Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#5751 14. 8. 2024 17:46

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo XV.

Vím, jen jsem si vás dobírala. wink Taky to občas poruším. dumbom

Niky, ať letní pohoda pokračuje. big_smile storstark

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#5752 15. 8. 2024 6:27

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

smile

Není tady

#5753 17. 8. 2024 17:00

Petra101
♥♥♥♥♥♥-

Niky123 napsal(a):

Protože Petr se tady na vlákně zeptal, tak jsem mu tady odpověděla. smile
Jinak bych opravdu neměla na šokujícím vlákně být, už si ani nepamatuji, co mě naposled vyšokovalo.... big_smile

se máš par

Optimista prohlašuje,že žijeme v nejlepším možném světě .Pesimista se obává,že je to pravda.
Vox populi - vox dei.   
Drahokamem demokracie je cenzor.

Není tady

#5754 25. 8. 2024 18:06

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Odchod Karla Heřmánka......... grater

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#5755 26. 8. 2024 18:32

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

vrabčák napsal(a):

Ano sad Byl to skvělý herec, čest jeho památce!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#5756 27. 8. 2024 9:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Niky123 napsal(a):

Mimochodem - kam se nám poděla Selima? Už dlouho tady nebyla...

Ále, riešila a rieši si svoje veci.... Profesionálne sa vzdelávam a už ma to nejako zmáha... (Ale o týchto veciach sa mi už nechce ani diskutovať, som sklamaná, frustrovaná a nasr....dená už permanentne.)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5757 27. 8. 2024 9:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

vrabčák napsal(a):

Niky123 napsal(a):

Mimochodem - kam se nám poděla Selima? Už dlouho tady nebyla...

Taky mi tu chybí, a nejen ona........ grater Před časem jsem jí napsala krátkou SZ, ale nereagovala....... sad

Celkovo som obmedzila čas trávený online - aspoň teda nie-nutnými činnosťami... Nie je v tom nič osobné, ani anti-Babinetovské. Proste som fungovala (a stále trochu fungujem, s výnimkou dovolenky alebo občasného víkendu mimo) na autopilota a najnutnejšie prevádzkové činnosti.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#5758 27. 8. 2024 9:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

vera napsal(a):

Ano, volíme mimosezónu, bereme Tě všemi 10. Příští rok plánujeme................podle levných letenek Itálie,..... Španělsko - Sevilla a okolí nebo Portugalsko............duben 13 dní.
Napíšu SZ

Škoda, aj ja som sa chcela ponúknuť, ale z pochopiteľných dôvodov môžem práve asi len júl-august...

Brita

Není tady

#5759 27. 8. 2024 10:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Palomita napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Včera jsem náhodou natrefila na fejsu na toto video a usoudila jsem, že jsem už hodněv stará yikes
Vůbec mu nerozumím, šokuje mne to a svět se čím dál víc v prd*l obrací a lidi magoří.
Nevím, zda vám to půjde spustit.... co si o tom myslíte vy?
https://www.facebook.com/mateslovo/vide … 3398150804

Za mě to ten kluk konečně pořádně vysvětlil a pojmenoval tak, jak to dnešní mládežníci vnímají a hlavně v jakém kontextu daná názvosloví používají. Takže za mě cajk. Pohlaví (sex) jsou stále jen dvě a pak mají svůj gender (rodovou identitu), tzn. čím se cítí býti, třeba konvičkou na čaj.
Možná to tu jen máme ztracené v překladu, ale v úředních dokumentech se především ptají na "sex" (pohlaví) nikoli na gender. Takže ve finále může být i 20 genderů, ale pohlaví jsou stále jen dvě. A k tomu se pak ještě přidává sexualita - koho kdo (co) (ne)vzrušuje. A v tomto kontextu mi to dává mnohem větší smysl, než při časté mediální masáži sex =  gender = sexualita. 
Naopak ty uvedené komentáře mi přijdou úplně offtopic

tummenupp godlike rock

Brita

Není tady

#5760 27. 8. 2024 10:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

vrabčák napsal(a):

Ano sad Byl to skvělý herec, čest jeho památce!

grater kapitulation

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí