29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mendy napsal(a):
Nevím kde jsi, Dušičko, vydedukovala, že hážu vinu na okolí, to vůbec není pravda. Jen jsem si píchla do některých uživatelek - na hrubý pytel hrubá záplata. Některým lidem prostě nemá smysl cokoliv vysvětlovat.
Na hrubý pytel hrubá záplata? Tak jak Ty mně tak já Tobě? Takže si stejná jako ten hrubý pytel?
Ale jo, piš si co uznáš za vhodný, jen mi přišlo tvé psaní jako by ses posmívala, jak si s dluhama vyčůrala. Nic o Tobě nevím a soudit nebudu.
Jen vím,že když někdo má dluhy je to jeho vina. A ty kecy okolo,že ne jsou jenom kecy. člověk si to prostě nechce přiznat,že udělal chybu.
Není tady
Mendy napsal(a):
aprill napsal(a):
Mendy napsal(a):
Být tebou, moc bych nevyskakovala, moje dluhy budeš příštích 5 let sponzorovat i tymilá zlatá, ještě jsi neprošla osobním bankrotem. ještě ti nějaká doba do konce bankrotu chybí. a modli se , aby se nastalo něco co by ti ten bankrot zhatilo.
a věřím, že hned co se oddlužíš, zase si nabereš další a další půjčky, protože neumíš hospodařit.Možná bys měla ještě vědět, že lidem co prošli osobním bankrotem už nikdy nikdo nepůjčí.
to víš, že se najdou pofiderné společnosti, které ti za hříšný úrok půjčí
Není tady
Mendy napsal(a):
Nevím kde jsi, Dušičko, vydedukovala, že hážu vinu na okolí, to vůbec není pravda. Jen jsem si píchla do některých uživatelek - na hrubý pytel hrubá záplata. Některým lidem prostě nemá smysl cokoliv vysvětlovat.
Mendy, já nevím, že zrovna Tobě ještě zbývá energie na popichování některých uživatelek a dráždění hadů bosou nohou. Chybu může udělat každý, o tom žádná, ale dělat
jako školačka na I. stupni ZŠ ohledně vyhlášení osobního bankrotu na sebe sama a libovat si, jak jsi vyběhla s věřiteli mi připadá dost slabomyslné
Mám za to, že ses propracovala až do sorty lidí, kterým se říká "nepoučitelní" a jestli budeš takhle bezstarostně pokračovat s přesvědčením, že nabírání dluhů Ti vždycky takhle projde, dočkáš se docela ošklivých konců
Není tady
aprill napsal(a):
Mendy napsal(a):
aprill napsal(a):
milá zlatá, ještě jsi neprošla osobním bankrotem. ještě ti nějaká doba do konce bankrotu chybí. a modli se , aby se nastalo něco co by ti ten bankrot zhatilo.
a věřím, že hned co se oddlužíš, zase si nabereš další a další půjčky, protože neumíš hospodařit.Možná bys měla ještě vědět, že lidem co prošli osobním bankrotem už nikdy nikdo nepůjčí.
to víš, že se najdou pofiderné společnosti, které ti za hříšný úrok půjčí
S tím už si ty ale nedělej hlavinku
Upravil(a) Mendy (12. 9. 2012 7:19)
Není tady
Kiara napsal(a):
Mendy napsal(a):
Mendy, já nevím, že zrovna Tobě ještě zbývá energie na popichování některých uživatelek
a dráždění hadů bosou nohou. Chybu může udělat každý, o tom žádná, ale dělat
jako školačka na I. stupni ZŠ ohledně vyhlášení osobního bankrotu na sebe sama a libovat si, jak jsi vyběhla s věřiteli mi připadá dost slabomyslné
![]()
Mám za to, že ses propracovala až do sorty lidí, kterým se říká "nepoučitelní" a jestli budeš takhle bezstarostně pokračovat s přesvědčením, že nabírání dluhů Ti vždycky takhle projde, dočkáš se docela ošklivých konců
Ošklivých konců? Už jsem přišla o dům. Vešet se kvůli tomu nehodlám.
Není tady
helena napsal(a):
Tobě se opravdu zdá normální, obvyklé, seriózní, že tvoje dluhy odnese někdo jinej?
Mendy napsal(a):
Samozřejmě. Jsme v české republice...
Jo... tak tohle jsou přesně ty okamžiky, kdy člověk začíná uvažovat o emigraci
Rozumím ti dobře, že se řídíš spíš tím "když dělají lumpárny jiní, proč bych nemohla taky", než způsobem života většiny slušnejch lidí?
Mendy napsal(a):
Už jsem přišla o dům.
A zcela jistě "nikoli vlastní vinou", že?
Dovol zcela vážně míněný dotaz - považuješ to za křivdu?
Není tady
Dluhy rychle vyřeší ukrajinští advokáti.
Není tady
Mendy, každý svého štěstí strojvůdcem :-))) tak šup do další půjčky
Není tady
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Strašné....porušují lidská práva a jednají kolikrát protiprávně. Jsou to obyčejní zloději!!!
a kde jsou práva věřitelů? zloději jsou bohužel hlavně ti dlužníci!
O právech věřitelů snad proboha nikdo nediskutuje, aprill co dráždí, je "právo" žraloků nacpat si teřich až k puknutí. Nic nevím o tom, že by takové právo někde mělo morální podklad - pokud za něj nepovažuješ "právo silnějšího".
Není tady
holcina napsal(a):
Jsem uvažovala,že takoví lidi,kterým už není co sebrat,tak si můžou brát půjčky o 106 a je úplně jedno jaký lichvář to bude - bydlí v pronájmu,třeba nějakém levném a možná nakonec dostávají i dávky v hmotné nouzi od státu či příspěvky na bydlení a jsou za vodou,ne?Neorientuji se tedy vůbec v dávkách a podmínkách,kdy je můžeš dostat,ale si říkám,kdybych se někdy měla dostat do takovýho srabu,tak si půjčuju už furt a žiju v pronájmu a jsem v suchu.
Není tady
Vy prostě pořád nějak nemůžete pochopit, že mi už je to všechno fuk i ty vaše invektiva na mou osobu
Není tady
Jaku napsal(a):
holcina napsal(a):
Jsem uvažovala,že takoví lidi,kterým už není co sebrat,tak si můžou brát půjčky o 106 a je úplně jedno jaký lichvář to bude - bydlí v pronájmu,třeba nějakém levném a možná nakonec dostávají i dávky v hmotné nouzi od státu či příspěvky na bydlení a jsou za vodou,ne?Neorientuji se tedy vůbec v dávkách a podmínkách,kdy je můžeš dostat,ale si říkám,kdybych se někdy měla dostat do takovýho srabu,tak si půjčuju už furt a žiju v pronájmu a jsem v suchu.
A třeba já si můžu dovolit i internet
Není tady
Petr100 napsal(a):
Dluhy rychle vyřeší ukrajinští advokáti.
Mně je vyřešil osobní bankrot To je ti taková úleva
Není tady
holcina napsal(a):
Ty jsi ještě vetší blbka než jsem já
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Ano, hlavně že máš dvě práce a dostatečné IQ, jak jsi mi sdělila na jiné diskusi. Hodně štěstí v životě a omluva za off topic.
Už nemám dvě práce. Co bych se namáhala. Dluhy teď částečně sponzoruje někdo jinej
Není tady
Mendy napsal(a):
Vlaďka napsal(a):
Ano, hlavně že máš dvě práce a dostatečné IQ, jak jsi mi sdělila na jiné diskusi. Hodně štěstí v životě a omluva za off topic.
Už nemám dvě práce. Co bych se namáhala. Dluhy teď částečně sponzoruje někdo jinej
Není tady
Chce se mi blejt, velebnosti.
Ono na tebe taky jednou dojde - a pořádně. Neboj se. Už jsem se přesvědčila, že boží mlýny opravdu melou ač já jsem ateista.
Není tady
Mendy napsal(a):
holcina napsal(a):
Vážila bych slova:-) a pokud je u tebe blbka ten kdo svoje dluhy platí...chápu, že máš jiná měřítka
Není tady
tahá si tu triko a vy jí to baštíte. Musí to mít pěkně naknap, ale už je to na život, nikoli na kulku u hlavy. Jo musí jí být milionově - TEĎ. Ale pokud nezmění přístup, zblázní se jí to v hlavě a bude tam, kde byla.
Není tady
lupina montana napsal(a):
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
Strašné....porušují lidská práva a jednají kolikrát protiprávně. Jsou to obyčejní zloději!!!
O právech věřitelů snad proboha nikdo nediskutuje, aprill
co dráždí, je "právo" žraloků nacpat si teřich až k puknutí. Nic nevím o tom, že by takové právo někde mělo morální podklad - pokud za něj nepovažuješ "právo silnějšího".
a ty se divíš, že exekutoři postupují jak postupují? jen se koukni na mendy. kdyby řádně a včas hradila své závazky, nemusela řešit problémy s exekutory a to se týká i všech jí podobných
Není tady
Mendy napsal(a):
holcina napsal(a):
A na něco takového platíme daně
Jinak mendy doporučuji ti, aby ses krapet krotila ve výrazech, Tvé vystupování tady na tomto vlákně snad není hodno ani dítěte, navíc stejně je to jen divadlo, ve skutečnosti tak těžce za vodou určitě nejsi.
Není tady
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
O právech věřitelů snad proboha nikdo nediskutuje, aprill
co dráždí, je "právo" žraloků nacpat si teřich až k puknutí. Nic nevím o tom, že by takové právo někde mělo morální podklad - pokud za něj nepovažuješ "právo silnějšího".
Lupčo, právě proto by měl být člověk velmi obezřetný a pokud už si musí půjčovat, měl by si půjčovat za prvé pouze na nezbytně nutné věci a za druhé by si měl půjčovat pouze takové částky, které je schopen rychle a včas splácet Čili držet se při zemi a nemít "velké oči", nebo se dostane do takového soukolí, které ho velice rychle sešrotuje
Není tady
O tom žádná, Kiar (já sama si nepůjčuju, například, maximálně si koupím pračku na 1/10 splátky) Mluvila jsem spíše o tom, že kdesi zapomeneš zaplatit osum padesát, nebo ti to ani neoznáměj a po šeti letech najednou na tebe vyrukujou s dvaceti tisícema. To se může stát každýmu a to bych mlátila bičem exekutorský kanceláře...víš, co je to za šílenej vejvar?
Nehledě k tomu, že to evidentně jde i jinak i v případě nějakých půjček - Dita to psala zrovna tuhle na nějakým vedlejším vlákně, jak to mají ve Francii.
Není tady
O tom žádná, Kiar (já sama si nepůjčuju, například, maximálně si koupím pračku na 1/10 splátky) Mluvila jsem spíše o tom, že kdesi zapomeneš zaplatit osum padesát, nebo ti to ani neoznáměj a po šeti letech najednou na tebe vyrukujou s dvaceti tisícema. To se může stát každýmu a to bych mlátila bičem exekutorský kanceláře...víš, co je to za šílenej vejvar?
Nehledě k tomu, že to evidentně jde i jinak i v případě nějakých půjček - Dita to psala zrovna tuhle na nějakým vedlejším vlákně, jak to mají ve Francii.
Pod tohle se samozřejmě podepisuji
Není tady