6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V tom článku ale stojí: "Po ostré kritice se omluvil." Kdyby byl přesvědčený, e se ničeho nedopustil, tak by se snad neomlouval.
Není tady
Proč by se neomluvil? I vtip můe někoho zranit, pokud je pouit nevhodně. Známe názor kritiků, ale zajímal by mě i názor toho chlapce a jeho rodiny
Není tady
vero
Není tady
ano, nevíme , jak to vlastně bylo.........
Není tady
vrabčák napsal(a):
V tom článku ale stojí: "Po ostré kritice se omluvil." Kdyby byl přesvědčený, e se ničeho nedopustil, tak by se snad neomlouval.
Veď by ho ukŕkali... dnes sa musí ospravedlni, aj keď sprchuje svoje 3-ročné diea nahé, aby a nemali za pedofila... Extrémy nie sú dobré... A toto - neviem posúdi, nebola som tam, tak je to aké. Ak sa fakt niečoho dopustil so zlým zámerom, je to prúser...
Není tady
, je to tak. U několik let se vyadují omluvy za vechno moné i nemoné... Je mi to nepříjemné. Zvlátě kdy se někdo omlouvá za skutky, ke kterým dolo v době, kdy jetě nebyl na světě..........
Není tady
Selima napsal(a):
Presne tak... Skôr "stratenie v preklade", alebo mono nejaké nepochopenie, povedala by som... Nikto zo zúčastnených sa nesaoval, a diváci videa tam hžadali a nali zrejme niečo podvratné. (A video som nevidela, take enviem, ako zareagoval chlapec - to by mohlo by kžúčové...!
Ké by to tak bylo. Byla by to ta lepí varianta. Jinak by to byl fakt průvih, ostatně jako u kadého jiného duchovního.
Není tady
Na pondelňajej porade ma okovalo, e nai prváci pijú a fajčia - aj v kole a prevane dievčatá - a e u tvrtákov sa v jednej triede pre zmenu kradne... len peniaze a len väčie sumy . Strácam ilúzie o svojich iakoch.
Není tady
Tak jako.....co je moc, to je moc....
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranic … nicni_pitt
Není tady
Taky mě to nepříjemně překvapilo.
Je to trapárna.........
Není tady
A píu to tam presne: viete si predstavi opak? enu v muských plavkách? Veď by - aspoň v Amerike - skončila vo väzení za pohorovanie... A na fotky by ju ani nedali. Ale enské plavky na muoch sú OK? Nemám nič proti LGBTI+, ale takéto plavky by som fakt bojkotovala - u kvôli tomu politicko-musko-ovinistickému kontextu.
Není tady
Přesně.
Není tady
Selima napsal(a):
Na pondelňajej porade ma okovalo, e nai prváci pijú a fajčia - aj v kole a prevane dievčatá - a e u tvrtákov sa v jednej triede pre zmenu kradne... len peniaze a len väčie sumy . Strácam ilúzie o svojich iakoch.
Mě spí okuje, e toto jetě někoho okuje
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak jako.....co je moc, to je moc....
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranic … nicni_pitt
Titulek jsem viděla, ale článek jsem rozklikla a na popud tvého prolinku. Nějak mě to neoslovuje. eny také nosí pánské věci a nikdo neřeí, jestli má pod koilí/sakem dvě boule nebo ne. Jak se píe v článku, kdyby dali název "unisex" tak to nikdo řeit nebude. Z marketingového hlediska je mise splněna. O produktu se mluví, vidělo ho víc lidí, ne kdy jakékoli jiné plavky uvidí.
Není tady
Palomita napsal(a):
Selima napsal(a):
Jj
Není tady
kdyby dali název "unisex" tak to nikdo řeit nebude
Jo, přesně o to jde. Jene tady byly plavky, pokud jsem si dobře vimla, prezentovány jako dámské. Ale je moné, e přemíra různých pohlaví a věcí s tím spojených, mě naopak učinila troku citlivějí na toto téma.
Není tady
Judyna napsal(a):
kdyby dali název "unisex" tak to nikdo řeit nebude
Jo, přesně o to jde. Jene tady byly plavky, pokud jsem si dobře vimla, prezentovány jako dámské. Ale je moné, e přemíra různých pohlaví a věcí s tím spojených, mě naopak učinila troku citlivějí na toto téma.
Jak jsem psala, mě toto téma "nezajímá". Neřeím, jestli je někdo takový nebo makový. Pro mě je důleité, jestli je to dobrý člověk. Ale souhlasím s tebou. Proto se takovým a podobným článkům cíleně vyhýbám, abych si nevybudovala zbytečnou averzi někde, kde mám docela toleranci Veho moc kodí
Není tady
Palomita napsal(a):
Selima napsal(a):
Doteraz som to nezaila... mono ijem v nejakej svojej optimistickej bubline, ale je to prosto tak...
Není tady
Myslím si, e je to na různých kolách opravdu různé. Jiné vedení, sloení áků či studentů, jiná atmosféra... Často způsobí velký průvih jen jednotlivci. Kamarádka, velmi schopná a oblíbená učitelka, zaila třídenní závěrečný výlet dvou devítek. Dva kluci si přibalili tvrdý alkohol, večer zlákali pár dalích a dokázali vem výlet pěkně pokazit. Obě třídy se přitom celou dobu jevily jako dobré. Paní učitelky se vrátily z výletu hodně zklamané a otrávené...
Není tady
Selima napsal(a):
Doteraz som to nezaila... mono ijem v nejakej svojej optimistickej bubline, ale je to prosto tak...
Je to přesně jak píe. Formují nás nae zkuenosti a prostředí. Vzhledem k tomu, e jsem o své iluze přila u jako dítě, mě opravdu okuje, e někomu vydrely tak dlouho. To ale neznamená, e bych ti to nepřála
Není tady
vrabčák napsal(a):
Myslím si, e je to na různých kolách opravdu různé. Jiné vedení, sloení áků či studentů, jiná atmosféra... Často způsobí velký průvih jen jednotlivci. Kamarádka, velmi schopná a oblíbená učitelka, zaila třídenní závěrečný výlet dvou devítek. Dva kluci si přibalili tvrdý alkohol, večer zlákali pár dalích a dokázali vem výlet pěkně pokazit. Obě třídy se přitom celou dobu jevily jako dobré. Paní učitelky se vrátily z výletu hodně zklamané a otrávené...
Kdyby učitelé tuili, čeho jsou "jejich děti" schopné, nemohlo by je pak u nic překvapit. Devítka, dítě v pubertě, hormony řvou jak zběsilé, mlátí to s ním ode zdi ke zdi a má se rozhodovat o své budoucnosti, nebo nedej boe chovat se soudně. Příprava na přijímačky je očistec, protoe hormony zatemní mozek a vekerá pozornost a koncentrace je fuč. Do toho ne vdy má dítě v této fázi přijatelné domácí prostředí a podporu rodiny. Co od nich chceme? To e ztropí hloupost z nich nedělá patné jedince.
Není tady
Palomito, úplně s tebou souhlasím, puberta skutečně není nic jednoduchého. Pro ně samotné ani pro jejich okolí.
Jen jsem krátce popsala, v reakci na Selimin povzdech, jeden poměrně tuctový kolní záitek, o kterém vím od kamarádky. Netvrdím, e kluci, kteří to způsobili, jsou patní. Udělali hloupost a nejspí jim vůbec nedolo, co tím způsobí.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Přiznávám se bez mučení, e my měli placatku rumu v autobuse na výletě v 8. třídě. Jedna z nás byla dcerou učitelky té koly a ředitele gymnázia.
Můj syn mi u před mnoha a mnoha lety hlási, jak se na gymplu nejen popíjí a kouří, ale i hulí. Ono je to teď vpodstatě vude. Jde jen o to, jestli to vyjde najevo. A krádee, ty byly a jsou čas od času také.
Není tady
vrabčáku, naprosto rozumím, jen jsem reagovala na tu douku "jaké to byly dobré třídy". Ná kluk byl dokonce v "nejlepí třídě poslední doby". Celá kola si je nemohla vynachválit, kadý tam rád učil a pak přila puberta a bum, bylo po extra lize. Ukázalo se, e jsou to taky jen děti U problémové by to nikoho nepřekvapilo, ale tady si na to ti učitelé nějak nemohli zvyknout
Není tady
Judyna napsal(a):
Přiznávám se bez mučení, e my měli placatku rumu v autobuse na výletě v 8. třídě. Jedna z nás byla dcerou učitelky té koly a ředitele gymnázia.
To je hned.. Na druhou stranu, beru to celkem sportovně, jako rodič. Ale být učitelem, taky neskáču radostí do stropu. Ne kadý rodič má pochopení i pro učitele. Kdyby se mi zlískalo dítě na kolním výletu, tak učitel by byl ten poslední, kdo by mě v tom celém zajímal.
Není tady