29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, tak se rozhodni ! Vždy´t ty přeci víš, co chceš udělat. Ale problém je, že bys nejradši, aby to dopadlo báječně pro Tebe. Jenže to ti nikdo nezavěštíme, co Tě čeká s jedním a co s druhým, jaký yb ten život byl, jestli současný vztah stejně nepůjde do kytek a nebo jestli tě ta nová láska během měsíce nepošle tamtéž a na stará vrátka se nedoboucháš. To je vždycky takové dilema. Ty jsi ta, co musí vsadit. Je nás spousta, co jsme si něčím podobným prošli, ale vždycky to dopadne jinak....
Není tady
a to je dobrá zpráva že parohy nemáš ty, ale přítel ??? možná kdyby jsi je měla ty nebylo by co řešit ....
Není tady
já osobně nejsem pro zorbíjení vztahů nevěrou ... když jsi byla nespokojená mohla jsi odejít a nebylo by co řešit ....
jak ti mám říct s kým máš být .... začni trochu přemýšlet docela chytrá holko :-))))) ono ať uděláš co uděláš tě teď bude bolet a toho odmítnutého taky .... a co bude v budoucnosti se uvidí
Není tady
Ty prostě se snažíš sebevíc volit a řídíš se při tom jen tím, abys nebyla sama. Nic víc. Ale jestli je to s přítelem na levačku, tak můžeš zkusit toho druhého, když zůstaneš ve 22letech sama, tak klidně můžeš být sama pět let a pořád Ti nic neuteče.ˇProč se tak bojíš být bez chlapa... je to jen o tom, že si lámeš hlavu, která volba je lepší - jistota a nuda co Tě nebere a nebo to, co Tě bere a s tím spojená nejistota a riziko, že budeš muset hledat dál... ach jo. No, tak budeš hledat. A případně si vezmeš ponaučení z chyba přizpůsobíš tomu své hodnoty.
Není tady
vašek napsal(a):
já osobně nejsem pro zorbíjení vztahů nevěrou ... když jsi byla nespokojená mohla jsi odejít a nebylo by co řešit ....
jak ti mám říct s kým máš být .... začni trochu přemýšlet docela chytrá holko :-))))) ono ať uděláš co uděláš tě teď bude bolet a toho odmítnutého taky .... a co bude v budoucnosti se uvidí
Jo, co jinýho může napsat chlap, kterého žena opustí právě kvůlli jinému... Vendo promiň, ale to je pořád dokola. Jsou ženské, které prostě jinak neodejdou, protože chtějí mít aspoň nějakou, i když pro ně ne zrovna ut "žádanou" jistotu....to je prostě život.
Není tady
Ještě jednou se omlouvám, nechtěla jsem být hnusná, napsala jsem, co prvního mne napadlo..... Dobrovolně si dávám ránu, jo?
Není tady
Nety
teď jsem musel dokonce nad odpovědí i přemýšlet :-)) ale stejně jsem nic nevymyslel :-))
tak to potom nemá co řešit ...
jinak si myslím že to byl v něčem jinej případ v nečem stejnej kdo ví, a ten důvod nevím takže ti k tomu těžko můžu něco říct ....
Není tady
Nesrovnávala jsem důvody, jen si myslím, že jsi na tyhle případy nevěry teď řekněme trošku zasedlý, protože Ti to vyvolává asociaci na Tvůj ex vztah a na to, ajk se ona zachovala...to vše.Víš, že jsi , tak víš, že já to nemyslela zle, ale občas mne to nakrkne...
Není tady
Nety
já vím, ani nic neříkám, přeci za to že odešla mohla ona ... ona si vybírala jestli vůbec :-))
asociaci mi to možná vyvolává, ale vadí mi to i naopak, nebo spíš to, že všichni podvedou a pak řeší, málokdo řeší dopředu, to mi vadí spíš ...
Upravil(a) vašek (7. 3. 2006 15:56)
Není tady
loli klid já tě nehci trápit ...
ale stalo se to samo od sebe ... :-)))))))))))))))))))) ty jsi u toho nebyla viď tak se s tím smiř a nemusiš to dál řešit vžyď v tom můžeš i pokračovat neplánovaně
Není tady
a co to ráno ... taky víno ??? tak si ho dej teď třeba ti pomůže ... ve víně je pravda :-))
né dost bylo legrace dej od nich obou pár dnů oraz a pak se budeš moct rozhodnout líp bez nátlaku ...
Není tady
Pěkně jste se tady rozjeli, jen co je pravda Loli, chceš osobní názory - tak tady je můj. Musím se postavit na stranu Vaška. Mně taky nepřipadá zrovna fér řešit krizi ve vztahu nevěrou. Jenže v mém životě se to seběhlo trochu jinak - dlouholetý vztah, krize (ne v sexu), nový fajn kluk (tady pozor, žádný sex) a pak jsem tedy použila hlavně hlavu. S partnerem jsme pořád spolu, máme dvě děti a klape nám to (i když občas je i itálie
). Tohle všechno ve mě zkrystalizovalo a dneska vím, že pokud budu nespokojená, budu to řešit nejdřív doma, kdyby to nešlo (což nepředpokládám), tak holt se sbalím a půjdu. Ale nepůjdu proto, že jsem někde s někým ulítla nebo se nedej bože zamilovala
Ty jsi v jiné životní situaci, jsi i mladší, než jsem byla já v době naší krize. Pro mě osobně ale, kdyby ve vztahu byl problémem "jenom" sex a všechno ostatní by bylo supr, by to znamenalo výzvu, chtěla bych to řešit a ne se tím nechat ničit nebo se "náhodou" nechat unést někým z restaurace. Prosím Tě, neber to jako moralizování, máš svůj život a přijdeš na to sama, co je pro Tebe nejlepší. Hlavně se na to dívej pozitivně, co Tě nezabije, to Tě posílí
Není tady
Nety napsal(a):
Ty jsi ta, která se bude rozhodovat, přeci nepojedeš přes kopírák. Máš vlastní srdce a mozek, tak se těchto dílů chop a zaber.
PŘRECI NEPOJEDEŠ CEZ KOPÍRÁK - to je to NAJ NAJ najpeknejšie a najbrisknejšie vyjadrenie toho, že človek sa musí rozhodnúť sám. Podľa srdca a rozumu.
Už som čítal na mnohých fórach mnoho rád, ale toto vyjadrenie je na ocenenie "výrok roka". Teba si budem pamätať, Nety.
loli napsal(a):
ja se nebojim bejt sama.. jenom sem nikdy sama nebyla.. protoze nemuzu za to ze chlapy pritahuju.. a nedokazu jim odolat;-)no asi sem to napsala blbe.. muj problem je ze sem na vsechny moc hodna a pratelska.. ja to beru jako kamaradstvi oni jako ze je balim... bohuzel.. uz sem to slysela od hodne lidi. ze sem moc prijemna a moc hodna a snazim se se vsema vyjit za dobre..vim to a stejne se nedokazu zmenit.. mam maly sebevedomi.. mozna v tom je taky ten problem. nechci se nikomu zprotivit.. hned me to sebere.. teda apson si to myslim..
este do tohohle problemu taham problemy ktery mam sama se sebou.. to uz je za chvili na vodstrel..
To jsme všechny Loli, ale když Ti to za to stojí, tak NE prostě řekneš. Nebo se chceš nechat s prominutím obtáhnout od každýho chlapa, který udělá oči a nebojí se si říct? Je to prosté. Chceš z toho vyjít jako vítěz a chceš se rozhodnout, aby to bylo nejlepší pro Tebe, jenže prostě tu jistotu Ti nikdo nedá. Kdybych neřekla NE, tak mám tenhle víkend další dva nové chlapy. Ale co s nima a proč? když máš v hlavě a v srdci jen jednoho, tak to prostě neřešíš... Evidentně prostě váš vztah s přítelem jde kamsi. Takže je to jen otázka času.
Není tady
vašek napsal(a):
Nety
já vím, ani nic neříkám, přeci za to že odešla mohla ona ... ona si vybírala jestli vůbec :-))
asociaci mi to možná vyvolává, ale vadí mi to i naopak, nebo spíš to, že všichni podvedou a pak řeší, málokdo řeší dopředu, to mi vadí spíš ...
Podle mne to je proto, že to není plánované. Člověk se prostě snaží setrvat v tom vztahu a pak najednou buch ho. Nemůžeš přeci dopředu něco takového nahlásit, když se jedná o neplánovaný "úlet", ne?
Není tady
no už to necháme bejt, podle mě když je někdo spokojenej tak to prostě nejde .... možná si myslí ¨že je spokojenej ale v podvědomí třeba cítí že to neni ono ....
Není tady
jo jo jo jo :-))))))))))))))))))))))))
Není tady
loli napsal(a):
jo mozna sem to tak resit nemela.. bylo to chvilkovy poblazneni, ktery me mozna bude stat dobrej vztah.. Cim vic casu od toho ubehlo tim vic se s tim srovnavam.. snazim se ujasnit si prednosti obou dvou.. mozna me taky trosku mrzi ze pritel me ma jako jistou a vlastne se skoro uz nesnazi.. a kdyz s nim o tom mluvim..tak mi vetsinou rekne ze sem blba, ze si tohle myslim..
uznavam ze to bylo hrozne ukvapeny..to co sem udelala.. ale zvlastni je-cemuz sama nerozumim-ze postupem casu mi dochazi ze toho zas tolik nelituju..v tech prvnich dnech co sem potrebovala radu..jsem z toho byla hrozne nestastna.. ale ted se mi to v ty my hlave nak srovnalo a rekla sem si ze tomu dam cas a volnej pruchod.. s pritelem se to pokusim zachranit (i kdyz to nekomu muze prijit jako nefer a kravina) ale pokusim se o to, protoze je mi s nim dobre.. na vztahu musi pracovat oba a ne jen jeden.. a kdyz to nepujde tak nema cenu v tom pokracovat..
kluk z restaurace toho jen tak nenecha.. mozna, ze vam to bude pripadat divny, ale rozhodla sem se ho lip poznat(nemyslim jako milence)..ted tu je otazka: proc sem to neudelala predtim nez sem mu vlezla do postele zejo?!... no tak to slo trosku z jinyho konce no.. je pravda, ze by k tomu mozna ani nedoslo kdybychom se lip poznali predtim..je to hrozne fajn clovek..a ja v zivote nechci udelat zadny spatny rozhodnuti..rekl mi rovnou, ze na me rozhodne tlacit nebude..ze je to muj zivot a moje rozhodnuti a on to respektuje..ale ze ma cenu za me bojovat..nehodlam mu lezt do postele..ani nic podobnyho.. jenom ho chci lip poznat, jako "kamarada"..
tohle je moje reseni.. mozna je uplne spatny.. ale pres kopirak-jak psala netty-se ridit opravdu nechci a nebudu..mozna zjistim, ze to tak vubec nepujde.. mozna ziskam uzasnyho kamarada.. mozna si uplne znicim vztah.. nebo ho zachranim.. mozna ziskam uplne novy vztah.. mozna ze prijdu o vsecko.. nevim.. ale stoji mi za to bojovat.. kdyz sem si to takhle zaridila.. tak se z toho musim taky sama nak vyhrabat..
moc vam dekuju za rady a nazory
loli,
a jsi si jistá, že se to "kamarádské" poznávání nezvrhne v něco jiného? Nechci ti brát iluze, ale já osobně si nedokážu představit, že se začnu jen "kamrádit" s někým, s kým jsem se vyspala a sex s ním byl z mého hlediska super. Jak si chceš udělat pořádek ve vztahu s přítelem, když se budeš snažit "kamarádsky" poznat kluka z restaurace? Lítat v tom budeš úplně stejně. Podlle mého ti jde o to, pozna lépe kluka z restaurace a zjistit, jestli by stálo za to, kvůli němu případně opoustit přítele. Je to tak?
Není tady
Sandro, dobrý postřeh taky to podle mě moc dobře nejde ... no uvidíme :-)
Není tady
loli
on nemá na kredit ... on který se v Praze vypracoval jako málo kdo .... zdá se mi že na tebe pěkně tlačí a až budeš jeho tak bude žárlit a ze života bude pěkný peklo tak to na mě působí z toho co jsi napsala .... a taky jsi psala byl to jen úlet .... víno .... atd . a te´d se s ním scházíš .... škoda že se nedá použít mozek
Není tady
chudák :-(( ještě že ho chápeš ...
Není tady
když to byl úlet tak nejanči a zaraž to hned !!!
ale řekl bych že si v tom libuješ a chceš mít oba .... tak je měj a neřeš to
Není tady
to jsem ti neřekl .... ale ty si v tom nelibuješ asi ne když se čertíš :-)) ale řešení na nikoho hodit nemůžeš a poradit taky nelze to snad víš že je to jen tobě ...
Není tady
loli,
každý jednou "ulítne". Hlavně už neřeš, co se stalo nebo nestalo. Teď musíš řešit budoucnost. Jak se cítíš s kamarádem z restaurace, jak se cítíš s přítelem? Co se v tobě děje, když jsi s tím z restaurace, co se s tebou děje, když jsi s přítelem? Co tě táhne víc ke kamarádovi, co tě táhne víc k příteli? S kým chceš být v současné době časově víc? Zkus si položit tyhle otázky. S.
Není tady