Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 9. 2012 11:41

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Seriály v TV X Babinet

Tak obojí začíná jít do kytek.Je to tu nuda,dřív tu bylo skutečně o čem diskutovat,teď tu zdechl i pes.

na babinet jsem si vzpomněla v souvislosti s tímto článkem na Seznamu:

http://www.novinky.cz/diskuse?id=290814 … ectionId=4

Je o novodobých seriálech typu Gyml,atd.Zkoušela jsem se dívat na 1.díl,ale nevydržela,byla to nuda a nevím,jestli se mám divit těm dobrým hercům (Šafránková...),kteří se tomuto propůjčili,protože jinak se nic ke koukání netočí a oni taky potřebují z něčeho žít,že.
Ale jak se říká,vše špatné je na něco dobré.Už přestáváme po večerech pravidelně pouštět Tv vůbec,protože i ve zprávách jsou jen neuvěř.štěky a důležité věci tam člověk neuslyší.

Naopak jsou te´d u nás v kursu společenské hry,začala jsem chodit s pejskem ven i navečer,se jen tak projít,dokud je pěkně,začínáme i více číst.

Ze seriálu sledujeme jen Vyprávěj,uvidíme,jak se jim podaří tato nová řada,z 1.dílu manžel nadšený nebyl.No a jinak ještě dobré filmy si občas natočíme a zkouknem s přetáčením pěkně bez reklam a bez zbyteč.zdržování.

Tolik šílených seriálů s ještě šílenějšími jmény,to se přeci musí normálnímu člověkovi už úplně znechutit,ne?

Není tady

#2 10. 9. 2012 13:21

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Re: Seriály v TV X Babinet

Souhlas. Přes prázdniny nekoukám vůbec na nic, mám alergii na 150 dílné seriály, takže nekoukám na nic. Máme zaplacený sportovní balíček na kabelovce, takže fotbal, hokej a lyžování.
Jinak stažené vybrané filmy.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#3 10. 9. 2012 17:24

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Seriály jsem ještě nestačila zaregistrovat. S přítelem ani TV nemáme, posloucháme muziku, povídáme si. Zato manžel je u TV pořád, ten přehled má

Není tady

#4 10. 9. 2012 17:44

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Na TV jsem se nedívala, ani nepamatuju. Manžel se dívá na sport a já si druhou TV ani nezapnu. Zprávy si přečtu stejně přes den na netu a naše seriály mě nazajímají a nebaví, filmy jsem už většinou viděla, na novější se podívám na PC. Chodím několikrát týdně cvičit, chodila a zase letos budu chodit do angličtiny a hlavně - pořád čtu a čtu...

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 10. 9. 2012 19:50

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

holcina napsal(a):

Seriály jsem ještě nestačila zaregistrovat. S přítelem ani TV nemáme, posloucháme muziku, povídáme si. Zato manžel je u TV pořád, ten přehled má

Holčino,taky by se mi to tak bývalo líbilo - manžel i přítel,jak to sleduju u tebe.Ale můj muž by konkurenci nesnes.Tak jak to píšeš ty - že s úřítelem kecáte a manžel sedí u tv pořád,to nemá chybu!godlikegodlike

Není tady

#6 10. 9. 2012 19:55

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Na TV jsem se nedívala, ani nepamatuju. Manžel se dívá na sport a já si druhou TV ani nezapnu. Zprávy si přečtu stejně přes den na netu a naše seriály mě nazajímají a nebaví, filmy jsem už většinou viděla, na novější se podívám na PC. Chodím několikrát týdně cvičit, chodila a zase letos budu chodit do angličtiny a hlavně - pořád čtu a čtu...

Manžel by taky pořád četl,ale jako zaměstnaný muž nejen svým zaměstnáním,nemá moc času,ale koupila jsem mu tu čtečku,jak jsem si odtebe taky zjišťoval co a jak a ej sní moc a moc spokojený,čte taky po cestě busem do práce,ale málem už kvůli tomu přejel:o

A víš že už si stáhl v čj ten Tanec s draky,či jak se to jmenuje?Knížka jako taková stojí kolem 6 stovek,takže super!!

S tím cvičením ti závidím,jak se do toho dokopeš.

Není tady

#7 10. 9. 2012 20:32

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Jaku, jak to přesně funguje - stahování knížek? Dají se i zdarma stáhnout slušné knížky nebo je to všechno placené? Doufám, že čtečka bude letos můj vánoční a narozeninový dárek smile
Omlouvám se za off topic.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#8 10. 9. 2012 21:48

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

[Tanec s draky

tummenupp taky už mám, čtu jak divá! Ale jestli otevřou ten kurz angličtiny, jak jsem se do něj hlásila, tak se budu muset hodně učit...

Strach je malá smrt...

Není tady

#9 10. 9. 2012 22:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Na TV nekoukám, ani si nepamatuju co jsem viděla naposledy za film. Jo v podvečer běží holce KOuzelná školka, jinak ji pouštím pohádky z youtube. KLuci a manžel koukaj na historický, nebo fantastický (což já nemusím).
Po večerech scrapuju (úprava fotek) a mám v plánu konečně začít chodit do knihovny. Jenže nestíhám vše,jak bych chtěla. Mám tu vlnu a jehlice, svrbí mi ruce.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#10 10. 9. 2012 22:28

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Vlaďka napsal(a):

Jaku, jak to přesně funguje - stahování knížek? Dají se i zdarma stáhnout slušné knížky nebo je to všechno placené? Doufám, že čtečka bude letos můj vánoční a narozeninový dárek smile
Omlouvám se za off topic.

Dají se stáhnout zadara,u nás se tím zabývá hlavně syn,já vůbec,ale tady Bety ti to určo ráda vysvětlí.Tuším,že se chodí na ulozto.cz.
Postahovat zdarma si můžeš spoustu kvaltitních knížek - hlavně at máš čtečku,která zpracuje všechny možné stahované formáty - s tím má často propagovaná značka Kindle velké problémy.My máme jakousi za 3 tis - není v ní název602?Bety se v tom vyzná a i tady na Babi o tom bylo vlákno.

Není tady

#11 11. 9. 2012 8:07

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Jaku napsal(a):

holcina napsal(a):

Holčino,taky by se mi to tak bývalo líbilo - manžel i přítel,jak to sleduju u tebe.Ale můj muž by konkurenci nesnes.Tak jak to píšeš ty - že s úřítelem kecáte a manžel sedí u tv pořád,to nemá chybu!godlikegodlike

Někdy to tak život zamotá

Na čtečku se taky chystám, napíšu si Ježíškovi:-)

Není tady

#12 11. 9. 2012 13:05

annie
♥♥♥♥♥♥-

Taky zjišťuju, že mě tv nebaví - reality show - o vaření a zpívání už je moc, třeba na první sérii superstar jsem se dívala, dokonce mě i bavila, ale teď? skurt
Totéž seriály - na Ordinaci se od začátku nedívám, nebaví mě, Comeback mi připadá jako děsná slátanina, ač je manžel jiného názoru.
Zprávy už kolikrát taky vypouštím, je to samá tragédie a podvod, max. se tam vyvalí Bartošová, Mesárošová a podobné celebrity.
Za poslední dobu se mi líbilo Vyprávěj - první díl nové série jsem nestihla, teď opakují My školou povinní - to mě taky docela baví.
Člověk raději vezme dítě a psa a jde ven.
Na BB to taky jde do kytek. Moc nových témat není, a když už někdo s nějakým příjde, najdou se experti, co komukoliv znechutí další diskusi.

Není tady

#13 11. 9. 2012 13:58

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Bety napsal(a):

Tak to jsme skoro sestry. Filmy jsem  vetsinou videla, nebo si je radsi pujcim v knihovne nebo stahnu. Serialy vyjimecne. Bavilo me docela Vypravej.

Muj zivot je jinde nez pred televizi. Ja znam starsi lidi, kteri jsou od dopoledne pred bednou a cuci na ty silenosti romanticke serialy. To nejsou ano beckove to je absolutni propad.

Ja ctu, ctu ctu, (v nekolika jazycich).....a taky prochazky, cviceni.Okoli priroda.

PS. uloz.to , ano...

Obcas neco v televizi neni k zahozeni, ale temer ji nezapinam. Koukala jsem na Olympiadu a na tu nasledujici pro handikepovane. Coz byla sila.

Upravil(a) sahleb (11. 9. 2012 14:00)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#14 11. 9. 2012 18:24

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Tak to já se přiznám, že já se na seriály dívám - na Ordinaci, Cesty domů a Vyprávěj. Tedy nehrotím to, když je jiný program, rozhodně nejsem nešťastná, že to neuvidím. Ale já mám ráda takové to "a jak to bylo dál". Vím, že to není zrovna kulturní výkvět, ale fakt mě to baví. Co mě nebaví, jsou různé reality show, Česko-Slovensko má talent, pořady o vaření a americké kriminálky. Kupodivu nemám v posledních několika letech ani moc náladu na sledování nějakých filmů, vidět něco, co už znám, mě nebaví a nic nového zajímavého (pro mě) se netočí, jen samé blbiny pro puberťáky.

Není tady

#15 11. 9. 2012 22:37

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

annie napsal(a):

Taky zjišťuju, že mě tv nebaví - reality show - o vaření a zpívání už je moc, třeba na první sérii superstar jsem se dívala, dokonce mě i bavila, ale teď? skurt
Totéž seriály - na Ordinaci se od začátku nedívám, nebaví mě, Comeback mi připadá jako děsná slátanina, ač je manžel jiného názoru.
Zprávy už kolikrát taky vypouštím, je to samá tragédie a podvod, max. se tam vyvalí Bartošová, Mesárošová a podobné celebrity.
Za poslední dobu se mi líbilo Vyprávěj - první díl nové série jsem nestihla, teď opakují My školou povinní - to mě taky docela baví.
Člověk raději vezme dítě a psa a jde ven.
Na BB to taky jde do kytek. Moc nových témat není, a když už někdo s nějakým příjde, najdou se experti, co komukoliv znechutí další diskusi.

Mám to taky tak - 1.řada Superstar mě bavila,bylo to něco nového,jiného,další soutěže ve zpívání už nezájem.S vařením se roztrhl pytel,ze začátku jsem sledovala Pohlreicha v restauracích,ale stačilo pár dílů a omrzelo se mi to.

A skutečně na něco je tohle všechno dobré - více se věnujeme sobě navzájem nebo pohybu:supr:

A dnes je dobrý program na jedničce i dvojce - Nový,pak Malý velkuý muž a Přežít,tak paráda!

Není tady

#16 11. 9. 2012 23:12

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Na televizi se téměř vůbec nedívám. Novodobé seriály mě nebaví, vyjma Vyprávěj, sleduju tento seriál zejména na netu (v archívu ČT), když mám čas. Bohužel ale televizi neuniknu. Naši si mají často zapnutou, mamka se každý den dívá na Prostřeno - šílený pořad, na "ruličky do ručky"... mám alergii, Vydru s Bouškovou bych nejraději zastřelila.
Babinet jde skutečně do kytek, myslím, že si za to můžou sami majitelé/provozovatelé webu. Ten jejich nový Babinet se nepovedl, starý nezrušili... Nijak mě to netrápí, není to jediné české diskuzní fórum na internetu, já jich sleduju povícero.
Z uloz.to si stahuju občas filmy a i pár filmů či zajímavých dokumentů je na youtube.com. Takže, ať žije uloz.to!

Není tady

#17 12. 9. 2012 9:46

Jitule8635
♥♥-----

Ivana napsal(a):

Tak to já se přiznám, že já se na seriály dívám - na Ordinaci, Cesty domů a Vyprávěj. Tedy nehrotím to, když je jiný program, rozhodně nejsem nešťastná, že to neuvidím. Ale já mám ráda takové to "a jak to bylo dál". Vím, že to není zrovna kulturní výkvět, ale fakt mě to baví. Co mě nebaví, jsou různé reality show, Česko-Slovensko má talent, pořady o vaření a americké kriminálky. Kupodivu nemám v posledních několika letech ani moc náladu na sledování nějakých filmů, vidět něco, co už znám, mě nebaví a nic nového zajímavého (pro mě) se netočí, jen samé blbiny pro puberťáky.

Ahoj,taky se dívám na Ordinaci a ještě na Zdivočelou zemi.

Není tady

#18 12. 9. 2012 12:37

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Tak já proti seriálům nic nemám. Sleduji teda "jen" Vyprávěj a když stíhám, tak Ulici. Nemám moc času, dny trávím v práci a na cestě. Ale mít čas, tak co já vím, možná bych nějaké ty seriály sledovala. Asi budu vyjímka, ale nevadí mi. A co teda mám na rozdíl od vás, jak čtu, ráda, tak jsou "vařící" pořady - např. Prostřeno rodna tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí