21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
jé, holky, ani sem vám je sem nechtěla hodit mě dopoledne vyruil mana, tak sem si asi přehodila chlívky....já si říkala, kam mi zmizeli, e mám pocit, e sem dala odeslat
no snad vám to neva
Není tady
AHoj holky hezkou nedeli .. Jak se mate?
Ja jsem dnes uklidila celou kuchyn a nakoupili jsme zasoby na peceni kolacu a mam depku z vahy mam 6.5 kg nahoru . Jinak snad dobry.
Není tady
U nás bylo posvícení ;-) koláče a ranice u dnes
Já krom vaření nedělala nic , s Vojtím jsme byli v divadle na pohádce a na nákupu, taka ná je zase marod, asi ho to vyndání mandlí nemine
Není tady
Eli, vahu ted neres. Ja to budu resit nejdrive 9 mesicu po porodu. Ale zase, nejez za dva Primerene, primerene. . .
Není tady
Ahoj Hrozinko nas je taky nemocny, ale mandle mu nechame kuli alergiim, spis by nemel kourit
Kiwi a jak se citis v tom vedru tam? A kde jsi v kterem meste?
Není tady
eligar napsal(a):
Ahoj Hrozinko nas je taky nemocny, ale mandle mu nechame kuli alergiim, spis by nemel kourit
Kiwi a jak se citis v tom vedru tam? A kde jsi v kterem meste?
JJ já vím, jene on trpí taky na alergie a letos u měl snad 4x angínu a naposledy mu na pohotovosti dr. řekla, e to má chronický a jediný co by mu na to pomohlo je dát je pryč .... to se mi ale zase moc nechce páč pak mu vechno vleze hned na průduky, musí se dokopat ke svému alergologovi aby se s ním poradil, je to i Vojtův dětský dr. a je skvělý, vzhledem k tomu e u tam chodí měsíc a teď je mu zase zle by tam tenhle týden mohl vyrazit ;-)
Kiwi ty nebydlí v ČR? Jsem asi něco přehlédla
Není tady
Hrozinko muj manzel to ma stejny, nejsou to anginy ale zanety dychacich cest. Zlepseni nastalo, kdyz byl na imunologii a doktorka rekla ze musi brat aurius na alergii po cely rok. Presne tak je potreba dobry imunolog a ne hned dat pryc mandle.. to muzete i po vysetrenich ;-)
Není tady
Eli - to je to modrý na alergii? Přítel něco takového měl - myslím, e se to jmenovalo Aerius či jak se to, teď to doma nemáme, a je pravda, e kdy to bral tak byl celkem o.k. - teď je nemocnej a nehorázně protivnej a jemu to vdycky vleze na mandle, prudí nás a pořád pozoruje Vojtu kdy píkne, zakale a smrkne
je to
u aby s tím někam vyrazil .... ;-)
Není tady
Holky,ná táta to měl taky tak, sotva jednu vyléčil, lapl druhou....dal mandle pryč a u nebývá nemocnej vůbec...1-2x do roka, kdy nám něco donese Luky ze koly
Není tady
Jojo, momentálně neiji v ČR (ale stýská se mi teď hodně,mám na návtěvě tchýni a dnes mě nasrala)
Před rokem jsme se přestěhovali z Nového Zélandu do Austrálie, Mackay. Je tady horko, zbytek těhotenství proiji v 30 stupních a více, tak to bude fuka, ale dítě se narodí do chladnějího počasí, co jsem ráda. Tak mám jedno dítě z Nového Zélandu 2 roky, jedno bude z Austrálie a kdoví, třeba třetí bude z Čech
Není tady
Kiwi tam musi byt ale nadkerne na pobrezi ) , prave ze tam jsou hrozne tezke vedra . a pak zima tak 10 -15 stupnu co?
. A s tim malym dvouletym jsi doma? Nebo pracujes
Není tady
Zima a podzim je pěkný. 6měsíců je krásné počasí. Akorát začátkem roku asi 3 měsíce často prí. To jsem jetě nezaila, protoe v tu dobu jsem byla v ČR. Tady nepracuji, nevím kam bych dala malého.
Není tady
kiwi napsal(a):
Jojo, momentálně neiji v ČR (ale stýská se mi teď hodně,mám na návtěvě tchýni a dnes mě nasrala)
Před rokem jsme se přestěhovali z Nového Zélandu do Austrálie, Mackay. Je tady horko, zbytek těhotenství proiji v 30 stupních a více, tak to bude fuka, ale dítě se narodí do chladnějího počasí, co jsem ráda. Tak mám jedno dítě z Nového Zélandu 2 roky, jedno bude z Austrálie a kdoví, třeba třetí bude z Čech
Jé tak vy jste cestovatelé ;-) A jak se ije v Austrálii, kdepak jste?
Není tady
Dobré ráno holky
díky za rady s látkovkama, já jsem dost nalomená, manel, e prý si ale budu přebalovat jenom sama,
a to bude aktuální poprosím jetě jednou o návod jak pro blbce, nějak pořád nepobírám co se vechno do tý plíny cpe
Misho ahoj jen nakukuj
Sluni, fotečky jsou super, nádherní broučkové a jakýpak nechtěla hodit, vdy ty si taky trochu jarní, jen tu taky buď
Není tady
Ahoj Hrozinko, jak se dneska má? vidím tě, e tu jsi
Kiwi, vy jste tedy cestovatelé a jak to tam má s dr.? zajímá mě jak to chodí jinde, domluví se dobře?
btw.nechce pomoct s tím metříkem tedy, a máme přehled?
Není tady
Lusi - jj přítel byl proti, ale moje mamča to dávala v pohodě tak pořídí pár AIO a ty se dávají jako papírové neboj to mana dá ;-) jinak kdy jsem měla jednorázovky tak eko z DM - místo těch umělých gelů co jsou v ostatních plínkách tam je něco na bázi bramborového krobu, ádná chemie ;-)
Já chodím občas mírovat taky k Letňátkům mám termín koncem května to skoro léto je ;-) třeba bysme mohly ty chlívečky spojit aby nás bylo víc ;-)
Není tady
já doufám, e jestli se rozhodnu látkovat, tak mu to pak vypočítám, potřebuje vidět čísla a kdy bude úspora půjde do toho
přiznávám, vůbec sem si to neuměla představit u první, pohodlí zvítězilo, vyhovovali jí pampersky, nikdy nebyla opruzená, tak sem to neřeila, ale teď mě to láká.
Vydrí taková plína celou noc? Byla sem zvyklá, e v noci nekakala, tak sem přebalovala a ráno asi od tří týdnů.
taky chodím k letňatům o sloučení u jsem tu psala, ale oni se teď nějak rozrostly a je jich víc, záleí jak budou oni chtít a hlavně vedoucí Dita
já tam stejně polezu
Není tady
Lusi, jestli tě to chytne, tak je to droga já u se rozkoukávám, co pořídíme..jenom čekám na to, co budem mít, doma mám hodně neutrálních, ale mají hrozně pěkný typicky holčičí nebo klučičí
a holky choďte za náma, sme rádi , já taky chodím za váma sem
já toti vlasně pořádně ani nevím, kam patřím
Není tady
Sluni já jsem teď nevydrela koupila nějaké polo neutrální - spí klučičí Anavy ;-) kdy to bude zase chlapák tak to neva a na holčičce ty klučičí taky jdou ;-)
Jinak při představě e bych třeba přenáela 14 dní rodím v červnu - take skoro letnňátko
Není tady
.nechce pomoct s tím metříkem tedy, a máme přehled?
Ano Lusinko, první bych asi měla odstranit můj starý metřík, který u tu není
Není tady
dobré ráno
Sluni, mě určitě jetě přeběhne jestli budu zase přenáet a moná bych i chtěla, musím udělat nějaké zkouky aspoň
Kiwi, tak já ti písnu sz a navedu tě.
Jak se dneska vechny máte? já u chci taky pohyby
Není tady
Kočky, můu se přidat? Čekám prcka na přelomu února a března
Není tady