27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
vrabčák napsal(a):
Dnes umřela mimořádně talentovaná operní a muzikálová zpěvačka Patricia Burda Janečková. Ve 25 letech............, 3 měsíce po svatbě....... Velké úspěchy měla u v dětských letech.
Od rána na to myslím, je to ílené. Pořád ji vidím, jak vyhrála Talent, sledovala jsem to tenkrát, seděla jsem u televize a drela jí palce, u jejího zpěvu jsem skoro nedýchala. Byla skvělá, a já si tenkrát říkala, děvče (v té době jí bylo tuím 12-13 let), ty bude mít skvělou kariéru. Kdee by mě toto napadlo Byla nebeská, andělská svým zpěvem a změnila se v anděla
Není tady
Andrejko, a dneska je Den andělů. (Jsem ateista, ale náhodou jsem to zaslechla v rádiu a něco je i na internetu.)
Andělská svým zpěvem, ale i zjevem.
Není tady
Smutné... aký krátky čas majú niektorí vymeraný. koda prevežká!
Není tady
Kaprálová zemřela taky v 25, dirigentka
Není tady
Selima napsal(a):
Smutné... aký krátky čas majú niektorí vymeraný. koda prevežká!
Přesně to jsem si říkala taky. A často výjimeční a mimořádně kvalitní lidé....................
Upravil(a) vrabčák (5. 10. 2023 21:10)
Není tady