29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem, mám prosbičku. Ráda bych pořídila parní čistič - nejvíce mě zajímá ten, který je určený na spáry. Mám v kuchyni i obýváku bílou dlažbu s bílou spárou a samozřejmě, že v místech, kde se chodí nejvíce a v kuchyni u linky se ty spáry poměrně rychle špiní. Za ty 3 roky co bydlíme už mě přestalo bavit lézt po kolenách a práškem to drhnout Mám totiž pocit, že čím víc to drhnu, tím víc se to špiní, protože ten prášek prostě nejde naprosto dokonale z těch spár vymýt a pak to "chytá" špínu ještě víc. Uvažovala jsem i nad tím parním čističem - vysavačem co nabízení v TV .... jen prostě nevím, jestli tomu až zas tak věřit
Předem díky za odpovědi
Není tady
tolik zobrazení a nikdo nemáte zkušenost ??? Ach jo .... tak jdu pátrat
Není tady
Parním čističem spáry vyčistit zkusit můžeš,nic tím nepokazíš,ale otročiny čištění se tím nezbavíš.Jen ti můžu ještě doporučit koupit si parní čistič takový jen do ruky a já s ním rychle rozmrazuji mražák.
Není tady
Já osobně mám zkušenost výbornou, pokud si chceš prohlédnout diskuzi - vypisovat se mi to nechce, tak třeba tady jsem já i ostatní psala: http://diskuse.dama.cz/d.php?d=10638
Není tady
Jaku, díky - já vím, do té bílé dlažby jsem s tím šla - jakože úklidu bude víc - ta špína je všude, akorát u nás je to víc vidět
Bety, děkuji moc to jsem potřebovala. Jdu studovat.
Není tady