Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 5. 11. 2012 11:21

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo XV.

No co? Asi to, že v blízkosti cca 3 km na všechny světové strany se nevyskytuje - i když kdo ví, sousedy jsem nezkoušela big_smile A momentálně jsem tuze líná si ho udělat sama doma, to na sebe prásknu big_smile

Není tady

#52 5. 11. 2012 12:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

morpheus napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

dusičko, proč mofra utěšuješ jak pětileté dítě, já nemám pocit, že by kolaboval z toho, že mu někdo jiný řekne opačný názor.

Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.

morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, že nejde kolikrát ani tak o to, že nemᚠten nikotin, jako spíš o ten zvyk, že najednou třeba nevíš co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
víš jak to myslím ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#53 5. 11. 2012 18:55

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

morpheus napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

dusičko, proč mofra utěšuješ jak pětileté dítě, já nemám pocit, že by kolaboval z toho, že mu někdo jiný řekne opačný názor.

Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.

morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, že nejde kolikrát ani tak o to, že nemᚠten nikotin, jako spíš o ten zvyk, že najednou třeba nevíš co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
víš jak to myslím ?

Pavlo, tohle si já právě myslím, že tahle závislost na zvyku je o moc horší než závislost na nikotinu. A téhle závislosti se člověk s e-cígem fakt nezbaví.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#54 6. 11. 2012 12:55

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

[morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, že nejde kolikrát ani tak o to, že nemᚠten nikotin, jako spíš o ten zvyk, že najednou třeba nevíš co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
víš jak to myslím ?

Pavlo, tohle si já právě myslím, že tahle závislost na zvyku je o moc horší než závislost na nikotinu. A téhle závislosti se člověk s e-cígem fakt nezbaví.

Na tom něco je. Já si taky občas ještě zapálím "klasiku" - ani ne tak kvůli tomu nikotinu, ale spíš proto, že elektronku mám tady v práci na stole vedle monitoru, když mám chu tak si blafnu a pracuju dál, ale chybí mi ten pocit, že můžu na chvilku vypnout, vypadnout z kanceláře, a jít si na 5 minut před barák zahulit... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#55 6. 11. 2012 18:41

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

LENNNA napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

[morfe, ok a bez téhle berličky bys to zvládl ? mně přijde, že nejde kolikrát ani tak o to, že nemᚠten nikotin, jako spíš o ten zvyk, že najednou třeba nevíš co s rukama ve chvíli, kdy sis dřív tu cigaretu dal. třeba takovej ten rituál kafe - cigareta.
víš jak to myslím ?

Na tom něco je. Já si taky občas ještě zapálím "klasiku" - ani ne tak kvůli tomu nikotinu, ale spíš proto, že elektronku mám tady v práci na stole vedle monitoru, když mám chu tak si blafnu a pracuju dál, ale chybí mi ten pocit, že můžu na chvilku vypnout, vypadnout z kanceláře, a jít si na 5 minut před barák zahulit... big_smile

kolik těch pětiminutovek obnáší tvá prac.doba?

Já jsem si jenom vzpomněla na vlákno o rovnprávnosti žen a mužů ohl.příjmů,ale jaksi se zapomíná na tyhle kuřácké pětiminutovky a víceminutovky.Jak k tomuhlle přijdiou ti nekuřáci,co myslíte?!

Není tady

#56 6. 11. 2012 19:46

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Já jsem si jenom vzpomněla na vlákno o rovnprávnosti žen a mužů ohl.příjmů,ale jaksi se zapomíná na tyhle kuřácké pětiminutovky a víceminutovky.Jak k tomuhlle přijdiou ti nekuřáci,co myslíte?!

Nerozčiluj se, ženo big_smile Máme v práci elektronický docházkový systém, a každé cigáro si musíme poctivě "odpípnout" a pak samozřejmě nadělat. Což osobně mně přijde zase naopak jako diskriminující vůči kuřákům, protože např. já nepiju kafe, zatímco kolegyně co ho pijí, se ráno slezou v jedné kanceláři, uvaří si kafe, hodinu kecají a ho.no udělaj big_smile Ale ty si nic napracovávat nemusí, protože neopustí budovu...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#57 6. 11. 2012 19:49

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Nojo když ony tím kafem neotravujou vzduch... kdežto kuřáci jo.

Strach je malá smrt...

Není tady

#58 6. 11. 2012 20:56

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Bety a proto, že neotravujou vduch, tak se mohou oproti jiným zaměstnancům flákat, jo? To snad ne! Tady nejde o smrad přece - to o čem píše Mikeš.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#59 6. 11. 2012 21:21

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

lollol tak to fakt nemá chybu Bety!

Není tady

#60 6. 11. 2012 23:58

AndreaP.
Administrátor

Co mě dneska šokovalo? Že už asi blbnu big_smile To se tak doma k večeru oblíkáme na ven, ještě přikazuju dětem, a si vezmou teplejší kalhoty, že bude zima, nabalím lampióny, zkontroluju zda svítí, přikážu psovi, a ho ani nenapadne mi zas demolovat chodbu a vyrážíme za mírného deště směr školní akce - uspávání broučků. Jooo, jsem dobrá, den jsem trefila, ale týdnem jsem kus vedle, je to až ten příští kapitulation

Není tady

#61 7. 11. 2012 0:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Andrej - prý asi lol
No mě už ani nešokuje, že je po půlnoci a zítra vstávám v 5.15 vlastně už dneska.
Ale chytla mě "čepičkománie" tak zkouším a pářu.  roll

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#62 7. 11. 2012 0:11

AndreaP.
Administrátor

No mě byloo divné, že jsme široko daleko jediní, kdo má lampióny...a Tom to dorazil větou....jéééé mami, tak to jsme asi přišli první. No, zcela jistě jsme tam fakt byli první lol

Není tady

#63 7. 11. 2012 5:44

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Andrej - takhle mladá a tak blbnout. No ale zas dobrý,že akce bude až za týden. Bylo by horší kdyby jste jí prošvihli. stolt
Si mě rozesmála stolt

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#64 7. 11. 2012 10:33

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Andreo, dobrý:-))) dali jste si generálku

Není tady

#65 7. 11. 2012 11:07

AndreaP.
Administrátor

big_smilebig_smile no už to tak vypadá, na druhý pokus se nám to určitě povede lol

Není tady

#66 7. 11. 2012 11:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

na druhý pokus se nám to určitě povede
A zase budete první??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#67 7. 11. 2012 20:57

AndreaP.
Administrátor

helena napsal(a):

na druhý pokus se nám to určitě povede
A zase budete první??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

No jasně, vždy máme týdenní náskok lol

Není tady

#68 8. 11. 2012 7:26

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Šokovalo mě rozhodnutí švagra, že se nebude starat o rodiče. 20 let s nima bydlí, využíval hlídací babičku, bydlení zdarma atd. a teď, když začínají potřebovat pomoc oni....nechápu a fakt mě to šoklo

Není tady

#69 8. 11. 2012 9:56

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

holcina napsal(a):

Šokovalo mě rozhodnutí švagra, že se nebude starat o rodiče. 20 let s nima bydlí, využíval hlídací babičku, bydlení zdarma atd. a teď, když začínají potřebovat pomoc oni....nechápu a fakt mě to šoklo

a co na to jeho partnerka - tedy tvoje sestra asi že?

Není tady

#70 8. 11. 2012 10:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

No jasně, vždy máme týdenní náskok
Správně, Andreo... není nad to mít natrénováno big_smile

Šokovalo mě rozhodnutí švagra, že se nebude starat o rodiče.
Rozhodnutí? Na základě čeho se takhle rozhodl - to víš? Nějaký důvod snad má?

Upravil(a) helena (8. 11. 2012 10:22)

Není tady

#71 8. 11. 2012 10:23

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Jaku napsal(a):

holcina napsal(a):

a co na to jeho partnerka - tedy tvoje sestra asi že?

Nene, je to bratr manžela, tudíž jeho rodiče

Není tady

#72 8. 11. 2012 10:24

holcina
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

No jasně, vždy máme týdenní náskok
Správně, Andreo... není nad to mít natrénováno big_smile

Šokovalo mě rozhodnutí švagra, že se nebude starat o rodiče.
Rozhodnutí? Na základě čeho se takhle rozhodl - to víš? Nějaký důvod snad má?

Úplně žasnu - prý nejsou dost vděční, když jim s něčím pomůžou. Fakt nevěřím co se děje, nikdy bych neřekla, že něco takovýho udělají roll

Není tady

#73 8. 11. 2012 10:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prý nejsou dost vděční, když jim s něčím pomůžou
Buď je to "vysvětlení", který má zakrejt něco jinýho, nebo je tvůj švagr s prominutím blbec http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif
Ale to je jen můj názor...

Není tady

#74 8. 11. 2012 12:13

aminel
♥♥♥----

Holčino, nic nového pod sluncem, skoro bych řekla, dost běžná praxe.
U nás to bylo také tak, rodiče pomáhali sestře s hlídáním dětí, vařením i finančně. Když si sestra zajistila jejich majetek, který by "spadl" do dědictví, tak jsem se o ně postarala já. Nelituji, jen od té doby nemám sestru, ale toho také nelituji, s takovým člověkem nechci mít nic společného. Dřív bych za ni dala ruku do ohně.

Promiň, zajímalo by mě, jestli zmíněná nemovitost je ještě rodičů. U nás to bylo tak, že o jejich nemovitost se staral můj manžel (i financoval) a vůbec jsme nevěděli, že už rodičům nepatří.

Není tady

#75 8. 11. 2012 12:35

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

aminel napsal(a):

Holčino, nic nového pod sluncem, skoro bych řekla, dost běžná praxe.
U nás to bylo také tak, rodiče pomáhali sestře s hlídáním dětí, vařením i finančně. Když si sestra zajistila jejich majetek, který by "spadl" do dědictví, tak jsem se o ně postarala já. Nelituji, jen od té doby nemám sestru, ale toho také nelituji, s takovým člověkem nechci mít nic společného. Dřív bych za ni dala ruku do ohně.

Promiň, zajímalo by mě, jestli zmíněná nemovitost je ještě rodičů. U nás to bylo tak, že o jejich nemovitost se staral můj manžel (i financoval) a vůbec jsme nevěděli, že už rodičům nepatří.

Snad až 3 roky nazpět je možno dlužné částky vymáhat,pokud máte paragony,faktury,ovšem se divím,že manžel nevěděl komu barák patří,takže jsem na vážkách,jestli tady by bylo nějaké vymáhání vůbec možné.

U nás je situace podobná,ale my teda víme,že barák patří dceři od tchánů,která v něm se svými rodiči i svou rodinou žije.Jen ještě nedošlo na potřebu řádného starání,tak musím doufat,že vše klapne,jinak bych asi švagrovou vlastnoručně zabila - je maminčina a tatínkova a pupeční šnůra tam za 40 let ještě nebyla vůbec přestřižena.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí