Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 9. 2012 8:02

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Co vás dnes nejvíc šokovalo XV.

Otevírám další "šokovací" vlákno a přeji, a je těch nepříjemných šoků v běžném životě co nejméně.

Není tady

#2 11. 9. 2012 8:33

Bigben61
♥♥♥♥---

Re: Co vás dnes nejvíc šokovalo XV.

Šokovala mě kauza s pančovaným alkoholem.

Muž, který miluje jiné země stejně jako svou vlast, je na takové úrovni jako muž, který miluje jiné ženy stejně jako svou manželku. (Theodore Roosevelt)

Není tady

#3 12. 9. 2012 15:39

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Úmrtí Pana herce Radka Brzobohatého grater Den před 80. narozeninami. Obrovská škoda grater.

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#4 27. 10. 2012 0:22

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Prave pred chvilkou me sokoval meil ktery jsem dostala po 2 letech od sve davne zenate lasky.
Zenacek odesel od manzelky a odstehoval se k nove pritelkyni do podkrkonosi do Trutnova.Docela dost me to vzalo i po tech letech je to sok.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#5 27. 10. 2012 7:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

co tě na tom šokovalo ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#6 27. 10. 2012 10:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Že neodišiel kvôli nej, ale kvôli nejakej podkrkonošskej. dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 27. 10. 2012 12:52

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

SNÍH.Pracujeme na střeše a sníh bylo to poslední, co jsme potřebovali.

Není tady

#8 27. 10. 2012 12:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

taky mně to napadlo big_smile
to bylo k příspěvku selimy.

Upravil(a) PPavlaa (27. 10. 2012 12:53)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 27. 10. 2012 19:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tady jsou občas neuvěřitelný story, já mám pocit, že si z nás někdo střílí big_smilebig_smile

Není tady

#10 2. 11. 2012 23:17

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Me sokuji nekteri kuraci s jejich neschopnosti zanechat koureni i kdyz maji na trhu takovou prevratnou technologii jakou je elektronicka cigareta. Me se to pred 8-mi tydny ( diky pokecu s jednou uzivatelkou Babinetu ) uplne hladce povedlo a dodnes nekourim, ani si uz nehodlam zapalit smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#11 3. 11. 2012 9:47

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Morfe, to je jakoby alkoholik řekl, že už nepije, jen víno:-)) takže nekuřák s elektronickou cigaretou je pořád kuřák

Není tady

#12 3. 11. 2012 12:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Morfe, to je jakoby alkoholik řekl, že už nepije, jen víno:-)) takže nekuřák s elektronickou cigaretou je pořád kuřák

big_smilebig_smile

Není tady

#13 3. 11. 2012 12:28

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

To mě taky rozesmívá, jak si někteří kuřáci libují, že s elektronickou cigaretou už kuřáky nejsou. Asi si potřebují lhát. smile
Já vím, že kuřák, který opravdu přestal kouřit jakékoliv cigarety, už bude navždy abstinujícím kuřákem. Nikdy už nebude nekuřákem.
Stejně jako alkoholik. Už bude vždy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#14 3. 11. 2012 13:09

lenuska1234
♥♥-----

Holky, mě dnes šokovalo, když jsem zjistila, že manžel si stále schovává fotky své milenky, kvůli které jsme se na čas i rozešli a po půl roce jeho snažení se zase vrátili k sobě. Několikrát řekl, že si je smaže, když mě to trápí, ale teď tvrdí, že jsou to jeho fotky ( fotil si ji ve vaně) a mě do toho nic není. Jsem vážně paranoidní, ta holka mi připravila měsíce trápení.

Není tady

#15 3. 11. 2012 13:28

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

holcina napsal(a):

To neni pravda, protoze to uz neni koureni. Inhaluji pouze vodicku s pridavkem eukalyptu a bez nikotinu. Co mi na to reknete vy, ktere se tu posmivate a jste chytre jak radia ? tummenupp

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#16 3. 11. 2012 13:41

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Morfe, pokud si kupuješ liqiudy bez nikotinu tak to je jiná. Ovšem, že to je pořád berlička to neokecáš:-) navíc ta vodička je mimo jiné i propylenglykol, úúúplně neškodná věcička.-)

Není tady

#17 3. 11. 2012 13:56

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Morfe, lžeš si do kapsy. Stále kouříš, ikdyž něco jiného. Stále jsi závislým člověkem, který se své závislosti nezbavil.
Pokud chceš opravdu přestat, tak přestneš - prostě už si nezápálíš nic a budeš-li k tomu rozhodnutý, tak nebudeš potřebovat takovéhle berličky. Prostě přestaneš. Nejsem zastáncem e-cigaret.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#18 3. 11. 2012 22:50

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

eremuruss napsal(a):

Prave pred chvilkou me sokoval meil ktery jsem dostala po 2 letech od sve davne zenate lasky.
Zenacek odesel od manzelky a odstehoval se k nove pritelkyni do podkrkonosi do Trutnova.Docela dost me to vzalo i po tech letech je to sok.

erem, už je to minulost, tak to nech spát pussa MMCH aspoň vidíš, že jsi o nic nepřišla: ten Tvůj ženáč svoji manželku věčně podváděl a nakonec ji stejně opustil. Co dělal jedné, bude dělat i druhé a Ty buď ráda, že sis našla nakonec někoho jiného wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#19 3. 11. 2012 23:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eva. napsal(a):

To mě taky rozesmívá, jak si někteří kuřáci libují, že s elektronickou cigaretou už kuřáky nejsou. Asi si potřebují lhát. smile
Já vím, že kuřák, který opravdu přestal kouřit jakékoliv cigarety, už bude navždy abstinujícím kuřákem. Nikdy už nebude nekuřákem.
Stejně jako alkoholik. Už bude vždy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.

A čo doživotná závislos na chlapoch (trebárs aj ženatých) maskovaná umne aj pred sebou samou takým tým "ja chlapa nemusím ma, ja ho len CHCEM!!!! Nevidím rozdiel medzi týmto typom závislosti a iným, látkovými závislosami...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#20 4. 11. 2012 0:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

morpheus napsal(a):

holcina napsal(a):

To neni pravda, protoze to uz neni koureni. Inhaluji pouze vodicku s pridavkem eukalyptu a bez nikotinu. Co mi na to reknete vy, ktere se tu posmivate a jste chytre jak radia ? tummenupp

Když cítíš že je to lepší než aktivní kouření s nikotinem,že dělᚠněco líp pro své zdraví,tak je to fajn ne?
A je to přeci uplně jedno, co si myslí o tom druzí. Jestli se tomu smějí, nebo rozčilují,že nemᚠpravdu. wink

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#21 4. 11. 2012 6:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusičko, proč mofra utěšuješ jak pětileté dítě, já nemám pocit, že by kolaboval z toho, že mu někdo jiný řekne opačný názor.

Není tady

#22 4. 11. 2012 9:44

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Pavli,protože se mi chtělo. stolt
A mě už ani asi nic nešokuje. vissla

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#23 4. 11. 2012 13:15

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Eva. napsal(a):

A čo doživotná závislos na chlapoch (trebárs aj ženatých) maskovaná umne aj pred sebou samou takým tým "ja chlapa nemusím ma, ja ho len CHCEM!!!! Nevidím rozdiel medzi týmto typom závislosti a iným, látkovými závislosami...

Selimo, souhlasím.
Já jsem ale reagovala na Morpheovo psaní o kouření a uvedla jeden další příklad závislosti. Další závislosti jsem neuváděla.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#24 4. 11. 2012 14:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lenuska1234 napsal(a):

Holky, mě dnes šokovalo, když jsem zjistila, že manžel si stále schovává fotky své milenky, kvůli které jsme se na čas i rozešli a po půl roce jeho snažení se zase vrátili k sobě. Několikrát řekl, že si je smaže, když mě to trápí, ale teď tvrdí, že jsou to jeho fotky ( fotil si ji ve vaně) a mě do toho nic není. Jsem vážně paranoidní, ta holka mi připravila měsíce trápení.

holka, nebo tvůj muž ?

Upravil(a) PPavlaa (4. 11. 2012 14:46)

Není tady

#25 4. 11. 2012 14:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Pavli,protože se mi chtělo. stolt
A mě už ani asi nic nešokuje. vissla

ok. když mluvíš s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí