6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No co? Asi to, e v blízkosti cca 3 km na vechny světové strany se nevyskytuje - i kdy kdo ví, sousedy jsem nezkouela A momentálně jsem tuze líná si ho udělat sama doma, to na sebe prásknu
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusičko, proč mofra utěuje jak pětileté dítě, já nemám pocit, e by kolaboval z toho, e mu někdo jiný řekne opačný názor.
Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.
morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, e nejde kolikrát ani tak o to, e nemá ten nikotin, jako spí o ten zvyk, e najednou třeba neví co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
ví jak to myslím ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusičko, proč mofra utěuje jak pětileté dítě, já nemám pocit, e by kolaboval z toho, e mu někdo jiný řekne opačný názor.
Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.
morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, e nejde kolikrát ani tak o to, e nemá ten nikotin, jako spí o ten zvyk, e najednou třeba neví co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
ví jak to myslím ?
Pavlo, tohle si já právě myslím, e tahle závislost na zvyku je o moc horí ne závislost na nikotinu. A téhle závislosti se člověk s e-cígem fakt nezbaví.
Není tady
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
[morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, e nejde kolikrát ani tak o to, e nemá ten nikotin, jako spí o ten zvyk, e najednou třeba neví co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
ví jak to myslím ?Pavlo, tohle si já právě myslím, e tahle závislost na zvyku je o moc horí ne závislost na nikotinu. A téhle závislosti se člověk s e-cígem fakt nezbaví.
Na tom něco je. Já si taky občas jetě zapálím "klasiku" - ani ne tak kvůli tomu nikotinu, ale spí proto, e elektronku mám tady v práci na stole vedle monitoru, kdy mám chu tak si blafnu a pracuju dál, ale chybí mi ten pocit, e můu na chvilku vypnout, vypadnout z kanceláře, a jít si na 5 minut před barák zahulit...
Není tady
Mike napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
[morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, e nejde kolikrát ani tak o to, e nemá ten nikotin, jako spí o ten zvyk, e najednou třeba neví co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
ví jak to myslím ?Pavlo, tohle si já právě myslím, e tahle závislost na zvyku je o moc horí ne závislost na nikotinu. A téhle závislosti se člověk s e-cígem fakt nezbaví.
Na tom něco je. Já si taky občas jetě zapálím "klasiku" - ani ne tak kvůli tomu nikotinu, ale spí proto, e elektronku mám tady v práci na stole vedle monitoru, kdy mám chu tak si blafnu a pracuju dál, ale chybí mi ten pocit, e můu na chvilku vypnout, vypadnout z kanceláře, a jít si na 5 minut před barák zahulit...
kolik těch pětiminutovek obnáí tvá prac.doba?
Já jsem si jenom vzpomněla na vlákno o rovnprávnosti en a muů ohl.příjmů,ale jaksi se zapomíná na tyhle kuřácké pětiminutovky a víceminutovky.Jak k tomuhlle přijdiou ti nekuřáci,co myslíte?!
Není tady
Jaku napsal(a):
Já jsem si jenom vzpomněla na vlákno o rovnprávnosti en a muů ohl.příjmů,ale jaksi se zapomíná na tyhle kuřácké pětiminutovky a víceminutovky.Jak k tomuhlle přijdiou ti nekuřáci,co myslíte?!
Nerozčiluj se, eno Máme v práci elektronický docházkový systém, a kadé cigáro si musíme poctivě "odpípnout" a pak samozřejmě nadělat. Co osobně mně přijde zase naopak jako diskriminující vůči kuřákům, protoe např. já nepiju kafe, zatímco kolegyně co ho pijí, se ráno slezou v jedné kanceláři, uvaří si kafe, hodinu kecají a ho.no udělaj Ale ty si nic napracovávat nemusí, protoe neopustí budovu...
Není tady
Nojo kdy ony tím kafem neotravujou vzduch... kdeto kuřáci jo.
Není tady
Bety napsal(a):
Bety a proto, e neotravujou vduch, tak se mohou oproti jiným zaměstnancům flákat, jo? To snad ne! Tady nejde o smrad přece - to o čem píe Mike.
Není tady
Bety napsal(a):
tak to fakt nemá chybu Bety!
Není tady
Co mě dneska okovalo? e u asi blbnu To se tak doma k večeru oblíkáme na ven, jetě přikazuju dětem, a si vezmou teplejí kalhoty, e bude zima, nabalím lampióny, zkontroluju zda svítí, přikáu psovi, a ho ani nenapadne mi zas demolovat chodbu a vyráíme za mírného detě směr kolní akce - uspávání broučků. Jooo, jsem dobrá, den jsem trefila, ale týdnem jsem kus vedle, je to a ten přítí
Není tady
Andrej - prý asi
No mě u ani neokuje, e je po půlnoci a zítra vstávám v 5.15 vlastně u dneska.
Ale chytla mě "čepičkománie" tak zkouím a pářu.
Není tady
No mě byloo divné, e jsme iroko daleko jediní, kdo má lampióny...a Tom to dorazil větou....jéééé mami, tak to jsme asi přili první. No, zcela jistě jsme tam fakt byli první
Není tady
Andrej - takhle mladá a tak blbnout. No ale zas dobrý,e akce bude a za týden. Bylo by horí kdyby jste jí provihli.
Si mě rozesmála
Není tady
Andreo, dobrý:-))) dali jste si generálku
Není tady
no u to tak vypadá, na druhý pokus se nám to určitě povede
Není tady
na druhý pokus se nám to určitě povede
A zase budete první???
Není tady
helena napsal(a):
na druhý pokus se nám to určitě povede
A zase budete první??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
No jasně, vdy máme týdenní náskok
Není tady
okovalo mě rozhodnutí vagra, e se nebude starat o rodiče. 20 let s nima bydlí, vyuíval hlídací babičku, bydlení zdarma atd. a teď, kdy začínají potřebovat pomoc oni....nechápu a fakt mě to oklo
Není tady
holcina napsal(a):
okovalo mě rozhodnutí vagra, e se nebude starat o rodiče. 20 let s nima bydlí, vyuíval hlídací babičku, bydlení zdarma atd. a teď, kdy začínají potřebovat pomoc oni....nechápu a fakt mě to oklo
a co na to jeho partnerka - tedy tvoje sestra asi e?
Není tady
Správně, Andreo... není nad to mít natrénováno
okovalo mě rozhodnutí vagra, e se nebude starat o rodiče.
Rozhodnutí? Na základě čeho se takhle rozhodl - to ví? Nějaký důvod snad má?
Upravil(a) helena (8. 11. 2012 10:22)
Není tady
Jaku napsal(a):
holcina napsal(a):
a co na to jeho partnerka - tedy tvoje sestra asi e?
Nene, je to bratr manela, tudí jeho rodiče
Není tady
helena napsal(a):
Správně, Andreo... není nad to mít natrénováno
okovalo mě rozhodnutí vagra, e se nebude starat o rodiče.
Rozhodnutí? Na základě čeho se takhle rozhodl - to ví? Nějaký důvod snad má?
Úplně asnu - prý nejsou dost vděční, kdy jim s něčím pomůou. Fakt nevěřím co se děje, nikdy bych neřekla, e něco takovýho udělají
Není tady
prý nejsou dost vděční, kdy jim s něčím pomůou
Buď je to "vysvětlení", který má zakrejt něco jinýho, nebo je tvůj vagr s prominutím blbec
Ale to je jen můj názor...
Není tady
Holčino, nic nového pod sluncem, skoro bych řekla, dost běná praxe.
U nás to bylo také tak, rodiče pomáhali sestře s hlídáním dětí, vařením i finančně. Kdy si sestra zajistila jejich majetek, který by "spadl" do dědictví, tak jsem se o ně postarala já. Nelituji, jen od té doby nemám sestru, ale toho také nelituji, s takovým člověkem nechci mít nic společného. Dřív bych za ni dala ruku do ohně.
Promiň, zajímalo by mě, jestli zmíněná nemovitost je jetě rodičů. U nás to bylo tak, e o jejich nemovitost se staral můj manel (i financoval) a vůbec jsme nevěděli, e u rodičům nepatří.
Není tady
aminel napsal(a):
Holčino, nic nového pod sluncem, skoro bych řekla, dost běná praxe.
U nás to bylo také tak, rodiče pomáhali sestře s hlídáním dětí, vařením i finančně. Kdy si sestra zajistila jejich majetek, který by "spadl" do dědictví, tak jsem se o ně postarala já. Nelituji, jen od té doby nemám sestru, ale toho také nelituji, s takovým člověkem nechci mít nic společného. Dřív bych za ni dala ruku do ohně.
Promiň, zajímalo by mě, jestli zmíněná nemovitost je jetě rodičů. U nás to bylo tak, e o jejich nemovitost se staral můj manel (i financoval) a vůbec jsme nevěděli, e u rodičům nepatří.
Snad a 3 roky nazpět je mono dluné částky vymáhat,pokud máte paragony,faktury,ovem se divím,e manel nevěděl komu barák patří,take jsem na vákách,jestli tady by bylo nějaké vymáhání vůbec moné.
U nás je situace podobná,ale my teda víme,e barák patří dceři od tchánů,která v něm se svými rodiči i svou rodinou ije.Jen jetě nedolo na potřebu řádného starání,tak musím doufat,e ve klapne,jinak bych asi vagrovou vlastnoručně zabila - je maminčina a tatínkova a pupeční nůra tam za 40 let jetě nebyla vůbec přestřiena.
Není tady