21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1 … 10 11 12 13 14 15
Lusi, je to hodně těké se nezeptat na pohlaví, kdy ví, e můe. Minule jsem ze sebou hodně bojovala. Byla jsem tam sama a říkala jsem si, nechám si to říct a vůbec nikomu to neřeknu, e to vím. Ale vydrela jsem to. U prvního jsem tolik zvědavá nebyla Celá moje rodina mi přeje holčičku a já bych raději dalího kluka.
Není tady
Ahoj holky, tady to nejak vazne .. jak se mate? co briska ? )
My sme ok, teda ne moc mela jsem nemocnou dcerku a dal se uvidi .. ale jinak sme OK.
Uz mame stromecek, dnes sem pobalila darky, udelala svickovou na zitra a zitra me ceka priprave vseho na pondeli.
Tak hezke svatky Vam preji ) a stastny novy rok at mame v tom novem roce zdrave , krasne miminka
)
Není tady
Ahoj holky.
Byli jsme na pár dní pod stanem. Bylo dobře, malý si to uil a já s břichem taky. Za posledni 2dny, mě to břicho nějak povyrostlo, je to více nepohodlné, no nevím jak ty 4 měsíce v 30ti stupních zvládnu. Jsem trochu pomalejí, take vybaleno jetě nemám.
Doufám, e vám se daří dobře a ve je v pořádku.
Není tady
Dnes jsem koupila baterky do váhy a zjistila jsem, e jsem přibrala "jen" 6 kilo. Co je dobré, kdy nic nedělám. Chálím se cítím se přes 70kg.
Není tady
Ahoj... ahoj kiwi ) mate tam hrozne moc horko, zase hori .... Ja uz mam nahore tak 11-12 kg.
proste to nejak jede nahoru
. Tak zacinam asi jist vic zeleniny, takhle to dal nejde... to mam z toho ze mi na zacatku vubec nebylo spatne jak u minuleho tehu. Uz me brisko tlaci do zeber, uz to prestava byt prijemny...zitra man glukozovy test.
Není tady
Ahoj holky na kila se vybodněte, po porodu to půjde dolů, mě bylo tedy blbě a jetě teď někdy po ránu mám doteď nahoře 3,5 kila, ale břicho mám větí a jsem neohrabanějí víc ne s Vojtou
Eli tak a dopadne dobře ten test ;-)
Není tady
Tak já ty kila neřeím, jen jsem byla zvědavá kolik jsem přibrala od začátku těhotenství. Myslím, e se s břichama cítíme stejně.
Eli, horko tu teda je. Je to záhul celé těhotenství proít kolem 30 stupňů. A to mě ty větí vedra teprve čekají. Jo, zajímalo by mě, jak probíhá ten test. Taky půjdu na něho tento týden. U si nevzpomínám, berou krev 2x ? Před vypitím a potom hodinu po?
Není tady
ahojte dievcata,
to nam to leti.. ja som bola na cukrovke v piatok, vysledky krasne v prostriedku, tak mozem dalej sladke zrovna si davam nutelu a potom ze tolko priberam
uz mam 60 na zaciatku som mala 49... ten cukrovkovy test, tentokrat to bol pre mna hnus, s prepacenim, ked som bola s chlapcami bolo to v pohode, tentokrat som to nemohla skoro ani vypit, brkalo sa mi tym a hlavne to malo nejaku divnu pachut chemicku... ale samozrejme to ide zvladnut.. krv sa beriem pred vypitim, potom do 10tich minut vypit ten pol liter a potom za dve hodiny krv a za dalsiu pol hodinu vysledky... teda ale zaspavala som tam, akonahle som zacala citat mi tiekli slzy co sa mi chcelo spat, ale nezabrala som a to som mala celkom pohodlne kresielko
Není tady
Tak u to začíná. Dnes v noci jsem dostala velkou křeč do nohy. A teď mě bolí
Mimčo v bříku je hodně aktivní, hlavně před spaním. Celkově se cítím, e bych měla rodit
Na test cukrovky půjdu v sobotu, aspoň malého pohlídá tatínek.
Není tady
U mám test cukrovky za mnou. Bylo to v pohodě. Vypila jsem něco co chutnalo jako sprite a brali me krev jen jednou a to hodinu po vypití. Výsledky nevím, ale v pátek jdu po dvou měsících k doktorovi.
Začala jsem zase přemýlet jaké jména dám a opravdu vůbec nevím. Holku moc neřeím, myslím, e to bude kluk. Co navrhnu, manel zavrhne a naopak. Nápady u mi doly.
Není tady
Ahoj holky.
V patek jsem byla na kontrole. Vse je v poradku, testy na cukr mi dopadly dobre. Nikdy nevim presne cisla, jen mi rekne,ze je vse v normalu. Taky mi stale rika, ze vse bude driv a rychleji, tak uvidim a taky ze druhe dite byva vetsi. Myslim, ze by jsem si zaslouzila druhy porod rychlejsi. Vydrzela jsem se nezeptat na pohlavi, ale myslim si, ze to bude kluk. Cela rodina mi preje holku, ale ja bych radeji toho kluka. No hlavne, aby to bylo zdrave.
Není tady
Ahoj holky,
hlásím se po velkém výpadku, ale Vánoce a kola mě naprosto pohltily, teď u finiuju zkoukový, tak zase bude více času i na vás
ve čtvrtek jsem byla taky na cukrovkovém testu, premiéra (u první mě tam neposlali)
vypít mi to nevadilo, ale hrůza nemoct to zapít vodou
odběr krve před a pak za dvě hodky, výsledky budu mít a na poradně 29.1.
a hlásím, e jsem prohrála, celá rodina mě přehlasovala, tak sme si nechali před Vánoci říct, co čekáme
no ale raději to rozhlaovat nebudu, víte jak sem dopadla prvně
Malá je sladká, hezky o mimču mluví, zkouí mu oblečky na moje břicho, jsem ráda, i kdy si to představit asi zatím neumí
Výbavičku zatím nemám ani neshnáním, počítám, e čas na to bude a v dubnu
Jak se máte vy?
Není tady
Ahoj Holky,
Ahoj lusinko tak uz vis? to je supr. Aspon prichystas spravnou barvu.
No ja uz mam brisko velike, zatim vsechny vysetreni ok, i kdyz dnes v noci me chytli uz bolesti dost jsem se vyplasila az jsem vstala z postele. No snad to je jen od patere , do bricha a do zad, a nebo poslicky, vubec se bojim jestli to poznam, kdy jet protoze u prvniho mi porod vyvolavali, az pak nastali bolesti. No snad nejak jo. Maly je koncem panevnim i z toho mam obavy .. ja uz v nedeli zabalim asi tasku ...
Není tady
Ahoj Eli, u vím no ale barvičku chystat nebudu ádnou
já bych to raději nechala na té neutrální, béová a bílá
ví jak, já u sem modrou chystala, růovou pak taky, tak teď se budu dret zpátky
neboj, určitě to pozná
a u taku? to není moné.....
Není tady
Ahojky mamulky, Lusi, já taky nestíhám
Eli nestra, já mám posly od poloviny prosince dr. mně "prosila" a vydrím do konce roku ... a jsem stále vcelku, ale piju Magnosolv jakmile je jakýkoliv náznak práce břicha , taku pravda taky jetě nemám. .... já pořád doufám, e budu nakonec jako vdy přenáet
. Malá mi taky hezky sedí, take kopance do močáku na denním pořádku a hlavou se dere ven směrem přes ebra namísto aby se otočila, to jen tak napříč a pak zase zpátky
na kontrolu mám jít ve středu, ale jestli bude takové počasí, tak to odvolám páč do auta nesednu, nemám brusle
Není tady
No ja se znam, proto radsi pripravuji veci, dostanu vlci tmu kdyz jsem ve stresu a nevim co balit. Tesku jeste ne, ale polici kde skladam veci do porodnice uz mam. Stejne tasku musime koupit, odmitla jsem jit po druhe s vojenskou taskou takze stejne nikam nejdu
Kamci? Ty uz mas poslicky? A boli te u toho bricho? No tvrdnuti bricha mam porad, to je vpohode, ale ty nocni bolesti mne vyplasili
Lusinko ja mam barvu jenom bilou a kluk pujde domu v bile s ruzovym slonikem, tohle fakt neresim. Kdyz tam neprevlada ruzova je to k pouziti . Chudacek.
)
Jinak sme koncem panevnim vypada to na druheho cisare kdyz se neotocime.
Není tady
Eli bohuel posly mám, toto těhu je úplně jiné, rizkové. Teď posledních pár dnů byl klid, ale dneska jsem dělala celý den DPH u PC a u stolu, tak střídavě a asi z toho sezení mi tvrdne břicho úplně ouvej, musela jsem si dát magnosolv nyní, i kdy mi dr. říkala spíe odpo , ale já stejně tak neusnu
U holek jsem řádila jako černá ruka, akorát Amálka byla a příčka, take se mi patně dýchalo a pohybovalo, ale otočila se týden před porodem
Zítra jdu k dr. ale cím e malá je buď KP nebo napříč, teď zrobna leí od boku k boku a myslí si jaké to není ůo pro maminku .
Není tady
Dobré ráno,
Kamči, tak jak jsi dopadla u doktora? Bylo tvé očekávání správné, jak si tam slečna lebedí?
Dávej na sebe pozor a etři se, a to jetě vydríte nějaký ten týden, je jetě brzy.
Eli, já myslím, e pořád je monost, e se jetě otočí. Co bys raději ty, druhého císaře?
já se císaře bojím, ale je tu reálná monost, e mi to doporučí můj dr. uvidím v únoru
stejně mi to přijde jetě jako hrozně daleko, vy u balíte taky
ale přiznávám, e u mě občas mylenky s porodem přepadávají
jinak nemám ani poslíčky, tvrdnutí výjmečně, akorát je mimčo teď nějak otočený dovnitř a kope mě tam, není to moc příjemný, jestli je hlavičkou nebo KP to nevím, asi je jetě brzy
Není tady
Ahojky Luci, tak bohuel jsme nic neviděli, mímo nelo ani změřit, bylo otočeno právě jak říká, k nám zády, nohy na turka, take kdy potřebovala změřit poslední údaj délku stehenní kosti aby určila váhu, tak smůla, ani náhodou. Ale paradoxně Dr. o něm mluví jako o ní .
Já bych taky nechtěla rodit císařem ani za nic, bojím se toho íleně, tak doufám, e to vydrím jetě chvilku, aby to lo normálně. Dr. říkala, e ve "drí", ale klidový reim podmínkou
Dneska je mi ouvej, mám pocit e na mně leze chřipajzna jako blázen.... no děti se te´d doléčily tak conaplat
Není tady
Ahoj Gabi dekuji za vzkaz, jo utika to, snad uz bude tentokrat vsehcn vporadku
Tak mne posly pokracuji ... hmmm.. v noci , budim se na bolest, ale ja jsem takova unavena ze to nejak usnu, v patek mam kontrolu, ja myslim ze cipek bude porad Ok, ze tohle je proste jen poslickovani
Ja by jsem rada rodila cisarem, mam k tomu par duvodu a nebojim se. Mrzi me ze bude komplikovanejsi adaptace s miminkem a mozna bude vsechno jinak ... neplanuji.
Kamcitko ty se hlavne setri to tvrdnuti briska mam taky jsou dny kdy 6x do hodiny je uplne normalni , kdyz je to bez bolesti, snad je to ok. Co ta chripka ? Snad si ok.
Proc se bojite cisarem?
Není tady
Ahojte,
nějak mě zlobilo přihláení, a sem to vyřeila změnou prohlíeče sem na sebe pyná, ale trvalo mi to tři dny, ne mě to napadlo
já tedy poslíčky nemám, ale zato, kdy jdu rychleji, tak mě začne v břie bodat asi tak jako píchá v boku kdy běím tak se pak plouím jak lemra
začíná to nějak doléhat, u cítím, e pomalu musím ubrat, ale jetě bych potřebovala dva měsíce fungovat naplno
císaře se bojím protoe je to operace, rekonvalescence musí být o mnoho horí, navíc chci miminko tentokrát k sobě hned!
nedovedu si představit ani jehlu do zad ani to e mě někdo uspí, měla bych ílený strach, e u se nevzbudím, no je vidět, e ádnou operaci sem jetě nezaila natěstí
Dobrovolně bych ho nechtěla, i kdy nemůu porovnat
zítra mám kontrolu, tak se těím, e prcka na chvilku zase uvidím
Není tady
S dovolením taky přispěju do diskuse
Eli, já, ač předpokládám, e je u mě reálná ance na císaře, bych taky radi rodila normálně...nebojím se narkozy atd atd, ale spí toho fungování potom...zvlá se dvouma miminama...stačil mi slepák
Není tady
Stránky: 1 … 10 11 12 13 14 15