|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tuhle vec jsem pred chvili resila se svou kamaradkou ktera me zna,uz od materske skolky.Sobectvi vidi hlavne u pritelovo matky ,ktera vubec nerespektuje,ze jeji syn zije se svou partnerkou.Ze mama si vubec neuvedomuje,ze syna citove vydira a nici po psychicke strance.To same rekl i muj tata.....
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
To nevíme nikdo ani sám o sobě, jak se v kritické chvíli zachováme a kolik budeme mít sil.
Já zastávám spíš tu "štafetu". Dostávala jsem od svých předku a dávám svým potomkům, a to Erem rozhodně dodržuje.
"Svoje rodina, jeho rodina" - pokud se sejdou partneři ve věku, kdy nemají společné děti, tak si myslím, že je to spojení rodin takové rozvolněnější.to nevíme, jen někdo už to v sobě prostě tak něják má, že mu nedělá potíže pomoci někomu, když to potřebuje a vůbec nemusí být z rodiny
a někdo s tím má potíže i u své rodiny, natož u někoho dalšího, že ..
Každý má jen určité množství energie. Pokud energie zbyde po tom, kdy splníme povinnosti, které máme, můžeme tu zbývající energii věnovat komukoliv v celém světě, pokud o to ten dotyčný ze světa bude stát, protožepokud o to stát nebude, pak jsme zase u "páchání dobra".
mluvíš o někom konkrétním, nebo to jen okecáváš, protože jsi na to neměla co říct ?
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Já fakt nechápu, co od té Erem chcete.
a) je mu ochotna dát možnost, aby dojížděl za matkou, nebo tam i pobyl a přicházel se zrestaurovat k ní
b) dává mu i možnost, aby se s ní (s Erem) rozešel, aby ho nezatěžovala.
Celkem nedávno se s Erem chtěl rozejít přítel, tak by to pro něj evidentně nebyl žádný drasťák
c) chodit nebo dokonce bydlet s matkou přítele asi nebude to pravé, jak pro Erem , tak pro matku.
Nemá smysl si namlouvat, že matka přítele stojí o přítomnost Erem
d) Erem má na starosti svojí vlastní rodinu, syna, starého otce a možná i později dceru. Pokud vím, tak přítel rasantně odmítl bydlet společně s jejím synem, tak proč by Erem měla bydlet s jeho matkou, obzvláště, když o to matka nestojí?
Takže přítel si může vybrat z několika možností pomoci a je nutné, aby také respektoval, že Erem má v první řadě povinnosti ke své rodině.a je to tu nanovo. jeho rodina, její rodina. já měla vždycky za to, že když jsme partneři, tohle nerozdělujeme, prostě je to naše rodina a snažíme se táhnout tak něják za jeden provaz. no evidentně tohle nemáme všichni stejně.
vějířovko, erem se nikdy nepřetrhla ani pokud jde o vlastního otce, nech prosím toho divadla, jak se bude jednou starat o svého starého nebohého otce. nebude. erem upeče tatíkovi na starý kolena buchtu a považuje to za kdo ví co. erem je sobec, má to v sobě, vždycky bude dělat to, co vyhovuje hlavně ji, nikdy se nebude komukoliv obětovat, na to má moc ráda sebe i svý pohodlí. ona raději bere, jak dává.
a ty s ní máš asi určité věci společné, jak tak koukám.Co se tyce meho otce ani on se nepretrhnul me pomoci,kdyz jsem zustala s detma sama.Potrebovala jsem opravu kapajiciho kohoutku jeho odpoved byla najdi si chlapa.
tvůj otec se o tebe staral, dokud jsi nedospěla a nepostavila se na vlastní nohy, ne ? že ti nepomohl s kapajícím kohoutkem je nepříjemné, ale nakonec on nemůže za to, že jsi skončila sama se dvěma dětma.
mě přijde er, že se tady z tebe dělá tak trochu kdo ví co, protože jsi byla sama na dvě děti. aspoň jsem to tu několikrát četla. ne že bych chtěla tvrdit, žes to měla lehký, je mi jasný, že sis zobla, ale víš co, já znám dost ženských, co jsou na tom stejně, nebo v podobné, i v horší situaci a nikdo kolem toho tolik nenadělá. prostě mi přijde, že tady na to tak trochu hřešíš a zaštiťuješ se tím, žes na to byla sama.
Upravil(a) PPavlaa (23. 9. 2012 17:08)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Tuhle vec jsem pred chvili resila se svou kamaradkou ktera me zna,uz od materske skolky.Sobectvi vidi hlavne u pritelovo matky ,ktera vubec nerespektuje,ze jeji syn zije se svou partnerkou.Ze mama si vubec neuvedomuje,ze syna citove vydira a nici po psychicke strance.To same rekl i muj tata.....
a co s tím má co dělat kamarádka, která tě zná od školky, to jakože její slovo má větší váhu 
erem, je možný, že vydírá, ale to momentálně nejde posoudit, právě proto, že je to příliš čerstvý. prosím tě, nech tu ženskou na chvíli být, umřel ji manžel, ještě nemá ani studený nohy, když to řeknu hnusně a ty pořád jen meleš o tom, jak tě nikdo nerespektuje, jak vydírá a bla bla bla. ona má momentálně nárok na nějáký vrtochy, strachy, na to, že se bojí být sama a dělá psí kusy. časem by to mělo odeznít a pokud ne, pak to prosím tě řeš a dělej si hranice, o kterých jsi tu mluvila. teď si myslím, že na to není vhodná doba, zkus to prosím tě chápat a ne se pořád cítit jako malý ukřivděný děcko.
tahle situace je těžká pro vás všechny, ale teď bych to prostě neřešila.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
protože je sobecbohužel souhlasím.
Já si zase naopak myslím, že Erem není sobec ani náhodou.
Sobec by se nestaral o své děti a nepřemýšlel o nich. Sobec by např. šoupnul 15 letého kluka do diagnostického ústavu.
a víš proč ho tam nešoupla? protože by pobyt musela zaplatit ! takže tak.
Není tady
eremuruss napsal(a):
chápeš, že ta paní ještě ani měsíc není vdovou! to jsi skutečně tak zaslepená sebou!!!!!
Není tady
aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
bohužel souhlasím.Já si zase naopak myslím, že Erem není sobec ani náhodou.
Sobec by se nestaral o své děti a nepřemýšlel o nich. Sobec by např. šoupnul 15 letého kluka do diagnostického ústavu.a víš proč ho tam nešoupla? protože by pobyt musela zaplatit ! takže tak.
Proc si tak zla??V tom to rozhodne nebylo,me toho kluka bylo lito,ze by byl jako ve vezeni z uplne cizima lidma.
Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Sobec by se nestaral o své děti a nepřemýšlel o nich. Sobec by např. šoupnul 15 letého kluka do diagnostického ústavu.a víš proč ho tam nešoupla? protože by pobyt musela zaplatit ! takže tak.
Proc si tak zla??V tom to rozhodne nebylo,me toho kluka bylo lito,ze by byl jako ve vezeni z uplne cizima lidma.
aha, lítost, že by hošík musel sekat dobrotu.... no to máš pravdu DÚ není hotel Hilton 
proč ti teď není líto "tchýně" a přítele?
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
chápeš, že ta paní ještě ani měsíc není vdovou! to jsi skutečně tak zaslepená sebou!!!!!
Erem v tomhle souhlasím s April. Proč tohle proboha rozebíráš s nějakou známou? Jak tě znám, tak ty máš takový kamarádky, že Tě za zády pomluví.
Nech to tak jak to je, musí se z toho vzpamatovat jak máma, tak přítel. Tohle záleží na přítelovi, jestli se nechá vydírat nebo ne. To není tvoje věc, aby si to rozebírala s nějakou známou.
Upravil(a) dusička (23. 9. 2012 17:43)
Není tady

aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
bohužel souhlasím.Já si zase naopak myslím, že Erem není sobec ani náhodou.
To jsou ale kecy, April, jinak to nejde říct. Nešoupla ho tam proto, že má ke svým dětem cit, takže nedala na vaše přemlouvání a odělala to podle svého.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
a co s tím má co dělat kamarádka, která tě zná od školky, to jakože její slovo má větší váhu
erem, je možný, že vydírá, ale to momentálně nejde posoudit, právě proto, že je to příliš čerstvý. prosím tě, nech tu ženskou na chvíli být, umřel ji manžel, ještě nemá ani studený nohy, když to řeknu hnusně a ty pořád jen meleš o tom, jak tě nikdo nerespektuje, jak vydírá a bla bla bla. ona má momentálně nárok na nějáký vrtochy, strachy, na to, že se bojí být sama a dělá psí kusy. časem by to mělo odeznít a pokud ne, pak to prosím tě řeš a dělej si hranice, o kterých jsi tu mluvila. teď si myslím, že na to není vhodná doba, zkus to prosím tě chápat a ne se pořád cítit jako malý ukřivděný děcko.
tahle situace je těžká pro vás všechny, ale teď bych to prostě neřešila.
souhlasím, chce to všechno čas
Není tady
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
To jsou ale kecy, April, jinak to nejde říct. Nešoupla ho tam proto, že má ke svým dětem cit, takže nedala na vaše přemlouvání a odělala to podle svého.
Diagnostický ústav spíš kluky zkazí, naučí se tam od sebe horší věci, co neznali. Bylo by to až poslední řešení. Jasně, mohla ho tam dát a mít od něho klid. A neřekla bych,že ho tam nedala kvůli tomu,že bu musela za to platit. To už je trochu April od Tebe drsný.
A mně přijde, že syn Erem je obyčený kluk, trochu uličník, ale do práce chodí, platí nájem, normálně bydlí jako mladej, tak nechápu,proč by měl skončit někde v pastáku
Není tady

aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
a víš proč ho tam nešoupla? protože by pobyt musela zaplatit ! takže tak.Proc si tak zla??V tom to rozhodne nebylo,me toho kluka bylo lito,ze by byl jako ve vezeni z uplne cizima lidma.
aha, lítost, že by hošík musel sekat dobrotu.... no to máš pravdu DÚ není hotel Hilton
proč ti teď není líto "tchýně" a přítele?
To jsi April skutečně tak zaslepená, že si myslíš, že diagnostický ústav je řešení?
Ty bys tam své dítě dala?
Nebo bys tam dala jen dítě někoho jiného?
Není tady
dusička napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
a víš proč ho tam nešoupla? protože by pobyt musela zaplatit ! takže tak.To jsou ale kecy, April, jinak to nejde říct. Nešoupla ho tam proto, že má ke svým dětem cit, takže nedala na vaše přemlouvání a odělala to podle svého.
Diagnostický ústav spíš kluky zkazí, naučí se tam od sebe horší věci, co neznali. Bylo by to až poslední řešení. Jasně, mohla ho tam dát a mít od něho klid. A neřekla bych,že ho tam nedala kvůli tomu,že bu musela za to platit. To už je trochu April od Tebe drsný.
A mně přijde, že syn Erem je obyčený kluk, trochu uličník, ale do práce chodí, platí nájem, normálně bydlí jako mladej, tak nechápu,proč by měl skončit někde v pastáku
fakt se mi nechce dohledávat, diskuzi erem ,kde píše, že na umístění syna do DÚ nemá peníze.....
a vůbec já s ním problém nemám
, já tady neřeším otázku jeslti můj syn je či není závislý, kam jsou jeho peníze, proč nespí ...........
DÚ je pro nezletilé děti , to sis to trošku popletla...
Není tady
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
no vidíš a já si zase myslím, že jsou chvíle, kdy by rodiče měli nechat svoje děti padnout na hubu, přes to, že je milují. nebo právě proto ? 
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
tahle situace je těžká pro vás všechny, ale teď bych to prostě neřešila.souhlasím, chce to všechno čas
helééé, nerozklikávej si mě 
Není tady
April - to jsem nečetla že na to nemá peníze, ale je možný že jsem to přehlídla,nechci se hádat
Není tady
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
proč ti teď není líto "tchýně" a přítele?To jsi April skutečně tak zaslepená, že si myslíš, že diagnostický ústav je řešení?
Nebo bys tam dala jen dítě někoho jiného?
proč bych tam dávala své děti, když s nimi nemám žádný problém? mé děti obě dodělaly školu, pracovaly i při studiu,neužívají návykové látky, ....
Upravil(a) aprill (23. 9. 2012 17:54)
Není tady
Já ale chci 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
a víš proč ho tam nešoupla? protože by pobyt musela zaplatit ! takže tak.To jsou ale kecy, April, jinak to nejde říct. Nešoupla ho tam proto, že má ke svým dětem cit, takže nedala na vaše přemlouvání a odělala to podle svého.
no vidíš a já si zase myslím, že jsou chvíle, kdy by rodiče měli nechat svoje děti padnout na hubu, přes to, že je milují. nebo právě proto ?
No, to si ale myslíš hodně blbě, ještě že te nemusí nikdo poslouchat a dělat to podle tvých rad. Nech padnout na hubu svoje děti a neraď to druhým.
Není tady

aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
proč ti teď není líto "tchýně" a přítele?To jsi April skutečně tak zaslepená, že si myslíš, že diagnostický ústav je řešení?
Nebo bys tam dala jen dítě někoho jiného?proč bych tam dávala své děti, když s nimi nemám žádný problém? mé děti obě dodělaly školu, pracovaly i při studiu,neužívají návykové látky, ....
Syn Erem také pracuje a zřejmě mu to, jak se k němu matka chová, prospívá.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
To jsou ale kecy, April, jinak to nejde říct. Nešoupla ho tam proto, že má ke svým dětem cit, takže nedala na vaše přemlouvání a odělala to podle svého.no vidíš a já si zase myslím, že jsou chvíle, kdy by rodiče měli nechat svoje děti padnout na hubu, přes to, že je milují. nebo právě proto ?
No, to si ale myslíš hodně blbě, ještě že te nemusí nikdo poslouchat a dělat to podle tvých rad. Nech padnout na hubu svoje děti a neraď to druhým.
No ono se to moc dobře radí a říká, ale který rodič to dokáže nechat padnout na hubu své děti. Jo je to účinný, ale strašně moc těžký
Není tady
dusička napsal(a):
Já ale chci
to na tebe vyplazuju jazyk, kdybys nevěděla 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Já ale chci
to na tebe vyplazuju jazyk, kdybys nevěděla
takhle? 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
aprill napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
To jsi April skutečně tak zaslepená, že si myslíš, že diagnostický ústav je řešení?
Nebo bys tam dala jen dítě někoho jiného?proč bych tam dávala své děti, když s nimi nemám žádný problém? mé děti obě dodělaly školu, pracovaly i při studiu,neužívají návykové látky, ....
Syn Erem také pracuje a zřejmě mu to, jak se k němu matka chová, prospívá.

, výborně,
co víc by erem chtěla 
proč se musela odstěhovat ze svého milovaného bytu? proč pořád skuhrá a na synovi hledá chyby?
Není tady