18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Otevírám dalí "okovací" vlákno a přeji, a je těch nepříjemných oků v běném ivotě co nejméně.
Není tady
okovala mě kauza s pančovaným alkoholem.
Není tady
Úmrtí Pana herce Radka Brzobohatého Den před 80. narozeninami. Obrovská koda .
Není tady
Prave pred chvilkou me sokoval meil ktery jsem dostala po 2 letech od sve davne zenate lasky.
Zenacek odesel od manzelky a odstehoval se k nove pritelkyni do podkrkonosi do Trutnova.Docela dost me to vzalo i po tech letech je to sok.
Není tady
co tě na tom okovalo ?
Není tady
e neodiiel kvôli nej, ale kvôli nejakej podkrkonoskej.
Není tady
SNÍH.Pracujeme na střee a sníh bylo to poslední, co jsme potřebovali.
Není tady
taky mně to napadlo
to bylo k příspěvku selimy.
Upravil(a) PPavlaa (27. 10. 2012 12:53)
Není tady
tady jsou občas neuvěřitelný story, já mám pocit, e si z nás někdo střílí
Není tady
Me sokuji nekteri kuraci s jejich neschopnosti zanechat koureni i kdyz maji na trhu takovou prevratnou technologii jakou je elektronicka cigareta. Me se to pred 8-mi tydny ( diky pokecu s jednou uzivatelkou Babinetu ) uplne hladce povedlo a dodnes nekourim, ani si uz nehodlam zapalit
Není tady
Morfe, to je jakoby alkoholik řekl, e u nepije, jen víno:-)) take nekuřák s elektronickou cigaretou je pořád kuřák
Není tady
holcina napsal(a):
Morfe, to je jakoby alkoholik řekl, e u nepije, jen víno:-)) take nekuřák s elektronickou cigaretou je pořád kuřák
Není tady
To mě taky rozesmívá, jak si někteří kuřáci libují, e s elektronickou cigaretou u kuřáky nejsou. Asi si potřebují lhát.
Já vím, e kuřák, který opravdu přestal kouřit jakékoliv cigarety, u bude navdy abstinujícím kuřákem. Nikdy u nebude nekuřákem.
Stejně jako alkoholik. U bude vdy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.
Není tady
Holky, mě dnes okovalo, kdy jsem zjistila, e manel si stále schovává fotky své milenky, kvůli které jsme se na čas i rozeli a po půl roce jeho snaení se zase vrátili k sobě. Několikrát řekl, e si je smae, kdy mě to trápí, ale teď tvrdí, e jsou to jeho fotky ( fotil si ji ve vaně) a mě do toho nic není. Jsem váně paranoidní, ta holka mi připravila měsíce trápení.
Není tady
holcina napsal(a):
To neni pravda, protoze to uz neni koureni. Inhaluji pouze vodicku s pridavkem eukalyptu a bez nikotinu. Co mi na to reknete vy, ktere se tu posmivate a jste chytre jak radia ?
Není tady
Morfe, pokud si kupuje liqiudy bez nikotinu tak to je jiná. Ovem, e to je pořád berlička to neokecá:-) navíc ta vodička je mimo jiné i propylenglykol, úúúplně nekodná věcička.-)
Není tady
Morfe, le si do kapsy. Stále kouří, ikdy něco jiného. Stále jsi závislým člověkem, který se své závislosti nezbavil.
Pokud chce opravdu přestat, tak přestne - prostě u si nezápálí nic a bude-li k tomu rozhodnutý, tak nebude potřebovat takovéhle berličky. Prostě přestane. Nejsem zastáncem e-cigaret.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Prave pred chvilkou me sokoval meil ktery jsem dostala po 2 letech od sve davne zenate lasky.
Zenacek odesel od manzelky a odstehoval se k nove pritelkyni do podkrkonosi do Trutnova.Docela dost me to vzalo i po tech letech je to sok.
erem, u je to minulost, tak to nech spát MMCH aspoň vidí, e jsi o nic nepřila: ten Tvůj enáč svoji manelku věčně podváděl a nakonec ji stejně opustil. Co dělal jedné, bude dělat i druhé a Ty buď ráda, e sis nala nakonec někoho jiného
Není tady
Eva. napsal(a):
To mě taky rozesmívá, jak si někteří kuřáci libují, e s elektronickou cigaretou u kuřáky nejsou. Asi si potřebují lhát.
Já vím, e kuřák, který opravdu přestal kouřit jakékoliv cigarety, u bude navdy abstinujícím kuřákem. Nikdy u nebude nekuřákem.
Stejně jako alkoholik. U bude vdy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.
A čo doivotná závislos na chlapoch (trebárs aj enatých) maskovaná umne aj pred sebou samou takým tým "ja chlapa nemusím ma, ja ho len CHCEM!!!! Nevidím rozdiel medzi týmto typom závislosti a iným, látkovými závislosami...
Není tady
morpheus napsal(a):
holcina napsal(a):
To neni pravda, protoze to uz neni koureni. Inhaluji pouze vodicku s pridavkem eukalyptu a bez nikotinu. Co mi na to reknete vy, ktere se tu posmivate a jste chytre jak radia ?
Kdy cítí e je to lepí ne aktivní kouření s nikotinem,e dělá něco líp pro své zdraví,tak je to fajn ne?
A je to přeci uplně jedno, co si myslí o tom druzí. Jestli se tomu smějí, nebo rozčilují,e nemá pravdu.
Není tady
dusičko, proč mofra utěuje jak pětileté dítě, já nemám pocit, e by kolaboval z toho, e mu někdo jiný řekne opačný názor.
Není tady
Pavli,protoe se mi chtělo.
A mě u ani asi nic neokuje.
Není tady
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Stejně jako alkoholik. U bude vdy abstinujícím alkoholikem, jestli přestane pít jakýkoliv alkohol.A čo doivotná závislos na chlapoch (trebárs aj enatých) maskovaná umne aj pred sebou samou takým tým "ja chlapa nemusím ma, ja ho len CHCEM!!!! Nevidím rozdiel medzi týmto typom závislosti a iným, látkovými závislosami...
Selimo, souhlasím.
Já jsem ale reagovala na Morpheovo psaní o kouření a uvedla jeden dalí příklad závislosti. Dalí závislosti jsem neuváděla.
Není tady
lenuska1234 napsal(a):
Holky, mě dnes okovalo, kdy jsem zjistila, e manel si stále schovává fotky své milenky, kvůli které jsme se na čas i rozeli a po půl roce jeho snaení se zase vrátili k sobě. Několikrát řekl, e si je smae, kdy mě to trápí, ale teď tvrdí, e jsou to jeho fotky ( fotil si ji ve vaně) a mě do toho nic není. Jsem váně paranoidní, ta holka mi připravila měsíce trápení.
holka, nebo tvůj mu ?
Upravil(a) PPavlaa (4. 11. 2012 14:46)
Není tady
dusička napsal(a):
Pavli,protoe se mi chtělo.
A mě u ani asi nic neokuje.
ok. kdy mluví s dospělým chlapem ráda jako maminka s dítětem, proč ne.
Není tady