29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vím, jen jsem si vás dobírala. Taky to občas poruším.
Niky, ať letní pohoda pokračuje.
Není tady
Není tady
Niky123 napsal(a):
Protože Petr se tady na vlákně zeptal, tak jsem mu tady odpověděla.
Jinak bych opravdu neměla na šokujícím vlákně být, už si ani nepamatuji, co mě naposled vyšokovalo....
se máš
Není tady
Odchod Karla Heřmánka.........
Není tady
vrabčák napsal(a):
Ano Byl to skvělý herec, čest jeho památce!
Není tady
Niky123 napsal(a):
Mimochodem - kam se nám poděla Selima? Už dlouho tady nebyla...
Ále, riešila a rieši si svoje veci.... Profesionálne sa vzdelávam a už ma to nejako zmáha... (Ale o týchto veciach sa mi už nechce ani diskutovať, som sklamaná, frustrovaná a nasr....dená už permanentne.)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Mimochodem - kam se nám poděla Selima? Už dlouho tady nebyla...
Taky mi tu chybí, a nejen ona........
Před časem jsem jí napsala krátkou SZ, ale nereagovala.......
Celkovo som obmedzila čas trávený online - aspoň teda nie-nutnými činnosťami... Nie je v tom nič osobné, ani anti-Babinetovské. Proste som fungovala (a stále trochu fungujem, s výnimkou dovolenky alebo občasného víkendu mimo) na autopilota a najnutnejšie prevádzkové činnosti.
Není tady
vera napsal(a):
Ano, volíme mimosezónu, bereme Tě všemi 10. Příští rok plánujeme................podle levných letenek Itálie,..... Španělsko - Sevilla a okolí nebo Portugalsko............duben 13 dní.
Napíšu SZ
Škoda, aj ja som sa chcela ponúknuť, ale z pochopiteľných dôvodov môžem práve asi len júl-august...
Není tady
Palomita napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Včera jsem náhodou natrefila na fejsu na toto video a usoudila jsem, že jsem už hodněv stará
![]()
Vůbec mu nerozumím, šokuje mne to a svět se čím dál víc v prd*l obrací a lidi magoří.
Nevím, zda vám to půjde spustit.... co si o tom myslíte vy?
https://www.facebook.com/mateslovo/vide … 3398150804Za mě to ten kluk konečně pořádně vysvětlil a pojmenoval tak, jak to dnešní mládežníci vnímají a hlavně v jakém kontextu daná názvosloví používají. Takže za mě cajk. Pohlaví (sex) jsou stále jen dvě a pak mají svůj gender (rodovou identitu), tzn. čím se cítí býti, třeba konvičkou na čaj.
Možná to tu jen máme ztracené v překladu, ale v úředních dokumentech se především ptají na "sex" (pohlaví) nikoli na gender. Takže ve finále může být i 20 genderů, ale pohlaví jsou stále jen dvě. A k tomu se pak ještě přidává sexualita - koho kdo (co) (ne)vzrušuje. A v tomto kontextu mi to dává mnohem větší smysl, než při časté mediální masáži sex = gender = sexualita.
Naopak ty uvedené komentáře mi přijdou úplně
Není tady
LENNNA napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Ano
Byl to skvělý herec, čest jeho památce!
Není tady