tě. a máš pravdu, poslouchat mě nikdo nemusí, píšu jen svůj názor, ale že tě to teda vzalo 

o moje děti se prosím tě nestarej, já je klidně nechám na hubu padnout, když budu cítit, že je to potřeba. ty si klidně pěstuj opičí lásku, v tom jste totiž s erem úplně stejný, že ..
Není tady
dusička napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no vidíš a já si zase myslím, že jsou chvíle, kdy by rodiče měli nechat svoje děti padnout na hubu, přes to, že je milují. nebo právě proto ?No, to si ale myslíš hodně blbě, ještě že te nemusí nikdo poslouchat a dělat to podle tvých rad. Nech padnout na hubu svoje děti a neraď to druhým.
No ono se to moc dobře radí a říká, ale který rodič to dokáže nechat padnout na hubu své děti. Jo je to účinný, ale strašně moc těžký
taky neříkám, že je to lehký. ale když víš, že jiná možnost už není, co ti zbývá.
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
helééé, nerozklikávej si mě
Já ale chci
to na tebe vyplazuju jazyk, kdybys nevěděla
takhle?
jo 

Není tady
aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
proč bych tam dávala své děti, když s nimi nemám žádný problém? mé děti obě dodělaly školu, pracovaly i při studiu,neužívají návykové látky, ....Syn Erem také pracuje a zřejmě mu to, jak se k němu matka chová, prospívá.
, výborně,
co víc by erem chtěla
proč se musela odstěhovat ze svého milovaného bytu? proč pořád skuhrá a na synovi hledá chyby?
vějířovka je zametačka. ona všechno, co je blbě, vidět nechce, všechno zamete pod koberec a tváří se, že je vše ok. asi si myslí, že když bude dělat, že problém není, tak zmizí 
Není tady

aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
proč bych tam dávala své děti, když s nimi nemám žádný problém? mé děti obě dodělaly školu, pracovaly i při studiu,neužívají návykové látky, ....Syn Erem také pracuje a zřejmě mu to, jak se k němu matka chová, prospívá.
, výborně,
co víc by erem chtěla
proč se musela odstěhovat ze svého milovaného bytu? proč pořád skuhrá a na synovi hledá chyby?
Odstěhovala se proto, protože to je účinné léčení jeho pochybení. A milovaný byt má teď ve svém vlastním baráku. Je to pro ni i výhodné ekonomicky.
Jinak skuhrat by neměla, protože se tady nic objevného nedozví. 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
No, to si ale myslíš hodně blbě, ještě že te nemusí nikdo poslouchat a dělat to podle tvých rad. Nech padnout na hubu svoje děti a neraď to druhým.No ono se to moc dobře radí a říká, ale který rodič to dokáže nechat padnout na hubu své děti. Jo je to účinný, ale strašně moc těžký
taky neříkám, že je to lehký. ale když víš, že jiná možnost už není, co ti zbývá.
V případě Erem ale jiná možnost byla, a sice ho tam nedat.
Není tady
No tak já osobně bych to udělala jinak než Erem. Když maj u nich byty od města, nechala bych kluka sepsat žádost, a nikam bych se nestěhovala. Přinejhorším bych ho vypakovala, at si jde bydlet k dědovi. Ale to je můj názor. Neperte mě. 
Není tady
dusička napsal(a):
No tak já osobně bych to udělala jinak než Erem. Když maj u nich byty od města, nechala bych kluka sepsat žádost, a nikam bych se nestěhovala. Přinejhorším bych ho vypakovala, at si jde bydlet k dědovi. Ale to je můj názor. Neperte mě.
já bych udělala totéž
Není tady
děda s ním ale bydlet nechtěl, pokud si dobře vzpomínám.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
No ono se to moc dobře radí a říká, ale který rodič to dokáže nechat padnout na hubu své děti. Jo je to účinný, ale strašně moc těžkýtaky neříkám, že je to lehký. ale když víš, že jiná možnost už není, co ti zbývá.
V případě Erem ale jiná možnost byla, a sice ho tam nedat.
a proč vlastně ten milý chlapec, dobře vychovaný, oslovuje svou matku "krávo"?
Není tady

aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
taky neříkám, že je to lehký. ale když víš, že jiná možnost už není, co ti zbývá.V případě Erem ale jiná možnost byla, a sice ho tam nedat.
A ty si myslíš, že by ho to v diagnosťáku odnaučili, nezdá se ti, že by si nejspíš tu slovní zásobu rozšířil.
Nevíš, co ještě čeká v životě tebe, i když ti rozhodně nic špatného nepřeju.
Není tady

aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
já bych udělala totéž
Ještě štěstí, že vás Erem nemusí poslouchat. To by měla svoji půlku baráku v havarijním stavu a kluk by měl začátek mnohem těžší.
Upravil(a) Vějířovka (23. 9. 2012 18:24)
Není tady
Když už jsme teda na skuhracím, mě ke skuhrání připadá tato debata.
No a pak taky to, že jsem pekla úžasný švestkový koláč, voní po celém bytě, i s drobenkou...a ten prevít se mi zakalil 
Bych do toho kopla 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
V případě Erem ale jiná možnost byla, a sice ho tam nedat.a proč vlastně ten milý chlapec, dobře vychovaný, oslovuje svou matku "krávo"?
A ty si myslíš, že by ho to v diagnosťáku odnaučili, nezdá se ti, že by si nejspíš tu slovní zásobu rozšířil.
Nevíš, co ještě čeká v životě tebe, i když ti rozhodně nic špatného nepřeju.
věj a já ti přeji, aby jsi náhodou od takového jedince nedostala v parku přes palici a neukradl ti kabelku v očekávání, že tam máš miliony, které vyřeší jeho touhu po čemkoliv....
Není tady

aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
Nevíš, co ještě čeká v životě tebe, i když ti rozhodně nic špatného nepřeju.věj a já ti přeji, aby jsi náhodou od takového jedince nedostala v parku přes palici a neukradl ti kabelku v očekávání, že tam máš miliony, které vyřeší jeho touhu po čemkoliv....
Já tedy nevím, ale syn Erem myslím nikoho nepřepadává a neloupí, ty něco takového o něm víš, nebo je to jen zbožné přání?
Upravil(a) Vějířovka (23. 9. 2012 18:40)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
dusička napsal(a):
já bych udělala totéž
Ještě štěstí, že vás Erem nemusí poslouchat. To by měla svoji půlku baráku v havarijním stavu a kluk by měl začátek mnohem těžší.
no, ano, ještě, že tu má tebe 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Nevíš, co ještě čeká v životě tebe, i když ti rozhodně nic špatného nepřeju.věj a já ti přeji, aby jsi náhodou od takového jedince nedostala v parku přes palici a neukradl ti kabelku v očekávání, že tam máš miliony, které vyřeší jeho touhu po čemkoliv....
Já tedy nevím, ale syn Erem myslím nikoho nepřepadá a neloupí, ty něco takového o něm víš, nebo je to jen zbožné přání?
psala jsem někde, že tě bací syn erem? nepsala. psala jsem o jakémkoliv jedinci, který je či byl vychováván opičí láskou nebo není vychováván vůbec.
a skutečně jsem to myslela upřímně 
Není tady
AndreaP. napsal(a):
No a pak taky to, že jsem pekla úžasný švestkový koláč, voní po celém bytě, i s drobenkou...a ten prevít se mi zakalilBych do toho kopla
nevytáhla jsi ho nedopečený
?
Není tady
AndreaP. napsal(a):
No a pak taky to, že jsem pekla úžasný švestkový koláč, voní po celém bytě, i s drobenkou...a ten prevít se mi zakalilBych do toho kopla
co to znamená, že se ti zakalil ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
srazí
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
já bych udělala totéžJeště štěstí, že vás Erem nemusí poslouchat. To by měla svoji půlku baráku v havarijním stavu a kluk by měl začátek mnohem těžší.
no, ano, ještě, že tu má tebe
Ona si to umí rozhodnout sama, mě ani nikoho jiného nepotřebuje.
Není tady

aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
věj a já ti přeji, aby jsi náhodou od takového jedince nedostala v parku přes palici a neukradl ti kabelku v očekávání, že tam máš miliony, které vyřeší jeho touhu po čemkoliv....Já tedy nevím, ale syn Erem myslím nikoho nepřepadá a neloupí, ty něco takového o něm víš, nebo je to jen zbožné přání?
psala jsem někde, že tě bací syn erem? nepsala. psala jsem o jakémkoliv jedinci, který je či byl vychováván opičí láskou nebo není vychováván vůbec.
a skutečně jsem to myslela upřímně
No, myslím, že to vyplývá z kontextu - mluvíme o synovi Erem a ty zmíníš "takového jedince".
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
srazí
jo aha, tak to je škoda 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Ještě štěstí, že vás Erem nemusí poslouchat. To by měla svoji půlku baráku v havarijním stavu a kluk by měl začátek mnohem těžší.no, ano, ještě, že tu má tebe
Ona si to umí rozhodnout sama, mě ani nikoho jiného nepotřebuje.
tak proč se tak durdíš a pořád komentuješ, ještě že tě nemusí poslouchat a atd. to jen abys prudila ?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Já tedy nevím, ale syn Erem myslím nikoho nepřepadá a neloupí, ty něco takového o něm víš, nebo je to jen zbožné přání?
a skutečně jsem to myslela upřímněNo, myslím, že to vyplývá z kontextu - mluvíme o synovi Erem a ty zmíníš "takového jedince".
já myslím, že to ty jsi nechápavá. tohle už se stalo poněkolikáté, kdy se tu debata stočila do všeobecnejší roviny a nikdo nenarážel na eremina syna, ale tys to tak jako jediná pochopila a pořád si tak něják podivně jela to svý.
Upravil(a) PPavlaa (23. 9. 2012 18:51)
Není tady