29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, nedávno jsem se přestěhovala do Prahy, ale ještě jsem si nestačila najít nového gynekologa. Nemáte nějaký tip? Nevím, kde bych se měla jinde zeptat:)
Není tady
Ahojky, já chodím k Dr. Kolanovi do Medivy na Lužinách www.mediva.cz Prý je dobrý ještě Dr. Ptáček.
Platí se poplatek 500 kč ročně, pokud nechceš platit nemusíš, ale nemůžeš se objednat na určitý čas, musíš si vždycky v čekárně počkat až na Tebe vyjde. Ordinace je vybavena ultrazvukem, takže v případě nutnosti nemusíš někam do nemocnice.
Jo a berou nové pacientky (což je v Praze docela problém)
Upravil(a) Gia (5. 3. 2006 16:34)
Není tady
Bydlím na Hájích, ael tam většinu dne stejně nejsem, takže je mi vlastně skoro jedno, kde by to bylo:|
Není tady
Ahoj, na Chodově je Gyncentrum v poliklinice Šustova. Nebo je myslím gynekologie na Roztylech v Medicentru. Já osobně jezdím do Nuslí do Šrámkovi polikliniky, protože jsem tam dřív bydlela, tak jsem zůstala věrná svoji doktorce. Taky můžeš jezdit do Podolí , přímo do porodnice, taky tam mají svoje doktory. Možná by bylo dobrý si vzít zlatý stránky a nejdřív to obvolat, jestli přijímají nové pacienty, aby si zbytečně nejezdila po Praze.
Není tady