6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petra101 napsal(a):
vero, má nějaké kontakty nebo to konstatování je na základě toho, co píou nai novináři a komentuje ČT 1?
vlastní záitky a vlastní zkuenost..................mám dost slovenských přátel
v červnu jedu na 8 dní na východní Slovensko, můj dlouholetý sen ...............moc o to stojím
tak to zase uvidím na vlastní oči a uslyím na vlastní ui..............
Není tady
Morské oko pod Snínským kameňom...
Věro, já jsem tam nebyla, ale dostávala jsem odtamtud v dětství pohled od kamarádky.
Moje sestra byla na východním Slovensku kdysi na vandru a prý .
Není tady
vrabčák napsal(a):
Morské oko pod Snínským kameňom...
Věro, já jsem tam nebyla, ale dostávala jsem odtamtud v dětství pohled od kamarádky.
Moje sestra byla na východním Slovensku kdysi na vandru a prý .
máme ubytování přes Booking v Koicích, ve starém městě.........je to stejně drahé jako ve panělsu.....a na kadý den u "něco" naplánované od rána do večera, no ve vlaku
a se sejdeme, tak to pořeíme a něco vynecháme...............chci jen tak uličky, kávičku, vínko..............nějaké odpoledne
Jo, a na Slovensko jsme si vyřídili kartu.................máme skoro vechny vlaky zadarmo................je to od 62, take cesta Brno
Koice nás přijde na 141Kč............doporučuju
Není tady
Jste ikovné holky a kluk (?).
To bude pohoda! A máte i krásné počasí. Hezky si to uijte!
Není tady
Děkuji...........ano, 3 "holky" a 1 kluk
Není tady
vera napsal(a):
Děkuju. Ten se ale na pobytech musí mít dobře!
Není tady
vrabčák napsal(a):
vera napsal(a):
Děkuju. Ten se ale na pobytech musí mít dobře!
no on je u 98% holka
Není tady
Jsem si to myslela...
Není tady
Vero, myslím na Tebe, kdy se blíí moje první cesta low cost. Zatím pod vedením zkuené kamarádky, chci si vechno zkusit "nanečisto", pak snad dostanu odvahu jezdit jako Ty. Obdivuju Tě - vás čtyři.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Vero, myslím na Tebe, kdy se blíí moje první cesta low cost. Zatím pod vedením zkuené kamarádky, chci si vechno zkusit "nanečisto", pak snad dostanu odvahu jezdit jako Ty. Obdivuju Tě - vás čtyři.
Niky, neboj se..............a jdi do toho. Já jsem jela takovou první cestu hned do Uzbekistánu. V poslední době u zařadím týden koupání v teplém moři, loni v Turecku-last minute, plná penze............jednou za rok to dám
Vítězí jednoznačně low cost....ne, e je to levné..............ale to si sama osahá a proije jinak
ale hledáme zájemce, jedna cestovatelka má zdravotní problémy a přítí rok asi nepojede..............nejlepí je počet 4, kvůli taxíku, ubytování a tak..........kdyby někdo měl zájem ?
Není tady
I já celý Věřin cestovatelský spolek moc obdivuju.
Niky, přeju hodně hezkých a zajímavých záitků!
Není tady
Jsme vichni 70+............a sehnat někoho v tomto věku 65-70 je skoro nemoné a na druhou stranu..............přece s námi nepojede 50+,
já bych taky nejela, kdyby mně bylo 50
musím ale říct, e jetě dost vydríme, fyzicky i psychicky................kdy to musí být, ujdeme 25 km, ale u to cíleně neplánujeme
Není tady
Vero, a brali byste mě? Je mi 59, já vás bych brala moc ráda.
Určitě bych ráda věděla, kam se přítí rok chystáte a kdy asi. Letos u cestovací plán mám plný. A červenec a srpen nemůu, ale to asi nejezdíte, předpokládám, e volíte mimosezónu.
Není tady
Ano, volíme mimosezónu, bereme Tě vemi 10. Přítí rok plánujeme................podle levných letenek Itálie,..... panělsko - Sevilla a okolí nebo Portugalsko............duben 13 dní.
Napíu SZ
Není tady
Supééér! A ije cestování!
Taky píu SZ.
....ale tohle u dávno není do okovacího, ale spí na radostné vlákno.
Není tady
Včera jsem náhodou natrefila na fejsu na toto video a usoudila jsem, e jsem u hodněv stará
Vůbec mu nerozumím, okuje mne to a svět se čím dál víc v prd*l obrací a lidi magoří.
Nevím, zda vám to půjde spustit.... co si o tom myslíte vy?
https://www.facebook.com/mateslovo/vide … 3398150804
Není tady
Dobře to vystihle jeden komentář z diskuse:
"Pokud hlásá tato generace absurdní názory je potřeba přistoupit na tuto absurditu a vyadovat ji po této generaci ....
Například...
Prohlauji se za výcarského důchodce, i kdy jsem ve výcarsku nikdy nebyl a nepracoval a do důchodu mi zbývá přes 30 let, ale poaduji, aby výcarsko nebo Česko neporuovalo moje lidská a vechna ostatní práva a okamitě mi začalo vyplácet důchod ...
U toho mám dost jsem unavený vstávat do práce kdy se cítím být v 80 letem těle ...chci tento údaj zanest do občanky a si můu jít zaádat o důchod ... společnost mě diskriminuje ... Doufám e se mě tato nová generace ujme a bude mi ten důchod platit 😁
Zaloím si na to neziskovku kdo se přidá a je ná víc ?😁😁
nebo ... cítím se jako "Soudce genderu" ... Narodil jsem se tak a můu říkat komukoliv s gender ideologii v hlavě e je nesvéprávný individum vhodné na léčbu. Já se tak narodil take vyadují respekt ...😁😎
Poadují aby se tento můj názor začal učit ve kole ...můj názor je můj názor a mám na to právo
A nebo cítím se jako dítě a matka zároveň právě tohodle chlapce z reportáe ... Poadují aby mě zaopatřil a staral se o mě jako o svou dceru a zároveň i matku mám na to právo můj gender je fluidní dcero- matka 😁😁😁 s fixací na mladí zaopatřené a nic nedělající jedince ...
Bych chtěl slyet jeho odpověď..."
Není tady
LENNNA napsal(a):
Dobře to vystihle jeden komentář z diskuse:
"Pokud hlásá tato generace absurdní názory je potřeba přistoupit na tuto absurditu a vyadovat ji po této generaci ....
Například...
Prohlauji se za výcarského důchodce, i kdy jsem ve výcarsku nikdy nebyl a nepracoval a do důchodu mi zbývá přes 30 let, ale poaduji, aby výcarsko nebo Česko neporuovalo moje lidská a vechna ostatní práva a okamitě mi začalo vyplácet důchod ...
U toho mám dost jsem unavený vstávat do práce kdy se cítím být v 80 letem těle ...chci tento údaj zanest do občanky a si můu jít zaádat o důchod ... společnost mě diskriminuje ... Doufám e se mě tato nová generace ujme a bude mi ten důchod platit 😁
Zaloím si na to neziskovku kdo se přidá a je ná víc ?😁😁
nebo ... cítím se jako "Soudce genderu" ... Narodil jsem se tak a můu říkat komukoliv s gender ideologii v hlavě e je nesvéprávný individum vhodné na léčbu. Já se tak narodil take vyadují respekt ...😁😎
Poadují aby se tento můj názor začal učit ve kole ...můj názor je můj názor a mám na to právo
A nebo cítím se jako dítě a matka zároveň právě tohodle chlapce z reportáe ... Poadují aby mě zaopatřil a staral se o mě jako o svou dceru a zároveň i matku mám na to právo můj gender je fluidní dcero- matka 😁😁😁 s fixací na mladí zaopatřené a nic nedělající jedince ...
Bych chtěl slyet jeho odpověď..."
Nemám facebook a ani ho mít nebudu, tak jsem nečetla....................ale podle zmíněných komentářů...............ílené.....nedovedu si představit, e to někdo čte...............utekla bych od druhého řádku a e na takové nesmysly někdo můe odpovídat.....
Není tady
LENNNA napsal(a):
Včera jsem náhodou natrefila na fejsu na toto video a usoudila jsem, e jsem u hodněv stará
Vůbec mu nerozumím, okuje mne to a svět se čím dál víc v prd*l obrací a lidi magoří.
Nevím, zda vám to půjde spustit.... co si o tom myslíte vy?
https://www.facebook.com/mateslovo/vide … 3398150804
Za mě to ten kluk konečně pořádně vysvětlil a pojmenoval tak, jak to dnení mládeníci vnímají a hlavně v jakém kontextu daná názvosloví pouívají. Take za mě cajk. Pohlaví (sex) jsou stále jen dvě a pak mají svůj gender (rodovou identitu), tzn. čím se cítí býti, třeba konvičkou na čaj.
Moná to tu jen máme ztracené v překladu, ale v úředních dokumentech se předevím ptají na "sex" (pohlaví) nikoli na gender. Take ve finále můe být i 20 genderů, ale pohlaví jsou stále jen dvě. A k tomu se pak jetě přidává sexualita - koho kdo (co) (ne)vzruuje. A v tomto kontextu mi to dává mnohem větí smysl, ne při časté mediální masái sex = gender = sexualita.
Naopak ty uvedené komentáře mi přijdou úplně
Není tady
Opět moje číselná magie: Trvá to u asi tři dny. Kdykoliv pohlédnu na nějaký časoměřič, a u doma nebo venku, čtu 15.15, 17.17., 22.22 atd. Neumím si to vysvětlit. Jiný čas ne s opakováním číslic tam nevidím!!!
Není tady
Tak milé holčičky kde jste e nic nepíete?
Není tady
Na výletech, na zahradě, v bazénu, v práci. Jak se má ty, Petře?
Není tady
Niky také se mám perfektně.
Není tady
Niky a Petře, tak co pohledáváte na oking vlákně?
Není tady
Protoe Petr se tady na vlákně zeptal, tak jsem mu tady odpověděla.
Jinak bych opravdu neměla na okujícím vlákně být, u si ani nepamatuji, co mě naposled vyokovalo....
Není tady