29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to ne no. ostatni prodaji nemovitost a tvari se jako zavrene
Není tady
to jsou tady ty pulrocni realitni kancelare to miluji uplne.
Není tady
25 let je sakra dost kdyby to bylo par mesicu ok ale po 25 letech se ptat jestli nejsou podvodnici to je celkem vtipny
Není tady
To je dost v CZ to je extra dost chvalim jejich pristup k lidem
Není tady
Pristup mi rikal znamy ze pry meli vzdycky perfektni teda i ke me ale ze v tom nejsem sam
Není tady
To mas pravdu realspektrum byl vzdy v tomhle jiny !
Není tady
25 let na trhu v ceske republice to je kvalita sama o sobe. mohu se na ne vzdy spolehnout.
Není tady
Nemělo by se tohle vlákno přejmenovat na Nevěřte realitce realspektrum? Já jim už z principu nevěřím, když používají takhle stupidní reklamu, kde ji vychvalují stále 3 stejné nicky - AlesBer, eliskamatlova a MartinkaH8.
Tyhle trapné reklamy na mě působí jednoznačně: Kdybych někdy hledala služby realitky, tak téhle se už z principu obloukem vyhnu.
Není tady