6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
Já si myslím, že oni to prostě neumí....
Obávám se, že máš pravdu.
Není tady
Šokovalo mě video na Seznamu Babiš ve škole. Stojí za to, si ho pustit.
Upravil(a) Niky123 (16. 12. 2022 18:27)
Není tady
Jako by se ve škole moc nevyskytoval a sečtělý tedy rozhodně není... Svoje neznalosti zlehčuje...
Není tady
myslím si, že mu to "selhání" vůbec neuškodí, do druhého kola se tak jako tak dostane
Není tady
Niky123 napsal(a):
Nemyslim ,ze by tohle nevedel.Ze to bylo hrane nebo sestrihane.Protoze na takove otazky jsem umela odpovedet i ja i kdyz jsem ve skole byla blba. Neni mozne,ze by to tak chytry clovek jak rikate vy,ze si podvodama nakradl miliony,aby byl takhle blbej.
Upravil(a) eremuruss (19. 12. 2022 8:52)
Není tady
vera napsal(a):
myslím si, že mu to "selhání" vůbec neuškodí, do druhého kola se tak jako tak dostane
Ano lidi ho volit budou a prekvapuje me,ze i podnikatele. Na vyber moc neni ,protoze kdyz to tak vezmu tak kazdy z kandidatu je smelinar,podvodnik.Zadnej nema cistou minulost. Ale jedinej Babis ma zkusenost. Tak uvidime .
Upravil(a) eremuruss (19. 12. 2022 8:58)
Není tady
Jedinej Bureš má dokonalé zkušenosti s rozkrádáním republiky. Dnes je další soud kéž by skončil v kriminále. A kobliháři by byli nešťastní, nekobliháři by byli spokojení.
Není tady
Část svého dětství a mládí strávil ve Francii a Švýcarsku, možná měl jen jiné učební osnovy. Člověk, který nevyšel českou ZŠ, má vždy určité vědomostní nedostatky týkající se naší země. Osobně nejsem schopná říct ani významné slovenské spisovatele a jejich díla a to jsem vyrůstala v Československu. Líbí se mi, jak každý ví všechno, ale k čemu nám to ve výsledku bylo? Zrovna tyto znalosti mě v životě nikdy dál neposunuly a ani mi nepřinesly závratné bohatství, bohužel a nebo spíš bohudík Takže jako vždy humbuk. K tomu b je ale dobré znát i to a, což už většina neřeší, protože znají planety sluneční soustavy, díla Čapka a trávící soustavu krávy a jsou tedy chytřejší než Babiš. V této iluzi nežiji. Podotýkám, že miluji Čapka a Babiš je mi víceméně jedno
Není tady
eremuruss napsal(a):
Niky123 napsal(a):
Nemyslim ,ze by tohle nevedel.Ze to bylo hrane nebo sestrihane.Protoze na takove otazky jsem umela odpovedet i ja i kdyz jsem ve skole byla blba. Neni mozne,ze by to tak chytry clovek jak rikate vy,ze si podvodama nakradl miliony,aby byl takhle blbej.
Mýliš si drzosť s chytrosťou... plus, on má možno hlavu na obchod, ale inak sa obávam, že v nej veľa iného nemá....
Není tady
Palomita napsal(a):
Část svého dětství a mládí strávil ve Francii a Švýcarsku, možná měl jen jiné učební osnovy. Člověk, který nevyšel českou ZŠ, má vždy určité vědomostní nedostatky týkající se naší země. Osobně nejsem schopná říct ani významné slovenské spisovatele a jejich díla a to jsem vyrůstala v Československu. Líbí se mi, jak každý ví všechno, ale k čemu nám to ve výsledku bylo? Zrovna tyto znalosti mě v životě nikdy dál neposunuly a ani mi nepřinesly závratné bohatství, bohužel a nebo spíš bohudík Takže jako vždy humbuk. K tomu b je ale dobré znát i to a, což už většina neřeší, protože znají planety sluneční soustavy, díla Čapka a trávící soustavu krávy a jsou tedy chytřejší než Babiš. V této iluzi nežiji. Podotýkám, že miluji Čapka a Babiš je mi víceméně jedno
Na slovenskej škole - myslím, že strednej - nebol teda žiadna hviezda, ale zasa ani repetent... (Kamoška/bývalá kolegyňa bola jeho spolužiačka...)
Není tady
Vypadla nám uprostred vyučka elektrina . Musela som improvizovať, ukľudňovať decká - a na chvíľu som si tiež spomenula na Ukrajinu a ich život bez elektriny
Není tady
k Babišovi......................věřím, že v druhém kole prohraje
je naprosto zprofanovaný................
Není tady
Selima napsal(a):
Na slovenskej škole - myslím, že strednej - nebol teda žiadna hviezda, ale zasa ani repetent... (Kamoška/bývalá kolegyňa bola jeho spolužiačka...)
A pak vysvětluj dětem, že studium je důležité. Doteď jsem jim říkala, že minimálně proto, aby před svými dětmi nevypadali jak hlupáci. Teď jim můžu říkat, že kdyby v budoucnu kandidovali na prezidenta, bude se jim to hodit ještě víc
Není tady
vera napsal(a):
je naprosto zprofanovaný................
Takové přání jsem už měla 2x a ani jednou se nesplnilo. Takže teď už si nic nepřeju. Počítám s nejhorším. Maximálně budu mile překvapena
Není tady
Palomita napsal(a):
Dobře napsáno! Férově to napsáno, ikdyž ho nemusíš, dokážeš být fér
Já to neviděla, otázky tedy nevím... ale vim moc dobře ze svých zkušeností, že kolik ze školy jsem toho zapomněla já! Tolik, kvanta věcí. Plno zapomněla, plno prostě mozek vypustil. Pracuji hlavou a zjišťuji, že pro mne nedůležité vypouštím, hlava už to nepobírá. Tak fakt mi nevadí, že člověk v důchodovém věku a který zde nevyrůstal či nechodil do školy, toho spoustu nevěděl. Fakt tohle není důležité, co by měl prezident nutně znát/umět.
Není tady
Palomita napsal(a):
vera napsal(a):
je naprosto zprofanovaný................Takové přání jsem už měla 2x a ani jednou se nesplnilo. Takže teď už si nic nepřeju. Počítám s nejhorším. Maximálně budu mile překvapena
...
Není tady
Byla jsem na koncertě žáků hudební školy. V hledišti seděl i malý chlapec, tak šestiletý, s babičkou, asi sourozenec někoho vystupujícího. Celý koncert - v divadle - hrál na mobilu hry. Když mu ho babička zkusila sebrat, vyrušoval tak, že mu ho radši vrátila. Přišlo mi to hrozné, nevychované, nedůstojné.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Byla jsem na koncertě žáků hudební školy. V hledišti seděl i malý chlapec, tak šestiletý, s babičkou, asi sourozenec někoho vystupujícího. Celý koncert - v divadle - hrál na mobilu hry. Když mu ho babička zkusila sebrat, vyrušoval tak, že mu ho radši vrátila. Přišlo mi to hrozné, nevychované, nedůstojné.
ano, vidím toto často.............největší trest pro dítě................a dej mi mobil!!
Není tady
Niky a Věro, vidím to úplně stejně. Když tomu děti, mládež či dospělí propadnou, je to opravdu hrůza...... Podobně jako ostatní závislosti.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Asi ho to nebavilo,nudil se tam.To je asi stejne jako kdyz jsem musela povinne chodit s mamkou kazdy patek k veceru do kostela.Jak me to nebavilo,porad jsem mamku otravovala otazkou kdy,uz bude konec.Mamka ze me nervozni,ale porad me tam tahala.
Není tady
No, Erem, vianočné vystúpenie sa asi nekoná úplne každý týždeň a 6-ročný chlapec by to raz do roka vydržať mohol... ale problém je inde - oni sa nudia FURT, lebo pre nich už je virtuálny svet skutočnejší ako ten reálny. A nevšimnú si, ani keď na nich padá betónový kváder (alebo keď prejde okolo MISS Česka, aby som nebola len negatívna...). Plus sú presvedčení, že keď sa na chvíľu odlúčia od svojho mobilu, roztrhne to žily im aj mobilu a obaja vykrvácajú - sú už skrátka spolu neoddeliteľne prepojení.
Není tady
srovnávat vánoční představení s každotýdenním stejným programem.................nelze
Není tady
Vidím to taky tak, že se na koncertě nudil. Ale tak ho měla babička odvést domů, ne mu dát do ruky mobil. Mně to přijde jako výuka k nekulturnosti - v divadle sledovat mobil. To je asi tak nekulturní jako kdyby si vytáhl svačinu.
Není tady
Selima napsal(a):
No, Erem, vianočné vystúpenie sa asi nekoná úplne každý týždeň a 6-ročný chlapec by to raz do roka vydržať mohol... ale problém je inde - oni sa nudia FURT, lebo pre nich už je virtuálny svet skutočnejší ako ten reálny. A nevšimnú si, ani keď na nich padá betónový kváder (alebo keď prejde okolo MISS Česka, aby som nebola len negatívna...). Plus sú presvedčení, že keď sa na chvíľu odlúčia od svojho mobilu, roztrhne to žily im aj mobilu a obaja vykrvácajú - sú už skrátka spolu neoddeliteľne prepojení.
Ačkoliv souhlasím se vším, co píšeš, že děti se nudí furt a jsou online nonstop, tak ohledně koncertu si myslím to samé jako Erem, nudil se a vůbec se mu nedivím.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Vidím to taky tak, že se na koncertě nudil. Ale tak ho měla babička odvést domů, ne mu dát do ruky mobil. Mně to přijde jako výuka k nekulturnosti - v divadle sledovat mobil. To je asi tak nekulturní jako kdyby si vytáhl svačinu.
Před koncertem ho měla rodina poučit, když už ho nestihli vychovat. Mobil radši nechat doma. Mobil bych mu na koncertě nevrátila, ale odvedla bych rozmazleného neposluchu domů.
Není tady