29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj
vím, že už to tu moc "nejede", ale letní i podzimní těhulky se docela sešly a k bb mě pojí velké pouto z období prvního těhotenství, tak zkouším založit Jarňátka 2013 a doufám, že v nich nebudu sama
Není tady
Ahoj Lusinko!!
sice se nehlásím do Jarňátek, já už to mám v podstatě za pár , ale chci ti moc pogratulovat a přeji pohodové těhotenství a ať je vše v naprostém pořádku až do konce !!
Jarní maminky hlaste se, hlaste se!! Ať to tady jede !!
Není tady
Ahoj Lusinko muzu se pridat? Taky jsem tu odtehulkovala moji holku ) v roce 2007 a cekala jsem ze se nekdo prihlasi ..
Upravil(a) eligar (17. 9. 2012 16:58)
Není tady
holky, gratulace veliká opatrujte bříška
Není tady
Dekujeme holky za povzbuzeni
Lusinko ja doufam ze se k nam jeste nekdo prida, jarnatka jeste jen zacinaji
Ja jsem divnotvor, prvni tehotenstvi docela bez problemu a ted? V sobotu sme byli na pohotovosti zase jsem krvacela a po vysetreni jeste vic. Ale asi mam prokrveny cipek a vsechno dal zdarne pokracuje.
A tobe je spatne? U Kristinky jsi to nemela? Kdy jdes na kontrolu?
Ja mam v patek ...
Není tady
Lusinko gratuluju k těhotenství.
a přeju ať je to těhotenství co nejméně náročné, přece jen s jedním prckem už to je všechno náročnější.
a ať je vás tu co nejvíce
Není tady
Ahojky Lusi, ráda se přidám, popravdě řečeno Babinet hodně utichá, oproti jiným portálům je to slabota, což mně mrzí, taky patřím ke skalním prapůvodním obyvatelům
Eligar srdečně zdravím!
Není tady
Ahoj Kamčitko ) to je super, ty uz znas i pohlavi? Tak to si asi uz byla i na NT screeningu vid? Mne ceka zitra kontrola a pristi stredu NT screening.
Není tady
Hezký ráno,
Kamčitko, super, vítej k nám
je pravda, že to tu utichá, ale mě se jinde nelíbí, tak třeba se naše skupina sejde dobře...už jsme tři
Gall, Misho, děkuju za gratulace
Eligar, jak se cítíš? Držím pěsti na zítřek
vy jste holky o kousek přede mnou, já půjdu na kontrolu až 9.října a na screening až někdy koncem října, jestli dobře počítám.
Ale pohlaví, to vědět chtít nebudeme
Není tady
ahoj dievcata,
mozem sa pridat aj ja? som tiez zo stareho babinetu kedysi
dnes sme boli zrovna na NT, som 12+2 tt. termin mam 2.4.2013. nechodim moc casto, casu je malo ale rada s vami pokecam aspon chvilkami
Eligar ze by sme spolocne travili cas v domecku
sranda by som nikdy nepovedala ze sa stretneme v tehu domecku
Upravil(a) stvorlistok (20. 9. 2012 10:52)
Není tady
Lusinko ty nas rychle dobehnes neboj )) ja urcite budu chtit vedet. protoze jsem po holce schovavala veci... tak budu videt jestli to rozprodam a nebudeme kupovat modrou
Styrli ))))))) ja se picnu no to je super !! treti jo? Ja mam termin zatim 3.4 ale ono se to upravi
) snad to vydrzim dokonce. Mne se ty tehotenstvi nejak nedari, snad uz ted to vyjde, protoze se moc tesim ze nas pribyva ... teda doufam ze ted uz budes mit holcicku
)) tolik kluku pohromade
Upravil(a) eligar (20. 9. 2012 11:02)
Není tady
Ahoj stvorlistku, jsem ráda, že se přidáš, gratuluju k třeťátku pamatuju si tě, četla jsem vám chlívek, když si čekala Oliho
jde to pěkně, do měsíce nás bude dost na nástěnku
Eli, neboj, určitě to teď bude vše správně
já to vědět nechci, protože u Týnečky se nám spletli, nakupovala jsem modrou a pak jsem měla na sále překvapení, tak u druhého si na to radši počkám rovnou
Není tady
eli uz si za 12tym a drzi sa zubami nechtami u teba, tak uz bude urcite vsetko ok a si doma ci chodis este do prace?
jeee holky ja som to zabudla napisat, dnes nam dr ukazal ze to bude holcicka jasne a zretelne a bol si isty... boli sme v prenatali v brne, uz o oliho nam povedal v tomto case... tak uz som sa naladila na holcicku
Není tady
Lusi s tym popletenim kluka a holky to muselo byt prekvapenie, ty jo, ale lepsie holcicka v modrom ako kluk v ruzovom a teraz mas aspon oboje farby kupene .. nam to u obidvoch niekolko krat potvrdzovali ze to budu kluci.
Není tady
Lusinko a ty jsi na matersky? Nebo pracujes?
Styrli )) tak to je skvele, konecne budes mit podporu v rodine
) budete na tri chlapi dve
holcicka !!fakt gratuluji. Ja jsem jeste v praci, ted ne protoze jsem na nemocenske, ale ak NT screening dopadne Ok pujdu na rizikove tehotenstvi.
Tak uz jsme styri )
Není tady
Ahoj....
Kamči..moc moc gratuluju..a doufám ve správný konec.
Čtyřlístku, Lusinko, Eligar i vám gratuluju.
Není tady
Dekuji Leontynko
Holky tak jsem mela poradnu a jsme ok, nehybali sme se asi malinke spinkalo, ale srdicko bilo. Na rozmery jsem se ani neptala, protoze mam pristi tyden NT screening.
Není tady
ahojte,
leontynko dakujem.
Eli tak to je super sprava len tak dalej.. nasu malu podla mna zobudilo ako dr tlacil utz, som myslela ze ma prepichne tym utz
a hodne jej to asi vadilo ked tak blaznivo chvilami kopala.
ja sa idem sa vrhnut na predvikendove upratovanie
Není tady
Styrli dik ... uz se moc tesim na trimestralni screening ..
) konecne snad dostanu fotku
Není tady
Čtyřlístku , Leontýnko ahoooj
a děkuji!
Já jsem byla na NT screeningu v úterý, bylo to pro mně zásadní, protože právě toloňské těhu nedopadlo dobře protože NT byl špatné, ale né coby down, ale špatný tok v cévách. Hrozitánsky se mi ulevilo , původně jsem čekala dvojčátka (což byl o to větší šok), stěží jsem to rozchodila když jedno vymizelo, ale po NT jsem už dobře naladěna a neskonale se těším.
Ve čtvrtek jsem měla střevní chřipajznu, celou noc jsem blindila, tak doufám, že je s mimi vše ok, teploty jsem neměla.
Pomaličku mi ustávají nevolnosti, tak je to super
Čtyřlístku, přiddej si metřík
Není tady
Ahoj
jak se máte? já dneska nějak "netěhotně" takže snad už se ten celodenní pocit ala kocovina nevrátí, já jsem to takhle u první vůbec neměla.
Jenom prsa mě trochu bolí, ať už je 9.10. ať začnu zas trochu věřit, že v tom bříšku někdo je
Styrli, to je nádhera, holčička, gratuluju
a s tím nakupováním, nemám ani modrý ani růžový, nedostatek místa a ještě před rokem jsme druhé neplánovali, takže já mám pouze vaničku ale aspon si to zas užiju
Není tady