6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Otevírám další "šokovací" vlákno a přeji, ať je těch nepříjemných šoků v běžném životě co nejméně.
Není tady
Šokovala mě kauza s pančovaným alkoholem.
Není tady
Úmrtí Pana herce Radka Brzobohatého Den před 80. narozeninami. Obrovská škoda .
Není tady
Prave pred chvilkou me sokoval meil ktery jsem dostala po 2 letech od sve davne zenate lasky.
Zenacek odesel od manzelky a odstehoval se k nove pritelkyni do podkrkonosi do Trutnova.Docela dost me to vzalo i po tech letech je to sok.
Není tady
co tě na tom šokovalo ?
Není tady
Že neodišiel kvôli nej, ale kvôli nejakej podkrkonošskej.
Není tady
SNÍH.Pracujeme na střeše a sníh bylo to poslední, co jsme potřebovali.
Není tady
taky mně to napadlo
to bylo k příspěvku selimy.
Upravil(a) PPavlaa (27. 10. 2012 12:53)
Není tady
tady jsou občas neuvěřitelný story, já mám pocit, že si z nás někdo střílí
Není tady
Me sokuji nekteri kuraci s jejich neschopnosti zanechat koureni i kdyz maji na trhu takovou prevratnou technologii jakou je elektronicka cigareta. Me se to pred 8-mi tydny ( diky pokecu s jednou uzivatelkou Babinetu ) uplne hladce povedlo a dodnes nekourim, ani si uz nehodlam zapalit
Není tady
Morfe, to je jakoby alkoholik řekl, že už nepije, jen víno:-)) takže nekuřák s elektronickou cigaretou je pořád kuřák
Není tady
holcina napsal(a):
Morfe, to je jakoby alkoholik řekl, že už nepije, jen víno:-)) takže nekuřák s elektronickou cigaretou je pořád kuřák
Není tady
To mě taky rozesmívá, jak si někteří kuřáci libují, že s elektronickou cigaretou už kuřáky nejsou. Asi si potřebují lhát.
Já vím, že kuřák, který opravdu přestal kouřit jakékoliv cigarety, už bude navždy abstinujícím kuřákem. Nikdy už nebude nekuřákem.
Stejně jako alkoholik. Už bude vždy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.
Není tady
Holky, mě dnes šokovalo, když jsem zjistila, že manžel si stále schovává fotky své milenky, kvůli které jsme se na čas i rozešli a po půl roce jeho snažení se zase vrátili k sobě. Několikrát řekl, že si je smaže, když mě to trápí, ale teď tvrdí, že jsou to jeho fotky ( fotil si ji ve vaně) a mě do toho nic není. Jsem vážně paranoidní, ta holka mi připravila měsíce trápení.
Není tady
holcina napsal(a):
To neni pravda, protoze to uz neni koureni. Inhaluji pouze vodicku s pridavkem eukalyptu a bez nikotinu. Co mi na to reknete vy, ktere se tu posmivate a jste chytre jak radia ?
Není tady
Morfe, pokud si kupuješ liqiudy bez nikotinu tak to je jiná. Ovšem, že to je pořád berlička to neokecáš:-) navíc ta vodička je mimo jiné i propylenglykol, úúúplně neškodná věcička.-)
Není tady
Morfe, lžeš si do kapsy. Stále kouříš, ikdyž něco jiného. Stále jsi závislým člověkem, který se své závislosti nezbavil.
Pokud chceš opravdu přestat, tak přestneš - prostě už si nezápálíš nic a budeš-li k tomu rozhodnutý, tak nebudeš potřebovat takovéhle berličky. Prostě přestaneš. Nejsem zastáncem e-cigaret.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Prave pred chvilkou me sokoval meil ktery jsem dostala po 2 letech od sve davne zenate lasky.
Zenacek odesel od manzelky a odstehoval se k nove pritelkyni do podkrkonosi do Trutnova.Docela dost me to vzalo i po tech letech je to sok.
erem, už je to minulost, tak to nech spát MMCH aspoň vidíš, že jsi o nic nepřišla: ten Tvůj ženáč svoji manželku věčně podváděl a nakonec ji stejně opustil. Co dělal jedné, bude dělat i druhé a Ty buď ráda, že sis našla nakonec někoho jiného
Není tady
Eva. napsal(a):
To mě taky rozesmívá, jak si někteří kuřáci libují, že s elektronickou cigaretou už kuřáky nejsou. Asi si potřebují lhát.
Já vím, že kuřák, který opravdu přestal kouřit jakékoliv cigarety, už bude navždy abstinujícím kuřákem. Nikdy už nebude nekuřákem.
Stejně jako alkoholik. Už bude vždy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.
A čo doživotná závislosť na chlapoch (trebárs aj ženatých) maskovaná umne aj pred sebou samou takým tým "ja chlapa nemusím mať, ja ho len CHCEM!!!! Nevidím rozdiel medzi týmto typom závislosti a iným, látkovými závislosťami...
Není tady
morpheus napsal(a):
holcina napsal(a):
To neni pravda, protoze to uz neni koureni. Inhaluji pouze vodicku s pridavkem eukalyptu a bez nikotinu. Co mi na to reknete vy, ktere se tu posmivate a jste chytre jak radia ?
Když cítíš že je to lepší než aktivní kouření s nikotinem,že děláš něco líp pro své zdraví,tak je to fajn ne?
A je to přeci uplně jedno, co si myslí o tom druzí. Jestli se tomu smějí, nebo rozčilují,že nemáš pravdu.
Není tady
dusičko, proč mofra utěšuješ jak pětileté dítě, já nemám pocit, že by kolaboval z toho, že mu někdo jiný řekne opačný názor.
Není tady
Pavli,protože se mi chtělo.
A mě už ani asi nic nešokuje.
Není tady
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Stejně jako alkoholik. Už bude vždy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.A čo doživotná závislosť na chlapoch (trebárs aj ženatých) maskovaná umne aj pred sebou samou takým tým "ja chlapa nemusím mať, ja ho len CHCEM!!!! Nevidím rozdiel medzi týmto typom závislosti a iným, látkovými závislosťami...
Selimo, souhlasím.
Já jsem ale reagovala na Morpheovo psaní o kouření a uvedla jeden další příklad závislosti. Další závislosti jsem neuváděla.
Není tady
lenuska1234 napsal(a):
Holky, mě dnes šokovalo, když jsem zjistila, že manžel si stále schovává fotky své milenky, kvůli které jsme se na čas i rozešli a po půl roce jeho snažení se zase vrátili k sobě. Několikrát řekl, že si je smaže, když mě to trápí, ale teď tvrdí, že jsou to jeho fotky ( fotil si ji ve vaně) a mě do toho nic není. Jsem vážně paranoidní, ta holka mi připravila měsíce trápení.
holka, nebo tvůj muž ?
Upravil(a) PPavlaa (4. 11. 2012 14:46)
Není tady
dusička napsal(a):
Pavli,protože se mi chtělo.
A mě už ani asi nic nešokuje.
ok. když mluvíš s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.
Není tady