Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 9. 2012 12:00

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Parní čistič

Ahoj všem, mám prosbičku. Ráda bych pořídila parní čistič - nejvíce mě zajímá ten, který je určený na spáry. Mám v kuchyni i obýváku bílou dlažbu s bílou spárou a samozřejmě, že v místech, kde se chodí nejvíce a v kuchyni u linky se ty spáry poměrně rychle špiní. Za ty 3 roky co bydlíme už mě přestalo bavit lézt po kolenách a  práškem to drhnout dumbomMám totiž pocit, že čím víc to drhnu, tím víc se to špiní, protože ten prášek prostě nejde naprosto dokonale z těch spár vymýt a pak to "chytá" špínu ještě víc. Uvažovala jsem i nad tím parním čističem - vysavačem co nabízení v TV .... jen prostě nevím, jestli tomu až zas tak věřit roll Předem díky za odpovědi hjarta

Není tady

#2 18. 9. 2012 13:22

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Re: Parní čistič

tolik zobrazení a nikdo nemáte zkušenost ??? dumbom Ach jo .... tak jdu pátrat

Není tady

#3 18. 9. 2012 22:20

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Parním čističem spáry vyčistit zkusit můžeš,nic tím nepokazíš,ale otročiny čištění se tím  nezbavíš.Jen ti můžu ještě doporučit koupit si parní čistič takový jen do ruky a já s ním rychle rozmrazuji mražák.

Není tady

#4 19. 9. 2012 10:36

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Já osobně mám zkušenost výbornou, pokud si chceš prohlédnout diskuzi - vypisovat se mi to nechce, tak třeba tady jsem já i ostatní psala: http://diskuse.dama.cz/d.php?d=10638

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 19. 9. 2012 19:07

Dadula
♥♥♥♥♥♥-

Jaku, díky - já vím, do té bílé dlažby jsem s tím šla - jakože úklidu bude víc - ta špína je všude, akorát u nás je to víc vidět lol

Bety, děkuji moc godlike  to jsem potřebovala. Jdu studovat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí