18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
No, Erem, vianočné vystúpenie sa asi nekoná úplne kadý týdeň a 6-ročný chlapec by to raz do roka vydra mohol... ale problém je inde - oni sa nudia FURT, lebo pre nich u je virtuálny svet skutočnejí ako ten reálny. A nevimnú si, ani keď na nich padá betónový kváder (alebo keď prejde okolo MISS Česka, aby som nebola len negatívna...). Plus sú presvedčení, e keď sa na chvížu odlúčia od svojho mobilu, roztrhne to ily im aj mobilu a obaja vykrvácajú - sú u skrátka spolu neoddelitežne prepojení.
Ačkoliv souhlasím se vím, co píe, e děti se nudí furt a jsou online nonstop, tak ohledně koncertu si myslím to samé jako Erem, nudil se a vůbec se mu nedivím.
Koncerty dětí a mladých lidí ze ZU bývají krásné a mívají vysokou úroveň. Vdy jsem si je hezky uila, stejně tak potomstvo, kamarádky...
Není tady
vrabčák napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
No, Erem, vianočné vystúpenie sa asi nekoná úplne kadý týdeň a 6-ročný chlapec by to raz do roka vydra mohol... ale problém je inde - oni sa nudia FURT, lebo pre nich u je virtuálny svet skutočnejí ako ten reálny. A nevimnú si, ani keď na nich padá betónový kváder (alebo keď prejde okolo MISS Česka, aby som nebola len negatívna...). Plus sú presvedčení, e keď sa na chvížu odlúčia od svojho mobilu, roztrhne to ily im aj mobilu a obaja vykrvácajú - sú u skrátka spolu neoddelitežne prepojení.
Ačkoliv souhlasím se vím, co píe, e děti se nudí furt a jsou online nonstop, tak ohledně koncertu si myslím to samé jako Erem, nudil se a vůbec se mu nedivím.
Koncerty dětí a mladých lidí ze ZU bývají krásné a mívají vysokou úroveň. Vdy jsem si je hezky uila, stejně tak potomstvo, kamarádky...
vrabčáku, kadý jsme jiný, třeba ty myslím na koncerty dost jsi (jestli se nepletu?)... ale já toho kluka asi chápu! Kdy si to předstvím, tak takový koncert by mě bavil, kdybych byla rodič či prarodič a mé dítko tam vystupovalo, to věřím, e bych byla nadená. Ale jinak bych se na koncert áků nehrnula ani jako dospělá, nato malý kluk. Jako asi máte pravdu, e vydret mohl, jen ho prostě chápu, e ho to nebavilo...
Není tady
na vánoční koncerty chodí rodiče, prarodiče, rodina dítěte, které hraje..............sama jsem byla na x takových "koncertech", vdy bylo plno a vichni jsme čekali na toho svého.............
věřím, e to bylo taky tak...............babička s vnukem čekala na vystoupení jiného vnuka, tak jsem to taky mívala.......vzdycky jsme si to vichni uili, bez mobilu
Není tady
LENNNA napsal(a):
Selima napsal(a):
Ani ja se mu nedivim.Jak ja nesnasela tyhle besidky,vanocni predstavemi....ani kdyz na nich vystupovali me deti.Ale chodila jsem tam jen kvuli detem. Byla jsem rada vzdycky,kdyz byl konec.
Není tady
já jsem si vechny besídky s dětmi a vnoučaty moc uila a ráda na to vzpomínám
Není tady
Chodila jsem na koncerty, kde účinkovaly moje děti, ale klidně jsem la i na koncert, kde nevystupovaly. Mám ráda hudbu a těí mě, kdy to někomu jde a je na něm vidět, e tím ije.
Není tady
ano, mám moc ráda amatéry.................tam to nadení je veliké a často přeskočí i na poslouchající
miluju ochotnické divadlo.............
Není tady
Petr100 napsal(a):
Jedinej Bure má dokonalé zkuenosti s rozkrádáním republiky. Dnes je dalí soud ké by skončil v kriminále. A kobliháři by byli neastní, nekobliháři by byli spokojení.
Tak to si fakt nemyslím. Je jedním z mnoha.
Není tady
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Niky123 napsal(a):
okovalo mě video na Seznamu Babi ve kole. Stojí za to, si ho pustit.
Nemyslim ,ze by tohle nevedel.Ze to bylo hrane nebo sestrihane.Protoze na takove otazky jsem umela odpovedet i ja i kdyz jsem ve skole byla blba. Neni mozne,ze by to tak chytry clovek jak rikate vy,ze si podvodama nakradl miliony,aby byl takhle blbej.
Mýli si drzos s chytrosou... plus, on má mono hlavu na obchod, ale inak sa obávam, e v nej veža iného nemá....
Je ideální, pokud se někdo věnuje tomu, co mu jde. A u je to obchod nebo cokoliv jiného. Kadý je dobrý v něčem jiném a tak je to správně.
Není tady
Tak já na koncerty chodila během kolních let jako účinkující , ale ta záliba v hudbě mi zůstala a chodila (chodími kdy asi méně) i dál. Nerozliuji mezi koncerty, kde účinkují amatéři, či profesionálové. Beru ve . Bohuel, syna se mi v dětství k tomu přivést nepodařilo (aktivně se hudbě nevěnuje, protoe nemá sluch). Vzala jsem ho na pár koncertů, ale kdy jsem viděla, e ho to prostě nebaví a nic mu to neříká, přestala jsem s tím. Začal ale chodit na koncerty sám a v dospělosti, i kdy váná hudba to zrovna není. Ale jezdí na koncerty filmové hudby, tak aspoň něco....
Není tady
vera napsal(a):
ano, mám moc ráda amatéry.................tam to nadení je veliké a často přeskočí i na poslouchající
miluju ochotnické divadlo.............
Věro, mám dobré přátele na umavě, u desítky let se zapojuje celá rodina, hrají ochotnické divadlo. A nejen hrají, ale kreslí a malují kulisy, někdo z nich éfuje, dalí se stará o zvuk a vůbec o techniku... Je zapojená celá rodina a spoustu dalích nadenců z horské vesničky. Divadelní představení jsou vdy na vysoké úrovni. Viděla jsem jich u několik a pokadé jsem byla nadená. Třeba Vzpoura na laguně, Pan Kaplan má stále třídu rád aj. Některá představení hráli na hradě Rabí - úasná atmosféra, zvlátě kdy to bylo v létě večer za krásného počasí. Po obloze krouili ptáci a vechno sledovali shora. Pan Kaplan - to bylo hodně náročné představení. Vůbec nechápu, jak to ochotníci mohli zvládnout tak úasně.
Není tady
Judyno, je dobře, e ses pokouela, ale nenutila ho. Přece jen si cestičku k hudbě nael.
Není tady
okuje mě, jak se ti číňané rozlétávají do světa. Ta polovina nakaených v letadle do Itálie je dost děsivá. Divím se, e se v Evropě jednotně nezavedou kontroly příletů z Ćíny.
Není tady
Dneska jsem viděla dva trsy petrklíčů - luté a vínové. To si nějak moc pospíily............
Není tady
vrabčák napsal(a):
Dneska jsem viděla dva trsy petrklíčů - luté a vínové. To si nějak moc pospíily............
Také jsme zrovna předevčírem koukali do záhonu, e tam něco raí
Není tady
Príroda je chúďa zblbnutá- ale to ma u ani nejako extra neokuje.
Není tady
Včera večer ve Zprávách taky ukazovali rozkvetlé kytičky - sněenky aj. Bylo by fajn, kdyby se příroda zase vrátila do normálu, tak jak to přísluí naemu podnebnému pásmu.
Není tady
Tatp zpráva mě okovala. Podle ní to vypadá, e tady je něco hodně patně.
https://echo24.cz/a/H6yFW/zpravy-svet-d … azyk-video
Není tady
Judyna napsal(a):
Tatp zpráva mě okovala. Podle ní to vypadá, e tady je něco hodně patně.
https://echo24.cz/a/H6yFW/zpravy-svet-d … azyk-video
taky mě to okovalo
Není tady
I mě to nepříjemně překvapilo...... To by se Václav Havel asi divil.
Není tady
TIBET
Tibeané se zdraví tak, e přiloí své ucho na ucho druhého a dlouze naslouchají. Někteří na sebe při pozdravu vyplazují jazyk. Tento zvyk vychází z legendy o zlém králi Lang Darma, který měl černý jazyk. Lidé po jeho smrti hledali, do koho se reinkarnoval, a proto si navzájem ukazovali jazyk.
Není tady
Ano, o vyplazovní jazyka je zmínka i v tom odkazu. Ale toto u je, já nevím, no. Jen mě přitom napadlo, jak asi probíhal výběr jeho následovníka.
Není tady
Nevím, přijde mi to jak aféra s AB, který měl říct Monice, a drí hubu.. Dalajlama řekne klukovi "suck my tongue" a ten kluk vyplázne svůj taky.. Můe být chyba v překladu a nebo je to jejich běné názvosloví pro "uka mi jazyk". Moností je mnoho, i ta vae interpretace můe být správná, ale osobně si tím nejsem moc jistá. Zvlá ne na takovém shromádění a za přítomnosti tolika kamer.. kdyby tím sledoval něco pedofilního, nechá si to do soukromí..
Není tady
Presne tak... Skôr "stratenie v preklade", alebo mono nejaké nepochopenie, povedala by som... Nikto zo zúčastnených sa nesaoval, a diváci videa tam hžadali a nali zrejme niečo podvratné. (A video som nevidela, take enviem, ako zareagoval chlapec - to by mohlo by kžúčové...!
Není tady
Palomita napsal(a):
Nevím, přijde mi to jak aféra s AB, který měl říct Monice, a drí hubu.. Dalajlama řekne klukovi "suck my tongue" a ten kluk vyplázne svůj taky.. Můe být chyba v překladu a nebo je to jejich běné názvosloví pro "uka mi jazyk". Moností je mnoho, i ta vae interpretace můe být správná, ale osobně si tím nejsem moc jistá. Zvlá ne na takovém shromádění a za přítomnosti tolika kamer.. kdyby tím sledoval něco pedofilního, nechá si to do soukromí..
ano..................myslím si, e to tak je
první moje reakce..........byla unáhlená
Není tady