21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
rina napsal(a):
Ač se nemusí, vichni v obchodě měli rouky. Dobře namasírovaní, no?
Jekovy voči, rino! To nemusí být ádná masírka! Ale pouhý zvyk! Tak dlouho jsme jí nosili, e to je síla zvyku! Já fakt nejsem zmasírovaná, úplně echt se těím, a půjdu nakoupit konečně bez! Ale věřím, e se mi můe stát, e automaticky po ní sáhnu, nasadím, to je prostě síla zvyku. A snad mě trkne, a uvidím ostatní či prodavačy, e jí u nemají!
Není tady
rina napsal(a):
U nás u je od pátku nemá vůbec nikdo
Není tady
rina napsal(a):
Mono sa chcú z nejakého dôvodu chráni (nám sa nakazil na poslednú chvížu hjeden maturant a teraz bude maturova a v opravnom termíne ). Alebo si u tak zvykli... ja si tie pripadám krajia v náhubku
, tak mono budem nosi burku alebo čador.
Není tady
rina napsal(a):
Neznám význam toho slova ale řekla bych e je to u naprosté vymytí mozku.
Není tady
Serigala napsal(a):
rina napsal(a):
Ale vdy to je taková blbost!
Není tady
Dnes mě velmi zasáhla těhotná ena, neviděla jsem celé, moná neřeknu úplně správně.... prý to sledoval celý svět. Viděla jsem jen, jak u jí nesli na nosítkách pryč, byla asi těsně před porodem? Opravdu to nevím přesně... ale rozdrcená pánev, utrená kyčel, zakrvácená, v sobě dítě, řvala a jí raději zabijí, pokud dítě neije... bombardovali zřejmě zase porodnici. Nepřeila ani ona ani dítě.
Proboha omlouvám se, ale a u toho kripla někdo oddělá
Není tady
Serigala napsal(a):
rina napsal(a):
Tak u nás v obchodě nikdo rouky neměl, ale moje neočkovaná 86 letá maminka ji do obchodu, pokud tam půjde, nosit chce. Je to proto, e chápe to, e kdy ji nechrání očkování, musí se chránit sama.
Není tady
Leno, to je fotka z toho prvního bombardování porodnice. je to strané. Nepředstavitelné.
Není tady
Taky na to pořád myslím...
Putin je zrůda.
Ale sprovodit ho ze světa asi není tak jednoduché.
Není tady
Leno Vis o tom ze na sebe timhle privolavas zle energies?
Pak bych jeste pripomnela ze prat smrt dokonce I vrahovi znamena snizit se na jeho uroven. ((
Není tady
Je mi úpně jedno, e se údajně sniuji na jeho úroveň a e na sebe údajně přivolávám zlé energie, ale taky si společně s Lenou přeji a toho kripla někdo konečně oddělá. S kadým dnem, kdy ije, narůstá počet mrtvých a neastných lidí.
Myslím, e kdyby se podařilo brzy oddělat Hitlera, Stalina, Putina a podobné psychopaty, bylo by na světě mnohem mnohem líp.
Není tady
Judyna napsal(a):
Leno, to je fotka z toho prvního bombardování porodnice. je to strané. Nepředstavitelné.
Judyno, z toho prvního bombardování jsem viděla fotky, to tak nezapůsobí... tohle bylo video, teda přesněji záběr v televizi. Myslí, e to je z toho samého bombardování, kdy to bylo v rozestupu dnů v médiích...? moná jo, neviděla jsem opravdu celé, nevím podrobnosti. Ale bylo to ílené.
Není tady
Serigala napsal(a):
Pak bych jeste pripomnela ze prat smrt dokonce I vrahovi znamena snizit se na jeho uroven.((
Serigalo, prosímtě nepi takové blbosti v tomto kontextu s válkou to fakt není na místě.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Je mi úpně jedno, e se údajně sniuji na jeho úroveň a e na sebe údajně přivolávám zlé energie, ale taky si společně s Lenou přeji a toho kripla někdo konečně oddělá. S kadým dnem, kdy ije, narůstá počet mrtvých a neastných lidí.
Myslím, e kdyby se podařilo brzy oddělat Hitlera, Stalina, Putina a podobné psychopaty, bylo by na světě mnohem mnohem líp.
souhlasím! A to si myslím, e jsem jinak a příli soucitný člověk, ale výe jmenovaní..... není co řeit!
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak u nás v obchodě nikdo rouky neměl, ale moje neočkovaná 86 letá maminka ji do obchodu, pokud tam půjde, nosit chce. Je to proto, e chápe to, e kdy ji nechrání očkování, musí se chránit sama.
A to říká zrovna ty?
Rouka někoho chrání? (Nemluvě o tom, jestli opravdu chrání očkování?)
PS: Dala jsem tam bílou vlajku, já se jen ptám.
Teda pokud nemá na mysli obrovský účinek tzv. placeba...
Není tady
LENNNA napsal(a):
Serigala napsal(a):
Pak bych jeste pripomnela ze prat smrt dokonce I vrahovi znamena snizit se na jeho uroven.((
Serigalo, prosímtě nepi takové blbosti
v tomto kontextu s válkou to fakt není na místě.
Leno bohuel to není blbost. S těmi energiemi je to neoddiskutovatelný fakt.
A k tomu dalímu jen tolik ,e si sama můe vimnout e ne jsi to vyslovila ,tak Ti podvědomí poeptalo e se za to co vysloví potřebuje zároveň omluvit. To samo o sobě promlouvá.
Mě to u lidí kolkuje a tady jsme na tom správném místě, sdělit svoje oky.
Já se ale rozhodně tímto Putina nezastávám. A bestiálních vrahů.
Já jen podsouvám podnět k zamylení.
Není tady
rina napsal(a):
Judyna napsal(a):
A to říká zrovna ty?
Rouka někoho chrání? (Nemluvě o tom, jestli opravdu chrání očkování?)
PS: Dala jsem tam bílou vlajku, já se jen ptám.
Teda pokud nemá na mysli obrovský účinek tzv. placeba...
Judy tady souhlas s Rinou.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Vzhledem k tomu, e nikdo neví, kde je, s nikým se nestýká osobně a nikoho k sobě nepustí blí jak na 30 m, tak by mi bohatě stačilo, kdyby mu přestali zvedat telefon, prohlásili ho za nezvěstného/mrtvého a začal Rusko řídit někdo jiný, kdo je jetě troku při smyslech
Není tady
Palomita napsal(a):
Vzhledem k tomu, e nikdo neví, kde je, s nikým se nestýká osobně a nikoho k sobě nepustí blí jak na 30 m, tak by mi bohatě stačilo, kdyby mu přestali zvedat telefon, prohlásili ho za nezvěstného/mrtvého a začal Rusko řídit někdo jiný, kdo je jetě troku při smyslech
To vytučněné ví odkud?
Jaký smysl by mělo pro světový mír tvé nesplnitelné přání?
Není tady
Serigala napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Serigala napsal(a):
Serigalo, prosímtě nepi takové blbosti
v tomto kontextu s válkou to fakt není na místě.
A k tomu dalímu jen tolik ,e si sama můe vimnout e ne jsi to vyslovila ,tak Ti podvědomí poeptalo e se za to co vysloví potřebuje zároveň omluvit. To samo o sobě promlouvá.
Já jen podsouvám podnět k zamylení.
Ale to patně chápe, e to je omluva. Co tedy není tvá vina, protoe to v psaném textu nelze poznat.... U nás se uívá "simtě" ("prosimtě") v kontextu kdy obrací oči v sloup nad nějakou volovinou. Automaticky jsem to napsala, co ale v psaném textu samozřejmě nemůe být poznat. Take prd něco podvědomí eptá a podobné hlouposti
Není tady
LENNNA napsal(a):
Proboha omlouvám se ale a u toho kripla někdo oddělá
Leno ,ale já mluvila o tomhle tady. Tady se omlouvá.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Serigala napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Serigalo, prosímtě nepi takové blbostiv tomto kontextu s válkou to fakt není na místě.
Já jen podsouvám podnět k zamylení.Ale to patně chápe, e to je omluva. Co tedy není tvá vina, protoe to v psaném textu nelze poznat.... U nás se uívá "simtě" ("prosimtě") v kontextu kdy obrací oči v sloup nad nějakou volovinou. Automaticky jsem to napsala, co ale v psaném textu samozřejmě nemůe být poznat. Take prd něco podvědomí eptá a podobné hlouposti
Jasné, nad vysloveným psychopatickým zlom sa nedá vyhra tým, e ho budem ignorova (alebo sa mu ospravedlňova alebo mu posluhova). Ja naopak verím na silu mylienky a mono keby sme si to priali vetci naraz, koordinovane , aj by to pomohlo.
Není tady
Tlácháte samé nesmysly.
Odcházím
Není tady
rina napsal(a):
Odcházím
Zachran se kdo muzes !
Není tady
Selima napsal(a):
Ja naopak verím na silu mylienky a mono keby sme si to priali vetci naraz, koordinovane
, aj by to pomohlo.
Vetci naraz? No to by museli být vichni jako Ty a to na těstí vichni nejsou.
Dále, poznámka na okraj. Ono nestačí jen věřit na sílu mylenky ale také předevím chápat její i zpětný dopad na vysílatele
Před touhle a skutečně jedinou spravedlností Univerzálního zákona vesmíru ,nikdo neunikne. Ani Putin.
Tento web se jmenuje - duchovní tak si dovolím k němu v něm promlouvat i duchovně. No.
Není tady