29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli,protože se mi chtělo.
A mě už ani asi nic nešokuje.ok. když mluvíš s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.
Pavli a neřekla by si,že to někdy chlapi vyžadujou co? A není to o tom,že bych mluvila jako jejich máma. Ale vždyt chlapi jsou duší stále chlapci.
A když si to obrátím,taky mám ráda, když mě chlap obejme a cítím se jako malá holka
ale spíš bych řekla, že obdivuju lidi,kteří dokázali praštit s cigaretama. Jsem kuřák, a prostě to nedokážu, nemám pevnou vůli, jsem srab. A se...e mě to.
Upravil(a) dusička (4. 11. 2012 17:02)
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
A mě už ani asi nic nešokuje.ok. když mluvíš s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.
Pavli a neřekla by si,že to někdy chlapi vyžadujou co?
A není to o tom,že bych mluvila jako jejich máma. Ale vždyt chlapi jsou duší stále chlapci.
![]()
A když si to obrátím,taky mám ráda, když mě chlap obejme a cítím se jako malá holka
ale spíš bych řekla, že obdivuju lidi,kteří dokázali praštit s cigaretama. Jsem kuřák, a prostě to nedokážu, nemám pevnou vůli, jsem srab. A se...e mě to.
Dusičko, mě děsně udivuje, jak o někom, kdo KOUŘÍ elektronickou cigaretu, řekneš, že dokázal přestat kouřit? Kdyby dokázal přestat kouřit, tak nekouří nic, ale on kouří dále, jen něco jiného. Pravda možná to je zdravější, ale kouří nadále. Ta závislost na samotnou činnost kouření tam je stále!
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
A není to o tom,že bych mluvila jako jejich máma. Ale vždyt chlapi jsou duší stále chlapci.
![]()
no, hele, asi toho necháme, ne ? už zase se to začíná stáčet do toho, že začínáš mluvit o něčem jiným, na to fakt nemám dneska náladu. řeč byla o morfovi, ty začneš o chlapech obecně.
jinak - ne, neřekla bych, že to chlapi vyžadují a to, že jsou duší stále chlapci s tím nemá co dělat. v každý ženský je taky pořád kousek malý holky, bez ohledu na to, kolik ji je a většina jich nevyžaduje, aby s ní chlap mluvil jako s nesvéprávným děckem. potřebu objetí bych do toho nepletla, tam už je to o něčem jiným.
Není tady
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ok. když mluvíš s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.Pavli a neřekla by si,že to někdy chlapi vyžadujou co?
![]()
ale spíš bych řekla, že obdivuju lidi,kteří dokázali praštit s cigaretama. Jsem kuřák, a prostě to nedokážu, nemám pevnou vůli, jsem srab. A se...e mě to.Dusičko, mě děsně udivuje, jak o někom, kdo KOUŘÍ elektronickou cigaretu, řekneš, že dokázal přestat kouřit? Kdyby dokázal přestat kouřit, tak nekouří nic, ale on kouří dále, jen něco jiného. Pravda možná to je zdravější, ale kouří nadále. Ta závislost na samotnou činnost kouření tam je stále!
já bych řekla, že neměla na mysli morfa.
Není tady
dusička napsal(a):
![]()
Jsou i muži, kteří jsou chlapci pouze tehdy, když je to na místě. Ale jinak jsou to dospělí muži.
Mám ráda, když mě chlap obejme a cítím se jako žena.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusičko, proč mofra utěšuješ jak pětileté dítě, já nemám pocit, že by kolaboval z toho, že mu někdo jiný řekne opačný názor.
Pavli začala si jako první. Tobě přijde že mluvím a utěšuju Morfa jak pětileté děcko. Mně to tedy třeba vůbec tak nepřipadá.
A máš pravdu, také se nechci pouštět do žabomyších slov. Prostě jsem to napsala, jak jsem to napsala. A že v tom vidíš utěšování pětiletého dítěte, tak já ne.
Krásnou neděli přeju všem
Není tady
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ok. když mluvíš s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.Pavli a neřekla by si,že to někdy chlapi vyžadujou co?
![]()
ale spíš bych řekla, že obdivuju lidi,kteří dokázali praštit s cigaretama. Jsem kuřák, a prostě to nedokážu, nemám pevnou vůli, jsem srab. A se...e mě to.Dusičko, mě děsně udivuje, jak o někom, kdo KOUŘÍ elektronickou cigaretu, řekneš, že dokázal přestat kouřit? Kdyby dokázal přestat kouřit, tak nekouří nic, ale on kouří dále, jen něco jiného. Pravda možná to je zdravější, ale kouří nadále. Ta závislost na samotnou činnost kouření tam je stále!
Lenno - já to nedokázala. NEchutná mi elektronická cigareta. Přitom kouření elektr.cigerety neničím zdraví druhým.
A já Lenno rozlišuju, co kdo kouří.
Není tady
Asi takhle - dýmka se nekouří.
Není tady
Tak to já nerozlišuju. Přestala jsem ze dne na den, prostě mě to začalo štvát. Nekouřila jsem tři roky. Teď si občas dám, k pivku třeba
Není tady
A ještě dodám, že elektronická cigareta mi nechutná, je to náhražka a ty já nerada:-) takže když mám chuť na tabák, dám si
Není tady
morpheus napsal(a):
Me sokuji nekteri kuraci s jejich neschopnosti zanechat koureni i kdyz maji na trhu takovou prevratnou technologii jakou je elektronicka cigareta. Me se to pred 8-mi tydny ( diky pokecu s jednou uzivatelkou Babinetu ) uplne hladce povedlo a dodnes nekourim, ani si uz nehodlam zapalit
Mně nešokují, rozumím jim.
Není tady
dusička napsal(a):
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli a neřekla by si,že to někdy chlapi vyžadujou co?A není to o tom,že bych mluvila jako jejich máma. Ale vždyt chlapi jsou duší stále chlapci.
![]()
Lenno - já to nedokázala. NEchutná mi elektronická cigareta. Přitom kouření elektr.cigerety neničím zdraví druhým.
A já Lenno rozlišuju, co kdo kouří.
Ok, každému asi přijde na obdiv něco jiného. Já nechápu, jak někdo může obdivovat kuřáka e-cigarety. Ale beru to, lidé jsme různí a pro tebe to asi na obdiv může být.
Není tady
Lenno - obdivuju člověka,kterým s tím seknul uplně. A obdivuju i toho člověka,který přesedlal na el. cigaretu. Já to nedokážu. Možná to někomu přijde uplně jednoduché a šokující, ale jsem na nikotinu závislá .
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
To mě taky rozesmívá, jak si někteří kuřáci libují, že s elektronickou cigaretou už kuřáky nejsou. Asi si potřebují lhát.
Já vím, že kuřák, který opravdu přestal kouřit jakékoliv cigarety, už bude navždy abstinujícím kuřákem. Nikdy už nebude nekuřákem.
Stejně jako alkoholik. Už bude vždy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.A čo doživotná závislosť na chlapoch (trebárs aj ženatých) maskovaná umne aj pred sebou samou takým tým "ja chlapa nemusím mať, ja ho len CHCEM!!!! Nevidím rozdiel medzi týmto typom závislosti a iným, látkovými závislosťami...
Selimo, souhlasím.
Já jsem ale reagovala na Morpheovo psaní o kouření a uvedla jeden další příklad závislosti. Další závislosti jsem neuváděla.
Ktovie prečo.... Boh vie prečo.
Není tady
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ok. když mluvíš s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.
![]()
Tá závislosť tam - ako pri všetkých závislostiach - bude MINIMÁLNE DO SMRTI, ona sa nevyparí, môže sa maximálne zmeniť na nejakú inú (otázka je, či lepšiu alebo horšiu), takže toto riešenie mi pripadá elegantné a v danej situácii fakt najlepšie. Ja vimem, o čom hovorím, som celoživotne závislá na dobrom jedle a podobné kompromisy a "najmenšie zlá" pácham celý život. Závislosť na jedle je sfiňa v tom, že NIEČO človek jesť musí, takže muky dvojnásobné...
Upravil(a) Selima (4. 11. 2012 19:37)
Není tady
dusička napsal(a):
Lenno - obdivuju člověka,kterým s tím seknul uplně. A obdivuju i toho člověka,který přesedlal na el. cigaretu. Já to nedokážu.
Možná to někomu přijde uplně jednoduché a šokující, ale jsem na nikotinu závislá .
Ano, na nikotinu je závislý každý kuřák. Horší je podle mého ta psychická závislost, ten zvyk než samotný nikotin a ten se e-cigaretou neodnaučí, proto jsem tak proti e-cigaretám. Ale tak to můžu vidět jen já nebo každý to může mít jinak. Dusičko, pokuď budeš opravdu chtít, tak jednou se ti to určitě podaří!
Není tady
Selima napsal(a):
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli a neřekla by si,že to někdy chlapi vyžadujou co?A není to o tom,že bych mluvila jako jejich máma. Ale vždyt chlapi jsou duší stále chlapci.
![]()
Tá závislosť tam - ako pri všetkých závislostiach - bude MINIMÁLNE DO SMRTI, ona sa nevyparí, môže sa maximálne zmeniť na nejakú inú (otázka je, či lepšiu alebo horšiu), takže toto riešenie mi pripadá elegantné a v danej situácii fakt najlepšie. Ja vimem, o čom hovorím, som celoživotne závislá na dobrom jedle a podobné kompromisy a "najmenšie zlá" pácham celý život. Závislosť na jedle je sfiňa v tom, že NIEČO človek jesť musí, takže muky dvojnásobné...
Selimo, tak k této závislosti se přiznávám já také! Bohužel! A zatímco přestat kouřit mi přijde naprostá brnkačka, tak zvládnout závislost na dobrém jídle - s tím bojuji denodenně . Každý máme holt něco, co nám dává zabrat.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusičko, proč mofra utěšuješ jak pětileté dítě, já nemám pocit, že by kolaboval z toho, že mu někdo jiný řekne opačný názor.
Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.
Není tady
dusička napsal(a):
Lenno - obdivuju člověka,kterým s tím seknul uplně. A obdivuju i toho člověka,který přesedlal na el. cigaretu. Já to nedokážu.
Možná to někomu přijde uplně jednoduché a šokující, ale jsem na nikotinu závislá .
Mela bys tomu jeste dat sanci, mohu Ti v tom pomoci budes-li chtit Kdyz jsem se zacal pidit po ecku, byl jsem dost skepticky, ale po ochutnani dost silne smesi v prodejne, jsem nevahal a vyplacnul 1400 kacek za sadu a koupil jsem si vodicku s nikotinem. Cestou z obchodu jsem se zbavil vseho, co jsem mel po kapsach, doma vyhodil zasoby cigaret a tabaky co jsem mel, popelnik umyl a odlozil a od te doby jsem si nezapalil. Chce to jen kapnout napoprve na spravnou prichut, zbytek uz je pohoda. Postupne zjistis, ze zavislost na nikotinu neexistuje, prejdes na nulovou koncentraci a pak uz nemas chut postavat na zastavce a vapovat, davas si jen na chut ( asi jako bonbon, cokoladu, nebo kavu ) k televizi
Dnes si vodicky s prichutemi pripravuji sam, mam rad ovocne, nebo karamel, nebo med.
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Mela bys tomu jeste dat sanci, mohu Ti v tom pomoci budes-li chtit
Kdyz jsem se zacal pidit po ecku, byl jsem dost skepticky, ale po ochutnani dost silne smesi v prodejne, jsem nevahal a vyplacnul 1400 kacek za sadu a koupil jsem si vodicku s nikotinem. Cestou z obchodu jsem se zbavil vseho, co jsem mel po kapsach, doma vyhodil zasoby cigaret a tabaky co jsem mel, popelnik umyl a odlozil a od te doby jsem si nezapalil. Chce to jen kapnout napoprve na spravnou prichut, zbytek uz je pohoda. Postupne zjistis, ze zavislost na nikotinu neexistuje, prejdes na nulovou koncentraci a pak uz nemas chut postavat na zastavce a vapovat, davas si jen na chut ( asi jako bonbon, cokoladu, nebo kavu ) k televizi
Dnes si vodicky s prichutemi pripravuji sam, mam rad ovocne, nebo karamel, nebo med.
Prý jen na chuť - plácáš hovadiny ty Morfe, ale rozumím, hodí se ti to do krámu - to není chuť, to je právě ta závislost, které ses nezbavil.
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.
A kde jsi přišel na to, že nevím o co jde?:-)
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ahooj, ta vytučněná věta neodpovídá ženské logice myšlení
morpheus napsal(a):
... mam rad ovocne, nebo karamel, nebo med.
Mně kupodivu, ačkoli nepiju kafe, chutná kávový liquid. Teď právě "pokuřuju" tiramisu, to taky není špatný...
Není tady
Mikeši, tak to já bych si to tiramisu radějc dala origoš jako zákusek ...sakriš, děláš mi chutě
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Mikeši, tak to já bych si to tiramisu radějc dala origoš jako zákusek ...
A co, nebo kdo Ti v tom brání?
Není tady