29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj
včera screening dopadl na jedničku, máme prý ukázkové spolupracující miminko
dala bych sem fotečku, ale nechce se mi to někam nahrávat, z počítače vložit to přímo nejde, že ne?
ale má krásnej nosík nohy zkřížený, pohodář/ka
a pak mi volali ze školky, mám Týnku doma, je to angína s podezřením na spálu chodila do školky celkem 6dní
měli jste to taky tak?
už je nemocná po třetí a chodí do školky necelé dva měsíce, navíc druhá antibiotika po 14dnech, do té doby je neměla nikdy
další kontrolu mám až 20.11. a 9.11. ještě další odběr krve, těším se už na pohyby, do měsíce by mohly přijít
dnes mám na metříku krásné číslo, takže kde je ten příval energie???
Není tady
Kamčitko, my chodíme do kina na animáky už od dvou let, líbí se jí vždycky, ale Zvonilka jí nadchla, je prostě typicky holčičí, pěkně udělaný, akorát dlouhý, k tomu tam malovali obličeje na vílí, takže zážitek, pak si pořád na to hrála. Můžu to jedině doporučit
Peťulí, ty máš ke klukům ještě koníky ať je doma líp a trochu se taky šetři
Kiwi, tak ju, ale né, že se zapomeneš a budu trpět samomluvou sladkokyselý můžu, řepu mňam, to se můžu utlouct i normálně. Akorát to mlíko, to mi navaluje i tak, natož v těhu, takže to za mě ne
nachos takový vymakaný v našem kině nemaj byly slaný asi z pytlíku a perfektní sýrová omáčka, kterou prostě doma neuděláš
nebude to nic zdravýho, jednou za čas
s metříkem ti klidně pomůžu jestli chceš
Eli, mám to stejně, mandarinky=Vánoce, ta vůně, půjdu si jednu oloupat
gratuluju k pohybům
Není tady
Ahoj Lusinko, gratuluji k NT screeningu ted uz budes mit klid az do kpnce listopadu
uz nas pomalu dobehnes
) Jo a dcerka byla vse skolce nemocna kazdy mesic az do 4 let ted se to trosku zlepsilo.. asi jsem te moc nepotesila.
Sluni jasne vitej mezi nama.. a dekuji,, snad bude vsechno vporadku I kdyz mi miminko dava od zacatku poradne kapky
krvaceni , blby NT screening, bolesti bricha ale snad snad to uz ustojime
Mam pristi tyden UTZ jsem moc zvedava
)
Ja tobe gratuluji taky.. dlouho ste se snazili?
Není tady
Eli, snad máš vybráno
No, my se snažili od Lukyho půlroku...3x po půlroce potrat+revize...pak 2 roky nic...brala sem půl roku clostil a nic a až sem dostala žádanku do CAR, tak // a dva mrňousci
Není tady
Slunicko to je genialni ani jsem si nevsimla ze budou dalsi dve supr
)) taky jsi to nemela jednoduchy ..
ale ted uz to bude vsechno vporadku
)
Není tady
ahojte,
u nas zatial vsetko ok, uz som objednana na screening v 20tom tyzdni, nejak rychlo to uteka... v piatok kontrola dopadla ok, princezna ma 150 gramov a aj moja dr potvrdila holcicku. sme boli na predlzenom vikende, tak som nebola pri nete dlhsie, ale poctivo som vas docitala
Slunicko tak dvojicky super, zasluzili ste si to po tak dlhej dobe snazenia
Lusinko u nas nastup do skolky znamenal vecnu nemocnost tento rok chodi druhy rok filipek a vyzera to lepsie, tukam radsej.. minuly rok hodne chybaval cely rok.
eli a keby si zmenila magnezium? alebo je to jedno? ja som brala pri olim sumivy v prasku co sa zarabal, bol drahsi ako magnezium lakto..(nieco, nepamatam si presny nazov) a ten sumivy bol dobry, ale asi ak das rovnake davkovanie tak by to malo byt asi jedno... tak hlavne oddychuj a setri sa, urcite to zvladnete
Není tady
Ahoj )
Styrli a citis pohyby uz kazdy den? Jak jsem psala odvtedy nic tak zatim je to asi jen sporadicke .... Za tyden mam utz uz jse strasne moc tesim
)
Jo to uz mas velkou holku 150g i kdyz ty jejich odhady ...
))
Není tady
slunicko napsal(a):
Hrozi, sláva, konečně někdo blíž ke mě
já měla problémy s přihlašováním, jinak bych tu byla už dřív ;-) zatím jsem doma a užívám si
to jsem při prvním neměla
Není tady
slunicko napsal(a):
Hrozi, sláva, konečně někdo blíž ke mě
Koukám, že termín máme mít stejný já taky 23.5. ale já Vojtu rodila o 19 dní dřív a ty s dvojčátky to budeš mít asi taky posunuté ne ?
Není tady
Holky, už si mažete břicha? Já někdy jo, protože moje břicho je velké od samého začátku. U prvního dítěte nebylo dlouho vidět, že jsem těhotná, ale teď
Mám dotaz, když jdete na druhý sreening, potřebujete zase krevní testy?
Není tady
Já zatím nemažu, ale začnu minule jsem mazala a stejně se ty mrchy udělaly Já nevím, ale já určitě budu mít zase víc odběrů kvůli krevní skupině
a teď při prvních jsem měla rozpíchané obě ruce a sestřička si stěžovala, že nemám vidět žíly .... tak už se těším na další, jdu v pondělí kvůli screeningu ve 12. týdnu, ale bude to v odběrové laboratoři tak tam jsou snad profíci ;-)
Není tady
ahojte,
hrozinko, vítej k nám podzimňátka 2009, že jo?
jsem moc ráda, že jsi se k nám přidala
a slunicko u tebe jsem taky ráda, že k nám chodíš
jen mě tak napadlo, kdyby se letňátek taky moc nenašlo, mohli bysme si spojit chaty, třeba by to byl chlív, kde to jede
ale je to jen nápad, já klidně budu stíhat dva chaty
Není tady
tady dneska sněžiloooo....taková skoro vánoční nálada
já jdu na krev teď 9.11. a myslím, že to budou tripl testy
a pak už by žádná být neměla
vy už plánujete další velký ultrazvuk a já sem teprv po prvním screeningu, nějak vám to utíká
břicho jsem mazala, popraskalo, teď na tu pneumatiku zatím nic nepatlám
jinak jsem pořád unavená, pořád je mi na a k tomu mám rýmu, kašel a leze na mě jakýsi splín
budu to muset jít zaspat
Není tady
Lusinko vydrž, mě začalo být dobře po 15 týdnu. Já jsem měla taky náladu na prd, poprvé mě nevadila návštěva tchýně. Moc mi pomohlo, že v domě někdo se mnou byl.
Vypadá to, že budu muset jít na další krevní testy, protože u prvních mi neudělali všechno co měli. Nějak mě utvrzují, že je to kvůli penězům.
Takže u nás už sněžilo Já jsem byla v ČR v lednu a přijela jsem z +30 do -20 To jsme 2 týdny nevyšly z bytu.
Není tady
Ahoj holky
Ahoj Hrozinko co mas s krvni skupinou jsi Rh- ? Ja jsem Rh+ a stejne mam pozitivni krev proti mimcu, snad to nic neni to bude ok.
Jsem za at se knam holky pridaji jestli by chteli ;-) vzdyt jsou o kousek .. Lusinko ja mam spliny porad
nejak to na mne vzdy padne... tesim se kdyz se mimco kazdy den bude hlasit, a ne jednou za tyden. Ve stvrtek mam prvni velky utz, zaplatim si ho, aby jsem kiwi nematla
) to je jen moje iniciativa kuli spatnymu genetickemu screeningu. I se strasne tesim, i mam obavy, ale pak holky jestli to bude Ok si to zacnu uzivat!!
)
Není tady
Kiwi a kde jsi v Australii? No nic ti nezbyva nez verit a kdyz neco zapomeli nemeli by byt naklady na ne?
Není tady
Dobré ráno Eli,
budu držet na čtvrtek pěsti ať už si můžeš začít užívat očekávání miminka
můžu říct, že u mě je to rozdíl, s prvním se to táhlo a teď docela utíká, není čas na to myslet, jednou dvakrát denně si vzpomenu, občas pohladím pupík, ale jinak nic
Není tady
Holky,se sloučenímsem pro....ale zasetřeba se do letňat ještěněkdo přidá, maj ještě chvilku čas
Jinak, já tomámpořád jakna houpačce, v sobotu sem skoro nevylezla z postele, tak tak sem do sebe nasoukala oběd a včera sem celej den jenom jedla a jedla
Není tady