29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No co? Asi to, že v blízkosti cca 3 km na všechny světové strany se nevyskytuje - i když kdo ví, sousedy jsem nezkoušela A momentálně jsem tuze líná si ho udělat sama doma, to na sebe prásknu
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusičko, proč mofra utěšuješ jak pětileté dítě, já nemám pocit, že by kolaboval z toho, že mu někdo jiný řekne opačný názor.
Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.
morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, že nejde kolikrát ani tak o to, že nemáš ten nikotin, jako spíš o ten zvyk, že najednou třeba nevíš co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
víš jak to myslím ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusičko, proč mofra utěšuješ jak pětileté dítě, já nemám pocit, že by kolaboval z toho, že mu někdo jiný řekne opačný názor.
Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.
morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, že nejde kolikrát ani tak o to, že nemáš ten nikotin, jako spíš o ten zvyk, že najednou třeba nevíš co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
víš jak to myslím ?
Pavlo, tohle si já právě myslím, že tahle závislost na zvyku je o moc horší než závislost na nikotinu. A téhle závislosti se člověk s e-cígem fakt nezbaví.
Není tady
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
[morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, že nejde kolikrát ani tak o to, že nemáš ten nikotin, jako spíš o ten zvyk, že najednou třeba nevíš co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
víš jak to myslím ?Pavlo, tohle si já právě myslím, že tahle závislost na zvyku je o moc horší než závislost na nikotinu. A téhle závislosti se člověk s e-cígem fakt nezbaví.
Na tom něco je. Já si taky občas ještě zapálím "klasiku" - ani ne tak kvůli tomu nikotinu, ale spíš proto, že elektronku mám tady v práci na stole vedle monitoru, když mám chuť tak si blafnu a pracuju dál, ale chybí mi ten pocit, že můžu na chvilku vypnout, vypadnout z kanceláře, a jít si na 5 minut před barák zahulit...
Není tady
Mikeš napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
[morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, že nejde kolikrát ani tak o to, že nemáš ten nikotin, jako spíš o ten zvyk, že najednou třeba nevíš co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
víš jak to myslím ?Pavlo, tohle si já právě myslím, že tahle závislost na zvyku je o moc horší než závislost na nikotinu. A téhle závislosti se člověk s e-cígem fakt nezbaví.
Na tom něco je. Já si taky občas ještě zapálím "klasiku" - ani ne tak kvůli tomu nikotinu, ale spíš proto, že elektronku mám tady v práci na stole vedle monitoru, když mám chuť tak si blafnu a pracuju dál, ale chybí mi ten pocit, že můžu na chvilku vypnout, vypadnout z kanceláře, a jít si na 5 minut před barák zahulit...
kolik těch pětiminutovek obnáší tvá prac.doba?
Já jsem si jenom vzpomněla na vlákno o rovnprávnosti žen a mužů ohl.příjmů,ale jaksi se zapomíná na tyhle kuřácké pětiminutovky a víceminutovky.Jak k tomuhlle přijdiou ti nekuřáci,co myslíte?!
Není tady
Jaku napsal(a):
Já jsem si jenom vzpomněla na vlákno o rovnprávnosti žen a mužů ohl.příjmů,ale jaksi se zapomíná na tyhle kuřácké pětiminutovky a víceminutovky.Jak k tomuhlle přijdiou ti nekuřáci,co myslíte?!
Nerozčiluj se, ženo Máme v práci elektronický docházkový systém, a každé cigáro si musíme poctivě "odpípnout" a pak samozřejmě nadělat. Což osobně mně přijde zase naopak jako diskriminující vůči kuřákům, protože např. já nepiju kafe, zatímco kolegyně co ho pijí, se ráno slezou v jedné kanceláři, uvaří si kafe, hodinu kecají a ho.no udělaj
Ale ty si nic napracovávat nemusí, protože neopustí budovu...
Není tady
Nojo když ony tím kafem neotravujou vzduch... kdežto kuřáci jo.
Není tady
Bety napsal(a):
Bety a proto, že neotravujou vduch, tak se mohou oproti jiným zaměstnancům flákat, jo? To snad ne! Tady nejde o smrad přece - to o čem píše Mikeš.
Není tady
Bety napsal(a):
tak to fakt nemá chybu Bety!
Není tady
Co mě dneska šokovalo? Že už asi blbnu To se tak doma k večeru oblíkáme na ven, ještě přikazuju dětem, ať si vezmou teplejší kalhoty, že bude zima, nabalím lampióny, zkontroluju zda svítí, přikážu psovi, ať ho ani nenapadne mi zas demolovat chodbu a vyrážíme za mírného deště směr školní akce - uspávání broučků. Jooo, jsem dobrá, den jsem trefila, ale týdnem jsem kus vedle, je to až ten příští
Není tady
Andrej - prý asi
No mě už ani nešokuje, že je po půlnoci a zítra vstávám v 5.15 vlastně už dneska.
Ale chytla mě "čepičkománie" tak zkouším a pářu.
Není tady
No mě byloo divné, že jsme široko daleko jediní, kdo má lampióny...a Tom to dorazil větou....jéééé mami, tak to jsme asi přišli první. No, zcela jistě jsme tam fakt byli první
Není tady
Andrej - takhle mladá a tak blbnout. No ale zas dobrý,že akce bude až za týden. Bylo by horší kdyby jste jí prošvihli.
Si mě rozesmála
Není tady
Andreo, dobrý:-))) dali jste si generálku
Není tady
no už to tak vypadá, na druhý pokus se nám to určitě povede
Není tady
na druhý pokus se nám to určitě povede
A zase budete první???
Není tady
helena napsal(a):
na druhý pokus se nám to určitě povede
A zase budete první??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
No jasně, vždyť máme týdenní náskok
Není tady
Šokovalo mě rozhodnutí švagra, že se nebude starat o rodiče. 20 let s nima bydlí, využíval hlídací babičku, bydlení zdarma atd. a teď, když začínají potřebovat pomoc oni....nechápu a fakt mě to šoklo
Není tady
holcina napsal(a):
Šokovalo mě rozhodnutí švagra, že se nebude starat o rodiče. 20 let s nima bydlí, využíval hlídací babičku, bydlení zdarma atd. a teď, když začínají potřebovat pomoc oni....nechápu a fakt mě to šoklo
a co na to jeho partnerka - tedy tvoje sestra asi že?
Není tady
Správně, Andreo... není nad to mít natrénováno
Šokovalo mě rozhodnutí švagra, že se nebude starat o rodiče.
Rozhodnutí? Na základě čeho se takhle rozhodl - to víš? Nějaký důvod snad má?
Upravil(a) helena (8. 11. 2012 10:22)
Není tady
Jaku napsal(a):
holcina napsal(a):
a co na to jeho partnerka - tedy tvoje sestra asi že?
Nene, je to bratr manžela, tudíž jeho rodiče
Není tady
helena napsal(a):
Správně, Andreo... není nad to mít natrénováno
Šokovalo mě rozhodnutí švagra, že se nebude starat o rodiče.
Rozhodnutí? Na základě čeho se takhle rozhodl - to víš? Nějaký důvod snad má?
Úplně žasnu - prý nejsou dost vděční, když jim s něčím pomůžou. Fakt nevěřím co se děje, nikdy bych neřekla, že něco takovýho udělají
Není tady
prý nejsou dost vděční, když jim s něčím pomůžou
Buď je to "vysvětlení", který má zakrejt něco jinýho, nebo je tvůj švagr s prominutím blbec
Ale to je jen můj názor...
Není tady
Holčino, nic nového pod sluncem, skoro bych řekla, dost běžná praxe.
U nás to bylo také tak, rodiče pomáhali sestře s hlídáním dětí, vařením i finančně. Když si sestra zajistila jejich majetek, který by "spadl" do dědictví, tak jsem se o ně postarala já. Nelituji, jen od té doby nemám sestru, ale toho také nelituji, s takovým člověkem nechci mít nic společného. Dřív bych za ni dala ruku do ohně.
Promiň, zajímalo by mě, jestli zmíněná nemovitost je ještě rodičů. U nás to bylo tak, že o jejich nemovitost se staral můj manžel (i financoval) a vůbec jsme nevěděli, že už rodičům nepatří.
Není tady
aminel napsal(a):
Holčino, nic nového pod sluncem, skoro bych řekla, dost běžná praxe.
U nás to bylo také tak, rodiče pomáhali sestře s hlídáním dětí, vařením i finančně. Když si sestra zajistila jejich majetek, který by "spadl" do dědictví, tak jsem se o ně postarala já. Nelituji, jen od té doby nemám sestru, ale toho také nelituji, s takovým člověkem nechci mít nic společného. Dřív bych za ni dala ruku do ohně.
Promiň, zajímalo by mě, jestli zmíněná nemovitost je ještě rodičů. U nás to bylo tak, že o jejich nemovitost se staral můj manžel (i financoval) a vůbec jsme nevěděli, že už rodičům nepatří.
Snad až 3 roky nazpět je možno dlužné částky vymáhat,pokud máte paragony,faktury,ovšem se divím,že manžel nevěděl komu barák patří,takže jsem na vážkách,jestli tady by bylo nějaké vymáhání vůbec možné.
U nás je situace podobná,ale my teda víme,že barák patří dceři od tchánů,která v něm se svými rodiči i svou rodinou žije.Jen ještě nedošlo na potřebu řádného starání,tak musím doufat,že vše klapne,jinak bych asi švagrovou vlastnoručně zabila - je maminčina a tatínkova a pupeční šnůra tam za 40 let ještě nebyla vůbec přestřižena.
Není tady