29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eli, chápu, že jsi opatrná, ale jsem ráda, že vám vyšlo vše v pořádku a jsi klidnější
toho magneska máš teda dost a stejně máš křeče teda, snad se to brzy upraví
my věděli, že když jí to řekneme, budeme muset všem než jim to vypovídá ona tak jsem jí v úterý ukázala fotečku, řekli sme, že za dlouho až na jaře a dál jí to moc nepřipomínám, bylo by jí to dlouhý
akorát teda když chce nést třeba domu, tak právě jí řeknu, že nemůžu
ale vnímá to, sama chtěla jít kupovat oblečení miminku a prý jedině sestřičku a bude to Anička - ani nevím kde k tomu jménu přišla
holky už řešíte jména?
Není tady
Jej to je stejne ja jsem male rekla ze co kdyby sme meli miminko ... tak resila ze jedine holku a kluka ne
). Tak uvidime co to bude... Jmena resime .. aspon neco co muzeme
. Obleceni maji krasne vsude , vcrea jsem zahlidla v chicco oblecky a starsne moc se tesim az budu nakupovat, moc ne, protoze mam neco schovane, ale budu si to uzivat po vanocich
). A jmeno Barbora nebo Filip .. uvidime
a ty Lusinko uz si neco vybrala?
Není tady
Nám zůstal Honzík, to měla být Kristýnka a holčičku nevím, to nejhezčí jméno pro nás už jsme dali
malá chce Aničku, manžel Natálku a mě je to nějak jedno, jen nechci jméno po mě.
no my stejně budeme mít toho kluka
zatím jsem nic nekupovala, mám schovanou jen vaničku, takže po Vánocích se rozkoukám, koupím na první dva měsíce neutrální a pak se dá dokoupit vždycky něco růžového/modrého.
Není tady
Holky díky, takže tento týden doberu listovku a už nebudu kupovat další. Já jinak už několik let beru Centrum vitamíny.
Nad jménama teď nepřemýšlím, dali jsme si pauzu. Ono je to těžké, aby jsme se s manželem shodli. Prvního máme Samuela. Jsou mu 2 roky a narodil se na Novém Zélandě.
Na prohlídce jsem byla, u mě je vše v pořádku. Pár dní mi bylo dobře, ale od včerejška se mi tak nějak divně točí hlava. Došla jsem k závěru, že je to nízký tlak. Zkazil se nám kávovar a instantní asi nezabírá. V obchodě se mi ta hlava točila hodně, tak jsem tam zašla na kávu a od té doby v pohodě.
Není tady
Ahoj kiwi ) Ja si teda kafe davam, jednu slabu nescu rano ... jsem nezodpovedna, ale mam taky nizky tlak. Skousela jsem Caro -instantni ale fujiii. Tak jedna nesca rano a dost ;-) u dcery jsem to pila taky.
Není tady
ahojte,
pozeram nakecali ste toho hodne..listovku som brala prvych 12 tyzdnov, teraz beriem ten komplex vitaminov, ale tak obden, nejak zabudam... a dnes mi na hematologii brali krv aj na zelezo, minuly mesiac bolo hranicne tak predpokladam aj v tomto tehu ze ho budem brat navyse.
magneziu pijem tiez a trochu krce zlavnili, nie su to tie ukrutne, ale niekedy citim v lytkach aj pocas dna ze ma trochu chyti.
nasmu filipkovi sme to povedali az ked sme to povedali ostatnym, pretoze on by to hned oznamil vsetkym.. nejak okolo 10teho tyzdna tusim sme mu to povedali, strasne sa tesil a hovoril ze chce brata, ale ked vysla holcicka tak bol nadseny a uz jej vymyslal meno
eli a co hovoris vasej malej preco ti rastie brucho? ci to este nie je na tebe vidiet? ja uz mam brusisko, filipek si ho vzdy hladka, este aj pri odchode do skolky ked ho zapinam, zrovna ma hlavu pri bruchu a obdivuje ako mi uz narastlo a moooc gratulujem k dobrym vysledkom
jo a kafe pijem bez kofeinove, dvakrat za den, ale za to si davam pohar dva kofoly za den, ale vsetko len kvoli tej sladkej chuti, v tomto tehu by som mala vsetko presladene najradsej
Není tady
Na křeče právě čekám, kdy mi začnou a na to se teda netěším. Člověk se ve spánku protáhne a pak vyletí s bolestí v noze.
Holky, prosím vás nechtěli by jste mi napsat kolik a jak staré máte děti? Abych měla taky přehled.
Není tady
Styrli nejak ji to bricho netrapi ) jeste asi neni vacsi nez manzelovo
Není tady
tak holky hlasim ze dneska na 100 percent citim nase dievcatko pod pravymi rebrami ma stucha od rana, doobeda uz som mala podozrenie ale nejak som to nevnimala, nebolo casu az teraz jak som si sadla tak to citim uplne zretelne
aj do ruky citim, ma to tak potesilo a dojalo
Upravil(a) stvorlistok (17. 10. 2012 13:04)
Není tady
Styrli to je supr!!! Ja chci taky Ja citim obcas stouch ale jeste to neni ono ;-) takove vlneni
Supr holcicka se ti hlasi
)
Ja jsem mela KO u meho gynekologa, rikala jsem mu o takovem pnuti v podbrisku i kdyz lezim , uz to mam druhy den ale cipekk atd. ok , tak snad to je jen rozpinani delohy
Není tady
tak si predstavte dnes utekam na 15.45 na iny koniec mesta k dr, a predstavte si ja som tam mala byt vcera dr uz tam nebola, dnes robila doobeda.. no je zo mna uz blazon
som si myslela jak dobre vybavim troch dr v dvoch dnoch... tak nic no a to som sa tesila na utz
Není tady
Ahojky maminy!!!
Dnes jsem byla na KO a ultrazvuku. Mimísek je o týden menší než by měl být, tak nevím, co si myslet, ale doktor byl v poho, tak se snad nemusím stresovat. NT je 1,8, nosní kůstka taky OK. Bude to asi pěkný éro po mamince, pěkně sebou mrskalo a na zjištění pohlaví je ještě moc malinké, tak příště.
Na AFP jdu 12.11. a na další ultrazvuk na Mikuláše 5.12.. Termín mám posunutý na 25.4..
Není tady
Styrli s dvouma klukama by jsem si musela uz vest megakalendar co ma delata kde mam byt ;-) budes volat Dr.?
Petko ) to nevadi ze je mensi ;-) ono to dozene ;-) Myslim ze u holky jsem to mela taky tak. Hlavne ze roste soumerne
Ja mam strasnyyyyyyyyyyyy strach z tech tripplu .. zitra budu mit vysledek, ani se mi tam nechce volat
Upravil(a) eligar (18. 10. 2012 8:43)
Není tady
eli budem volat dnes poobede, som zvedava kam ma vopcha, ma to hodne plne vzdy, dufam ze mi uveri ze som tam bola iny den
eli ja ti neviem tie tripli byvaju falosne pozitivne dost casto tak aby vas to len zas nepoplietlo, a zbytocne ta nehnali na amnio ak by vam to naaaahodou vyslo hranicne, ale ono to vyjde urcite ok ... mne dr hovorila ze teraz uz sa tripli vobec nerobievaju, uz to neni povinne prave z dovodu nepresnosti...
Není tady
AK to vyjde hranicne tak nepojdem U malej mi to vyslo lepsie nez prve .. uvidime zajtra napisem ;-)
Není tady
tak zajtra mam repete u dr, o deviatej rano, snad uz mi to vyjde prist spravne
Není tady
Holky tripple negativni ) tak jsem moc rada ufuf uz muzu klidne zit a dychat
Není tady
Ahojte při neděli
kiwi, já mám malou v metříku, byly jí tři v červnu. Nechceš si taky udělat metříky, ať máme přehled my zase o tobě?
stvorli, stihla jsi tentokrát kontrolu? vše v pořádku? a gratuluju k pohybům, krásnýýý já už chci taky
peťulí, tobě také gratulace ke screeningu, ten týden nic není, mimčo to rychle dožene
Není tady
já jsem pořád proti vám strašně pozadu, asi budu emigrovat k letňatům
nějak mě poslední dny pobolívá v podbřišku, už aby bylo úterý
co budete dělat při neděli?
my jdem odpo do kina na Zvonilku, dám si nachos, mimčo na ně má chuť
Není tady
Ahojky mamulky
Luci, byli jste na Zvonilku? Co na ni říkala Kristýnka? Já jsem chtěla jít taky, tak uvidím, ještě bych chtěla v listopadu na víly Winx no a včera mně cvrnkl do oka Asterix.... tak nevím
Já byla na kontrole v pátek, vše ok, už budu za chvilku v polovině
Není tady
Ahojky!
Taky nakukuju jen občas, v práci moc na Babinet lézt nechci, radši a doma moc nestíhám. Pořídila jsem klukům k těm mým třema koním ještě poničku, tak se mám co otáčet. I když o ní se chtěj kluci starat sami, ale člověk musí přeci jen asistovat, aby se něco nestalo.
Těhu si zatím užívám tak napůl, doma to stojí za prd, tak mám trochu stresík, ale vždycky jsem všechno zvládla, tak to zvládnu i tentokrát. Akorát mě štve to počasí hrozný, ani se s koníkama nedostanu ven.
Není tady
Ahoj holky.
Lusinko, já si s tebou klidně budu psát Já jsem ujížděla na pomerančích, hroznovém víně. Do teď na sladkokyselých věcech. Favoritem je červená řepa a hodně piji mléko, což je asi dobře. Jaký byl nachos? S masem, bez, s avokádem?
Jo, já tu lištu tam neumím dát, jednou jsem to zkoušela a bez úspěchu. Jsem šikula na počítače.
Není tady
Ahoj holky.
Lusinko jak si dopadla na screeningu? pekne zustan u nas )) si dost daleko ;-). Miluji mandarinky , a miluji vanoce. Kdyz jsou mandarinky pro mne uz zacali vanoce
Mne tvrdne bricho docela casto a piju magnesium uz od doktora.. jestli to pujde dal necham se skontrolovat... jestli je vsechno ok. Maly-lá mne vcera uplne seriozne zastouchala do briska
tak pohyby jsou fakt tady , az jsem se lekla
)
Není tady