6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stvorli mala princezna je opravdu nadherna Preju vam vsem vse nej nej a velka gratulace
Upravil(a) Mad Silence (4. 4. 2013 9:54)
Není tady
Stvroli ta je vlasatá!!!! To je krása
No já jsem pořád vcelku - opět přenáším, termín jsem měla 30.3. - v pondělí mně rozesmál doktor, když mi řekl, že můžu klidně zůstat vcelku do 14.4. !! . Čípěk už nemám, otevřená na prst a malá se pořád drží!! Včera už to ale vypadalo, celý den šílené tvrdnutí, stahy až ke konečníku až do noci, pak jsem si šla lehnout, že jako budu čekat v ložnici v postýlce a ouvej, najednou ráno a mimčo nikde tak, nevím..... A to je dnes takové krásné datum
Není tady
jééé už se tu rodí... Blahopřeji k vlasaté princezně.
Kamči myslím na tebe, ty snad přenášíš vždycky Těm holkám je u tebe krásně, že ani nechtějí ven
Není tady
Ami, Jojo, přenáším vždycky - ale jen 6dnů, tak doufám, že tentokrát to nebude těch 14 . Paradoxem je spíše to, že v prosinci mi doktorka říkala "vydržte alespoň do konce roku" a když se blížil termín, tušili jsme všichni že nakonec budu přenášet zase
Není tady
Ahojky mamulky, tak to mám za sebou
6.4.2013 se nám narodila třetí holčička TAŤÁNA, váha 4,51kg a míra 51cm.
Včera nás pustili z nemocnice, tak jak bude chvilička písnu více
TAK KDO JE DALŠÍ NA ŘADĚ???
Není tady
Kamči, obrovská gratulace k princezně těším se na detaily a fotečky. Pěkně si užívejte doma.
Stvorli, malá je nádherná
a přidávám se ke slunicku, chce to obnovit éru porodních slohovek, budou?
Kiwi, co ty a dnešní termín?
Není tady
jo!! sim sim, slohovky!!!!!
Lusi...já celekm ok...za 14 dní kontrola a pokud nebude A otočená hlavou dolů (momentálně je A: KP a B: hlavou-dr už jim moc šancí na kotrmelec nedává, tak uvidíme), tak už řešímě termín císaře takže budem možná tak nastejno...dooufám, že do půlky května bude po všem!!!!!
Není tady
Kamči moc moc gratuluju. To je teda velká holka... že ty si to rodíš tak velké
Není tady
Ahoj holky.. konecne pisu nas maly se narodil 2.4 vaha 3600 g )) jen nejak neni cas psat )) sme obadva vporadku ;-)
Kamcitko teda ty mas krasnou vahu holcicky .. musime si pisnout pak az bude cas.... ;-)
Lusinko uz se ti to taky krati ... tesime se na miminko
Kiwi ty co? ))
Není tady
Kamči,moc gratuluji k pořádné holčičce....tak už máš ten svůj babinec kompletní.Já pozdravuju od svého chlapince a přeji vám hlavně zdravíčko a spokojenost,ať je malá hodná.
Ostatním mamkám taky hodně gratulací a těm,které to mají ještě před sebou rychlé porody bez komplikací a zdravá miminka...pa pa Iva.
Není tady
Ahoj holky.
Konečně můžu vám oznámit. Že v termínu mi začaly první kontrakce. Porodila jsem v pátek ráno 12.4 v 3.05 holčičku Nikol. Váha 3,15kg 53cm. Obě jsme v pořádku. Protože jsem se cítila dobře, tak jsem se zeptala doktora jestli můžu domů, takže ještě ten samý den ve 14 hodin jsme byly doma.
Není tady
Ahoj holky,
Eli, gratuluju k chlapečkovi a jméno? Krásně jste to zvládli.
Kiwi, vám také veliká gratulace k princezně zní to jako sen jít domu do své postele
A rozepište se víc o porodu a tak. A taky jak starší dítka přijali miminko?
takže jste mě tu nechali poslední, u nás se nic nechystá, je čas, já bych ráda 29.duben
Není tady
Kiwi, taky gratulace!!!!
Lusi neboj, já tě tady budu podporovat do konce :-D mě se náš táta ptal, jestli na čarodky už jedem s holkama tak sem mu říkala, že jo, ale pořád ještě budou v břichu
Není tady
Kiwi moc gratuluji k holčičce ;-) je dlouháááá a je mazec že vas pustili v ten den, to jsou sluzby ))) a ted se mate jak?
Lusinko neboj už to máš za chvilku, jsi sice poslední ale o to vic se tešíme na tvoje miminko.
Holky u mně se slohovkou neni o co stat, měla jsem planovaný císařský řez a všechno dopadlo dobře. Jen jsem se dýl hojila a bolelo to vic než u holky... a boli to teda ještě ted. Ale už to není tak strašné. Já se teším na Vaše slohovky.
Sluníčko ty teda neskutečně krásně držíš holky pod srdcem ;-) a děkuji za gratulace
Není tady
čau holky,
Lusi ko celkem v poho, pořád víceméňě stejný KP+hlava,dostala sem papír na předoperační vyšetření a příště už se mi asi vrátí můj dr, tak se na termínu mám domluvit s ním, že pokud to půjde, tak mě nechaj do 37tt...tak třeba budem rodit zarás jestli mě nepředběhneš
Eli, taky budu mít plánovanýho císaře, proto sem čekala nějakej román od vás a děkuji
Není tady
Ahoj holky,
pořád s pupkem já čekám asi fakt na Sluní
dneska mám poradnu, tak snad se dozvím něco pozitivního
Sluní, jsem ráda, že je všechno v pořádku, je to paráda, jak se u tebe princezničky drží na to že jsou dvě
Eli, co nějakou fotečku tvého broučka?
Jak se máte ostatní jarní mamči, co sourozenci na miminka?
Není tady
Ahoj Sluní ani nápad, já čekám na tebe
ne vážně, zítra ještě nemůžu a pak už má zelenou jak se mu bude chtít
nález se za týden změnil z ničeho na dva prsty, tak snad si to rozmyslí brzy a nebudu přenášet moc dlouho
tady nikdo nechodí, můžu se nastěhovat k vám?
Není tady