6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli,protoe se mi chtělo.
A mě u ani asi nic neokuje.ok. kdy mluví s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.
Pavli a neřekla by si,e to někdy chlapi vyadujou co? A není to o tom,e bych mluvila jako jejich máma. Ale vdyt chlapi jsou duí stále chlapci.
A kdy si to obrátím,taky mám ráda, kdy mě chlap obejme a cítím se jako malá holka
ale spí bych řekla, e obdivuju lidi,kteří dokázali pratit s cigaretama. Jsem kuřák, a prostě to nedokáu, nemám pevnou vůli, jsem srab. A se...e mě to.
Upravil(a) dusička (4. 11. 2012 17:02)
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
A mě u ani asi nic neokuje.ok. kdy mluví s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.
Pavli a neřekla by si,e to někdy chlapi vyadujou co? A není to o tom,e bych mluvila jako jejich máma. Ale vdyt chlapi jsou duí stále chlapci.
A kdy si to obrátím,taky mám ráda, kdy mě chlap obejme a cítím se jako malá holka
ale spí bych řekla, e obdivuju lidi,kteří dokázali pratit s cigaretama. Jsem kuřák, a prostě to nedokáu, nemám pevnou vůli, jsem srab. A se...e mě to.
Dusičko, mě děsně udivuje, jak o někom, kdo KOUŘÍ elektronickou cigaretu, řekne, e dokázal přestat kouřit? Kdyby dokázal přestat kouřit, tak nekouří nic, ale on kouří dále, jen něco jiného. Pravda moná to je zdravějí, ale kouří nadále. Ta závislost na samotnou činnost kouření tam je stále!
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
no, hele, asi toho necháme, ne ? u zase se to začíná stáčet do toho, e začíná mluvit o něčem jiným, na to fakt nemám dneska náladu. řeč byla o morfovi, ty začne o chlapech obecně.
jinak - ne, neřekla bych, e to chlapi vyadují a to, e jsou duí stále chlapci s tím nemá co dělat. v kadý enský je taky pořád kousek malý holky, bez ohledu na to, kolik ji je a větina jich nevyaduje, aby s ní chlap mluvil jako s nesvéprávným děckem. potřebu objetí bych do toho nepletla, tam u je to o něčem jiným.
Není tady
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ok. kdy mluví s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.Pavli a neřekla by si,e to někdy chlapi vyadujou co? A není to o tom,e bych mluvila jako jejich máma. Ale vdyt chlapi jsou duí stále chlapci.
ale spí bych řekla, e obdivuju lidi,kteří dokázali pratit s cigaretama. Jsem kuřák, a prostě to nedokáu, nemám pevnou vůli, jsem srab. A se...e mě to.Dusičko, mě děsně udivuje, jak o někom, kdo KOUŘÍ elektronickou cigaretu, řekne, e dokázal přestat kouřit? Kdyby dokázal přestat kouřit, tak nekouří nic, ale on kouří dále, jen něco jiného. Pravda moná to je zdravějí, ale kouří nadále. Ta závislost na samotnou činnost kouření tam je stále!
já bych řekla, e neměla na mysli morfa.
Není tady
dusička napsal(a):
Jsou i mui, kteří jsou chlapci pouze tehdy, kdy je to na místě. Ale jinak jsou to dospělí mui.
Mám ráda, kdy mě chlap obejme a cítím se jako ena.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusičko, proč mofra utěuje jak pětileté dítě, já nemám pocit, e by kolaboval z toho, e mu někdo jiný řekne opačný názor.
Pavli začala si jako první. Tobě přijde e mluvím a utěuju Morfa jak pětileté děcko. Mně to tedy třeba vůbec tak nepřipadá.
A má pravdu, také se nechci poutět do abomyích slov. Prostě jsem to napsala, jak jsem to napsala. A e v tom vidí utěování pětiletého dítěte, tak já ne.
Krásnou neděli přeju vem
Není tady
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ok. kdy mluví s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.Pavli a neřekla by si,e to někdy chlapi vyadujou co? A není to o tom,e bych mluvila jako jejich máma. Ale vdyt chlapi jsou duí stále chlapci.
ale spí bych řekla, e obdivuju lidi,kteří dokázali pratit s cigaretama. Jsem kuřák, a prostě to nedokáu, nemám pevnou vůli, jsem srab. A se...e mě to.Dusičko, mě děsně udivuje, jak o někom, kdo KOUŘÍ elektronickou cigaretu, řekne, e dokázal přestat kouřit? Kdyby dokázal přestat kouřit, tak nekouří nic, ale on kouří dále, jen něco jiného. Pravda moná to je zdravějí, ale kouří nadále. Ta závislost na samotnou činnost kouření tam je stále!
Lenno - já to nedokázala. NEchutná mi elektronická cigareta. Přitom kouření elektr.cigerety neničím zdraví druhým.
A já Lenno rozliuju, co kdo kouří.
Není tady
Asi takhle - dýmka se nekouří.
Není tady
Tak to já nerozliuju. Přestala jsem ze dne na den, prostě mě to začalo tvát. Nekouřila jsem tři roky. Teď si občas dám, k pivku třeba
Není tady
A jetě dodám, e elektronická cigareta mi nechutná, je to náhraka a ty já nerada:-) take kdy mám chu na tabák, dám si
Není tady
morpheus napsal(a):
Me sokuji nekteri kuraci s jejich neschopnosti zanechat koureni i kdyz maji na trhu takovou prevratnou technologii jakou je elektronicka cigareta. Me se to pred 8-mi tydny ( diky pokecu s jednou uzivatelkou Babinetu ) uplne hladce povedlo a dodnes nekourim, ani si uz nehodlam zapalit
Mně neokují, rozumím jim.
Není tady
dusička napsal(a):
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
Lenno - já to nedokázala. NEchutná mi elektronická cigareta. Přitom kouření elektr.cigerety neničím zdraví druhým.
A já Lenno rozliuju, co kdo kouří.
Ok, kadému asi přijde na obdiv něco jiného. Já nechápu, jak někdo můe obdivovat kuřáka e-cigarety. Ale beru to, lidé jsme různí a pro tebe to asi na obdiv můe být.
Není tady
Lenno - obdivuju člověka,kterým s tím seknul uplně. A obdivuju i toho člověka,který přesedlal na el. cigaretu. Já to nedokáu. Moná to někomu přijde uplně jednoduché a okující, ale jsem na nikotinu závislá .
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
To mě taky rozesmívá, jak si někteří kuřáci libují, e s elektronickou cigaretou u kuřáky nejsou. Asi si potřebují lhát.
Já vím, e kuřák, který opravdu přestal kouřit jakékoliv cigarety, u bude navdy abstinujícím kuřákem. Nikdy u nebude nekuřákem.
Stejně jako alkoholik. U bude vdy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.A čo doivotná závislos na chlapoch (trebárs aj enatých) maskovaná umne aj pred sebou samou takým tým "ja chlapa nemusím ma, ja ho len CHCEM!!!! Nevidím rozdiel medzi týmto typom závislosti a iným, látkovými závislosami...
Selimo, souhlasím.
Já jsem ale reagovala na Morpheovo psaní o kouření a uvedla jeden dalí příklad závislosti. Dalí závislosti jsem neuváděla.
Ktovie prečo.... Boh vie prečo.
Není tady
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ok. kdy mluví s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.
Tá závislos tam - ako pri vetkých závislostiach - bude MINIMÁLNE DO SMRTI, ona sa nevyparí, môe sa maximálne zmeni na nejakú inú (otázka je, či lepiu alebo horiu), take toto rieenie mi pripadá elegantné a v danej situácii fakt najlepie. Ja vimem, o čom hovorím, som celoivotne závislá na dobrom jedle a podobné kompromisy a "najmenie zlá" pácham celý ivot. Závislos na jedle je sfiňa v tom, e NIEČO človek jes musí, take muky dvojnásobné...
Upravil(a) Selima (4. 11. 2012 19:37)
Není tady
dusička napsal(a):
Lenno - obdivuju člověka,kterým s tím seknul uplně. A obdivuju i toho člověka,který přesedlal na el. cigaretu. Já to nedokáu. Moná to někomu přijde uplně jednoduché a okující, ale jsem na nikotinu závislá .
Ano, na nikotinu je závislý kadý kuřák. Horí je podle mého ta psychická závislost, ten zvyk ne samotný nikotin a ten se e-cigaretou neodnaučí, proto jsem tak proti e-cigaretám. Ale tak to můu vidět jen já nebo kadý to můe mít jinak. Dusičko, pokuď bude opravdu chtít, tak jednou se ti to určitě podaří!
Není tady
Selima napsal(a):
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
Tá závislos tam - ako pri vetkých závislostiach - bude MINIMÁLNE DO SMRTI, ona sa nevyparí, môe sa maximálne zmeni na nejakú inú (otázka je, či lepiu alebo horiu), take toto rieenie mi pripadá elegantné a v danej situácii fakt najlepie. Ja vimem, o čom hovorím, som celoivotne závislá na dobrom jedle a podobné kompromisy a "najmenie zlá" pácham celý ivot. Závislos na jedle je sfiňa v tom, e NIEČO človek jes musí, take muky dvojnásobné...
Selimo, tak k této závislosti se přiznávám já také! Bohuel! A zatímco přestat kouřit mi přijde naprostá brnkačka, tak zvládnout závislost na dobrém jídle - s tím bojuji denodenně . Kadý máme holt něco, co nám dává zabrat.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusičko, proč mofra utěuje jak pětileté dítě, já nemám pocit, e by kolaboval z toho, e mu někdo jiný řekne opačný názor.
Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.
Není tady
dusička napsal(a):
Mela bys tomu jeste dat sanci, mohu Ti v tom pomoci budes-li chtit Kdyz jsem se zacal pidit po ecku, byl jsem dost skepticky, ale po ochutnani dost silne smesi v prodejne, jsem nevahal a vyplacnul 1400 kacek za sadu a koupil jsem si vodicku s nikotinem. Cestou z obchodu jsem se zbavil vseho, co jsem mel po kapsach, doma vyhodil zasoby cigaret a tabaky co jsem mel, popelnik umyl a odlozil a od te doby jsem si nezapalil. Chce to jen kapnout napoprve na spravnou prichut, zbytek uz je pohoda. Postupne zjistis, ze zavislost na nikotinu neexistuje, prejdes na nulovou koncentraci a pak uz nemas chut postavat na zastavce a vapovat, davas si jen na chut ( asi jako bonbon, cokoladu, nebo kavu ) k televizi Dnes si vodicky s prichutemi pripravuji sam, mam rad ovocne, nebo karamel, nebo med.
Není tady
morpheus napsal(a):
dusička napsal(a):
Mela bys tomu jeste dat sanci, mohu Ti v tom pomoci budes-li chtit Kdyz jsem se zacal pidit po ecku, byl jsem dost skepticky, ale po ochutnani dost silne smesi v prodejne, jsem nevahal a vyplacnul 1400 kacek za sadu a koupil jsem si vodicku s nikotinem. Cestou z obchodu jsem se zbavil vseho, co jsem mel po kapsach, doma vyhodil zasoby cigaret a tabaky co jsem mel, popelnik umyl a odlozil a od te doby jsem si nezapalil. Chce to jen kapnout napoprve na spravnou prichut, zbytek uz je pohoda. Postupne zjistis, ze zavislost na nikotinu neexistuje, prejdes na nulovou koncentraci a pak uz nemas chut postavat na zastavce a vapovat, davas si jen na chut ( asi jako bonbon, cokoladu, nebo kavu ) k televizi Dnes si vodicky s prichutemi pripravuji sam, mam rad ovocne, nebo karamel, nebo med.
Prý jen na chu - plácá hovadiny ty Morfe, ale rozumím, hodí se ti to do krámu - to není chu, to je právě ta závislost, které ses nezbavil.
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nebyt Dusicky, tak bych dodneska nevyzkousel chutnou paru z vaporizeru a asi bych do dneska dal hulil jak fabrika. Momentalne si davam vybornou prichut Brandy ( coz s cigarama nema nic spolecneho, neni-liz pravda ) ovsem bez nikotinu, protoze ho nepotrebuju. Opacny nazor beru, ale placat hovadiny to ne-e a jaxik vetsina prisvevku na moji adresu byla uplne mimo misu. Kdyz nevite mile damy o co jde, zdrzte se prosim komentare, nebo komentujte az po prostudovani veci.
A kde jsi přiel na to, e nevím o co jde?:-)
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ahooj, ta vytučněná věta neodpovídá enské logice mylení
morpheus napsal(a):
... mam rad ovocne, nebo karamel, nebo med.
Mně kupodivu, ačkoli nepiju kafe, chutná kávový liquid. Teď právě "pokuřuju" tiramisu, to taky není patný...
Není tady
Mikei, tak to já bych si to tiramisu radějc dala origo jako zákusek ...sakri, dělá mi chutě
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Mikei, tak to já bych si to tiramisu radějc dala origo jako zákusek ...
A co, nebo kdo Ti v tom brání?
Není tady